2115
Daemon tools 4
-
#1275 Nana! De a baj az baratom hogy ha felrakom a SPTD filet akkor nem indul a windows! Beakad! :( -
#1274 jobb klikk a daemon ikonján az ora mellett
aztán virtual CD/DVD rom, kijön oldalra az "M" betüjeles meghajtod,amibe v van,v nincs bemountolva vmi
rámész, oldalra ismét kijön,h mount, eject tray, unmount,
jön a lényeg:
csik, alatta SET DEVICE PARAMETERS
klikk arra
settings a vendoros sor alatt
drive letter: oda azt állitasz be,amit akarsz / látsz (ajánlom a végefelé,de ne tul végefelé,mer az XP a hálozati meghajtokat szereti hátulrol betüjelezni visszafelé), szal mondjuk a "T" betüt állitsd be
regionra nem kell semmi
aztán simán leokézod, és ha kell, ujrainditasz,ha nem,akkor automatán tc-ben már T-nek fogod látni(aumgy ajánlott ujrainditani,h a winfos se hülyéskedjen,bár nekem sosem kellett,mer szüz XPre ez az 1. progi,amit teszek,és csak ez után jön a vga,alaplap, hangkari, stb telepités,ugyh már eleve ezek a betük várják a drivereket,amiket beállitok,és igy már tuti nem okoz zavart semmiben)
azt nem igérem,h megoldja a problémád, de 1 probát megér,de ez az SPTD dolog nekem soha nem okozott problémát (lekopogom)
őszintén szolva asse tom,mire jo ez a külön SPTD hülyeség,amit nem jo telepiteni,ha debugos az ember :D -
#1273 Hogy lehet berakni fix beture?
Hihetettlen hogy egy kis fil mennyi bajt tud eloidezni.
-
#1272 probáld ki,h fix betüjelre rakod a DT4 betüjeleit...
én akárh cserélgetem az IDE vinyoim, sosem volt bajom a DT4-gyel
nálam a FIX betüjelek: T,U,V,W
ez márcsak azért is jo,mert ha jön a gépbe 400GB-s vinyo 6-8 particioval,akkor legalább a DT4 betüjelei ugyanazok maradnak,és nem nyáverog,h ez + az a meghajto nem létezik :)
lehet,h más a gond, de 1 probát megér -
#1271 Gyerekek. En orulok meg.
Ket HDD volt a gepbe. Egy SATA Maxtor es egy IDE WD. Fel volt telepitve a DT4. Es van meg egy Pioneer DVD irom.
Magyarul
C D E F <--- ezek a Maxtor particiok
I <--- ez volt a DVD rom
H J K L <---- ezek a WD particioi
M <--- es a DT4
Na most. Tegnap kiszedtem a WD-et. Azaz negy particio eltunt. Es az istenert sem indult a gep. Kiderult hogy A SPTD file okozza gondot. Mindent megprobaltam. Leszedtem a DT4-et es mindig beakadt meg mitomen. Aztan mar el sem indul a gep a tolto kepernyo utan. Fogtam magam es ujra telepitettem a windows. Minden csodalatos. Fogom felrakom a DT4-et. KEri a SPTD instalt. Ujraindul gep... es megal megint. Most is ugy leptem be windowsba hogy SAFE MODE-bol kiszedtem a SPDT filet... majd registry meg minden. De most sem megyen rendesen mert csak LAst Known Good Configuration menuvel tudok belepni.
MIT CSINAJAK? -
#1270 megse ilyen konnyu a helyzet.
X-fi hangkarim van meg logi kamcsi. ez ak etto mar akad egymassal mivel az 5.1 helyett minden elolrol szol. de ha a daemont is felteszem akkor alig indul el vagy nem indul el a win.. most kihuztam a kamcsit es gyonyoruen elindul.
ui:
termeszetesen nem ugy teszem fel a dolgaimat a gepre hogy ujrainditas nelkul meg hasonlo balgasagok -
Newfronter #1269 DT 4.06? WinXP SP2 a legutolsó frissítéssel?
Nálam így megy jól. -
#1268 van egy olyan problemam hogy a daemon feltelepitese utan a win nem akar elindulni. bejon a win logo meg a kek futo bizbasz majd ezekutan fekete kepernyo es ezekutan semmi. majd reset es megutolso megfelelo win inditasara kattintok es ezekutan neha nem indul el vagy neha nagyon lassan kapcsol at a winlogo utan a winfosra.
mar ketszer formtaltam a gepemet. azonnal akkor jelentkezik mikor felteszem a progit.
