2115
Daemon tools 4
-
Newfronter #874 Az nem lehet, hogy a StarForce miatt indul újra? Vagy ez Securom-os játékoknál is így szokott lenni. Mert ugye köztudott hogy a StarForce miatt indul újra a gép sokaknak, még az eredeti játéknál is. -
endiboy #873 random reboot? Na ilyennel még nem találkoztam. Nekem vagy akkor indította ójra a gépet, mikor feltelepült, vagy fel se ment, de ez még a 4-es ver. volt.
4.03 rendesen megy. -
#872 nekem is random szerűen újra szokott indulni a gép. van mikor egyből boot után, valamikor meg kibír 6-8 órát is. most tettem új xp-t, de most is reboot volt. leszedtem a 4.03at kíváncsi vagyok most is lesz(nek)-e reboot(ok). -
#871 Gépvásárlás elött állok. Bár leszedtem a kézikönyvét, nekem ebből nem derül ki, hogy mit mondasz:(. -
#870 Neked ilyen Asus P5LD2 lapod van ,mint nekem?
Nézd meg a könyvében,melyik a délihidas IDE csati, arra rakd a DVD-t
-
#869 Hogyan kell a 3.IDE csatornára rakni?
-
#868 Közben megnéztem az A8N-E lap speckóit Asus oldalán, de sajna nem látok külön IDE csatikat, csak amik majd az nvidia nforce4 chipsetben lesznek 2db.
Így lehet, hogy mégsem lesz jó neked.
FaTal-nak pedig azért nem megy,mert neki is csak Storage/RAID 2 x UltraDMA 100/66/33 és Built-in ICH5 supports 2 x Serial ATA -tehát 2db IDe és 2db SATA van.
-
#867 Ez nálam úgy van most, hogy az ICH7R Intel south bridge-en van 1 IDE csati, azon van a 2 DVD(primary/slave) és van 2 külön ITE8211F IDE csati az alaplapon (ez nem a déli hídon van), és ezek közül az egyiken van a 2 winchester (primary/slave).
A BIOS úgy néz ki, hogy az ITE8511F-es csatikat veszi előre IDE1 és IDE2, és az ICH7-en levőt 3.IDE-nek. Ezért látszanak nekem a 3. IDE-n a DVD-k.
Nagy valószínűséggel neked is ez az ITE8211F IDE lesz rajta grebber, mivel ASUS, ezért elég nagy az esély rá. -
#866 Asus A7N8X-on nem megy,mi? -
#865 Nem pakolja a 3.-ra nekem pl P4P800SE-vel simán a második csatornára rakja és ugyanúgy le kell húzni... -
#864 Jihá nekem is ilyen alaplapom lesz amin van ATA is és SATA is akkor nekem is elvileg menni kell majd? ( ASUS A8N-E lesz)
-
#863 Odaírtam, hogy nekem milyen van, és szerintem minden olyan alaplapban ahol vegyesen van PATA és SATA csati, és a Bios így a hagyományos PATA eszközöket a 3. elsődleges IDE-re konfigolja be.
Az első kettő valszeg a SATA-nak van fenntartva. -
#862 ö... milyen alaplapokon lehet az ID meghajtót a 3.IDE csat.-ra tenni? -
endiboy #861 alaplap? nemá..azt ne mond, hogy ezis számiz.?.?... -
#860 Nekem szerencsém lett az új alaplappal (AsusP5LD2) nem kell lehúzni a kábeleket, és DT4-el megy minden mountolva.
Igaz az IDE maghajtókat a 3.IDE csatornára raktam, sztem ez kavar be a SF-nak, és nem nézi azt. -
zoltang #859 Ez mire jó? Most a DT4 About-ba az van, hogy SPDT 1.24 ...
"Download: SPTDinst X86
Description: this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x86.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x86.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.
