Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, azis megteszi...

Balumann
nekem bõven elég a bios-ban a meghajtó kitiltás

nekem pölö kábel lehuz, es mini image-el megy

Hyder
hali. sajnos az említettel nem próbáltam, de pl civ 4 nél is jó volt...

szvsz érdemes kipróbálni

Steam: [HUN]Feriggno

Hali!Azt szeretném megkérdezni,hogy az sd4hider program "jó" más játékoknál is?pl.TOCA Race Driver 2 futtatása érdekelne.
agyhalál
Valami hivatalos info, amivel alátudod támasztani? THE DAEMONS HOME-on még nincs semmi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

dark prince 14
MÁR VAN PRO!!!

Azt mondták nekem!

Ára:
EUR 14.47 / USD 15.95

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

dio666! Virtual CD-hider-el rejsd el a virtuális meghajtókat, és utánna mûködni fog!! 😉
Hyder
szerintem 1xûbb a sd4hider, ott nem kell tiltani semmi "optikait"

és akkor közben lehet égetnis is korongot

Steam: [HUN]Feriggno

A cd tiltás mehet az eszközkezelõbõl is. (de természetesen jó a sfn-ben a disable cd, vagy disable ch2 - ezen van a két optikai - )
A NFS MW-nél nálam le kell tiltani cd-ket (,vagy le kell húzni a cd-k IDE kábelét) a DT4 mellett is.
helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az IMG-tools-t?
mucsácsó
hát idén nem hiszem....(azért lekopogja)
senki nem tudja hogy a pro mikor jön ki ? ideje volna csak a sf3 -as játékok miatt is

[HUN]FaTaL
azt a verziót én is használtam azt hittem hogy Veelee egy újabbról beszél😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Én hasznátam elég sokat a starfuck-ot, még mielött a sf. nightmare-rõl hallottam volna, jó egy éve. Nem rossz program, de úgy tapasztaltam, hogy eléggé instabil, relative sûrûn fagyott, illetve csak a régebbi sf. verzióknál volt hatásos.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

[HUN]FaTaL
nem találom😞 pontos linket tudnál esetleg adni?

Szerintem ez nem ugyanaz mint a gamecopys, mert ebben a starfuck setup mellett egy daemon 4 /32&64 bit/ setup is van. Lelõhely seedler.org.
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]FaTaL
és ezt a starfuckot honnan lehet letölteni?😄

Hi! Most találtam a neten hallottatok róla valamit/ nem vagyok angolból valami profi/. Starfuck+autorun:
Instructions:
-------------

1. First off, if it's not already done, install Daemon Tools 4 but
extracting "Daemon Tools Setup (Win 32 & 64 bits).exe".
I have included the setup files for 32 & 64 bit operating systems.

2. Extract all the contents of "Starfuck Setup.exe" to your <root> game folder.

3. Edit "start.bat" and replace the "DEFAULTS" with your
folder paths and executable files as needed.

4. Execute "start.bat" & start playing your game!
Remember to make a new shortcut for your game using "start.bat".
When you start the game, you will need to confirm the mounting of your game's cd image
with daemon tools mounting (if you use daemon tools 4 only... older DT doesn't need confirmation).

5. Enjoy!

* BomBeR *

When you exit the game, click "OK to unmount the game cd image and then click "OK"
on the small "Achtung!" window and close all other windows (like your trainer).
MerlinW
pucold le a 3-ast. alap alján keresõvel keress rá, volt róla szó

[merlinw.org]

mucsácsó
nekem a DT4 megjelenése óta le van húzva 😄D
pár CD-t kellett volna írni, meg pár game-et, zenét felrakni, dehát...nincsen meghajtóm, le van húzva 😄 😛 😄D nem is izgat...
mindig mondják, a haverok, hogy írjak CD-t, aztán mondom de nincsen meghajtóm...erre: HOGY LEHETSZ EKKORA BÉNA CSICSKA? MIAZ HOGY NINCS, ALAP DOLOG!!
erre nevetek, hogy nem úgy nincsen, csak nincsen kedvem húzogatni, dugdosni, mert egyrészt bizti lenne negyed óra, mert eléggé extrém helyen van a masina, másrészt meg kedvem sincsen nagyon 😄
légyszives segítsetek!

