2115
Daemon tools 4
-
#1035 szopjon le a démon tulsz de szar öcsém -
#1034 "...GECI másolásvédelmi eljárás."
-
#1033 a starforce egy másolásvédelmi eljárás -
#1032 a starforce emúláló progi??? -
#1031 mi lehet a gond? -
#1030 próbáltad esetleg átkonvertálni más formátumba? ISO, NRG, stb? -
#1029 ugyn az a gondom mint a lenti képen
segíjjetek -
#1028 ok most már jó
feltettem a 4et de ha elindítom azt írja ki hogy
invalid device
mi a god? -
#1027 Töröld le teljesen az elöbbi verziót semmiféle másik daemon tools ne legyen fenn!!! -
#1026 tom hogy ez nem ide tartozik de naon kéne a segítség -
#1025 a daemon tools telepítése közben kiírja"Device setup error:code 25057 (8x61E1),2 (0x2).Contact your support personal.
segíjjetek ez mit jelent
please naon kell a help -
#1024 Ha még aktuális a dolog, keress meg priviben lehet, hogy ki tudlak segíteni. -
keeper2 #1023 Valószinűleg átnevezték az .mdf fájlt, emiatt nem találja azon a néven, ami az .mds-be bele van magának írva. Mivel a .cue-val ellentétben itt nem tudod kiolvasni a tartalmát, így próbálkozni kell az .mdf átnevezésével. Azt javaslom, nézz utánna fájlmegosztóban, és ha erről a programról ugyanolyan méretű fájlt találsz, ami sok embernél is megvan, akkor arra próbáld meg átírni a nevét (mivel valószínűleg ez volt az eredeti neve), vagy egy másik lehetőség, hogy ha a mostanival egyező nevűben találsz sok fájlt, akkor próbáld meg valakitől lehúzni a hozzá tartozó .mds-t (mivel az kicsi és gyorsan lejön és csak nem írja át mindenki használhatatlanra...) -
#1022 Valószinüleg hibás az mds file, de legalábbis nem passzol az mdf-hez. -
szoszibá #1021 Akkor ez az üzenet van: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE. Mit csináljak? -
#1020 Az mds fáljt nyisd meg és akkor nem lesz ilyen gondod! -
szoszibá #1019 Sziasztok! Letöltöttem DC-ről az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles játékot 2CD-s. A Cd1 mappában is és a Cd2 mappában is van 1-1 CD1.MDF, CD1.MDS illetve egy CD2.MDF és CD2.MDS fájl. Próbáltam az Alcohol 120%-al és a Daemon Tools-al is megnyitni de a következő hibaüzenet fogadott: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE.
Mi a megoldás? Mit csináljak? Kérlek válaszoljatok mihamarabb! A segítségeteket előre is köszönöm! -
#1018 PowerIso, ami nekem csak rendszergazdai futtatással működik megfelelően. Onnan letöltheted, ahonnan a játékot szedted. -
#1017 sziasztok lenne egy kérdésm megszereztem egy játékot és valami daa kiterjesztésben van és ezt a daemon 3.47 nem ismeri melyik emuláló progi ismeri ezt fel? kösi előre is!! -
#1016 ? -
geeniuus #1015 gggggggg -
#1014 jajó köszi! -
Rain1 #1013 Nem egy MacOSXes játékot szedtél le? A TOAST a Toast progi formátuma, ami csak Mac OSXre létezik.
Úgy tudom az is mükszik, ha simán átnevezed ISO-ra, és kiirod valami mással. -
#1012 Sziasztok! Letöltöttem egy játékot és amiután kicsomagoltam kijött egy .toast kiterjesztésü fájl... Ezzel mit lehet kezdeni? -
#1011 Ha nem lehet akkor nem
-
#1010 DT-vel nem.
Egyébként mire használsz ennyit? Én 1nél többet sosem használtam:) -
#1009 Sajna SF-os gém van és az miatt nemtok felrakni másik viruális progit :(
4-nél több nem is lehet ezekszerint?
-
#1008 Felrakod az Alcoholt is. -
#1007 Help! Hogy lehet 4-nél több virtuális meghajtóim?
-
ACE #1006 Érdekes nekem eddig is így ment... Sőt nem is jobb gombbal, hanem bal gombbal dupla klikkel... -
#1005 Hmm köszi, pedig jó lenne ha megjelenne.
Nem jó mindig szétszedni a gépet és húzogatni róla kábelt.
Az már elég lenne nekem, ha nem kéne húzogatni! :) -
Newfronter #1004 :D
Az nem töri fel, hanem csak nem kell lehúzni a meghajtót, ennyi lenne. Nem jelent meg, nem tudni mikor jelenik meg. -
#1003 A pro nem jelent még meg, ami feltöri a Starforce-t? -
#1002 csak annyival bővült, hogy megkeres a CD/DVD-képfájlt, és jobb klikkel mountolod :)
amúgy nem értem, hogy miért releaselte le ezt az iNSPiRON
teljesen ingyenes, és szabadon terjeszhető... -
ACE #1001 Ésakkó? Ez ugyanaz ami eddig megjelent, csak vannak benne skinek :D -
#1000 DAEMON.Tools.v4.03HE.[32-Bit.&.64-Bit]-iNSPiRON
ték -
#998 Mért nem tudok képet berakni?????
Rányomok hogy feltöltés és a lista meg üres.
Help. -
#997 Hopp lemaradt a kép. -
#996 Ez mi lehet miért irkálja nekem?? -
zoltang #995 Itt van info a hivatalos fórumon:
Unable to add adapter. Device problem 12