Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gggggggg
Atkamon
jajó köszi!

Nem egy MacOSXes játékot szedtél le? A TOAST a Toast progi formátuma, ami csak Mac OSXre létezik.
Úgy tudom az is mükszik, ha simán átnevezed ISO-ra, és kiirod valami mással.
Atkamon
Sziasztok! Letöltöttem egy játékot és amiután kicsomagoltam kijött egy .toast kiterjesztésü fájl... Ezzel mit lehet kezdeni?

ffxi
Ha nem lehet akkor nem<#pardon1>

Fákjúal!

MerlinW
DT-vel nem.
Egyébként mire használsz ennyit? Én 1nél többet sosem használtam😊

[merlinw.org]

ffxi
Sajna SF-os gém van és az miatt nemtok felrakni másik viruális progit 😞

4-nél több nem is lehet ezekszerint?

Fákjúal!

Tomicsek
Felrakod az Alcoholt is.

ffxi
Help! Hogy lehet 4-nél több virtuális meghajtóim?

Fákjúal!

Érdekes nekem eddig is így ment... Sõt nem is jobb gombbal, hanem bal gombbal dupla klikkel...

steam, origin: ACE_hun

Scott21
Hmm köszi, pedig jó lenne ha megjelenne.
Nem jó mindig szétszedni a gépet és húzogatni róla kábelt.
Az már elég lenne nekem, ha nem kéne húzogatni! 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

😄
Az nem töri fel, hanem csak nem kell lehúzni a meghajtót, ennyi lenne. Nem jelent meg, nem tudni mikor jelenik meg.
Scott21
A pro nem jelent még meg, ami feltöri a Starforce-t?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Laky
csak annyival bõvült, hogy megkeres a CD/DVD-képfájlt, és jobb klikkel mountolod 😊
amúgy nem értem, hogy miért releaselte le ezt az iNSPiRON <#fejvakaras>
teljesen ingyenes, és szabadon terjeszhetõ...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ésakkó? Ez ugyanaz ami eddig megjelent, csak vannak benne skinek 😄

steam, origin: ACE_hun

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

killer123
Mért nem tudok képet berakni?????
Rányomok hogy feltöltés és a lista meg üres.
Help.

Jó konfig.

killer123
Hopp lemaradt a kép.

Jó konfig.

killer123
Ez mi lehet miért irkálja nekem??

Jó konfig.

Itt van info a hivatalos fórumon:
Unable to add adapter. Device problem 12
[Walaki]D`Lair
Feltettem a DT4-et, elõtte uninstalláltam a 3.47-et és ezzel baszakodik már dél óta, nem bírom megcsinálni...valaki valami megoldás?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

valaki mondja meg hogy hogyan kell használni az sptdinst_x86.exe progit, mert a daemon 3,47 felett kiabál, hogy "failed to open config key"... és így sajna nem tom felfelepíteni...

help pls....<#help><#help><#help>
Hixer
világos... thx!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Megfelelõ formátumban elkészített image kell, pl. alchole vagy clonecd image-k (.mdf-.mds vagy .img-.sub-...)
A sima .bin-.cue vagy .iso nem fog mûködni, mivel nincsenek meg benne a szükséges egyéb infók, amiket többek közt a védelem is néz. A crack azért kell, mert abban ezt az ellenõrzést hagyatják ki a programmal, amikor ellenõrizni akarna, akkor akár sikeres, akár sikertelen lesz az ellenõrzés, mindkét esetben a sikeres ellenõrzés programpontra ugranak.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Hixer
hmm lehet a Securom 7-es gammákat úgy telepíteni, hogy ne kelljen crack? vmilyen segédprogival? vagy ehhez a képfájlt is úgy kellett volna elkészíteni? szóval hogy is van ez? plz hlp! Thx (CureROM, pl jó erre?)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Schwarz
ha csak "akar" kimenni addig jó :-) jó a tûzfal a háznál

Mi az a windows?

Tomicsek
"A másik komoly lépés a készítõktõl, hogy mostantól adware-re módosul a Daemon Tools licence. Na nem kell megijedni, mindössze egy DT toolbarról van szó, ami a telepítésnél választható opció." Idézet egy cikkbõl.

Serpa
ez érdekes.
daemon telepítés után akart kimenni.

Tomicsek
Serpa
VVSN.exe mit takar?

mucsácsó
SZAVAZATOK TI ISS A HELJESIRROK PÁRTYÁRA! <#idiota><#idiota><#idiota>
ChevyG
nyelvujjjitovagyok
[HUN]FaTaL
gondolom daemon-403 x86 és daemon-403 x64et akartál írni😄 az egyik 32 bites a másik 64 bites rendszerre van

http://goo.gl/gd6Zi5

agyhalál
Te se nagyon. Helyesírásod odabasz<#awink>

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ChevyG
<#banplz>több re nem vagy képes<#taps>
de azért köszönnyük
LOL

Az egyikük elõrébb van a mondatodban, mint a másik. Amúgy, nekem úgy tûnik, semmi más, bár ki tudja, lehet, hogy van néhány rejtett plusz pixel az egyik nevében... 😊

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

ChevyG
mi a külömbség a "daemon403-x64", és a "daemon403-x64" között?
mucsácsó
SPDT driver...szerintem 😊
gamerman01
EZ MI???

SPTDinst X86
Download: SPTDinst X86

Description: this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x86.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x86.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.

