The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gwrõl annyit, h kb 3000 órát játszottam eddig vele (ma délelõtt 2996 órát írt ki, mikor megnéztem :D), 27000 forintot költöttem rá. Lotroval játszottam max 1000 órát (sztem 5-600 lehetett kb, ugyanis nem voltak képesek rá 1 normális parancsot berakni...), és mindezt 25000 forintért. Egyikre fél év alatt költöttem ennyit (jó, csökkenne az átlag, ugyanis 12k alapjáték is benne van), GW pedig ápr 28án lesz 3 éves, szóval ilyen szempontból is jobb (nekem).
Ja, és most már nem mondhatják rám, h pvenub vagyok <#vigyor2>#vigyor2>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amúgy egész pontosan én voltam az alapító:)
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
Természetesen nem vitatom, szerintem mindkét klánnak megvan a létjogosultsága, sõt szükség is van mindkettõre. Csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem nem szükséges külföldi klánokat keresni, mert akár hogy szeretsz játszani a Snowbourn-ön találsz a játékstílusodnak megfelelõ magyar Kinshipet. Ha nem csak az 50-eseket számolom, akkor mi is vagyunk 100 felett szerintem, de nem számoltam :)
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
A Callidusban ha jól emlékszem van több mint 60 50-es kari (persze altokkal). Hétfõnként indítunk raid-et Thorogra (24 fõs, szerda és csütörtök 2 csapattal megyünk a Rift elsõ 7 Bossára (2*12 fõ), aminek következõ hét szerdán van a folyatatása (Balrog). Péntek pihi, szombat, vasárnap Ettenmoors. A tévhitekkel ellentétben nem kötelezõ nálunk Raid-re járni (mivel többen vagyunk, így ez eleve kizárt), nincsenek nagyon szigorú szabályaink, csak olyanok, amik szerintük kellenek ahhoz, hogy jól mûködõ Kinship legyünk.
Még valami: A Snowbourn-on a Callidus volt az elsõ Kinship aki legyõzte a Balrogot (büszkék is vagyunk rá)
Ezek alapján nem hiszem, hogy ne tudnánk alternatívát nyújtani bármelyik külföldi kinshippel szemben.
sheky
Valoban igaz jelenleg a pvmp elegge kiforratlan a jatekba. B12-be elviekben pvmp revamp is lesz.
- visszakerul a troll/ranger duo
- t1es /helegrodos/ sethez hasonlo lesz kivalthatolasd itt.
- bekerul Ettendeep egy publikus instance ide az az oldal tud lemenni aki a legtobb varat birtokolja
Book 12 patch notet lasd itt.
Syrn, Freylana, Kywara
Nos, kiprobáltam a játék trialját és elértem a lvl 10-et a pvmp-hez. A pve, craft stb zseniális, de nekem elsõsorban nem ez a legfontosabb.
A pvmp-vel kapcsolatban vannak félelmeim. Olvastam valahol, hogy ez igazából csak egy ilyen mini-game a játékban és nem bír túl nagy jelentõséggel..Lehet ezt komolyan venni, úgy hogy nem unok bele és van is értelme?
Úgy értem a jó oldalon állva azért, mert pvmp-zek ugye cuccokat kapok meg rangot... ezek a cuccok mennyire fontosak és mennyire teszik érdemessé magát a pvmp-t? Vannak olyan kinshipek amik erre is specializálódnak, groupokat formálnak és szervezetten harcolnak stb?
Közben kicsit számoltam, és olyan 10 magyar embert tudok, aki az Evernighton játszik, ennyivel találkoztam 8 hónap alatt. Ez biza nem sok. :)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az Evernighton sok magyar játszik, a legtöbbje nem magyar kinshipben. Több magyar is van az Eclipse-ben, én pl. a Cavaliers nevûbe mentem át. Ezek angol nyelvû, de soknemzetiségû kinshipek. Pl a Cavaliers-ben remek a társaság, folyamatosan 20-30 aktív, és összesen kb. 150 taggal. Ezt egy magyar kinship nem nagyon tudja nyújtani, tehát a Raid sem nagyon mehet. Ha segítséget kérek, azonnal kapok, ha kérnek, én megyek.
Amúgy az Evernighton játszanak a legtöbben, nekem már csak ezért is megéri, több az interaktivitás más játékosokkal, könnyebb az LFF chaten embert találni.
Ha megy az angol, akkor már csak a gyakorlás miatt is megéri az EN-on játszani. Pl. érdekes, mikor egy török, vagy orosz gyerekkel csetelsz, miközben gyakjátok az ellent. :)
Ha nem, akkor marad a magyar kinship és másik szerver :)
Elsõnek a trial kulcs volt megadva, este írtam be a 30 napost, csak nem értettem, miért kéri, hogy hogyan szeretnék majd fiztetni. Átnézem alaposan, elég hosszú napjaim voltak, most megiszom a kv-m, megnézem.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Celondimban ahol vagy, van egy Master of Apprentices titulusu elf valahol a workbenchekhez közel (playereket láthatsz ott kalapálni meg ilyesmi). Na ennél az elfnél tudsz szakmát választani. Nézd meg milyen lehetõségek vannak és válassz egyet. Onnantól kezdve majd meg tudsz csinálni minden az adott szakmához kapcsolódó crafter-questet. A többi ilyen questhez is megszerezheted a quest-itemeket, ha beszélsz egy olyan playerrel, akinek passzol hozzá a szakmája és valamennyi pénz ellenében megcsinálja neked.
Mindez nem igaz, ha trialos vagy, mert akkor nem tudsz átvenni tárgyakat senkitõl. (csak ha eredetid van).
Kojiro ergo sum.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ezen például abszolút nem megyek el fárasztó 12 óra munka után. Korábban fellelt "farönkbõl" már nem tudok nyersanyagot kinyerni, bolyongtam, idegesítõvé vált, ha valaki segítene azt megköszönném.
Másrészt a "craftingot" sem igazán értettem meg ez a pár óra alatt. Hogy is fejleszthetem, csinálhatom? Az oké, hogy vásárolhatok csákányt, kõmûves kalapácsot, bizonyos helyeken van nyersanyag, de sajna nem jutottam tovább ezen.
Ráadásul kissé félve is írtam, de befulladt az agyam, felesleges téblábolás helyett inkább írtam... Hm...
Pve rész: számomra egy idõ után ellaposodott, lemenni az instába elsõre oké, másodjára is, de utána... unalmas, nekem nem volt hozzá motivációm (emiatt abba is hagytam).
Nekem úgy nézett ki, h 1/2 évig szórakoztató volt, utána valahogy az egész kezdett ellaposodni. 3 maxos kari után nem tudott újat mutatni a játék.
(ez csak magánvélemény, ha vki bele akarna kötni:P)
Jelenleg csak a ködhegységig van meg a játék.
A hõsök bekerültek, aragorn erõsebb, mint 1 átlag katona. Havidíj 2500-4000 között van (bankártya-gamecard).
Mi ösztönzi a játékost arra hogy pvp-zzen, milyen jutalmak vannak pvpért, mennyire változatos a pvp rendszer, nem insta rendszerû ugye? Bg-k hogyan vannak felépítve, a storyból kiragadott helyeken lehet csatázni pl Helm szurdok? A pve rész is élvezhetõ akár high lvl karival is? A hõsök valahogy belekerültek a játékba? Ugyértem pl Aragorn jobb erõsebb mint egy átlag katona... Végül mennyi a játék havidíja? Köszi a segítséget elõre is:)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
PS3 ID: ghost_hun
WyZaRdén nem szoktam auto updatolni elindítom sorban az update exe-ket mintha a gamát telepíteném és utána szépen lejön minden ami még kel elsõ idnításkor
Hogy valóban így lesz e, nemsokára kiderül, még telepítem...:)
Információim a Lotro-Hungary oldalról vannak, ajánlom figyelmedbe.
Nos, a 2 játék sokmindenben hasonló, és sokban különbözik is. Már maga a 2 világ nagyon különbözõ, a legkönnyebb az alapján eldönteni szerintem. Legjobb módszer, ha mindkét játékból igényelsz trial kulcsot, és úgy magad is ki tudod próbálni a 2 közti különbséget, hasonlóságot.
A WoW-hoz itt tudsz igényelni trial kulcsot, LotRO-hoz pedig itt .
Valaki meg tudná velem osztani, hogy miben jobb a játék a wownál pl? :o
Mert én azzal sem játszottam, ezzel sem még, és fontolóra vettem vmilyen fizetõs rpg kipróbálását, megvételét, és csak ehhez a kettõhöz lehet venni feltöltõkarit :)
Elõre is köszönöm!
Habárki kedvet érezne Magyarország legnagyobb guildjéhez csatlakozni az Keressen ingame Bianconero/Zsolty/
Amit kinalunk reggeltol estig jo kedv jo tarsasag. Kiskarakterek heti rendszerességgel közös questelései, Hétvégén Raiddé alakulunk es Insta, nálunk semmi nem kotelezõ ugy játszol ahogy tetszik. Leoh Pont rendszerunkkel egyszerubben ruhazhatod magad ill fegyver barmi amire szukseged van pont elleneben megcsinaljuk. Ha elered a LVL35 szintet es nincs elég G-d akkor a guild pénzt kolcsonoz 1 honapra hogy hátast vehess magadnak. Várunk titeket a snowbourn serveren. BB Bia
Lenne egy problémám és kellene egy kis segítség....
Tegnap megvettem a járékot , feltelepítettem, updateltem de nem tudok felmenni 1 szerverre sem azt írja ki hogy nem találja a game datát:(((
Error 201
és nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném....amúgy win xp-t használok...elõre is köszi
Combat peteket folyamatosan kapod: raven, bear, lynx, es eagle legendary trait.
Non - combat peteket Radagastol lvl30 koruli quest-line megcsinalas utan tudod hasznalni. Alapba kapsz egy nyulat es repuval ill. droppolva esnek tome of the xy lapok azokbol. Van beloluk jo sok. ezek csak esztetikai elmenyt nyujtanak egyeb szerepuk nincs.
Syrn, Freylana, Kywara
lvl 33 körül kapod a cicát ha jól emlékszem(elég imba dps), valamint lvl 50 en a sas-t az lm küldi befejezése után elrondtól.
Pumu
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
nem tudjátok, hogy Lore-master-nek az alap pet-eken kívûl (holló, medve) hogyan lehet másmilyen pet?
Köszi:
Meara
Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))