The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a tippeket, kipróbáltam pár beállítást, very low grafikán nem csinálta az ugrálást, de ha úgy bekapcsoltam a post-processing effecteket (vízeffekt stb.), akkor 60 FPS mellett is ugrált. Ebben csak az a vicces, hogy a régi konfigomon (4éves hardware) medium beállításoknál, majdnem full vízeffektel szépen futott a játék.
Amúgy tényleg nem swappelés miatt van, core 2 duo 2.2Ghz, 2 gb ram mellett nem illene neki annyira swappelnie. :S
Ezt akartam én is írni. PVP-ben el kell felejteni a highres textúrákat és vissza kell venni a grafikából ha nincs erõmûved. Én amikor pvp-ztem nem nagyon találkoztam laggal (book12 után volt egy ideig, de az nem csak pvp-területen), ami a gondot okozza a számítógép gyenge teljesítménye. Szegény gépnek elég sokat kell számolnia amikor 3-4 raid egymásnak esik+még ot vannak az npc-k is a várostromról van szó.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

DonnieBrasco
Kérdés, mi az a "lag".

Ezt tutira nem pocket loss okozza, hanem a winyód swappeli a cuccost. 2 GB ram alatt igen gyakori, de még 4-nél is megesik. Ha visszaveszed a textúra-felbontást, általában elmúlik/nagyon lecsökken a gyakorisága.

(ez persze Xabialonsonak ment)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Akkor pvp közelébe ne nagyon menj, mert ott szoktak csak igazán nagy lag partyk lenni<#vigyor2>

Szaruman
Azt nem a lag okozza?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!

Bocs, ha egy kicsit off leszek, de van egy kis technikai gondom lotroban.

Van egy Ati Extreme AX550GE videókarim, amivel szépen fut a játék, de FPStõl függetlenül néha "ugrik egyet" a kép. Nem szaggat, és nem swappel a vinyó sem, egyszerûen "kimarad pár képkocka". Felbontástól független, és más játék nem csinálja. Ha van vkinek ötlete vagy hasonló tapasztalata, pls segítsen.

Köszi elõre is.
Jockey
én LOTRO-ba nem soka voltam, megjelenéskor gyorsan feltomtam egy minstelt meg guardiant 25ig aztán mentem is tovább, mert fogyatékosnak éreztem a pvp-t
AOC-be meg nemtom még mi leszek, ez mindig "akkor"dõl el

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Van hivatalos trial, már nincs szükség a gc-s trial kódokra. 2clickelés és már meg is van a saját kulcsod.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Úgy értem, hogy vannak kulcsaim, jómagam aktív vagyok tavaly április óta. Csak azért kérdeztem, mert az eredeti dobozban lévõ trial kuclsot anno havernak adtam oda, és persze a klienst a dvd-n, nehogy töltögessen egytrillió gigabájtot, kinek jó az :)
Szóval ha ilyen megoldás havernak/barátnak megoldható, akkor tudok mondani trial keyt, ha esetleg az illetõ hozzájut egy telepítés erejéig egy klienshez.
Kreeder44
vagy fileplanet.com :)

Kreeder44
a filefront.com -ról ha letöltöd onnan mennie kell... szerintem <#zavart1>ha meg lentvegy regisztálj és kapsz accountot :) és gamelj

Valaki nem cserélne Lotro-t Guild Warsra? Ha csAk kipróbálás szándékábol is, írjon rám priváton.

DonnieBrasco
FAQ fentebb.

A játékot akarom kiprobálni, és hallotam hogy 7 napig lehet ezt ingyen,
de nemtom hogy. Attól hogy regisztrálok a játék még nem lesz meg.
Amugy menyibe kerüla játék, és még menyi havonta még?

DonnieBrasco
Nem értem a kérdést. Ki szeretnéd próbálni a trial-t? Akkor a codemasters online players oldalán regisztrálj: COG accounts

DB

van egy két három összesen 4 trial kulcsom gc-kbõl, meg game dobozból. Ezt kinek tudom leadni mint drótot, hogy célba juttassa?
Hy. Én szeretném kipróbálni a játékot, és láttam van iS 7 nap próbaidõ,
csak akárhonan töltöm le ezt a próbaidõs játékot, mindig azt írja hibásan csomagolt fájl. Hogy tudnám kiprobálni ?

Finmoth!

Hamarosan eljön a Te idõd! :))))) A kinshipbõl nem szándékozom lelépni (ha csak ki nem tesztek) és a játékból is csak egy idõre, 2008. június vége felé. A kiegre mindenképpen visszanézek. A Conan addig a "türelmi idõszakot" fogja tölteni. Aztán meg ki tudja....

Jockey!

Te milyen néven játszol?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

DonnieBrasco
Te, ha tényleg lelépsz LOTRO-ból, ráadásul a kinshipbõl is, akkor én maradok az egyetlen LEoH alapítótag :(

Tisztára, mint valami "falu öregje" :((

DB

Nem is tudtam, hogy a Callidusból is mennek páran Hyboria világába... <#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Jockey
waow, egy régi ismerõs:-)
csak nem LOTRO? többen a régiek közül megyünk majd AOC-be, ha gondolod..:)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kreeder44
nekem ez az új befizetési mód nem fekszik.... regisztráltam abba a hülyeségbe is de nem fogadja el :S

Nem vagy kirúgva, várunk vissza <#wave>

Kreeder44
2 hónapig nem tudtam lenni, de lassan visszajönnék... remélem a Callidus bol nem rugtátok ki Uriels-t :) mert szóltam elõre h nem tudok lenni vizsgák miatt... ;) nézegettem h alakítottak a fizetésrésznél??? muszáj abba a buyand point vagy mibe regisztrálni????

Blob
MCI jó pénzért bármit :)
zippofcy nekem van egy 31 es kapitányom Blobeal ha látsz szólj segítek szívesen ugy is kellene vele foglalkoznom :)
Léteznek a játékban "bérmunkások" ?
Konkrétan arra gondolok, hogy ha szükségem van bõrre vagy ékszerre azt egy forrester vagy jeweller elfogadható áron legyártja nekem.
Vagy csak a kinshipes társak tudják így egymást kisegíteni mivel egyszerre csak 3 mesterséget lehet használni és a váltások craftskill veszteséget okoznak.
zippofcy
Snowbourn szerveren van egy 30as tankom, játszanak magyarok hasonló szintûek akikkel együtt lehetne nyomni?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Szaruman
A 2 együtt jó. Kényelmes (Pl a guildwarsban is ez van).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nincs tervben és remélem nem is lesz. Nekem meg a click and go-tól állna égnak a hajam.<#wink>

Hi,

Nem tudjatok, nem tervezik a "click and go" vagy mi bevezeteset. Szoval ahova klikkelek oda megy. Ez a billentyuzettel maszkalas nem olyan jo. (bar en ki vagyok vele bekulve, mert GWben is billentyuvel maszkalok, de asszonynak az idegeire megy) Szoval nincs ilyen terv?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

akkor simán lejár az account magátol... nem törlödik semmi
ne parázz nyugi :D

Meddig maradnak meg a karakterek, ha nem veszek lejáratkor azonnal gamecardot?
Az account profilban csak cancel van, szabadságot vagy hasonlót nem találtam ezért érdekel a dolog.
azta, ez nagyon jó, vannak jó "pillanataid" :D
Nah, franyák, akkor csak van vmi, mert szépen lassan elfogy mindenhonna és hipphopp kippkopp :) paypallal az a bajom csak, hogy anno mikor elõször próbáltam illetve használtam, elrontottam egy bizonyos reges kódot - nem is tom mi a neve már - amit 3 használat után küldtek a banszámla kivonatra. Vhogy megvoltam gyõzõdve, hogy az a jó és elrontottam 3x :DD tilt card on paypal. Semmi gond sem volt, mert a direkt levonás mûködött, ott meg egyszer amint írtam nem töltöttem zsét, hétvége volt, amikor nem mûxik a netes és akkunt off :DD ügyes vagyok én néha... hülyeségem szorgalommal párosult. De mondom sebaj, van gc. Erre nem is biztos :D
Én is már kb. 3 hete futkároztam GC után Gyõr környékén (Saturn, 576), de semmi... Aztán tegnap meguntam a dolgot, és neten fizettem... Neten is van olyan lehetõség, hogy egyszeri fizetés paypalon keresztül, én is azt választottam.

Jah, btw addig nyaggattam a Saturnos alkalmazottakat, amíg kinyögték, hogy a hivatalos beszállító sem tudja, hogy mikor jön szállítmány GC-bõl...

DonnieBrasco
Kb. 1 hete jártam Budaörsön Media Marktban és Tescoban és volt 60 napos kártya. Sajnos arra már nem emlékszem, melyikben :) de mivel egymástól kb 1 km-re vannak, nagy gond nem lehet mindkettõben megnézni :)

DB

Hello!
Mit tudtok a lotro gc-krõl, cdgalaxis oldalon olyan infó volt - márassincs - ,hogy elfogyott, utánpótlás érkezése elképzelhetõ... azaz nem biztos. Nem mintha más úton nem lehetne fizetni, de speciel én lecsúsztam a közvetlen kártáys fizetésrõl, ami ha jól tom nem elérhetõ már, épp levonáskor nem volt fedezet a netkártyámon, hétvége, zsét nem tudtam rátenni és akkor kenszel aksi, egy gc-t helyben még találtam, de akkor szarban leszek ha nem lehet majd kapni. Érdekes...
Ez jó lesz, köszi Blob!
Blob
Elkészültem fél év után :D LOTROKIEG remélem hasznotokra válik :)
jó név. mindenkit leokád?

aut viam inveniam aut faciam

shaba23
elkezdtem letölteni fileplanetrõl, de az is 20 óra lesz :(
Elõbb elfelejtettem írni, arra figyelj, hogy ne az usa klienst szedd le, mert ha esetleg folytatni akarod a trialban megkezdett karidat, akkor gondban leszel. Ha csak nem akarsz USA szerveren játszani :)

Én a bétát és a patcheket is a fileplanet-rõl szedtem. A beépített letltésvezérlõje van, nekem nem volt gondom vele. Nem jött max sebességgel, de nem kellett napokat várnom rá.

shaba23
Hali, én csak most olvastam a 7 napos trialrol, szoval a 8 gigas cucc letoltese csak most indulna nálam, de barhonnan probalom lekapni, mindenhol 14-18 óra mire lejön, pedig ha jonne full sebesseggel, akkor 2 ora boven eleg lenne neki. Tudtok mondani egy helyet ahonnan normalis sebesseggel lehet szedni? de ha valaki kiirja nekem a klienst es megbeszelunk BPen egy talit, az is jo <#idiota>
Ombredor
Helló.
Olvasom a néptelenségrõl szóló dolgokat és ilyenkor örülök igazán,hogy másik serveren vagyok,ezen a serveren egész nap elég sok ember mozog.Még hajnal 2-4 között is össze lehet gyûjteni embereket instákra legutóbb pl fornostra.Nap közben is sokan vannak fönt(nem tom hogy csinálják munkahelyen játszanak vagy lógnak vagy csövesek akiknek nem kell dolgozni tanulni etc.:)).De tény,hogy a magyaroknak sztem sokkal kevesebb esélyük van nap közbe játszani mi dolgozunk vagy tanulunk:):)

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Ja igen a meló zabálja az idõt :) én közel egy hónapot szinte fel sem néztem gamelni, utóbbi két hétben már igyekeztem pótolni a kiesõ idõt, még goblin townt is most fedezget(t)em fel, pedig lvl 50-es vagyok egy ideje... mindenesetre jó volt a szünet, élveztem a visszatérést mint egy gyerek
Délelõtt mindenki dolgozik,tanul,pihen csak keveseknek adatik meg a lehetõség, hogy egész nap a gép elõtt kockuljnak. Este/délután bree is megelevenedik. A másik dolog, ami miatt kevesebb játékost találsz a kezdõ helyen az, hogy a játék lassan 1éves, és a karakterek nagyobb százaléka már lvl50-es, vagy ahoz közeli (kezdéskor volt tömeg rendesen de ez teljesen természates folyamat egy MMO-nál, hogy a kezdõ területek elõbb utóbb elnéptelenednek). Ezért is raknak be egyre több single player questet, hogy az is tudjön rendesen fejlõdni, questelni aki esetleg nem talál partit magának.

http://www.imagebam.com/image/9d84103968027

bocs valamiért nem volt jó az elõzõ

Bree aukciósház rajtam kívül 2 játékos