Size: 895 KB

Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:30

Download Count: 17651

Agy Halott
<#violent>Ok, de a telepites attol megsem folytatodik!<#csodalk><#falbav><#ijedt>
Mikiller
Hagyd úgy akkor, ne pipáld be, megnéztem és nekem sincs ott pipa.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Agy Halott
Az elso reszt mar "veletlenul" megcsináltam, mert elkezdtem telepitest és kimentem kajat csinalni... jo 10 perc mulva jottem vissza es mar regen a 2CD-t kerte!

A masodik resz, hogy xar a kepfajl énis erre gyanaxom, DE kiirtam mindharmat cd-re es DVD-ROM-bol sikerul feltelepitenem a game-et, de ugy meg nem indul el a starforce miatt! Sztem akkor megsem hibas a kepfajl, ha kiirva meg felismeri a game-telepitõ!

Az tuti, hogy mikor bemountolom a 2cd-t, akkor a tc.-ben a meghajtora kattintva lathato a 2cd tartalma, de a telepito ugy viselkedik, mintha rossz cd-t latna, mert, ha uresen hagyom a meghajtojat daemonak es ugy kattintok a telepio-panel OK gombjara akkor eltunik a panel, de persze nem telepit semmit, mert nincs is mountolva semmi!

A daemon-nal a talcan jobbklikk---options---inuse check-hez ha kiveszem a pipat, akkor az 1cd feltelepitese utan, mikor berakom a 2cd-t akkor nem irja ki ezt: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." és a 3gombos panel sem jelenik meg!

Azert jo lenne lenne rájonni mi okozza ezt, hogy CSAK ezt a 3cd-s game-et nem tom telepiteni! Tuti, hogy a game-nel van baj.... de mi?
Egyrészt, szerintem próbáld meg, hogy miután az elsõ cd-t feltelepítette, és a másodikat kéri, vársz mondjuk egy fél percet, és csak utána mountolod a másodikat, már láttam olyan progit, ami kiírta, hogy kéri a lemez cserét, és ha túl gyors voltam, akkor közölte, hogy rakjam vissza az elõzõ lemezt, hiszen õ még kutakodott rajta (pedig már a következõt kérte).
Ha ez sem segít, akkor szerintem a 2. cd fájljával lehetnek gondok, próbáld meg feltelepíteni egy ismerõsödnél, vagy újra leszedni a második lemezt. Olyan is megeshet, hogy hibásan jön le az image fájl. Elég néhány bájt eltérés, hogy a program ne ismerje fel, hogy ott most bent van a második lemez, és lehet telepíteni. De az sem kizárt, hogy a forrásnál van meg szarul, ahonnét leszedted. Pl. van egy program, amelyiknek az image készítése hibás lett, amit a dev. adott ki. Ez kb 3x letöltés után derült ki számomra, amikor már az eredeti tömörített fájlt is letöltöttem, amiben õk kiadták, és a tömörítõ tökéletesen kibontotta, mégis, a telepítõ x %-nál elakadt.

Agy Halott
LOL en vagy 100-at klikkeltem es semmi... minden beallitasat varialtam semmi!

Zsoldos - kiprobaltam es bemountolja a cd2-t de a telepito nem erzekeli es nem folytatja semmi esetre sem a telepitest!

Esetleg vmi otlet? mindent megprobaltam amit irtatok! Mar at is konvertaltam masik kepfaj-tipusra, minden gombnyomas kombinaciot vegig klikkeltem. De mindezekben a legfurcsabb, hogy akkor mas 3CD-s game-t miert tok vele telepiteni? Sztem itt van a titkok kulcsa és vhol a valasz is, de ebben a segitsegeteket kerem mert en nem vok olyan jo szgep-guru mint ti!

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Altalaban persze jo, neha jon elo ez es nem mindenkinel. Ellenben ha igen akkor eleg idegesito 😊 kell vagy 20-t klikkelni.
Schwarz
ezt a dumát akkor írja ki, ha vmi program kutakodik a cd-n, vagy nyitva marad valami fájl, mint anno win98 ugatott hogy tedd be a mittoménmilyen sorozatszámú cd-t olyan kékhalál módjára, na onnan az istennek nem lehetett néha kilépni... :-)

Mi az a windows?

Agy Halott
hmmm... de mint irtam a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-nel elougrik az ablak ("UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."), de azonnal beveszi a 2Cd-t ha a kihagyasra kattntok es folyatatja a telepitest! Nem lehet, hogy vmi beallitas problema a daemon-on belul? Esetleg z a baja, hogy starforce-os a game?

"es megnezted, hogy bemountolta-e valojaban a 2. cd-t? Addig nincs semmi ertelme a jatekot zargatni. Szoval amig nem vagy tul a cd cseren, a jatek install ablakat hagyd beken." <--ez jo otlet, nem neztem meg... mindjart ki is probalom... de sztem bevette a 2CD-t csak a telepites nem folytatodott!
soulhunter
nekem simán mountol akkor is,ha már van bemountolva...
az más kérdés,h nekem 4 virtual CD-m van a leendõ longhorn-vista-vienna -ba(mindenki nevezze ahogy akarja) beépitett virtual CD mellett 😊
(olyan XP-m van,amiben benne van,és nem beta OS-em van)

szal sztem nem ettõl függ,h mit lehet mountolni és hova,és miért...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Mikiller
Sosem szabad "rámountolni" a bentlévõ image-re, z olyan, mintha a cd-rom-ba beráknál egy 2. cd-t a másik tetejére<#taps><#nevetes1> (persze ez csak vicc) én is mindig tray->unmount->mount next, sosem volt ilyen problémám még.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller