Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha sikerült akkor pls írd be,hogy hogyan csináltad meg, mert nekem is ugyanezt írja ki a Battlefront 2.
reménytelen
Soha nem volt fönn Alcohol vagy CloneCD...
Kipróbálom a maradványok eltávolítását
Alcohol maradványainak eltávolítása a registrybõl, vagy CloneCD törlése... meg ilyesmi... esetleg régi D-Tools könyvtár maradványának a törlése...
mucsácsó
húzd le meghajtót... 😄
az a biztos, ha lehúzva hagyod azt kész, megy úgy minden tutira... meg minek meghajtó, akinek nete van úgysem cdken, dvd-ken csórózik, max néha ír vele az ember, akkor meg visszadugod...kész
reménytelen
Kipróbáltam. Mount -> All emuations on, utána kiléptem a Daemon Tools-ból. (Leave all emulations on) Eredmény:

Egyéb tipp?
mucsácsó
ezexerint nem...de amúgy, nem kell semmi féle szaros sfcure, semmi sfnightmare...ez a múltééé...vagyis ezesetben kell SFnightmare (SF 3.3)
de amúgy, lehúzod, akkor csak felrakod és megy is a game, de ez csak lehúzva van így!
Nem egészen.
Kábel lehúz, és kész, játék indít. A daemonban persze minden on.
Beszarás, tényleg ha lerántom minden megy a D4-el. Eddig 1 starforce-s gém sem indult el akárhogyis bûvöltem. Ha nem is tudják megcsinálni a fiúk, hogy ne keljen lehúzni a kábelt az tuti, hogy kiadnak egy "DAEMON elõlapi panelt", amit az áramkábel meg a cd/dvd közé kell rakni és kapcsolgatni 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

akkor a gtr-t nem kell húzni? nem tudom elhinni

Ezután már nem kell SR7.stop a Daemon Tools elbánik vele, semmilyen kisegítõ progi nem kell. Úgy próbáldd ki!
egyébként ti ezt a kábelhúzogatósdit az SFNigthmare-el csináljátok?

reménytelen
Megvolt a Daemon 3.47 uninstall, restart, utána Daemon 4 telepítõ elíndít, kérte a restartot, majd feltelepítettem, megy is, nem ír ki hibát, csak azóta az SR7stop mindig azt írja ki, hogy "Nothing to hide"! Nincs valami megoldás? (Virtual CDHide sem mûködik)
mucsácsó
akkor vársz egy hónapot, vagy veszel eredeti SF-es game-et, mi meg csak röhögünk <#hehe><#hehe><#eplus2><#idiota><#smile>
mucsácsó
naja, nagyon gyorsan húzod le rögtön! ez tévhit, sf 3.4tõl húzni kell...
soha!

Newyorker
Akkor húzd le a kábelt 😊

A Cross Racing Championship 2005 és a Trackmania Sunrise is 3.5-ös StarForce védelemmel van ellátva. Itt azt olvastam, hogy csak mountolni kell a képfile-t, feltelepíteni, és indítani. Kábelt pedig 3.5-nél nem kell lehúzni ugyebár.
Mégis error van, keresi az eredeti lemezt!

Oksi, csak hát crack nélkül a legjobb, mi lesz ha jön egy újabb patch? Na erre van a Daemon Tools. Mostmár rám lehet fogni, hogy D-Tools buzi vagyok<#vigyor><#vigyor3>
urbijoe
JAJ BOCS AZ NEM A FEAR HANEM A QUAKE 4
OSSZEKEVERTEM

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
ja és DT 3.47-el

urbijoe
a FEAR nekem simán megy crac-el

mucsácsó
okés, nem ugatni akartam, hanem csak hogy tûnjön fel!
PEACE! ^^
Sqbi
Megértettem és KÖSZÖNÖM!!!
mucsácsó
hülye kérdés...tuti meg....
AMI SECUROM 7-es, SAFEDISK 4-es, STARFORCE 3-as, az mind megy, fogjátok fel!!!!
""eladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.

megvárom a köv. verziót :-)""

Ez nem verziófüggõ, hiába várod meg a következõt, ha az sem fog menni, a virtuális meghajtót kell eltávolítanod a leírt módszerrel! Vagy win reinstall..
nem megy. :-(

feladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.

megvárom a köv. verziót :-)
Imremagdi
motogp 3 probálta valaki ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

mucsácsó
megy....most szedem, de Newfronter is mondta hogy megy, kipróbálta tegnap este!
DE FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY MINDEN JÁTÉK MEGY, AMI KIKÚRT STARFORCE-OS, MINDEN, AMI 3.6-OS AZ IS MEGY!!!!!! NEM KELL PARÁZNI, MINDEN SF-ES MEGY....CSAK HÚZD LE A MEGHAJTÓT, ALL EMULATIONS ON, ÉS ENJOY! EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG!
Sqbi
Valaki nézze már meg, hogy a worms 4 megy e... Nem akarom még1szer letõlteni feleslegesen... thx..!
A FEAR nem mûködik csak DT4-el....
És így kényelmesebb mint másik 100 progit használni... ha ez egy is tudja hibamentesen, nem úgy mint az Sfcure, ahol elszállt a gép néha😞
No.Vélemény:
Semmi szüxég nincs a DDaemon 4-re,mert:
Securom7-Ott a SR7STOP-Tökéletesen müxik
Safedisk 4.6-Ott a SF4HIDE-Tökéletesen müxik
Starforce 3.xx.xx.xx-SFCURE+SF NIGHTMARE
Newyorker
Jah, csak nem a DAemon 4el 😊

