10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Droughert #5944 299$-valóban borsos ár, viszont a preorderesek jól jártak, mert most kb. fele ennyiért tudnak lifetimeot vásárolni, de nem is olyan régen volt egy akció, amikor kb. 22.000ft-ból meg lehetett úszni, ami azért nagyon baráti ár, ha hosszú távra gondolkozunk.
Ha valaki most filetimeban gondolkozik és még nem vette meg a játékot, akkor meg lehet próbálkozni használt preorderes acc.-vásárlással (hátha van még ilyen), ahol még nincs aktiválva a lifetime. Így kb. 1éves havidíjnak megfelelő összegért kapunk lifetimeot. -
foxxi #5943 Nos ez szubjektív :) kinek, mi -
MaRee #5942 Annyit azért sztem nem ér meg :) -
foxxi #5941 Ha pedig annyira megtetszik a játék, hosszútávon érdemes lifetime-ra váltani hozzáférésed, amit megtehetesz 299$-ért.
Igy a játékra nem lesz gondod 2070ig
Persze ez mindenkire vonatkozik aki hosszútávra agyal :) -
#5940 igaz -
Droughert #5939 Ha trial után bejön a játék (2hét alatt el lehet dönteni), akkor már inkább ez a gazdaságosabb megoldás: http://www.lotro-europe.com/buy-now.php
30font az alapjáték+a 2kieg egyben, de az alapjáték is olcsó (10font vagy 15eur) -
#5938 a helyedben a ket hetes free trial-al kezdenek, es utana ha tetszik, az alapjatekot vennem meg ami kb 20 euro (tartalmaz 1 havi jatekidot). -
Droughert #5937 A mirkwood csak az utolsó kieget tartalmazza, ha miden kieget. szeretnél akkor a 3az1ben csomagot érdemes választanod mert úgy gazdaságosabb.
Moria lvl50től kezdődő tartalom, szóval az elején fogsz kezdeni mint a trialban, majd lvl50-től leköltözöl moriába 1időre. Onnan kb.lvl58-59-től fogsz szabadulni. -
#5936 Helló! Gondolom nem elég a mirkwood-ot megvenni ahhoz hogy az egész játék meg legyen, meg kell a simát is a moriát illetve a mirkwoodot is venni, igaz? Illetve: Ha én most megveszem mind háromat,és feltelepítem, akkor ugye nem kell azonnal moria sötét bányáiban kezdenem? Hanem szépen előröl, a megyéből, mint anno a trialnal? -
Sylien #5935 Jó látni hogy pár hónapja belendült a másik szerver :)
Mirkwood-dal és az új raid-el a Laurelin-en jópár -- nem csak magyar kedve elment tőle...olyan jól indult, szép tájak...kijött Moria, sötét alagutakkal, grind első fázissal...aztán Lórien az úgyszint nem természetes fényű pompájával...és Mirkwood ahol két lépés után 5 mob van rajtad, új radiance szett, új raid...semmi az rp-s közönségnek...kivétel skirmish amit úgyszint !grindelhetsz! -a Symbol-ról ne is beszéljünk...eddig Laurelin normális emberekkel volt teli, de beindult itt is a ninja loot...
Mi jön ezután? Kijön Rohan ami sötét lesz és teli mobbal? Mert hát ez mmo...? Csalódás csalódás hátán számomra -.- Na meg gondolom új kiegésztőben jön a megint újabb radiance és first age fegyver, csak hogy amiért grindeltél kidobhassad...
Bánom a Mirkwood pre-orderem, az volt hogy nem csak pénz lehúzás lesz, és utána jön nagy patch...de csak a már meglévő területeket alaktották skirmish-sé...köszönjük! -
wink80 #5934 sziasztok,
Snowbourn serveren játszok, de eddig soloban toltam, viszont lassan szeretnek egy kinshiphez csatlakozni. ugy latom a magyar fansiteon, hogy a szerveremen kb 3 aktiv magyar kinship van. Ezekben mind csak max szintü emberek vannak, vagy valamelyikben vannak azert uj jatekosok is?
olyan kin-t keresek, ahol lehetoleg vannak 20-30 koruli aktiv jatekosok.
-
foxxi #5933 De én elismerem -
#5932 Lotro fan/atikus/ -
foxxi #5931 Welcome! -
#5930 Mult heten ujra aktivaltam az accountomat, mert nagyon kivancsi voltam, hogy milyen valtozasokon ment at a jatek miota nem lattam, meg vegre van olyan rendszerem, ami birja is rendesen a jatekot.
