2115
Daemon tools 4
-
#1075 Köszi a segítséget feltettem a nero 6-ot , a daemont nem cseszte el csak közöltem hogy nem kompatibilis a windos xp-vel.Sebaj majd keresek egy ó verziót de legalább tudom hogy a daemont nem cseszi szét.THX -
#1074 telepítheted nyugodtan, menet közben is kikapcsolhatod. (virtual drive count: 0, vagy disabled) Más kérdés hogy sosem volt szükségem DT-n kívül egyikre sem. Kiírni a játékokat image-ben szoktam, így no para. -
#1073 azokkal sem akad, max a másolásvédelmek néznek bután, hogy melyik virtuális meghajó miatt küldjön el a bánatba:) -
#1072 hogy érted az aktiválást ,instalnál ki kell válastzani hogy ne tegye fel vagy elég ha csak sose indítom el a drivet? -
#1071 nem hát, olyant hallhattál talán, hogy az Alcohol 120%-al, vagy a CloneCD/DVD-vel összeakad...ilyenekről hallottam, Neroval meg talán akkor, ha aktiválod azt az image drive-ot...de azt szerintem te úgysem használod! :) -
#1070 nem akad össze -
#1069 A nero úgy hallottam össze akad a 4.03-al .Ez igaz ? Nem merem feltenni így a Nerot pedig kéne. -
#1068 PowerISO program, van benne egy Image Drive, amellyel be tutod mountolni.
http://www.poweriso.com/ -
#1067 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van egy .daa kiterjesztésű image fileom. Mivel tudnám mountolni mert deamon nem viszi. Illetve beolvassa de aztán nem lehet megnyitni a meghalytót.
köszi -
#1066 Valaki le tudná fordítani azt az oldalt amit MerlinW ajánlott? -
jómagam #1065 Köszi ! (vannak még rendes emberek) -
#1064 kösz, de sajnos nem tok angolul -
#1063 akkor hibás a TOC file. Át kell szerkesztened.
Itt találsz segítséget -
#1062 B5t-t
-
#1061 mit próbálsz vele megnyitni? bin, cue, b5t b5i? -
#1060 Nem nekem teljesen mást ír ki ezt: ,,Unable to mount image. Unable to open file in kernel mode" -
#1059 Olvass... -
#1058 A Deamon-Tools-ban valami olyat ír ki hogy valamiféle B5T fájl nem indul el kernel módban. Mit csináljak?
-
#1057 Kössz a válaszokat! Most már nekiugrok! -
#1056 Valamint ha valami olyat törölsz a System32-ből amit nem lenne szabad, akkor sincs semmi, mert az XP automatikusan visszateszi, a következő restart után. -
#1055 hátttőő, az a Daemon Tools 4-nek a rendszerfájlja, ezzel kell neki az emuláláshoz...vagy hát hogyismondjam...na a légyeg, hogy ne félj, mert úgyis újratelepíted, akkor újra ottlesz az a két fájl! :)
tuti, 1000%, most is megnéztem neked, és ott van, ráadásul már nem 1x történt meg, hogy törölnöm kellett :)
szóval nyugodtan töröld, ahhoz a CloneCD-nek semmi köze, meg úgyis újra ottlesz ez a "beavatkozás" után, mivel újratelepíted :)
de igen, ezt énis hallottam, hogy be tud kavarni, de nem ez a baj most.. -
#1054 Ez nem idevaló téma, de megnézed milyen kiterjesztésü a video, és megnézed www.filext.com-on hogy mivel lehet lejátszani. -
#1053 Mucsácsó! Most akarom az általad leírt metodikát kipróbálni. Ha törlöm a sptd.sys fájlt, az nem kavar be valamilyen programnak? Mi is pontosan az az sptd?
Olvasgattam a google segítségével különféle topic- okban, és találtam egy olyat, hogy a CloneCD bekavarhat a DT- nak. Az az egyik fő programom! Lehet, hogy az a ludas? Ha igen akkor mit használjak helyette? -
jómagam #1052 SEGITSÉG PROFIK !!!!! Olyan progira lenne szükségem amivel a SONY k500i-vel felvett videót lejátszhatom sz-gépen. Találok ilyet valahol????????????? -
#1051 valószínűleg az :)) -
#1050 Okok, akkor csak "nickrokonság":) -
#1049 nem, bajai vagyok :) -
#1048 Ugyanaz rá a megoldás, mint amit mucsácsó írt. Uninstall DT4, csináld amit mucsácsó leírt, majd DT4 install.
OFF
mucsácsó: te nem debreceni vagy véletlenül?
ON -
#1047 Még nem próbáltam ki, de hamarosan lejön a Blazing Angels és akkor már jön a kényszer!
Majd írok a sikerről! Azt mondják, hogy igazi kihívás azt a progit megbuherálni a védelem miatt! Na, majd én a segítségeddel... -
#1046 jaaa...bocs...
na arra nemtudok segítséget :( -
#1045 de a lenti nagy kéép nem ez a kis szar:P -
#1044 előbb írtam, olvass vissza...
#1039...
-
#1043 mi kínja van a daemon toolszomnak???
azt írja ki mint a lenti nagy képen és meg nem értem a fórumot németet tanulok -
#1042 Van egy unloacker nevü progi, ki lehet vele üttettni, vagy törőltetni file-okat azonnal vagy rendszerindításkor!!! Nagyon hasznos progi! -
#1041 óhhh hát nincs mit! :)
sikerült? -
#1040 Kössz a részletes leírást! Eddig a 3.47- es verzsönt használtam, eddig jó volt mindenhez, de a legújjabb játékok rákényszerítenek a DT 4- re.
Azért nem semmi egy beavatkozás, erre tuti nem jöttem volna rá egyedül! -
#1039 hát ezt már írtam párszor, erre még jó hogy rájöttem anno :D nekem is csinálta ez olyan 3-4x, rengeteget bajlódtem, és erre csak ez az egy megoldás van:
mikor benyomod a gépet, nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-ről, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows. [Ez azért van, mert normális rendszerindításkor ugye használja a két driverfájt a windows, bootkor meg megkérdezte, hogy használja-e, ezért kellett az ESC]
namost...
Menj a C:\WINDOWS\system32\drivers mappába.
itt két fájl törlését kell elvégezni, mégpedig:
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'. (x helyén szám van, gépfüggő dolog)
töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód előtti, normális működőképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
és akkor telepítsed a DT4-et (4.03-at ajánlom, ha nem az volt véletlen), aztán restart, akkor befejezi a telepet, és most ha mindenigaz, akkor jó lesz...
ha nem, akkor majd arra is tudok asszem segíteni :)
remélem érthető azért... :) -
#1038 Tudtok segíteni? Ezeket miért írja ki a DT4 telepítése után? Mit jelentenek?
-
#1037 ez így van MerlinW ^^
DT4 rulz! :)
nem lenne, nemtudom hányan sírnának, hogy 1 rohadt clone nem megy....node mindegy... -
#1036 Miután majdnem mindenki használja, nem lehet hogy kettőtök közül nem az a szar?:)
Neadj isten visszaolvasnál, vagy használnád a keresőt, rátalálnál a megoldásra. Azaz "hogyan távolítsuk el teljesen az előző verziókat (win/sys32, registry, devices, services)".
písz