Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem érted ezexerint mi a bajom. végigmentem az elözö rendszeremmel a dtools takaritáson, de az sem változtatott semmit. miután felkerül a gépemre, védelmet sztem nem tud emulálni, cd/dvd képet be lehet tölteni, de semmi védelemmel ellátott kép nem indul el. miután felinstallálom nem kerül bele az uninstallálhato programok közé, telepités után nem is kell ujraiinditanom.
szoval feltelepül, csak kicsit furcsán. és nekem ez a bajom.
haverom a régi dtoolsra istallálta rá az ujat, neki gond nélkül megy minden. és én ezt nem értem hogy ez miért van.
ennyi...
whatever
lol
Whatever...
[merlinw.org]
😊)
Vagy tévedek?
D.
A hide-olt bejegyzéseket visszaállitja a win indítás után, ezért kell minden reboot után sd4hide-ban restore/hide -ot nyomni.
[merlinw.org]
jo lenne ha vki még hozzászolna a problémámhoz, mer kicsit idegesit, csak ezért tettem uj rendzsert, aszittem ez majd megoldja.
haveromnál benne van a telepités listában, meg neki megy is minden ugyhogy teljességgel tanácstalan vagyok.
HELP
borzaszto nagy problémám van a daemon 4 telepitésével.
elinditom a telepitést kiir vmi scsi telepitést is, ekkor azt irja inditsam ujra, megteszem, majd megint elinditom a dt4 telepitését ujrainditás után, majd bármilyen további ujrainditás nélkül (nem ugy mint a dt3.47nél) feltelepül.
tehát a problémám az, hogy ugy tünik, mintha nem tudna emulálni semmit se a progi, nem megy semmi ami régen ment, és a starforce-os játkok se akarnak meg se mozdulni, sõt a programok telepitése-törlése lista pl nem is sorolja fel a deamon tools-t. mindez egy tegnap feltelepitett zsir uj, alap rendszeren történik (alaplapi driverek meg videokártya driver van rajta csak).
ha van vkinek 5lete kérem segitsen.
elöre is kösz.
Mylo: csak pletyka, fõleg, hogy az sfcure nem is tiltja le a meghajtódat, tehát ha az aktív, akkor is tudod használni. Ellenben azt tapasztaltam, hogy néha sf nightmare esetében ha letiltottam a meghajtókat, és utána engedélyezni akarom, nem rakja vissza õket, továbbra is tiltva marad, semmit nem tudok csinálni ellene, kivéve, hogy egy reset után engedélyezve már újra visszarakja láthatóba.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Esetleg akinek ilyen meghajtója van csinálna egy próbát?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=SR7.Stop%20v1.2!rar
D.
Ha van áram, funkció gombos meghajtó, ill audiokábel a hangkártyába szúrva, akkor szólnia kell.
[merlinw.org]
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
[merlinw.org]
Nekem egyszerûen mintha fel se ismerné..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez nem a sok warez miatt van, hanem sajnos ez eredeti SF játéknál is elõfordul, nem véletlen ez a két kis mini progi megléte. Ezt a két progit letöltheted a hivatalos honlapról, innen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
errõl tud valaki valamit, hogy jobb-e mint a DT vagy alcohol?
Az sG-n ez van róla:
"Ez egy titkosító program, ami egy virtuális lemezt hoz létre meghajtónkon, amit kódol. Persze képes teljes particiók, USB memóriák, floppy lemezek titkosítására is. Ismeri az AES-256, Blowfish (448-bites kulcs), CAST5, Serpent (256-bites kulcs), Triple DES és Twofish (256-bit) algoritmusokat."
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
és tényleg jó lenne majd hozzá törés..
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
steam, origin: ACE_hun
"bejön az alaplap genya, stb...és nyomogassad az F8-at"
Mikor indul az XP, 2000 stb fekete képernyõn végigszalad egy fehér csík. Az azért fut hogy akkor nyomj F8-at, arra találták ki😄 A csík futási idejét be tudod állítani a vezpult/system -ben😊
Másik ha ilyen problémára érdemes készíteni egy LiveXP CD-t mint pl a miniPE. Ezzel pl CD-rõl indul egy agyonkonfigolt XP soksok segédprogrammal (total commandertõl a winampig, a partition magic-tõl a norton ghost-ig), sígy lehet tökölni nyugodtan a vinyon levõ dolgokkal, mint pl az XP rendszerfájlaival (kivéve a registry-t)
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Ellenben a DT Pro vIDE-Drive alapon fog mûködni. Az eddigig DT-k az SCSI drivert használva hoztak létre virtuális meghajtókat, a Proban virtuális IDE meghajtók lesznek, tehát elvileg menni fognak vele az olyan játékok is, amiken újabb SF védelem van. (nem kell majd meghajtókat lehúzogatni manuálisan)