Need for Speed Most Wanted

csákó!! nem tom telepíteni a daemon tools 4-et valami system eror miatt ami akkor jön ki ha megkérdezi hogy van e valami debuggerem ha okra megyek kijön ez ha nem akkor meg kilép!!
plíííííízzzz help mííííí

grebber
Én ezzel a lehuzogatással megvagyok csa hát rohadjanak meg haverok mert amikor elhatározom 1 hónapig SF gamekkel tolok azt kikötöm kapok sok sok dvd-t hogy irjam meg õket 😞

Next PC upgrade: 2022

csákó!! nem tom telepíteni a daemon tools 4-et valami system eror miatt ami akkor jön ki ha megkérdezi hogy van e valami debuggerem ha okra megyek kijön ez ha nem akkor meg kilép!!
plíííííízzzz help mííííí

Serpa
még péntek este befuthat ...

Schwarz
kábal=kábel

mármint a kapcsoló a cd/dvd elé...

Mi az a windows?

Schwarz
kapcsoló az ide kábal írás vonalára, azt starfuck írhat ahova akar <#hehe>

Mi az a windows?

mucsácsó
télleg gyerekek...nem hiányzik nekünk a DAEMON PRO? csakmert karácsony elõttre igérték úgytom <#nyes><#rolleyes><#rolleyes>
soulhunter
aki sf3as játékkal akar játszani,vegyen CDRack-et 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

grebber
Ezek az sf3-ak meg a többi új védelem érdekes mindenkinél máshogy megy 😄

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Akinek nem megy az NFS D4-el hide progi nélkül, az ahogy lejebb is írtam csínálja meg az elábbi registry módosítást:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny

és próbálja meg így.

Ha így sem megy, akkor
1. ne parancssorosan idítsa a daemon-t
2. a régebbi verzióju D3-at teljesen sikálja le (akinek van), le van írva lejebb hogyan
3. alcohol, clonecd/dvd - uninstall majd virtuális meghajtó nélkül fel lehet tenni
4. D4 install
5. fenti registry modosítás
6. All emulation on
7. sd4hide - hide

Összes Safedisk, Securomos játék megy vele mindenféle hide nélkül, ill az Starforce játék is megy vele amennyiben lehuzom a cd/dvd -k IDE kábeleit. (XP SP1, alcohol (virtual drive nékül) fent van, clonedvd (virtual drive nékül) fent van)

[merlinw.org]

Schwarz
hát igen, pont annyival rövidebb az iso, ami adat kell a starfucknak...

Mi az a windows?

Hali.Én felteszem a daemon tools 4-et bemoutolok neki egy progit és nem csinál semmit bemegyek a sajátgéppe megnézem a viruális meghajtot és ott se jelenik meg annak az ikonja amit bemoutotam,pedig ha rányomok a daemon tools ikonra akkor ott ott van hogy be van moutolva még se csinál semmit.
Hy!
thx az infót! asszem elbaltáztam itt valamit. leszedtem a Wantedet, mdfben, aztán Ultraisoval átnyomattam iso-ba, mert ugy kisebb helyet foglal meg csak egy fájl, nem kettõ, most meg ahogy olvasgattam, ezért nem indul el...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Schwarz
<#hehe> re #615

Mi az a windows?

Úgy vettem észre, mintha nem látnák a daemont, mert sd4hide sem csinál semmit meg starforce nightmare-n is akármit kapcsolok ki/be, a daemon meghajtója mindig megmarad! pls help!
jah és leszedtem a deamon4-et, aztán feltettem a 3.47et és ott is ugyanez volt!
most visszatettem a 4es.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Igen visszaolvastam, nem is egy oldalt. viszont hiába hideolom be a sd4hide progival, akárhányszor nyomom meg a Hide/restore gombot, mindig ugyanazt a hibaüzenetet adja ki, pedig a regfájl is megjelenik! ezért kérdezem, hogy nem tudtok-e rá valami magyarázatot!

MerlinW
Olvass vissza itt és az NFS topikban. Minden 5. hozzászolás erröl szól.

[merlinw.org]

Hy!
nektek megy a Most Wanted? mert én feltettem a daemon4-gyel, aztán sd4hide, és nem megy! kiirja, hogy rakjam be a correct cd-romot. a 3.47es daemonnal nem csinálta ezt! mi lehet a gond?

Duddits
Ezt valakinek nincs kedve lefordítani?

Tévedsz, mert volt olyan, hogy tényleg nem állítottam vissza a meghajtót gép újraindítás elött és ilyenkor is kiírta, hogy rakjam be az eredeti lemezt, ellenben, ha elindítottam, visszaállítottam az eredetit, majd újra le "hide"-oltam, akkor már ment.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Laky
jaja, köffi <#worship>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ati2002
<#worship>Jó anyag!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hmhm
tomb raideres háttérkép ? 😛

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hopp..települ akart lenni<#vigyor2>

Nekem xpsp2 alá fel se teletül, bármit csinálok...x64 alatt, meg minden szó nélkül szépen fut.