2115
Daemon tools 4
-
és ezt a starfuckot honnan lehet letölteni?:D -
Veelee #793 Hi! Most találtam a neten hallottatok róla valamit/ nem vagyok angolból valami profi/. Starfuck+autorun:
Instructions:
-------------
1. First off, if it's not already done, install Daemon Tools 4 but
extracting "Daemon Tools Setup (Win 32 & 64 bits).exe".
I have included the setup files for 32 & 64 bit operating systems.
2. Extract all the contents of "Starfuck Setup.exe" to your <root> game folder.
3. Edit "start.bat" and replace the "DEFAULTS" with your
folder paths and executable files as needed.
4. Execute "start.bat" & start playing your game!
Remember to make a new shortcut for your game using "start.bat".
When you start the game, you will need to confirm the mounting of your game's cd image
with daemon tools mounting (if you use daemon tools 4 only... older DT doesn't need confirmation).
5. Enjoy!
* BomBeR *
When you exit the game, click "OK to unmount the game cd image and then click "OK"
on the small "Achtung!" window and close all other windows (like your trainer). -
pucold le a 3-ast. alap alján keresővel keress rá, volt róla szó -
nekem a DT4 megjelenése óta le van húzva :DD
pár CD-t kellett volna írni, meg pár game-et, zenét felrakni, dehát...nincsen meghajtóm, le van húzva :D :P :DD nem is izgat...
mindig mondják, a haverok, hogy írjak CD-t, aztán mondom de nincsen meghajtóm...erre: HOGY LEHETSZ EKKORA BÉNA CSICSKA? MIAZ HOGY NINCS, ALAP DOLOG!!
erre nevetek, hogy nem úgy nincsen, csak nincsen kedvem húzogatni, dugdosni, mert egyrészt bizti lenne negyed óra, mert eléggé extrém helyen van a masina, másrészt meg kedvem sincsen nagyon :D -
XerPY #790 légyszives segítsetek! -
XerPY #789
csákó!! nem tom telepíteni a daemon tools 4-et valami system eror miatt ami akkor jön ki ha megkérdezi hogy van e valami debuggerem ha okra megyek kijön ez ha nem akkor meg kilép!!
plíííííízzzz help mííííí
-
Én ezzel a lehuzogatással megvagyok csa hát rohadjanak meg haverok mert amikor elhatározom 1 hónapig SF gamekkel tolok azt kikötöm kapok sok sok dvd-t hogy irjam meg őket :( -
XerPY #787 csákó!! nem tom telepíteni a daemon tools 4-et valami system eror miatt ami akkor jön ki ha megkérdezi hogy van e valami debuggerem ha okra megyek kijön ez ha nem akkor meg kilép!!
plíííííízzzz help mííííí -
még péntek este befuthat ... -
kábal=kábel
mármint a kapcsoló a cd/dvd elé... -
kapcsoló az ide kábal írás vonalára, azt starfuck írhat ahova akar
-
télleg gyerekek...nem hiányzik nekünk a DAEMON PRO? csakmert karácsony előttre igérték úgytom 

-
aki sf3as játékkal akar játszani,vegyen CDRack-et :) -
Ezek az sf3-ak meg a többi új védelem érdekes mindenkinél máshogy megy :D -
Akinek nem megy az NFS D4-el hide progi nélkül, az ahogy lejebb is írtam csínálja meg az elábbi registry módosítást:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny
és próbálja meg így.
Ha így sem megy, akkor
1. ne parancssorosan idítsa a daemon-t
2. a régebbi verzióju D3-at teljesen sikálja le (akinek van), le van írva lejebb hogyan
3. alcohol, clonecd/dvd - uninstall majd virtuális meghajtó nélkül fel lehet tenni
4. D4 install
5. fenti registry modosítás
6. All emulation on
7. sd4hide - hide
Összes Safedisk, Securomos játék megy vele mindenféle hide nélkül, ill az Starforce játék is megy vele amennyiben lehuzom a cd/dvd -k IDE kábeleit. (XP SP1, alcohol (virtual drive nékül) fent van, clonedvd (virtual drive nékül) fent van) -
hát igen, pont annyival rövidebb az iso, ami adat kell a starfucknak... -
Netudky #778 Hali.Én felteszem a daemon tools 4-et bemoutolok neki egy progit és nem csinál semmit bemegyek a sajátgéppe megnézem a viruális meghajtot és ott se jelenik meg annak az ikonja amit bemoutotam,pedig ha rányomok a daemon tools ikonra akkor ott ott van hogy be van moutolva még se csinál semmit. -
The Fugitive #777 Hy!
thx az infót! asszem elbaltáztam itt valamit. leszedtem a Wantedet, mdfben, aztán Ultraisoval átnyomattam iso-ba, mert ugy kisebb helyet foglal meg csak egy fájl, nem kettő, most meg ahogy olvasgattam, ezért nem indul el... -
re #615
-
The Fugitive #775 Úgy vettem észre, mintha nem látnák a daemont, mert sd4hide sem csinál semmit meg starforce nightmare-n is akármit kapcsolok ki/be, a daemon meghajtója mindig megmarad! pls help!
jah és leszedtem a deamon4-et, aztán feltettem a 3.47et és ott is ugyanez volt!
most visszatettem a 4es. -
The Fugitive #774 Igen visszaolvastam, nem is egy oldalt. viszont hiába hideolom be a sd4hide progival, akárhányszor nyomom meg a Hide/restore gombot, mindig ugyanazt a hibaüzenetet adja ki, pedig a regfájl is megjelenik! ezért kérdezem, hogy nem tudtok-e rá valami magyarázatot! -
Olvass vissza itt és az NFS topikban. Minden 5. hozzászolás erröl szól. -
The Fugitive #772 Hy!
nektek megy a Most Wanted? mert én feltettem a daemon4-gyel, aztán sd4hide, és nem megy! kiirja, hogy rakjam be a correct cd-romot. a 3.47es daemonnal nem csinálta ezt! mi lehet a gond? -
Ezt valakinek nincs kedve lefordítani? -
keeper2 #770 Tévedsz, mert volt olyan, hogy tényleg nem állítottam vissza a meghajtót gép újraindítás elött és ilyenkor is kiírta, hogy rakjam be az eredeti lemezt, ellenben, ha elindítottam, visszaállítottam az eredetit, majd újra le "hide"-oltam, akkor már ment. -
jaja, köffi
-
Jó anyag!
-
tomb raideres háttérkép ? :P -
endiboy #766 hopp..települ akart lenni
-
endiboy #765 Nekem xpsp2 alá fel se teletül, bármit csinálok...x64 alatt, meg minden szó nélkül szépen fut. -
Newfronter #764 MIRROR Tutorial-ja, hogy hogyan másoljuk, írjuk és emuláljuk a játékainkat.
PDF -
-
mit tehetek, ha installáláskor folyton csak ezt írja ki, de hiába indítom újra nem működik.
-
syabi #761 na nem mondod hogy nem olvastam el a 429es hozzászolást, pedig de :)
de nem érted ezexerint mi a bajom. végigmentem az elözö rendszeremmel a dtools takaritáson, de az sem változtatott semmit. miután felkerül a gépemre, védelmet sztem nem tud emulálni, cd/dvd képet be lehet tölteni, de semmi védelemmel ellátott kép nem indul el. miután felinstallálom nem kerül bele az uninstallálhato programok közé, telepités után nem is kell ujraiinditanom.
szoval feltelepül, csak kicsit furcsán. és nekem ez a bajom.
haverom a régi dtoolsra istallálta rá az ujat, neki gond nélkül megy minden. és én ezt nem értem hogy ez miért van.
ennyi...
whatever
lol -
ha friss a win nyugodtan tedd fel a 4-est. Neked eddig pont a 3-as miatt nem net fel a 4-es. Persze utána sem olvastál mint látom. Adtam hozzászolás számot, ahol le van írva mit kell tenni hogy lepucold a DT3-at.
Whatever... -
syabi #759 azota feltettem megint a windowst, most nincs rajta semmi deamon tools, se régi se uj. nemtom sztem a következö verzioig én csak a régit rakom majd fel, mihelyst szükségem lesz rá. jobb 5letem nincs. -
doriath #758 Lehet, hogy nem állítod vissza a virtuális meghajtódat, tudod, a restore gombbal. Azért van az, hogy egyik nap megy a másik nap meg nem...
:))
Vagy tévedek?
D. -
edeleny #757 Tudod az az erdekes,hogy mikor elöször feltettem,be mountoltam a MotoGP3-at települt,es futott minden egyeb nelkülm,aztan azt az XP-t legyürtem,erre meg ilyen idetlenül ment fel,Pl akarmit csinalok a MotoGP3-al nem megy meg a hozzaleszedett crack-al sem.Az elso DT4 az eredeti volt,1o ora 30-kor tettek fel,en meg 11-kor szedtem le,csak az el lett hanyva valahova,es mar csak az adaware nelküli valtozat van meg,lehet,hogy ez lennne a gond? -
#429 -
Azért mert az sd4hide -nak semmi köze közvetlenül a damonhoz. Registryben hide-olja a scsi bejegyzéseket (mindet, DT-től függetlenül).
A hide-olt bejegyzéseket visszaállitja a win indítás után, ezért kell minden reboot után sd4hide-ban restore/hide -ot nyomni.