Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jihá nekem is ilyen alaplapom lesz amin van ATA is és SATA is akkor nekem is elvileg menni kell majd? ( ASUS A8N-E lesz)

Next PC upgrade: 2022

Mikiller
Odaírtam, hogy nekem milyen van, és szerintem minden olyan alaplapban ahol vegyesen van PATA és SATA csati, és a Bios így a hagyományos PATA eszközöket a 3. elsõdleges IDE-re konfigolja be.
Az elsõ kettõ valszeg a SATA-nak van fenntartva.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Halfer
ö... milyen alaplapokon lehet az ID meghajtót a 3.IDE csat.-ra tenni?

alaplap? nemá..azt ne mond, hogy ezis számiz.?.?...

Mikiller
Nekem szerencsém lett az új alaplappal (AsusP5LD2) nem kell lehúzni a kábeleket, és DT4-el megy minden mountolva.
Igaz az IDE maghajtókat a 3.IDE csatornára raktam, sztem ez kavar be a SF-nak, és nem nézi azt.<#wink>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Ez mire jó? Most a DT4 About-ba az van, hogy SPDT 1.24 ...

"Download: SPTDinst X86

Description: this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x86.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x86.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.

Size: 895 KB

Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:30

Download Count: 1999"

link

Mi az a DT4.03HE-ben, hogy InUse check?
Halfer
brrr... sorry akkor félreérthetõen mondtam. arra gondoltam akkor is kell ide lehúzás! sorry. a dt4-be mint köztudott még kell, de a pro-ban igérik hogy nem? mondjuk kaptam rá választ. <#bee1>

Én sem értelek. Mi az, hogy nem fogja kezelni az SF gémeket a pro, amikor a sima 4 is kezeli...?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nem értelek. Lehúzod a kábelt és megy minden SF-es játék. Még az SF3.7-es is.
DT 4-el. A 4.03-on csak bugfix-et hajtottak végre.
a DT Pro ha kijön, akkor már le sem kell húzni a meghajtót, úgy is viszi az SF-es játékokat. Amúgy szerintem meg ki sem adják...
Halfer
és mi az az inuse check az új dt-ben?

Halfer
nekem is ez volt a gondom, újraindult a gép hát most kiderült h miatta! már formázni akartam a vinyót mert nem tudtam mitõl vol <#wave>
dt pro-ról hallottam már mindenfélét, gondolom sokan meg is kérdezték itt a topikban, de szvsz nem fogja kezelni a starforce-os gémeket mivel még nem törték fel a hekkercsapatok sem (itt gondolva a legnagyobbra: RELOADED). nos, ti hogy hallottátok? pl. a DT4.03-ról a hivatalos oldalon is írták hogy "furin viselkedett egy SF-os játék emulálásánál" - na ezt nem egészen értettem, mert ez még tuti nem kezeli. <#pardon1>

Scott21
kiadták már a DT Pro-t?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

mucsácsó
jah, tudják úgyis, hogy törve lesz....szóval...sztem õk is warezolnak 😄 xD
Szerintem mindenképpen lesz, hisz ezzel is pénzt tudnak keresni, amit eddig nem tettek. Habár épp warezosok használják túlsúlyban a progit, nem tudom hogy fognak-e fizetni érte...
mucsácsó
😄DD
vagy nem is lesz 😛P
Gondolom nem akarnak sz@rt kiadni...
Csak mûködjön hibamentesen, ez a lényeg.
ahhoz képest, hogy decemberre ígértek pro verziót még semmi hír róla 😞

nfstuning
Hát SAFEDISK HIDER!
JA

CUKI CuKI VIK

telepítés után tolta a restartot?

de

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rage47
köszi😊 azért kérdeztem, mert nem tudtam h a platform a leirásában mit akar jelenteni. a hardware-t vagy a win-t. akkor a 86-os rakom fe. remélem ez nem inditja ujra a gépet mint a másik DT4...
mucsácsó
jha, x86 az a 32 bites, x64 a 64bites 😊
Rage47
Hi!
DAEMON Tools 4.0.3 X64 -et winxp 64-bit-re szabad csak telepiteni? és mi az a DAEMON Tools 4.0.3 X86 ? talán azt lehet 32-bites win-re telepiteni?
Newyorker
De az opt meghajtókat el kell rejtened nem?, csak úgy indul?

Mustang2005
Nekem minden játék megy a 4.0.3-sal!

Most Wanted is!

Semmi gond nincs vele!<#action><#action><#action><#duhos2>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Newyorker
Ahham, akkor maradt a opt-meghajtók lehúzása?

Én ahogy észrevettem gyorsabban mountolja be a dolgokat, nem pöcsöl vele, ill. az az üzenet is eltûnt, amit némelyik image-nél elõdobott sincs már.

steam, origin: ACE_hun

Newyorker
És van valami különbség a 4.00 és 4.03-as között, amiért érdemes lenne feltenni?

Nálam is ez volt. Most, hogy a gépet újraindítottam már jó.
AdaKiller
na megoldva, 4.03 telepítésénél feldobja hogy update to 4.03 oké, reboot, majd felteszi a 4.03at, all emulation ON, nem indul semmi. na ezután szintén kell egy reboot, és onnantól megy minden ahogy régen😊. má kezdett felidegelni.

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
na visszarakva a régi 4.00ás démont, már így sem akar elindulni...

sõt már a football manager 2006 se akar menni. kurva életbe

AdaKiller
nekem eddig nfs mw úgy ment hogy eszközkezelõben letiltottam a dvd meghajtómat, és egybõl indult is. most már nem elég ez, szóval megy vissza a 4.00

mucsácsó
lehet csak elbaszták a 4.03 -at, túljó volt a 4.0HE 😄DDD
mikor játszottam vele, nem a dt4 volt fenn, hanem a régi 3.47, plussz a SD4HIDER, és ment rendesen..arra meg már sajna nem emléxem, h az optikai be volt a kötve, vagy sem

ui.: nekem dt4 alapbol nem ment fel, mindig ujrainditotta a gépet, ez viszont nálam már tökéletes...ebböl a szempontból

Nálam is ment a régi DT 4.00 HE-vel úgy, hogy csak az SFNightmare-val diasable ch2 (ott vannak az optikaiak)a cd1 beemulálva és kész.
Most sikerült rájönnöm, hogy az DT4.03HE-hez már nem elég az SFNightmare, vagy a cd tiltás, hanem kell a SD4Hider1.0 is....
Most akkor így javítottak a DT4-n?
nekem müködött..bár én meg nem játszom vele

Nekem nagyon nem tetszik ez az új DT 4.03 HE, mert most nem megy az NFSMW. Nem fogadja el az 1. cd-t, úgy mint eddig.
Serpa
van egy SF játék, amik furcsán viselkedik amikor a virtuális meghajtóról fut, ezt fixálták.
azt ne kérdezd melyik játék, nem tom.

dark prince 14
Akkor mit jelent ez???

One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
from virtualdrive)

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

mucsácsó
néztemám, már aszittem StarForce 4.0.3 😄DDDD aztán leesett <#idiota><#idiota><#idiota> xDDD
dark prince 14
Ez a hivatalos oldalán?? a 4.0.3-ról!

One blacklist fixed (a SF-Game, that behaved odd when running
from virtualdrive)

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

mucsácsó
Hát jah, mennie KELL! legalábbis a CLONEDVD-nek, szal eredeti, nem belepiszkált képfájnak mennie kell...
grebber
Haveromnak kéne a Fifa 2006 és szeretném tudni hogy Daemon Tools 4-el müködik -e simán?

Jó tudom elsõ reakciótók miért nem probálom én ki.Azért mert pl most Wanted is lazán megy vele de havernál nem.

Pro??? én ugy látom csak, h 4.0.3 van még...

Multiban is müködhet szerinted?
játszhatnánk majd...😊

Köszönöm!Nem kellet a Daemon,csak simán setup.exe,utána a leirtak szerint és Ok.
grebber
Igen ez tökéletesen müködik.

Erre gondolsz? 1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game
4. Run RD2V12UPGRADE.exe included in the /crack directory on the DVD to
update the game to version 1.2
5. Copy the cracked executable from the /crack directory on the DVD to your
installation directory.
6. Play the game.
grebber
LOL aztmár régen feltörték nemkell hozzá semmi csak patch és annak a crackje és fut minden nélkül.