2115
Daemon tools 4
  • reger
    Köszi a segítséget feltettem a nero 6-ot , a daemont nem cseszte el csak közöltem hogy nem kompatibilis a windos xp-vel.Sebaj majd keresek egy ó verziót de legalább tudom hogy a daemont nem cseszi szét.THX
  • MerlinW
    telepítheted nyugodtan, menet közben is kikapcsolhatod. (virtual drive count: 0, vagy disabled) Más kérdés hogy sosem volt szükségem DT-n kívül egyikre sem. Kiírni a játékokat image-ben szoktam, így no para.
  • MerlinW
    azokkal sem akad, max a másolásvédelmek néznek bután, hogy melyik virtuális meghajó miatt küldjön el a bánatba:)
  • reger
    hogy érted az aktiválást ,instalnál ki kell válastzani hogy ne tegye fel vagy elég ha csak sose indítom el a drivet?
  • mucsácsó
    nem hát, olyant hallhattál talán, hogy az Alcohol 120%-al, vagy a CloneCD/DVD-vel összeakad...ilyenekről hallottam, Neroval meg talán akkor, ha aktiválod azt az image drive-ot...de azt szerintem te úgysem használod! :)
  • [HUN]FaTaL
    nem akad össze
  • reger
    A nero úgy hallottam össze akad a 4.03-al .Ez igaz ? Nem merem feltenni így a Nerot pedig kéne.
  • Tomicsek
    PowerISO program, van benne egy Image Drive, amellyel be tutod mountolni.

http://www.poweriso.com/
  • Mayer
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van egy .daa kiterjesztésű image fileom. Mivel tudnám mountolni mert deamon nem viszi. Illetve beolvassa de aztán nem lehet megnyitni a meghalytót.

köszi
  • danikarate
    Valaki le tudná fordítani azt az oldalt amit MerlinW ajánlott?
  • jómagam
    Köszi ! (vannak még rendes emberek)
  • danikarate
    kösz, de sajnos nem tok angolul
  • MerlinW
    akkor hibás a TOC file. Át kell szerkesztened.

Itt találsz segítséget
  • danikarate
    B5t-t
  • MerlinW
    mit próbálsz vele megnyitni? bin, cue, b5t b5i?
  • danikarate
    Nem nekem teljesen mást ír ki ezt: ,,Unable to mount image. Unable to open file in kernel mode"
  • MerlinW
    Olvass...
  • danikarate
    A Deamon-Tools-ban valami olyat ír ki hogy valamiféle B5T fájl nem indul el kernel módban. Mit csináljak?
  • Nashville
    Kössz a válaszokat! Most már nekiugrok!
  • MerlinW
    Valamint ha valami olyat törölsz a System32-ből amit nem lenne szabad, akkor sincs semmi, mert az XP automatikusan visszateszi, a következő restart után.
  • mucsácsó
    hátttőő, az a Daemon Tools 4-nek a rendszerfájlja, ezzel kell neki az emuláláshoz...vagy hát hogyismondjam...na a légyeg, hogy ne félj, mert úgyis újratelepíted, akkor újra ottlesz az a két fájl! :)

tuti, 1000%, most is megnéztem neked, és ott van, ráadásul már nem 1x történt meg, hogy törölnöm kellett :)
    szóval nyugodtan töröld, ahhoz a CloneCD-nek semmi köze, meg úgyis újra ottlesz ez a "beavatkozás" után, mivel újratelepíted :)