Minden fullra huzva dx10-ben a kornyezet egyszeruen gyonyoru, tenlyeg elvezet volt mar maga a barangolas is a Megyeben. Elhataroztam, hogy nem folytatom a regi karakteremet, hanem csinalok egy ujat, s ezuttal nem sietek sehova, hanem elolvasok minden questet, hogy a lore-al is megismerkedjem, igy egy hobbit burglart inditva nekivagtam Kozepfoldenek.
17ig vittem, de amik kulonosen pozitivak voltak:
- nagyon szep, hangulatos kornyezet, videkek
- a general chat-en nem IQ huszarok irogatnak, hanem ertelmes s segitokesz playerek vannak
- support nagyon jo (egyik instance-ban egy kapu nem nyilt ki, s a ticketemre 10 percen belul valaszolt egy admin, aki meg is oldotta a problemat)
- egesz jo questek, nem csak olj le 20-at xy-bol
- nincs tomeg, viszont a fellowship questekre talaltam tarsakat egesz konnyen
-
KiviClub #5929 Tavaly május óta nem játszottam a gammával.. De nem bírom már... nem tudok ellenálni a gyűrű csábításának... sajnos töröltem a full max szintes karijaimat... így előről kell kezdeni... :D de sebaj... legjobb mmo game :D -
tom017 #5928 Már megoldódott. Leszedtem, felraktam újra, most már működik. :D -
#5927 Akkor valszeg a Turbine download manager-t töltötted le és nem a klienst ;) -
tom017 #5926 Sziasztok,
Feltelepítettem a 10 napos trial verziót, de amikor el akarom indítani, akkor a Turbine download manager indul el. Accountot csináltam, aktiváló kódot nem kaptam. Mit ronthattam el? -
petyac #5925 Tudom ajánlani tényleg jó guild,bár csak egy napja vagyok ott,de mindenben segítenek amit kértem. Ja Clayris néven vagyok...:) -
#5924 Sztem az elejen egyik-masik kasszttal nehezebb boldogulni, mint masokkal.
Pl. regebben probaltam burglar-t es nem volt az a kimondottan konnyen jaszhato kaszt. Foleg az elejen, amikor meg keves cc-je es egyeb trukkje van az embernek. -
Droughert #5923 lvl14 nem nagy szám, főleg most, hogy a kezdő zónák durván be lettek nerfelve. A hozzászólásomban csak próbáltam pár ötletet adni, hogy esetleg miért lehet nehéz Kata-nak. -
#5922 Nem tudom, az egyik baratom, aki nem egy mmo zseni leult ele reggel, delutanra level 14 volt, ugy, hogy kb. 100 szavas angol szokincse van. -
Droughert #5921 Nem az a gondja, hogy nem találja a quest pontos helyét a mapon ("nehezek a feladatok"), hanem a nehézséggel. Ezért meg mondjuk nem "bénáznám" le, mert nem tudjuk, hogy miért nehéz neki az adott quest. Lehet, hogy magasabb szintű mobokat öl, vagy esetleg small/fellowship questet próbált egyedül megcsinálni. -
#5920 Kivansaghet! Ooo, Michelle Wildot lehet kerni? :)) -
tenthrodil #5919 @Kata:
Az Optionsben bekapcsolható a Quest Guide, ilyenkor a térképen minden trackerre kihelyezett küldetés céljait megjelöli.
---
Casual játékosokat szeretettel vár Snowbourn szerveren az egyik legnépesebb magyar kinship, a Wayfarers of Destiny!
Aktív, barátságos társaság, kötetlen, napi szintű elfoglaltságok -saját gyártású eventek, szerepjátékos események, mókás versenyek, állandó instance-ok, stb- várják azokat, akiket főként a játék gyönyöre, az ingame eltöltött kellemes kikapcsolódás és a közös szórakozás érdekel.
/Kis, kezdő karaktereknek az állandó segítségnyújtás és öltöztetés mellett kívánságheteket is tartunk./
Ingame keresd Aayla-t, Melderith-et, Milgorin-t, Darknights-ot, Aithainon-t, vagy írj nekem ezen a fórumon privát üzenetet a karaktered nevével!
Tenthrodil
-
#5918 Lol :D:D:D:D:D zsír ez a fórum :D:D -
#5917 Köszi a kioktatást, majd ehhez tartom magam. -
foxxi #5916 lehet te vagy "béna" ugyanis a leglustábbak egyedül is végig tudják szintezni ugy a játékot hogy egyszer sem kell partyzni. ( van ilyen lehetőség is, bár én MESSZE ÓVOK MINDENKIT HOGY ÍGY TEGYEN!! - mivel ez egy MMO, de a lehetőség adott ), szóval annyi quest van hogy a grouposokat ki lehet hagyni, el lehet tenni későbbre stb.
petyac:
A guardian szígorúan tank. Semmi mást nem tud, de azt nagyon jól. Ha dps-t szeretnél ütő karidhoz akkor a CHAMPION lesz a te választásod! -
#5915 A trialt próbálgatom 2 napja, gyönyörűek a tájak, a karakterek már kevésbé :) És elég nehezek már a feladatok, de lehet csak én vagyok béna. -
petyac #5914 Ja így már világos mert az oldalatokon nem egyértelmű.Igen a WoW nagyon nem a játék élvezetéről szól már,hanem a "munkáról",ez az oka hogy abba hagytam. Remélem itt nincs ez.
Mielőtt elkezdenék karaktert alkotni,lenne egy kérdésem még. Véletlenül az US clienst töltöttem le,gondoltam míg lejön az ENGB kipróbálom.Guardiant kezdtem,az csak kizárólag tank? Vagy dps is lehet kétkezes fegyóval? Mert a warrior bejön,de tankolni nem szerettem igazán soha.
Ja és bocs a sok kérdésért,de hát amint irtam full kezdő vagyok:) -
Yama #5913 Hello, hetente legalább 2 raid van, ez a minimum, de az átlag a heti 4-5 raid. Ebből 3 (csütörtök, hétfő és szerda) az új instákra van szánva, 1-2 nap a régi területekre (DN, Rift és esetleg Helegrod, bár az utóbbi rég volt már :)) De mondjuk egy 120 kontentes játékban, mint a WoW, lehet heti 7 raid is. Itt nincs hozzá sajnos elég célpont, amire rendszeresen lehetne ennyi raidet tartani. :) Én is toltam sokáig Arathoron és Vashjon (3 és fél év kb), heti 5-6 raid megvolt :) De nem mennék már vissza :) -
foxxi #5912 Ha magyar akkor Nephin által említett Calidus, vagy pedig ha casual-t keresel akkor a LEOH. A banerban elhelyezett linken megtalálod mindkét oldalát.
Szervernek elsősorban: snowburn -
petyac #5911 Egyébként majd olyan klán érdekelne ahol válaszolnak is a sok kezdő ostoba kérdéseimre,amivel már egy profi megküzdött újonc korában:) -
petyac #5910 Eléggé fura hogy a heti 2 nap raid hc-nak számít a Lotroban.Én wowoztam és ott a hc min heti 4nek számít személyenként,ahol 6-7 nap van amit raid időre fordítanak. Aki heti 1re megy az máris 50%:)
De amúgy holnap tudok megpróbálkozni a felrakással,ja és mit ajánlotok melyik szervert...és klánt:)
Full kezdő vagyok,most kezdek el vele játszani:) -
foxxi #5909 Bóknak is szántam! És örülök. Még arra ehet a fene :D Sajna mostanság a Reborn haldoklik :( -
Nephin #5908 Ha jobban megnézed azt az információt, akkor láthatod, hogy már egy classnál sincs lezárva a jelentkezés. Mióta ez így van, loremastert is felvettünk kettőt... a "megválogatjuk, kit veszünk fel" kitételt pedig bóknak veszem, valóban nem vagyunk gyűjtőklán. :) Neked pedig van már klánod, ha jól tudom. :)
Természetesen e sorok nem magyarázkodásra, hanem információadásra szolgálnak. Választ nem várok. :D -
foxxi #5907 Szivesen.
Ha mégse akar menni, keress meg priviben és megpróbálok még segíteni. -
foxxi #5906 E "hírdetés" pedig fenntartással kezelendő, ugyanis ami mindig kimarad, hogy a calidus "hc" klán és megválogatják milyen kasztot vesznek be az adott időszakban. Érdemes az oldalukon a Recruit részt nézni, ugyanis ahogy látom jelenleg 3 kaszt érdekli a klánt. Ha ez változott akkor pedig tessék már frissíteni az oldalt. Talán most már engem se utasítanak el me éppen a lore master-t szeretem és csak rank 9-es minstrel-re futja
Természetesen e sorok nem okoskodásra hanem + informácíó kérésre/adásra szolgál. Választ nem kérek. ( az oldalon ugy is ott van minden :) ) -
petyac #5905 rendben köszi a segítséget