2115
Daemon tools 4
  • AdaKiller
    na visszarakva a régi 4.00ás démont, már így sem akar elindulni...

sőt már a football manager 2006 se akar menni. kurva életbe
  • AdaKiller
    nekem eddig nfs mw úgy ment hogy eszközkezelőben letiltottam a dvd meghajtómat, és egyből indult is. most már nem elég ez, szóval megy vissza a 4.00
  • mucsácsó
    lehet csak elbaszták a 4.03 -at, túljó volt a 4.0HE :DDDD
  • endiboy
    mikor játszottam vele, nem a dt4 volt fenn, hanem a régi 3.47, plussz a SD4HIDER, és ment rendesen..arra meg már sajna nem emléxem, h az optikai be volt a kötve, vagy sem

ui.: nekem dt4 alapbol nem ment fel, mindig ujrainditotta a gépet, ez viszont nálam már tökéletes...ebböl a szempontból
  • zoltang
    Nálam is ment a régi DT 4.00 HE-vel úgy, hogy csak az SFNightmare-val diasable ch2 (ott vannak az optikaiak)a cd1 beemulálva és kész.
    Most sikerült rájönnöm, hogy az DT4.03HE-hez már nem elég az SFNightmare, vagy a cd tiltás, hanem kell a SD4Hider1.0 is....
    Most akkor így javítottak a DT4-n?
  • endiboy
    nekem müködött..bár én meg nem játszom vele
  • zoltang
    Nekem nagyon nem tetszik ez az új DT 4.03 HE, mert most nem megy az NFSMW. Nem fogadja el az 1. cd-t, úgy mint eddig.
  • Serpa
    van egy SF játék, amik furcsán viselkedik amikor a virtuális meghajtóról fut, ezt fixálták.
    azt ne kérdezd melyik játék, nem tom.
  • dark prince 14
    Akkor mit jelent ez???

One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
    from virtualdrive)

• mucsácsó
    néztemám, már aszittem StarForce 4.0.3 :DDDDD aztán leesett xDDD
  • dark prince 14
    Ez a hivatalos oldalán?? a 4.0.3-ról!

One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
    from virtualdrive)
  • mucsácsó
    Hát jah, mennie KELL! legalábbis a CLONEDVD-nek, szal eredeti, nem belepiszkált képfájnak mennie kell...
  • grebber
    Haveromnak kéne a Fifa 2006 és szeretném tudni hogy Daemon Tools 4-el müködik -e simán?

Jó tudom első reakciótók miért nem probálom én ki.Azért mert pl most Wanted is lazán megy vele de havernál nem.
  • endiboy
    Pro??? én ugy látom csak, h 4.0.3 van még...
  • hano2
    Multiban is müködhet szerinted?
  • endiboy
    játszhatnánk majd...:)
  • hano2
    Köszönöm!Nem kellet a Daemon,csak simán setup.exe,utána a leirtak szerint és Ok.
  • grebber
    Igen ez tökéletesen müködik.
  • hano2
    Erre gondolsz? 1. Unrar.
    2. Burn or mount with daemon tools.
    3. Install the game
    4. Run RD2V12UPGRADE.exe included in the /crack directory on the DVD to
    update the game to version 1.2
    5. Copy the cracked executable from the /crack directory on the DVD to your
    installation directory.
    6. Play the game.
  • grebber
    LOL aztmár régen feltörték nemkell hozzá semmi csak patch és annak a crackje és fut minden nélkül.
  • endiboy
    persze, azis megteszi...
  • Balumann
    nekem bőven elég a bios-ban a meghajtó kitiltás
  • endiboy
    nekem pölö kábel lehuz, es mini image-el megy
  • Hyder
    hali. sajnos az említettel nem próbáltam, de pl civ 4 nél is jó volt...

szvsz érdemes kipróbálni
  • hano2
    Hali!Azt szeretném megkérdezni,hogy az sd4hider program "jó" más játékoknál is?pl.TOCA Race Driver 2 futtatása érdekelne.
  • agyhalál
    Valami hivatalos info, amivel alátudod támasztani? THE DAEMONS HOME-on még nincs semmi.
  • dark prince 14
    MÁR VAN PRO!!!

Azt mondták nekem!

Ára:
    EUR 14.47 / USD 15.95
  • SamFisher90
    dio666! Virtual CD-hider-el rejsd el a virtuális meghajtókat, és utánna működni fog!! ;)
  • Hyder
    szerintem 1xűbb a sd4hider, ott nem kell tiltani semmi "optikait"

és akkor közben lehet égetnis is korongot
  • zoltang
    A cd tiltás mehet az eszközkezelőből is. (de természetesen jó a sfn-ben a disable cd, vagy disable ch2 - ezen van a két optikai - )
  • zoltang
    A NFS MW-nél nálam le kell tiltani cd-ket (,vagy le kell húzni a cd-k IDE kábelét) a DT4 mellett is.
  • dio666
    helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
  • Bóna Dezső
    Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az IMG-tools-t?
  • mucsácsó
    hát idén nem hiszem....(azért lekopogja)
  • kyle reese
    senki nem tudja hogy a pro mikor jön ki ? ideje volna csak a sf3 -as játékok miatt is
  • [HUN]FaTaL
    azt a verziót én is használtam azt hittem hogy Veelee egy újabbról beszél:)
  • keeper2
    Én hasznátam elég sokat a starfuck-ot, még mielött a sf. nightmare-ről hallottam volna, jó egy éve. Nem rossz program, de úgy tapasztaltam, hogy eléggé instabil, relative sűrűn fagyott, illetve csak a régebbi sf. verzióknál volt hatásos.
  • [HUN]FaTaL
    nem találom:( pontos linket tudnál esetleg adni?
  • Veelee
    Szerintem ez nem ugyanaz mint a gamecopys, mert ebben a starfuck setup mellett egy daemon 4 /32&64 bit/ setup is van. Lelőhely seedler.org.
  • Laky
    http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.shtml