Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudom az is mükszik, ha simán átnevezed ISO-ra, és kiirod valami mással.
4-nél több nem is lehet ezekszerint?
Fákjúal!
steam, origin: ACE_hun
Nem jó mindig szétszedni a gépet és húzogatni róla kábelt.
Az már elég lenne nekem, ha nem kéne húzogatni! 😊
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Az nem töri fel, hanem csak nem kell lehúzni a meghajtót, ennyi lenne. Nem jelent meg, nem tudni mikor jelenik meg.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
amúgy nem értem, hogy miért releaselte le ezt az iNSPiRON <#fejvakaras>#fejvakaras>
teljesen ingyenes, és szabadon terjeszhetõ...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
steam, origin: ACE_hun
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Unable to add adapter. Device problem 12
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
help pls....<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A sima .bin-.cue vagy .iso nem fog mûködni, mivel nincsenek meg benne a szükséges egyéb infók, amiket többek közt a védelem is néz. A crack azért kell, mert abban ezt az ellenõrzést hagyatják ki a programmal, amikor ellenõrizni akarna, akkor akár sikeres, akár sikertelen lesz az ellenõrzés, mindkét esetben a sikeres ellenõrzés programpontra ugranak.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
http://goo.gl/gd6Zi5
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
SPTDinst X86
Download: SPTDinst X86
Description: this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x86.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x86.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.
Size: 895 KB
Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:30
Download Count: 17651
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A masodik resz, hogy xar a kepfajl énis erre gyanaxom, DE kiirtam mindharmat cd-re es DVD-ROM-bol sikerul feltelepitenem a game-et, de ugy meg nem indul el a starforce miatt! Sztem akkor megsem hibas a kepfajl, ha kiirva meg felismeri a game-telepitõ!
Az tuti, hogy mikor bemountolom a 2cd-t, akkor a tc.-ben a meghajtora kattintva lathato a 2cd tartalma, de a telepito ugy viselkedik, mintha rossz cd-t latna, mert, ha uresen hagyom a meghajtojat daemonak es ugy kattintok a telepio-panel OK gombjara akkor eltunik a panel, de persze nem telepit semmit, mert nincs is mountolva semmi!
A daemon-nal a talcan jobbklikk---options---inuse check-hez ha kiveszem a pipat, akkor az 1cd feltelepitese utan, mikor berakom a 2cd-t akkor nem irja ki ezt: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." és a 3gombos panel sem jelenik meg!
Azert jo lenne lenne rájonni mi okozza ezt, hogy CSAK ezt a 3cd-s game-et nem tom telepiteni! Tuti, hogy a game-nel van baj.... de mi?
Ha ez sem segít, akkor szerintem a 2. cd fájljával lehetnek gondok, próbáld meg feltelepíteni egy ismerõsödnél, vagy újra leszedni a második lemezt. Olyan is megeshet, hogy hibásan jön le az image fájl. Elég néhány bájt eltérés, hogy a program ne ismerje fel, hogy ott most bent van a második lemez, és lehet telepíteni. De az sem kizárt, hogy a forrásnál van meg szarul, ahonnét leszedted. Pl. van egy program, amelyiknek az image készítése hibás lett, amit a dev. adott ki. Ez kb 3x letöltés után derült ki számomra, amikor már az eredeti tömörített fájlt is letöltöttem, amiben õk kiadták, és a tömörítõ tökéletesen kibontotta, mégis, a telepítõ x %-nál elakadt.
Zsoldos - kiprobaltam es bemountolja a cd2-t de a telepito nem erzekeli es nem folytatja semmi esetre sem a telepitest!
Esetleg vmi otlet? mindent megprobaltam amit irtatok! Mar at is konvertaltam masik kepfaj-tipusra, minden gombnyomas kombinaciot vegig klikkeltem. De mindezekben a legfurcsabb, hogy akkor mas 3CD-s game-t miert tok vele telepiteni? Sztem itt van a titkok kulcsa és vhol a valasz is, de ebben a segitsegeteket kerem mert en nem vok olyan jo szgep-guru mint ti!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Mi az a windows?
"es megnezted, hogy bemountolta-e valojaban a 2. cd-t? Addig nincs semmi ertelme a jatekot zargatni. Szoval amig nem vagy tul a cd cseren, a jatek install ablakat hagyd beken." <--ez jo otlet, nem neztem meg... mindjart ki is probalom... de sztem bevette a 2CD-t csak a telepites nem folytatodott!
az más kérdés,h nekem 4 virtual CD-m van a leendõ longhorn-vista-vienna -ba(mindenki nevezze ahogy akarja) beépitett virtual CD mellett 😊
(olyan XP-m van,amiben benne van,és nem beta OS-em van)
szal sztem nem ettõl függ,h mit lehet mountolni és hova,és miért...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller