The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
WAR nem wow utánzat lesz, ebben biztos vagyok :) Age of conan olyan mûanyagos, legalábbis nekem. Habár ha minden igaz, ott is a pvp-n lesz a hangsúly. Ami a WARban tetszik, az a világ/lore/hangulat (ami nekem kicsit hiányzott a lotroból).
Gwrõl annyit, h kb 3000 órát játszottam eddig vele (ma délelõtt 2996 órát írt ki, mikor megnéztem :D), 27000 forintot költöttem rá. Lotroval játszottam max 1000 órát (sztem 5-600 lehetett kb, ugyanis nem voltak képesek rá 1 normális parancsot berakni...), és mindezt 25000 forintért. Egyikre fél év alatt költöttem ennyit (jó, csökkenne az átlag, ugyanis 12k alapjáték is benne van), GW pedig ápr 28án lesz 3 éves, szóval ilyen szempontból is jobb (nekem).
Ja, és most már nem mondhatják rám, h pvenub vagyok <#vigyor2>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az wow utánzat...én inkább az Age of Conant rendeltem elõ. mult héten megvettem a guild warst de odaadtam a keresztfiamnak...a wowwal meg eljátszogatok mikor a Lotron pause van "serverbeálliáts stb" Valahogy nekem mind Grafikailag mind történetileg ez a csúcs bár abban igazat adok h néha kicsit ráunok deee 1 éve még nem volt olyan nap h ne lettem volna legalább 30 percet online:D mindenesetre sok sikert bárhová is sodrodsz:D Jah és eggyenlöre jo helyen van a karid LEOH...;~) "max kicsit furán érezheti magát h 1-2 honapig nem megy instába..hihi
Szaruman
Tuti nem kaptam volna kedvet hozzá. Hamarosan jön a warhammer online, ami az én ízlésemnek valszeg jobban megfelel. Addig meg elvagyok a guildwars nevû csodával. Valahogy nem motivált, h lemenjek az instákba, amik mindig ugyanazok, gyak az elsõ alkalom után unalmasak.
Amúgy egész pontosan én voltam az alapító:)

igen a tiedrol:D de azert en nem tudom h jol tetted-é....miert nem vártál par honapot es akkor hatha ujra kedvet kaptál volna, bárez a te dontésed deén tuti nem adtam volna el.
Vszleg a tiédrõl van szó.

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Szaruman
Titus is eladta a lotrot? :) Sztem az én accountomról van szó :D

Szia!
Természetesen nem vitatom, szerintem mindkét klánnak megvan a létjogosultsága, sõt szükség is van mindkettõre. Csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem nem szükséges külföldi klánokat keresni, mert akár hogy szeretsz játszani a Snowbourn-ön találsz a játékstílusodnak megfelelõ magyar Kinshipet. Ha nem csak az 50-eseket számolom, akkor mi is vagyunk 100 felett szerintem, de nem számoltam :)

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Szia Sheky:D Altokkal egyutt kbelul 150-200 an vagyunk csak pontosítani akartam:D Teljesen egyetértek profi szinten nyomjatok a Lotrot, de hat ez a HC gamerek álma és ti ugyes sracok ,csajok vagytok ezért ez sikerult:D csak hogy azert félõ hogy pár emberke bele un ebbe PL Titus akinek a felvásárolt altja pl most nálunk pihen azt hiszem Õ is alapíto tag volt nálatok es vér profi?bár sokan meg azt unják ahogy mi csináljuk aztán nálatok keresnek menedéket v máshol. Nah nálunk RPzik pár emberke, Folyamatos kiskarikkal csoportosulás, csak Hétvégén Rift, Ill most h 24-28 LvL 50 es karink van "nincs Burlglar:(" Most havonta probáljuk majd bevezetni Helegrodot 1x... Ellestem tölletek a tacticot remélem majd tudom hasznosítani:D
Szia!

A Callidusban ha jól emlékszem van több mint 60 50-es kari (persze altokkal). Hétfõnként indítunk raid-et Thorogra (24 fõs, szerda és csütörtök 2 csapattal megyünk a Rift elsõ 7 Bossára (2*12 fõ), aminek következõ hét szerdán van a folyatatása (Balrog). Péntek pihi, szombat, vasárnap Ettenmoors. A tévhitekkel ellentétben nem kötelezõ nálunk Raid-re járni (mivel többen vagyunk, így ez eleve kizárt), nincsenek nagyon szigorú szabályaink, csak olyanok, amik szerintük kellenek ahhoz, hogy jól mûködõ Kinship legyünk.
Még valami: A Snowbourn-on a Callidus volt az elsõ Kinship aki legyõzte a Balrogot (büszkék is vagyunk rá)
Ezek alapján nem hiszem, hogy ne tudnánk alternatívát nyújtani bármelyik külföldi kinshippel szemben.

sheky

Szaruman
Rank 8 kell a sethez... ami sztem kb 5 ember van snowburnon. Championnak meg beraktak 1 daggert. Szûzmária :S

Udv.

Valoban igaz jelenleg a pvmp elegge kiforratlan a jatekba. B12-be elviekben pvmp revamp is lesz.
- visszakerul a troll/ranger duo
- t1es /helegrodos/ sethez hasonlo lesz kivalthatolasd itt.
- bekerul Ettendeep egy publikus instance ide az az oldal tud lemenni aki a legtobb varat birtokolja
Book 12 patch notet lasd itt.

Syrn, Freylana, Kywara

Csabee
Sziasztok!
Nos, kiprobáltam a játék trialját és elértem a lvl 10-et a pvmp-hez. A pve, craft stb zseniális, de nekem elsõsorban nem ez a legfontosabb.
A pvmp-vel kapcsolatban vannak félelmeim. Olvastam valahol, hogy ez igazából csak egy ilyen mini-game a játékban és nem bír túl nagy jelentõséggel..Lehet ezt komolyan venni, úgy hogy nem unok bele és van is értelme?
Úgy értem a jó oldalon állva azért, mert pvmp-zek ugye cuccokat kapok meg rangot... ezek a cuccok mennyire fontosak és mennyire teszik érdemessé magát a pvmp-t? Vannak olyan kinshipek amik erre is specializálódnak, groupokat formálnak és szervezetten harcolnak stb?

Akkor megegyezhetünk, hogy mindketten jó kinshipben vagyunk :)
harcu nalunk is igy mukdodik. viszont csak magyarok vannak
A kinshipünk létszáma 150 fõ, egy hónap inaktivitás után az illetõ kirúgva. Az aktívat úgy értettem, hogy ennyi emberke folyamatosan online.
Közben kicsit számoltam, és olyan 10 magyar embert tudok, aki az Evernighton játszik, ennyivel találkoztam 8 hónap alatt. Ez biza nem sok. :)
elkeseritelek kedves harcu, a snowbourn serveren a LEOH kb 100 fo magyar emberkét számlál ennek a 70%-a aktiv játékos en személyszerint reggel 7 orátol fent vagyok masik 10-15 tarsammal. Du tan 20-35 fo hétvégén szintén e-korul. minden Szombat Vasárnap Insta. Bár ha nagyon Instazni vagysz a Callidus testvér guildunk is a snouwburn serveren uralkodik es bar létszamuk joval kisebb de csak instákra élezodtek es vér profik.
trident
Tehát, ott ronthattam el, hogy nem töltöttem ki rendesen a "fizetési mezõket"? Elvileg ki van választva, hogy melyik havidíj, de cseppet sem értettem, miért adjak meg elõre mindent.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Megint felmerült, hogy érdemes-e az Evernighton játszani. Igen, de:

Az Evernighton sok magyar játszik, a legtöbbje nem magyar kinshipben. Több magyar is van az Eclipse-ben, én pl. a Cavaliers nevûbe mentem át. Ezek angol nyelvû, de soknemzetiségû kinshipek. Pl a Cavaliers-ben remek a társaság, folyamatosan 20-30 aktív, és összesen kb. 150 taggal. Ezt egy magyar kinship nem nagyon tudja nyújtani, tehát a Raid sem nagyon mehet. Ha segítséget kérek, azonnal kapok, ha kérnek, én megyek.
Amúgy az Evernighton játszanak a legtöbben, nekem már csak ezért is megéri, több az interaktivitás más játékosokkal, könnyebb az LFF chaten embert találni.
Ha megy az angol, akkor már csak a gyakorlás miatt is megéri az EN-on játszani. Pl. érdekes, mikor egy török, vagy orosz gyerekkel csetelsz, miközben gyakjátok az ellent. :)
Ha nem, akkor marad a magyar kinship és másik szerver :)
trident
Köszönöm, megnézem.
Elsõnek a trial kulcs volt megadva, este írtam be a 30 napost, csak nem értettem, miért kéri, hogy hogyan szeretnék majd fiztetni. Átnézem alaposan, elég hosszú napjaim voltak, most megiszom a kv-m, megnézem.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kreeder44
hehh mákom volt elkezdtem a book 9-et :P

Kojiro
ez egy crafter quest, csak olyan játékos tudja megcsinálni a szükséges tárgyakat, akinek az a bizonyos szakmája van, ami kell. (jelen esetben a scholar).
Celondimban ahol vagy, van egy Master of Apprentices titulusu elf valahol a workbenchekhez közel (playereket láthatsz ott kalapálni meg ilyesmi). Na ennél az elfnél tudsz szakmát választani. Nézd meg milyen lehetõségek vannak és válassz egyet. Onnantól kezdve majd meg tudsz csinálni minden az adott szakmához kapcsolódó crafter-questet. A többi ilyen questhez is megszerezheted a quest-itemeket, ha beszélsz egy olyan playerrel, akinek passzol hozzá a szakmája és valamennyi pénz ellenében megcsinálja neked.

Mindez nem igaz, ha trialos vagy, mert akkor nem tudsz átvenni tárgyakat senkitõl. (csak ha eredetid van).

Kojiro ergo sum.

ColdFire
nah megvolt a lotro, és a wow trial is, hát a wowra tettem a voksom, sziasztok

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

trident
Néhány órát tudtam eltölteni a napokban a lotro-val, kellemes, hangulatos, ami nekem gyenge pont azok a questek egy része, teljesen rendben van, nem kell szájbarágós, nem kell "ügyetlen" küldetés/feladat, de örülnék neki, ha pontosabb lenne. Próbáltam körbenézni, de sajnos nem találtam olyan weboldalt, ahol a problémás részekre hasznos leírást láthattam volna (tetonhammert és wikit néztem).
Ezen például abszolút nem megyek el fárasztó 12 óra munka után. Korábban fellelt "farönkbõl" már nem tudok nyersanyagot kinyerni, bolyongtam, idegesítõvé vált, ha valaki segítene azt megköszönném.

Másrészt a "craftingot" sem igazán értettem meg ez a pár óra alatt. Hogy is fejleszthetem, csinálhatom? Az oké, hogy vásárolhatok csákányt, kõmûves kalapácsot, bizonyos helyeken van nyersanyag, de sajna nem jutottam tovább ezen.

Ráadásul kissé félve is írtam, de befulladt az agyam, felesleges téblábolás helyett inkább írtam... Hm...

Szaruman
Szvsz semmi sem ösztönzi a játékost a pvpre. A pvp rendszere eléggé kidolgozatlan. Ha pvpzni akarsz, akkor tudom ajánlani a Guildwars nevû játékot :)

Pve rész: számomra egy idõ után ellaposodott, lemenni az instába elsõre oké, másodjára is, de utána... unalmas, nekem nem volt hozzá motivációm (emiatt abba is hagytam).
Nekem úgy nézett ki, h 1/2 évig szórakoztató volt, utána valahogy az egész kezdett ellaposodni. 3 maxos kari után nem tudott újat mutatni a játék.
(ez csak magánvélemény, ha vki bele akarna kötni:P)

Jelenleg csak a ködhegységig van meg a játék.
A hõsök bekerültek, aragorn erõsebb, mint 1 átlag katona. Havidíj 2500-4000 között van (bankártya-gamecard).

Seithennin
Sziasztok!
Mi ösztönzi a játékost arra hogy pvp-zzen, milyen jutalmak vannak pvpért, mennyire változatos a pvp rendszer, nem insta rendszerû ugye? Bg-k hogyan vannak felépítve, a storyból kiragadott helyeken lehet csatázni pl Helm szurdok? A pve rész is élvezhetõ akár high lvl karival is? A hõsök valahogy belekerültek a játékba? Ugyértem pl Aragorn jobb erõsebb mint egy átlag katona... Végül mennyi a játék havidíja? Köszi a segítséget elõre is:)

ColdFire
nah letöltöttem a 7 napos teszt verziót, izgatottan várom hogy feltelepítse

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Scotty99
Tegnap végre hosszas várakozás és szenvedés után megérkezett, a hõn áhított gémkárdom. Végre elkezdhetem kalandozásaim újra Középfölde csodálatos, magávalragadó világában :)

PS3 ID: ghost_hun

Blob
Mérgetvehetsz rá hogy de igeni az a baj :P
WyZaRdén nem szoktam auto updatolni elindítom sorban az update exe-ket mintha a gamát telepíteném és utána szépen lejön minden ami még kel elsõ idnításkor
Kreeder44
én nemrég formatc:-oztam :P és án nem töltöttem le a book 9-10 et és tudok gamelni...! habár most book 9 et kéne csinálnom és a kari ami adná a ch1-et az nem adja de gondolom nem ez a baja <#pias><#vigyor2>

Így van:D Viszont olyan problémám van hogy az auto update 200 fileonként leáll és nem megy tovább:S folyton ujra kell indítanom az updatet és nemtudom milehet a baj:S hely van tûzfallal és anélkül sem jó:S esetleg ötlet?:D
Szaruman
Ma eladtam a LotRO accountomat, úgyh ha valaki találkozik Tinormi/Antonin/Theorith karakterekkel, az nem én leszek :)

Scotty99
Kell a 9 és a 10 is <#sir>

trident
A lotro_eu_book11_updater (1,2 gb)-t töltöm most, ugye rosszul olvasom és ez elégséges, vagy még kell a book 9-10-is? Személy szerint örültem volna, ha ma még eljutok a karakter generálásig...^^

trident
Én azért rendeltem meg, mert -korrekt, érett, értelmesnek tûnik a játékosok legnagyobb része, -olyan tartalmat sikerült összehozni lotro-n belül, ami több mint elég vagy jó; -nem feledném ki, hogy a dobozos most feéláron megrendelhetõ, a havidíj is kultúrált szinten van; -egy olyan játéknak tûnik, ami szórakoztató és nem idegesítõ vagy idõtrabló, etc.

