10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Panzeradler #6024
    Rendben köszi, sajna nincs már meg egy karim se 1 hónapot játszottam, aztán a mivel nem találtam normális közösséget abba is hagytam. Viszont így, hogy ingyenes lesz tuti játszani fogok.
  • hippy
    Bocs hülyeséget írtam.Mivel neked megvan a MoM az még +2 karakterhely és az RK és Warden class is játszható lesz.
  • hippy
    Semmit nem vesztesz el amit eddig megvettél.Neked 60 lesz a max szint és MoM végéig lesznek questek is.A régi karakterek sem tűnnek el csak nem játszhatsz mindegyikkel.Mivel volt már előfizetésed így premium kategóriába kerülsz ami 3 karakterhelyet jelent.Amikor először belogolsz akkor kiválaszthatod,hogy melyik karik legyenek nyitva ha több van mint 3.
  • foxxi
    EZ igaz

Mondjuk még az én LM-em ha full dmg trait-re rakom stb, sem sebzek annyit a legjobb varázslatommal mint egy hunter.. De pont azért me a kaszt sem arra van kihegyezva ami zseniális ( a szempontból hogy jól vannak belőve és ha nem "idiótákkat találsz" partyban sokkal több lehetőség adódik pl: instázási stratégiák megválasztása közben. ) stb.

Szal, jó az igy ahogy van ( persze ez az én szubjektív véleményem )
  • Droughert
    Mivel a hunter dps, a burglar meg inkább cc-kari, ezért nem is annyira nagy baj ez.
  • Me0w
    Mondjuk inkabb ugy, hogy pofatlanul magas a dps-e, egy azonos szintu burglar fel sem veszi vele a versenyt. :(
  • foxxi
    Ki vannak egyensúlyozva. A hunter erős DPS karakter. "Könnyű" ( ha tudsz angolul ) vele szintezni, jók a bónuszai. Bár annyi van belőlük mint égen a csillag
  • kovalik
    Egy kérdés: szeretném kipróbálni a játékot
    a hunter itt milyen ? ki vannak egyensúlyozva a kasztok ?
    Köszi!
  • Jacek
    jo akkor atfogalmazom nem szar vol hanem egyszeru mint a faek...:) az sem szolt masrol mint a grindrol..

erdekes SWG-ben nem pontert meg cuccokert ment a PVP hanem csak mert jo volt:)
  • Panzeradler #6015
    Ha nekem megvan alap+MoM akkoris csak 50 lesz a max lvl a nem vip részében?
  • Kreeder44
    Sziasztok! hmm hát igen story line-ban az egyik legkimagaslóbb :D szeptembertől lehet visszajövök visszaveszem a házamat asszem még voltam amikor változtattak a bérleti díj fizetésen vagy min XD és megveszem a kiegeket is :D leghangulatosabb játék a piacon még mindig szerintem :D
  • macleody
    Ez az ingyenes dolog mit jelent? Nem lesz havidíj de meg kell venni a játékot, vagy havidíjas de ingyen le lehet tölteni? Nem tudok angolul, szóval nem nagyon étem mit írnak. A trialt kipróbáltam, tetszett.
  • Solid Snake
    xD
  • Solid Snake
  • Droughert
    Igényes warden movie.

warden video
  • Solid Snake
  • SirAlo
    Ugy halottam hogy ingyenes lessz ez a jatek, igaz?
  • Nekrofil
    valaki tud vmi oylan mirrort- ahol gyorsan le lehet szedni? a honlapon lévőket kipróbáltam, mindenhonnan 300-3500k val jön... =(
  • Solid Snake
    Már lehet jelentkezni xD
  • FSpofon
    A wowban volt a legjobb pvp rendszer amig high warlordert lehetett kuzdeni, aztan elbasztak ezzel az arena dologgal, meg a resivel es a halhatatlan healerekkel. Talan most a rated bg visszahoz majd valamit a regi feelingbol.
  • Jacek
    az az igazsag hogy a WOW-ban kozel sincs komoly pvp rendszer hanem egy rakas szar:D
  • Solid Snake
    Kis kedv csináló,azoknak akik még bizonytalanok

• Robcuskilla
    lotroztam egy jó ideig, moriával bezárólag, előtte wowoztam is.. ez a játék valóban nagyon jól sikerült ( ez persze ízlés dolga, pontról pontra úgysem lehet összehasonlítani őket, mert sok mindenben más ) sok szempontból szerintem bőven jobb is mint a wow, hangulatban mindenben. ahogy a ddo kezdeti állapotáról hallottam ,ahhoz képest meg maga a mestermű. Az hogy nem játszották annyian mint mondju ka wowot...? ez sem a játékot jellemzi, mert szerény véleményem szerint kimagaslóan élvezetes, jó, játszható, összetett ez is. Már nem játszom, de nem bántam meg, hogy anno ide koccoltam a wowról. Ízlések és pofonok.
  • MaRee
    Fogalmam nincs, de DDO-val is ezt csinálták és az is megy még mindig :)
  • ElectricalTech
    szerintem ez játékfüggő.
    egy olyan játékban, mint a WoW, ahol minden klappol és olyan, amilyen[tehát kurvajó] ott megtehetik a havidíjjat meg jobban hoz valószínüleg.
    Egy Lotroban, ahol azért vannak hiányosságok[pl. komoly PVP rendszer] ott nem hiszem, h érdemes fix havidíjjat fizetni, mert nem vonza az embereket.
    Viszont ez az ingyenesség és néhány dolog fizetős rengeteg embert fog vonzani. Barátaimnak is egyből felcsillant a szemük, amikor mondtam.WoW-ot abbahagyták v. akarják, fizetni nem akarnak, de jó volna MMO-val játszogatni meg néha-néha valamit megvenni és annyi.
    Ilyen szempontból jó húzás ez a Lotros srácoktól.
    [ persze ez abszolút a saját elmefuttatásom, lehet tök máshogy van a dolog:) ]
  • MrStokes
    Ezek szerint a micro payment-es rendszer tobbet hoz a konyhara mint a fix havidijas?
  • MaRee
    Szerintem még most próbáld ki a 14 napos trialt, nagyjából át lehet látni belőle a játékot, hogy tetszik-e vagy nem.Ha egy nyugis, gyönyörű PVE játékra vágysz és a világot is szereted, akkor ez a te játékod :) PVP vagyis a monster play sajnos nem nyerte el a tetszésemet, de lehet ez cska azért van mert én már a kezdetek óta WAR-ozok, és így magasabbak az elvárásaim :)
  • Kry
    Jah nekem is most küldtek emailt, hogy f2p lesz, szal sztem jövünk majd haverral, bár necces mer sc2 hamarabb jön majd sztem :P

Egyébként van itt aki már régebb óta játszik vele? Az érdekelne hogy így összeségében mitől különbözik a többi mmorpg-től, illetve mik a legrosszabb (legnagyobb hibák) benne. ty
  • DAK3
    VÁÁÁ tuti kiprobálom:D
  • MaRee
    Szerintem igen.Azért most kicsit kibasztak azokkal akik mostanában vettek lifetime-ot.
  • Tatyla
    de most akkor a meglevő(ami épp frozen) accom is ingyenes lesz?
  • MaRee
    Ősztől ingyenes a LOTRO!
  • foxxi
    A legtöbben tényleg hülyék vagy képtelenek OLVASNI?
  • Kheled
    ha a trial accodon keresztül veszed meg akkor igen
  • Solid Snake
    Nincs tört és nem is valószínű hogy lesz.
  • toarpad
    Hali... ÉRdeklődnék hogy tört szeró ugye még nincs ? ÉS ha nincs , akkor ha a trialt kipróbáltam , és megveszem a játékot és a trialos adatokkal loginolok be akkor meglesznek a szintek stb. ?
  • Kheled
    Valószinű az amerikai verziót szedted le, sajnos amerika-europai között nincs tansfer tudtommal. de ha szeretnél átjönni és 12es vagy még, akkor azt hamar újratudod csinálni. Legalább tudni fogod az utat stb:)
    innen probáld meg leszedni
  • FEARnet2
    Hello!

Trial verziot probalgatom csinaltam egy RK-t 12-es, de most latom, hogy a magyarok mas realmen vannak leginkabb.Csakhogy en ezt a snowburn szervert sehol nem talalom a valaszthato vilagok kozul a jatek elejen.Trial accal csak bizonyos szervereken lehet krealni? Transfer van?
  • Murmur
    Meg kell toluk kerdezni. Egyebkent amit linkeltel, ott 30$ szerepel.
  • Eredan11
    srácok egy kis segítség kéne: régebben kaptam egy emailt a codemasterstől,hogy 10$-ért meg lehet venni az alapjátékot+ a 2 kieget hozzá.Akkor nem érdekelt de most szeretnék játszani újra,rámentem az ott található linkre és a következő helyre jutottam: http://store.turbine.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?roi=echo4-8537552459-7179200-b4ce68954269446c821ad4d6471cce6b&Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=turbine&Locale=en_US&productID=169163300

Szerintetek ezaz ajánlat csak az amerikai játékosoknak érvényes vagy az európaiaknak is? mert ha az európaiaknak is akkor szerintem nagyon megérné mindenkinek.
    Köszi a segítséget előre is!