Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz érdemes kipróbálni
Steam: [HUN]Feriggno
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Azt mondták nekem!
Ára:
EUR 14.47 / USD 15.95
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
és akkor közben lehet égetnis is korongot
Steam: [HUN]Feriggno
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Instructions:
-------------
1. First off, if it's not already done, install Daemon Tools 4 but
extracting "Daemon Tools Setup (Win 32 & 64 bits).exe".
I have included the setup files for 32 & 64 bit operating systems.
2. Extract all the contents of "Starfuck Setup.exe" to your <root> game folder.
3. Edit "start.bat" and replace the "DEFAULTS" with your
folder paths and executable files as needed.
4. Execute "start.bat" & start playing your game!
Remember to make a new shortcut for your game using "start.bat".
When you start the game, you will need to confirm the mounting of your game's cd image
with daemon tools mounting (if you use daemon tools 4 only... older DT doesn't need confirmation).
5. Enjoy!
* BomBeR *
When you exit the game, click "OK to unmount the game cd image and then click "OK"
on the small "Achtung!" window and close all other windows (like your trainer).
pár CD-t kellett volna írni, meg pár game-et, zenét felrakni, dehát...nincsen meghajtóm, le van húzva 😄 😛 😄D nem is izgat...
mindig mondják, a haverok, hogy írjak CD-t, aztán mondom de nincsen meghajtóm...erre: HOGY LEHETSZ EKKORA BÉNA CSICSKA? MIAZ HOGY NINCS, ALAP DOLOG!!
erre nevetek, hogy nem úgy nincsen, csak nincsen kedvem húzogatni, dugdosni, mert egyrészt bizti lenne negyed óra, mert eléggé extrém helyen van a masina, másrészt meg kedvem sincsen nagyon 😄
Need for Speed Most Wanted
csákó!! nem tom telepíteni a daemon tools 4-et valami system eror miatt ami akkor jön ki ha megkérdezi hogy van e valami debuggerem ha okra megyek kijön ez ha nem akkor meg kilép!!
plíííííízzzz help mííííí
Next PC upgrade: 2022
plíííííízzzz help mííííí
Mi az a windows?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny
és próbálja meg így.
Ha így sem megy, akkor
1. ne parancssorosan idítsa a daemon-t
2. a régebbi verzióju D3-at teljesen sikálja le (akinek van), le van írva lejebb hogyan
3. alcohol, clonecd/dvd - uninstall majd virtuális meghajtó nélkül fel lehet tenni
4. D4 install
5. fenti registry modosítás
6. All emulation on
7. sd4hide - hide
Összes Safedisk, Securomos játék megy vele mindenféle hide nélkül, ill az Starforce játék is megy vele amennyiben lehuzom a cd/dvd -k IDE kábeleit. (XP SP1, alcohol (virtual drive nékül) fent van, clonedvd (virtual drive nékül) fent van)
[merlinw.org]
thx az infót! asszem elbaltáztam itt valamit. leszedtem a Wantedet, mdfben, aztán Ultraisoval átnyomattam iso-ba, mert ugy kisebb helyet foglal meg csak egy fájl, nem kettõ, most meg ahogy olvasgattam, ezért nem indul el...
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
jah és leszedtem a deamon4-et, aztán feltettem a 3.47et és ott is ugyanez volt!
most visszatettem a 4es.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
nektek megy a Most Wanted? mert én feltettem a daemon4-gyel, aztán sd4hide, és nem megy! kiirja, hogy rakjam be a correct cd-romot. a 3.47es daemonnal nem csinálta ezt! mi lehet a gond?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----