2115
Daemon tools 4
-
izb #1115 ha igy van,akkor atomot neki.
viszont igazából nem értem,hogy te minek akarsz bin.vagy nrg filét csinálni. -
izb #1114 leírom 1x és többet nem.
sajátgép-megformázandó vinyó "jobb " gomb utána formázás menü. -
Bankrupt #1113 Most látom csak, az wan oda írva hogy Fájlrendszer NTFS :o -
Bankrupt #1112 "formázd meg ntfs-nek" lécci egy kicsit bővebben, nem tom hogy kell :S -
izb #1111 sajátgép és ott jobb gomb tulajdonságok.és ha xp alatt vagy és azon a vinyón éppen nincs az USA költségvetési információja akkor formázd meg ntfs-nek.
ha ez megvan menni fog a másolás. -
Bankrupt #1110 Egészen pontosan ezt írja ki a nero:
-
Bankrupt #1109 :-((( .nrg is iso fájlrendszerű, szal így se tudom kiírni :((
azt hogy nézzem meg? -
izb #1108 milyen a file rendszered?
ha fat32 akkor az a baj.
konvertáld át NTFS-re -
Bankrupt #1107 Köszi!
Dodo55: mert nem enged iso kiterjesztésű fájlokat kiírni a nero 2 GB méret felett :-S -
Bemountolod DT-ba, aztán NEROban fellül kiválasztod a CD írók közül az Image Recoredrt, majd Másolás. A másolás beállítások fülnél kijelölöd forrás meghajtónak a DT-t. -
Dodo55 #1105 Miért nem jó az iso? -
Bankrupt #1104 .iso kiterjesztésű cd képfájlból hogyan tudok anélkül .cue/.bin, vagy .nrg fájlt csinálni, hogy ne kelljen a betöltött cd képfájl tartalmát kiírnom egy lemezre? -
moon21 #1103 én tudom, hogy nem használ neki, nem is szoktam huzogatni, csak amikor, Princet végigvittem, lehuztam, aztán visszaraktam.
csak irtam neki, hogy mivel tud többet a 4-es verzió. -
Rey Mysterio #1102 Szevasztok.Van 1 problémám szóval felraktam a Deamon toolsot de amint elíndítom kiírja azt hogy:Invalid Device aztán újraindítja magát a Windows.Légyszi segítsetek mer leszedtem a Deus Ex 2-őt de daemon nélkül nem megy.PPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEAAAAAAAAASSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! -
csak azt ne hidd, hogy annyira jót tesz a DVD meghajtónak az állandó lehuzogatás.... -
DanielGray #1100 Tehát érdemes! Akkor GetRight elő,warez oldal kukkantása,GTR letöltése,bajnokság megnyerése!:)
Kösz az infót! -
moon21 #1099 hát ha jól tudom, az annyival tud többet, hogy az SF-es gémeknél alég lehuzni a CD/DVD kábeleket nem kell külön progikkal szarakodni. és a régebbi Safadisk és Securom-os játékok is elindulnak könnyedén vele :)
hogyha ezeket tudod nélkülözni, akkkor szvsz nem fontos feltenned a 4.03-at. -
DanielGray #1098 Sziasztok! Érdemes feltenni a 4-es(nekem a 3.47-es van fent)verziót,vagy
annyival nem tud többet,hogy érdemes lenne ba..akodni vele? Inkább várjam
meg a Pro-t? -
hy lenne egy problémám. Indítanám el a daemon tools 4.03-at de kiír vgalami SPTD hibát. Az DT oldalán találtam egy olyan programot hogy SPDT install de amikor rányokok szinte nem történik semmi csak kiír valami remov/instalt... De a daemont már nem is engedi letörölni sem meg elnidítani sem... Van valakinek valami ötlete? -
lord nihilus #1096 gyönyörű szép a kicsike 

a programozás csúcsa
-
Basszus azt hogy hagyhattam ki !!!!!Igazad van! -
én pedig a RfB t nyüstölném már ... ^^ -
Juj áá bizsereg a nunim annyira várom hogy élőben is tesztelhessem azt neki is esek az X3 Reunionnak végre de a Blazing Angels Squadron of WWII a Chameleon és a The Suffering 2 se fogom kimélni! :D -
Newfronter #1092 Nem tudjuk, ma indult a bétateszt, tehát nemsokára. Ami biztos: tudja emulálni az SF3/4-et, tehát nem kell lehúzni semmit visz mindent. :) -
Mikor is lesz DT4 PRO? -
Newfronter #1090 Széthúzza egy kicsit a fórumot, de gyors akartam lenni. :)
Remélem elviselitek.
Tehát akkor:
-
Newfronter #1089 Nem ez kell nékem, de már be tudok lépni, rakom fel a képeket mindjárt... -
-
ez mit jelent a regisztrációnál??
Mit kér?
"If you were referred to this site by an existing member of THE DAEMONS HOME, enter their name here." -
Newfronter #1086 Valaki meg tudja nézni a DT Pro-s képeket?
dtpro
regisztráció szükséges... -
ok, már rájöttem, hogy ez egy dll file:) -
Hoppá
nem találom, mi is az az Icon cache?
Azt hittem vmi mappa a C:/-n és azt kell kitakarítani, de nem találok olyat. -
Remélem igaz ez mert akkor Sf3-as gameim előkerülnek azt hajrá!!! -
ja ja, nem zavar, csak eddig a 3.47es verzió nem csinált ilyet, gondoltam megkérdezem, thx. -
-
Newfronter #1080 nforce -
Newfronter #1079 Jeeeee!!!! Jön a DAEMON TOOLS PRO!!! Emulálja az SF4-et ááá!!!!
beta testing for pro v1 starting next week. things have gone longer then expected because of the need of a tages image creation / emulation tool included.
atm starforce 4.xx and tages can both be cloned and emulated without a single problem.
it's coming -
ACE #1078 Icon cache, újraindítás rendbehozza, de engem cseppet sem zavart soha, hogy ott milyen ikon van :D -
Nálam most azt "játsza", hogy miután a FEAR-t leszedtem a gépről és bemountolok egy másik képfile-t, mégis a FEAR ikonját jeleníti meg a sajátgép meghajtóban, azt a szemet.
Már kitakarítottam a registry-t is és nem tom honnan szedi elő azt az ikont.
nálatok volt már ilyen? -
ezaz, tegyünk fel minél több cd író meg vcd driver programot, hadd szokja a winfos