Size: 895 KB
Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:30
Download Count: 1999"
link
Mi az a DT4.03HE-ben, hogy InUse check? -
#858 brrr... sorry akkor félreérthetően mondtam. arra gondoltam akkor is kell ide lehúzás! sorry. a dt4-be mint köztudott még kell, de a pro-ban igérik hogy nem? mondjuk kaptam rá választ. -
Kaslerka #857 Én sem értelek. Mi az, hogy nem fogja kezelni az SF gémeket a pro, amikor a sima 4 is kezeli...? -
Newfronter #856 Nem értelek. Lehúzod a kábelt és megy minden SF-es játék. Még az SF3.7-es is.
DT 4-el. A 4.03-on csak bugfix-et hajtottak végre.
a DT Pro ha kijön, akkor már le sem kell húzni a meghajtót, úgy is viszi az SF-es játékokat. Amúgy szerintem meg ki sem adják... -
#855 és mi az az inuse check az új dt-ben? -
#854 nekem is ez volt a gondom, újraindult a gép hát most kiderült h miatta! már formázni akartam a vinyót mert nem tudtam mitől vol
dt pro-ról hallottam már mindenfélét, gondolom sokan meg is kérdezték itt a topikban, de szvsz nem fogja kezelni a starforce-os gémeket mivel még nem törték fel a hekkercsapatok sem (itt gondolva a legnagyobbra: RELOADED). nos, ti hogy hallottátok? pl. a DT4.03-ról a hivatalos oldalon is írták hogy "furin viselkedett egy SF-os játék emulálásánál" - na ezt nem egészen értettem, mert ez még tuti nem kezeli. -
#853 kiadták már a DT Pro-t? -
#852 jah, tudják úgyis, hogy törve lesz....szóval...sztem ők is warezolnak :D xD -
Newfronter #851 Szerintem mindenképpen lesz, hisz ezzel is pénzt tudnak keresni, amit eddig nem tettek. Habár épp warezosok használják túlsúlyban a progit, nem tudom hogy fognak-e fizetni érte... -
#850 :DDD
vagy nem is lesz :PP -
Newfronter #849 Gondolom nem akarnak sz@rt kiadni...
Csak működjön hibamentesen, ez a lényeg. -
Travelos #848 ahhoz képest, hogy decemberre ígértek pro verziót még semmi hír róla :( -
#847 Hát SAFEDISK HIDER!
JA -
endiboy #846 telepítés után tolta a restartot? -
lord nihilus #845 de -
#844 köszi:) azért kérdeztem, mert nem tudtam h a platform a leirásában mit akar jelenteni. a hardware-t vagy a win-t. akkor a 86-os rakom fe. remélem ez nem inditja ujra a gépet mint a másik DT4... -
#843 jha, x86 az a 32 bites, x64 a 64bites :) -
#842 Hi!
DAEMON Tools 4.0.3 X64 -et winxp 64-bit-re szabad csak telepiteni? és mi az a DAEMON Tools 4.0.3 X86 ? talán azt lehet 32-bites win-re telepiteni? -
#841 De az opt meghajtókat el kell rejtened nem?, csak úgy indul? -
#840 Nekem minden játék megy a 4.0.3-sal!
Most Wanted is!
Semmi gond nincs vele! -
#839 Ahham, akkor maradt a opt-meghajtók lehúzása? -
ACE #838 Én ahogy észrevettem gyorsabban mountolja be a dolgokat, nem pöcsöl vele, ill. az az üzenet is eltűnt, amit némelyik image-nél elődobott sincs már. -
#837 És van valami különbség a 4.00 és 4.03-as között, amiért érdemes lenne feltenni? -
zoltang #836 Nálam is ez volt. Most, hogy a gépet újraindítottam már jó. -
#835 na megoldva, 4.03 telepítésénél feldobja hogy update to 4.03 oké, reboot, majd felteszi a 4.03at, all emulation ON, nem indul semmi. na ezután szintén kell egy reboot, és onnantól megy minden ahogy régen:). má kezdett felidegelni.