2115
Daemon tools 4
-
#834 na visszarakva a régi 4.00ás démont, már így sem akar elindulni...
sőt már a football manager 2006 se akar menni. kurva életbe -
#833 nekem eddig nfs mw úgy ment hogy eszközkezelőben letiltottam a dvd meghajtómat, és egyből indult is. most már nem elég ez, szóval megy vissza a 4.00 -
#832 lehet csak elbaszták a 4.03 -at, túljó volt a 4.0HE :DDDD -
endiboy #831 mikor játszottam vele, nem a dt4 volt fenn, hanem a régi 3.47, plussz a SD4HIDER, és ment rendesen..arra meg már sajna nem emléxem, h az optikai be volt a kötve, vagy sem
ui.: nekem dt4 alapbol nem ment fel, mindig ujrainditotta a gépet, ez viszont nálam már tökéletes...ebböl a szempontból -
zoltang #830 Nálam is ment a régi DT 4.00 HE-vel úgy, hogy csak az SFNightmare-val diasable ch2 (ott vannak az optikaiak)a cd1 beemulálva és kész.
Most sikerült rájönnöm, hogy az DT4.03HE-hez már nem elég az SFNightmare, vagy a cd tiltás, hanem kell a SD4Hider1.0 is....
Most akkor így javítottak a DT4-n? -
endiboy #829 nekem müködött..bár én meg nem játszom vele -
zoltang #828 Nekem nagyon nem tetszik ez az új DT 4.03 HE, mert most nem megy az NFSMW. Nem fogadja el az 1. cd-t, úgy mint eddig. -
#827 van egy SF játék, amik furcsán viselkedik amikor a virtuális meghajtóról fut, ezt fixálták.
azt ne kérdezd melyik játék, nem tom. -
#826 Akkor mit jelent ez???
One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
from virtualdrive)
-
#825 néztemám, már aszittem StarForce 4.0.3 :DDDDD aztán leesett xDDD -
#824 Ez a hivatalos oldalán?? a 4.0.3-ról!
One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
from virtualdrive) -
#823 Hát jah, mennie KELL! legalábbis a CLONEDVD-nek, szal eredeti, nem belepiszkált képfájnak mennie kell... -
#822 Haveromnak kéne a Fifa 2006 és szeretném tudni hogy Daemon Tools 4-el müködik -e simán?
Jó tudom első reakciótók miért nem probálom én ki.Azért mert pl most Wanted is lazán megy vele de havernál nem.
-
endiboy #821 Pro??? én ugy látom csak, h 4.0.3 van még... -
hano2 #820 Multiban is müködhet szerinted?
-
endiboy #819 játszhatnánk majd...:) -
hano2 #818 Köszönöm!Nem kellet a Daemon,csak simán setup.exe,utána a leirtak szerint és Ok. -
#817 Igen ez tökéletesen müködik. -
hano2 #816 Erre gondolsz? 1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game
4. Run RD2V12UPGRADE.exe included in the /crack directory on the DVD to
update the game to version 1.2
5. Copy the cracked executable from the /crack directory on the DVD to your
installation directory.
6. Play the game.
-
#815 LOL aztmár régen feltörték nemkell hozzá semmi csak patch és annak a crackje és fut minden nélkül. -
endiboy #814 persze, azis megteszi... -
#813 nekem bőven elég a bios-ban a meghajtó kitiltás -
endiboy #812 nekem pölö kábel lehuz, es mini image-el megy -
#811 hali. sajnos az említettel nem próbáltam, de pl civ 4 nél is jó volt...
szvsz érdemes kipróbálni -
hano2 #810 Hali!Azt szeretném megkérdezni,hogy az sd4hider program "jó" más játékoknál is?pl.TOCA Race Driver 2 futtatása érdekelne.
-
#809 Valami hivatalos info, amivel alátudod támasztani? THE DAEMONS HOME-on még nincs semmi. -
#808 MÁR VAN PRO!!!
Azt mondták nekem!
Ára:
EUR 14.47 / USD 15.95 -
SamFisher90 #807 dio666! Virtual CD-hider-el rejsd el a virtuális meghajtókat, és utánna működni fog!! ;) -
#806 szerintem 1xűbb a sd4hider, ott nem kell tiltani semmi "optikait"
és akkor közben lehet égetnis is korongot -
zoltang #805 A cd tiltás mehet az eszközkezelőből is. (de természetesen jó a sfn-ben a disable cd, vagy disable ch2 - ezen van a két optikai - ) -
zoltang #804 A NFS MW-nél nálam le kell tiltani cd-ket (,vagy le kell húzni a cd-k IDE kábelét) a DT4 mellett is. -
dio666 #803 helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó -
Bóna Dezső #802 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az IMG-tools-t? -
#801 hát idén nem hiszem....(azért lekopogja) -
kyle reese #800 senki nem tudja hogy a pro mikor jön ki ? ideje volna csak a sf3 -as játékok miatt is
-
#799 azt a verziót én is használtam azt hittem hogy Veelee egy újabbról beszél:) -
keeper2 #798 Én hasznátam elég sokat a starfuck-ot, még mielött a sf. nightmare-ről hallottam volna, jó egy éve. Nem rossz program, de úgy tapasztaltam, hogy eléggé instabil, relative sűrűn fagyott, illetve csak a régebbi sf. verzióknál volt hatásos. -
#797 nem találom:( pontos linket tudnál esetleg adni? -
Veelee #796 Szerintem ez nem ugyanaz mint a gamecopys, mert ebben a starfuck setup mellett egy daemon 4 /32&64 bit/ setup is van. Lelőhely seedler.org. -
#795 http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.shtml