Hogy valóban így lesz e, nemsokára kiderül, még telepítem...:)

Scotty99
Jelen állás szerint a Snowbourn szerveren van a legtöbb magyar, 3 kinship (klán) található rajta, valamint egy az Evernighton és egy az Eldaron.
Információim a Lotro-Hungary oldalról vannak, ajánlom figyelmedbe.

ColdFire
köszi, és lotro hogy áll magyar játékosok terén?

Scotty99
Szia!

Nos, a 2 játék sokmindenben hasonló, és sokban különbözik is. Már maga a 2 világ nagyon különbözõ, a legkönnyebb az alapján eldönteni szerintem. Legjobb módszer, ha mindkét játékból igényelsz trial kulcsot, és úgy magad is ki tudod próbálni a 2 közti különbséget, hasonlóságot.
A WoW-hoz itt tudsz igényelni trial kulcsot, LotRO-hoz pedig itt .

ColdFire
Sziasztok!

Valaki meg tudná velem osztani, hogy miben jobb a játék a wownál pl? :o
Mert én azzal sem játszottam, ezzel sem még, és fontolóra vettem vmilyen fizetõs rpg kipróbálását, megvételét, és csak ehhez a kettõhöz lehet venni feltöltõkarit :)

Elõre is köszönöm!

Ezaz Bia<#eljen><#vigyor><#wave>

Nah akkor még1x www.lotroblog.extra.hu :D
Jah ez lemaradt. www.lotroblog.hu nem szukseges a regisztrácio a felvételilap kitoltesehez.
Sziasztok. A Last Enclave Of Hope. Officere vagyok. LEOH
Habárki kedvet érezne Magyarország legnagyobb guildjéhez csatlakozni az Keressen ingame Bianconero/Zsolty/
Amit kinalunk reggeltol estig jo kedv jo tarsasag. Kiskarakterek heti rendszerességgel közös questelései, Hétvégén Raiddé alakulunk es Insta, nálunk semmi nem kotelezõ ugy játszol ahogy tetszik. Leoh Pont rendszerunkkel egyszerubben ruhazhatod magad ill fegyver barmi amire szukseged van pont elleneben megcsinaljuk. Ha elered a LVL35 szintet es nincs elég G-d akkor a guild pénzt kolcsonoz 1 honapra hogy hátast vehess magadnak. Várunk titeket a snowbourn serveren. BB Bia
Üdv mindenkinek!

Lenne egy problémám és kellene egy kis segítség....

Tegnap megvettem a járékot , feltelepítettem, updateltem de nem tudok felmenni 1 szerverre sem azt írja ki hogy nem találja a game datát:(((
Error 201
és nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném....amúgy win xp-t használok...elõre is köszi
Udv

Combat peteket folyamatosan kapod: raven, bear, lynx, es eagle legendary trait.
Non - combat peteket Radagastol lvl30 koruli quest-line megcsinalas utan tudod hasznalni. Alapba kapsz egy nyulat es repuval ill. droppolva esnek tome of the xy lapok azokbol. Van beloluk jo sok. ezek csak esztetikai elmenyt nyujtanak egyeb szerepuk nincs.

Syrn, Freylana, Kywara

Szia!

lvl 33 körül kapod a cicát ha jól emlékszem(elég imba dps), valamint lvl 50 en a sas-t az lm küldi befejezése után elrondtól.

Pumu

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Sziasztok,

nem tudjátok, hogy Lore-master-nek az alap pet-eken kívûl (holló, medve) hogyan lehet másmilyen pet?

Köszi:

Meara

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Scotty99
Az vicces lesz, mivel egy MMORPG állandóan bõvül, fejlõdik. Vagyis addig nem lesz vége, míg tönkre nem megy valami miatt a cég, vagy az emberek rá nem unnak. (ami remélem soha nem következik be) <#papakacsint>

zorrobomber
akkor végigjátszom 14 nap alatt <#gunyos1> <#falbav>

Kell egy full verzió is.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

zorrobomber
Én most szereztem egy 14napos trialt, nem tudjátok, hogy ha letelik a 14 nap akkor elég gamecardot vennem, vagy kell egy full game kulcs a folytatáshoz?