SF 3.6-nál már nem.
De a legbiztosabb a kábellehúzás!
matyi08
de én azért kérdeztem az sfnightmare-t, hogy ne kelljen lehúzogatni a cd-romokat. így is mûködik, nem?

Na akkor lehet szerintem FAQ-t csinálni.....

Bazsi neked ezt ajánlom esetleg, csináldd meg lépésrõl lépésre, tehát töröld, úgy ahogy a leírás írja:
Ez az Antiblaxxhoz volt, de jó lesz ez ide is talán:

3) Remove Daemon Tools off your computer
* Easier than it sounds, Add/Remove Programs -> Daemon Tools

4) Restart once more!
* Get used to this step...

5) Back into Windows, go to Device Manager...
* Start -> Run -> devmgmt.msc

6) Go down to SCSI and RAID controllers
* near the bottom, can't miss it.

7) See that nasty bugger that starts out D347....

8) Right click -> Uninstall

9) DO

10) NOT

11) RESTART

12) YOUR

13) COMPUTER

14) Now, run down to System Devices...

15) Find PnP BIOS Extension...

16) Right Click! Uninstall!

17) Make sure everything so far is the same way it was with me...go to CD/DVD Drives (near the top) and make sure that no DVD-ROM Generics are in there, that's a sign of Daemon Tools and should go away when you deinstall the SCSI devices.

18) If you don't uninstall the PnP BIOS extension, the SCSI device will come back, then the virtual drives you had set with Daemon Tools before you ran Anti-Blaxx will come back too. So make sure you do 15 and 16. Jesus, that part is important, don't forget it.

19) Double check. Seriously, make 100% sure you did everything right up until now.

20) Now, carefully, restart...

21) Run over to /WINDOWS/system32/drivers/

22) look for d347 (or whatever you named your Daemon-Tools drivers upon last install) and DELETE. Usually, it's d347prtbus.sys and another d347 driver by default. Delete all d347???.sys in there. Anything that starts with d347. Clear?

23) Restart. Clears XP driver cache.

24) OK, now download and install Daemon-Tools, but at the spot where it asks you to name the drivers, go ahead and add a 1 at the end of the default driver name.

25) Follow the install (restart basically), and check it out, working Daemon-Tools! Exit it and open it a few times, no messed up errors or anything, enjoy.
mucsácsó
vagy VirtualCD-Hide van...ANTI BLAXXnál szarabb program nem létezik...
azt a feltelepített keresõ miatt jelzi! uninstall menüben leszedheted!(máskor olvasd el mit telepítel)
mucsácsó
MINDEN STARFORCE-os game megy, még amin a legújabb, SF 3.6 van az is megy! <#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes>
na ja :-)

bárcsak eljutnék odáig, hogy kell-e kábelokat húzigálni :-S
Nos ez megy DT nélkül is!!! ez a antiblaxxos móccerrel!
A CRC valóban megy! 😄
mucsácsó
bazsi én most pont nem rád gondoltam 😄
télleg nem, hanem itt kérdik hogy kell e lehúzni...stb...sfnight kell e, meg ilyenek, erre azért kellene FAQ
mucsácsó
ez szarügy, sztem ezt csak sajna win reinstall oldja meg...vagy max ha letörlöd a régi DAEMONT, vagy az Alcoholt, és újrarakod...talán..ha ezse, akkor winreinstall!<#zavart2><#zavart2><#shakehead>
nemtom kell-e faq, nemtom mennyire általános vagy abszolút egyedi a gondom. de azér remélem nem néztek hüjének...
mucsácsó
jahhj...mondtam lesznek kérdés dömpingek, Newfronter, csinálunk egy FAQ-ot? <#wilting><#beka3><#wow3>
nem jött be a tc és az újratelepítés se, nemtom mi a gond

a vezérlõpultban megnéztem a rendszerezközöket, a scsi/raid vezérlõnél sárga felkiáltójelet hoz, plusz iusmeretlen gyártójú illesztõprogramot, és eltávolítani serm engedi, mondván, hogy más már eltávolítja (!). nem értem, télleg. csak én vagyok balfasz?
épp azon dolgoznak a daomonos srácok hogy ne kelljen lehúzni a kábeleket.
Miért kellene SFNightmare?<#wilting>
matyi08
olyan nem lesz, aminél nem kell lehúzogatni a kábeleket? és megy starforce nightmare-val is?

Imremagdi
motogp 3 probálta valaki ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hi all!
Nekem vírust jelez a 4-es Daemon.Nod32
Nektek nem?