de igen, ezt énis hallottam, hogy be tud kavarni, de nem ez a baj most..
  • MerlinW
    Ez nem idevaló téma, de megnézed milyen kiterjesztésü a video, és megnézed www.filext.com-on hogy mivel lehet lejátszani.
  • Nashville
    Mucsácsó! Most akarom az általad leírt metodikát kipróbálni. Ha törlöm a sptd.sys fájlt, az nem kavar be valamilyen programnak? Mi is pontosan az az sptd?
    Olvasgattam a google segítségével különféle topic- okban, és találtam egy olyat, hogy a CloneCD bekavarhat a DT- nak. Az az egyik fő programom! Lehet, hogy az a ludas? Ha igen akkor mit használjak helyette?
  • jómagam
    SEGITSÉG PROFIK !!!!! Olyan progira lenne szükségem amivel a SONY k500i-vel felvett videót lejátszhatom sz-gépen. Találok ilyet valahol?????????????
  • mucsácsó
    valószínűleg az :))
  • MerlinW
    Okok, akkor csak "nickrokonság":)
  • mucsácsó
    nem, bajai vagyok :)
  • MerlinW
    Ugyanaz rá a megoldás, mint amit mucsácsó írt. Uninstall DT4, csináld amit mucsácsó leírt, majd DT4 install.

OFF

mucsácsó: te nem debreceni vagy véletlenül?

ON
  • Nashville
    Még nem próbáltam ki, de hamarosan lejön a Blazing Angels és akkor már jön a kényszer!
    Majd írok a sikerről! Azt mondják, hogy igazi kihívás azt a progit megbuherálni a védelem miatt! Na, majd én a segítségeddel...
  • mucsácsó
    jaaa...bocs...

na arra nemtudok segítséget :(
  • Csirke 013
    de a lenti nagy kéép nem ez a kis szar:P
  • mucsácsó
    előbb írtam, olvass vissza...
    #1039...
  • Csirke 013
    mi kínja van a daemon toolszomnak???
    azt írja ki mint a lenti nagy képen és meg nem értem a fórumot németet tanulok
  • Sqbi
    Van egy unloacker nevü progi, ki lehet vele üttettni, vagy törőltetni file-okat azonnal vagy rendszerindításkor!!! Nagyon hasznos progi!
  • mucsácsó
    óhhh hát nincs mit! :)
    sikerült?
  • Nashville
    Kössz a részletes leírást! Eddig a 3.47- es verzsönt használtam, eddig jó volt mindenhez, de a legújjabb játékok rákényszerítenek a DT 4- re.
    Azért nem semmi egy beavatkozás, erre tuti nem jöttem volna rá egyedül!
  • mucsácsó
    hát ezt már írtam párszor, erre még jó hogy rájöttem anno :D nekem is csinálta ez olyan 3-4x, rengeteget bajlódtem, és erre csak ez az egy megoldás van:
    mikor benyomod a gépet, nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-ről, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows. [Ez azért van, mert normális rendszerindításkor ugye használja a két driverfájt a windows, bootkor meg megkérdezte, hogy használja-e, ezért kellett az ESC]
    namost...
    Menj a C:\WINDOWS\system32\drivers mappába.
    itt két fájl törlését kell elvégezni, mégpedig:
    C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
    C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'. (x helyén szám van, gépfüggő dolog)
    töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód előtti, normális működőképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
    és akkor telepítsed a DT4-et (4.03-at ajánlom, ha nem az volt véletlen), aztán restart, akkor befejezi a telepet, és most ha mindenigaz, akkor jó lesz...
    ha nem, akkor majd arra is tudok asszem segíteni :)

remélem érthető azért... :)
  • Nashville
    Tudtok segíteni? Ezeket miért írja ki a DT4 telepítése után? Mit jelentenek?

• mucsácsó
    ez így van MerlinW ^^
    DT4 rulz! :)
    nem lenne, nemtudom hányan sírnának, hogy 1 rohadt clone nem megy....node mindegy...
  • MerlinW
    Miután majdnem mindenki használja, nem lehet hogy kettőtök közül nem az a szar?:)
    Neadj isten visszaolvasnál, vagy használnád a keresőt, rátalálnál a megoldásra. Azaz "hogyan távolítsuk el teljesen az előző verziókat (win/sys32, registry, devices, services)".

písz