The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg nem swappelés miatt van, core 2 duo 2.2Ghz, 2 gb ram mellett nem illene neki annyira swappelnie. :S
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Ezt tutira nem pocket loss okozza, hanem a winyód swappeli a cuccost. 2 GB ram alatt igen gyakori, de még 4-nél is megesik. Ha visszaveszed a textúra-felbontást, általában elmúlik/nagyon lecsökken a gyakorisága.
(ez persze Xabialonsonak ment)
DB
A ti kung-futok nem erõs!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bocs, ha egy kicsit off leszek, de van egy kis technikai gondom lotroban.
Van egy Ati Extreme AX550GE videókarim, amivel szépen fut a játék, de FPStõl függetlenül néha "ugrik egyet" a kép. Nem szaggat, és nem swappel a vinyó sem, egyszerûen "kimarad pár képkocka". Felbontástól független, és más játék nem csinálja. Ha van vkinek ötlete vagy hasonló tapasztalata, pls segítsen.
Köszi elõre is.
AOC-be meg nemtom még mi leszek, ez mindig "akkor"dõl el
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Szóval ha ilyen megoldás havernak/barátnak megoldható, akkor tudok mondani trial keyt, ha esetleg az illetõ hozzájut egy telepítés erejéig egy klienshez.
de nemtom hogy. Attól hogy regisztrálok a játék még nem lesz meg.
Amugy menyibe kerüla játék, és még menyi havonta még?
DB
csak akárhonan töltöm le ezt a próbaidõs játékot, mindig azt írja hibásan csomagolt fájl. Hogy tudnám kiprobálni ?
Hamarosan eljön a Te idõd! :))))) A kinshipbõl nem szándékozom lelépni (ha csak ki nem tesztek) és a játékból is csak egy idõre, 2008. június vége felé. A kiegre mindenképpen visszanézek. A Conan addig a "türelmi idõszakot" fogja tölteni. Aztán meg ki tudja....
Jockey!
Te milyen néven játszol?
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Tisztára, mint valami "falu öregje" :((
DB
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
csak nem LOTRO? többen a régiek közül megyünk majd AOC-be, ha gondolod..:)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zippofcy nekem van egy 31 es kapitányom Blobeal ha látsz szólj segítek szívesen ugy is kellene vele foglalkoznom :)
Konkrétan arra gondolok, hogy ha szükségem van bõrre vagy ékszerre azt egy forrester vagy jeweller elfogadható áron legyártja nekem.
Vagy csak a kinshipes társak tudják így egymást kisegíteni mivel egyszerre csak 3 mesterséget lehet használni és a váltások craftskill veszteséget okoznak.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem tudjatok, nem tervezik a "click and go" vagy mi bevezeteset. Szoval ahova klikkelek oda megy. Ez a billentyuzettel maszkalas nem olyan jo. (bar en ki vagyok vele bekulve, mert GWben is billentyuvel maszkalok, de asszonynak az idegeire megy) Szoval nincs ilyen terv?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ne parázz nyugi :D
Az account profilban csak cancel van, szabadságot vagy hasonlót nem találtam ezért érdekel a dolog.
Jah, btw addig nyaggattam a Saturnos alkalmazottakat, amíg kinyögték, hogy a hivatalos beszállító sem tudja, hogy mikor jön szállítmány GC-bõl...
DB
Mit tudtok a lotro gc-krõl, cdgalaxis oldalon olyan infó volt - márassincs - ,hogy elfogyott, utánpótlás érkezése elképzelhetõ... azaz nem biztos. Nem mintha más úton nem lehetne fizetni, de speciel én lecsúsztam a közvetlen kártáys fizetésrõl, ami ha jól tom nem elérhetõ már, épp levonáskor nem volt fedezet a netkártyámon, hétvége, zsét nem tudtam rátenni és akkor kenszel aksi, egy gc-t helyben még találtam, de akkor szarban leszek ha nem lehet majd kapni. Érdekes...
aut viam inveniam aut faciam
Olvasom a néptelenségrõl szóló dolgokat és ilyenkor örülök igazán,hogy másik serveren vagyok,ezen a serveren egész nap elég sok ember mozog.Még hajnal 2-4 között is össze lehet gyûjteni embereket instákra legutóbb pl fornostra.Nap közben is sokan vannak fönt(nem tom hogy csinálják munkahelyen játszanak vagy lógnak vagy csövesek akiknek nem kell dolgozni tanulni etc.:)).De tény,hogy a magyaroknak sztem sokkal kevesebb esélyük van nap közbe játszani mi dolgozunk vagy tanulunk:):)
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
bocs valamiért nem volt jó az elõzõ
Bree aukciósház rajtam kívül 2 játékos