-
#1267 nem jó igy se :( -
Dodo55 #1266 Ez akkor van, ha RC1-ről frissítettél, és fent maradt a Daemon.
Nekem is pont ez volt.
Az sptd drivertől kell alaposan megpucolni a rendszert, és akkor jó lesz.
Nekem nagy nehezen sikerült.
A HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Services\sptd kulcsot kell kitörölni a registryből, de nem olyan egyszerű, mert nem engedi.
Előtte az eszközkezelőből a rejtett eszközök mutatása bekapcsolása mellett törölni kell az sptd nevű eszközt a nem pnp eszközök mappából, ezután az sptd.sys-t törölni a windows\system32\drivers mappából.
Ezután én töröltem a nem törölhető registry kulcsból minden értéket, majd jó lett.
De állítólag ha a szolgáltatásokból letiltod az sptd-t, akkor engedi törölni. -
#1265 hi vki nem tudja hogy lehetne vistarc2-re feltenni daemon 4.06-t? A debuggeres figyelmeztetésnél mindig kilép a telepítő :S -
Dodo55 #1264 Nekem nincs ilyen problémám a 4.06-al.
Van egy új lehetőség az optionsben, az InUse Check, az nekem nincs bekapcsolva, lehet annak bekapcsolása okozza a problémát. -
ronny666 #1263 Sajnos vissza kell tenni a 4.03-as verziót, s azzal jó lesz. Reméljük a következő verzióba beleteszik a ki-be kapcsolót!!! -
Spaceghost #1262 Hmm visszaolvastam kicsit de én hiába törlöm vagy csinálok bármit is amit írtatok nekem akkor se hajlandó az újraírható cd/dvd-t törlésre vagy írásra használni :( Pedig jó lenne valami megoldás erre. LG GSA-4160B-m van. -
Spaceghost #1261 Valai nem észlelt olyan hibát hogy feltette az új Daemon Tools 4.06-ot és nem tudott DVD írni? Ez a SPTD program lehet bekavart az LG-nek. Most frissítettem firmware-t is rajta, de így se hajlandó. Simán beveszi a DVD-t és tudom is használni, de se a Nero se az alcohol nem ismeri fel hogy DVD van bennt vagy bármilyen lemez. -
#1260 én éppen tolom harmadszorra :) -
#1259 jah, már végigtoltam:D -
#1258 Viszont a napokban jött ki hozzá crack
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones.CRACK.ONLY-RELOADED -
#1257 Prince of Persia: The Two Thrones StarForce 3.6.10.06
nem :) -
#1256 meg tudnák: pl PoP 3 - az is 3.7 felett van nem? -
#1255 3.7 alattiak eddig is mentek egy egyszerű sfnightmareal. 3.7 felettieket kellene már megoldaniuk hogy menjenek:)) -
#1254 jóó, okés, én csak mondtam :D :) -
#1253 tudom:)
vhol irták h minden starforce megy ezzel. na mind1 hagyjuk -
#1252 hát, állítólag:
3.7 alattiak mennek lehúzás nélkül, de viszont a 3.7 feletti SF-eknél már le kell húzni a meghajtókat, de megy :) -
#1251 nem olvastam leirast. csak gondoltam ezzel a DT-vel már simán lehet nyomatni a starforce-s gamekat... -
#1250 Nekem pedig ment anno a KOTT2, amikor kijött. Szerintem valamit rosszul csinálhattál a leírásból. -
#1249 nem megy vele sajna -
endiboy #1248 ez már nem fog restartolni ne aggodj :P -
#1247 jah, mindjárt kiprobálom:)
attól félek, hogy ez a DT is megszivat, mint a 4.0 -s. az állandóan ujrainditotta a gépem, alig tudtam kilöni feladatkezelöben. nemtom miért csinálta -
#1246 evés próbája a puding -
#1245 akkor ezzel már menni fog a knights of the temple 2 is? -
#1244 Keresőt ne használd ott mert nem müxik!
UltraISO: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=726&parent=category -
#1243 te mekkora egy...áá mind1
máshol már írták hogy a honlapjáról szedd le,meglepő mi!?de tudod mit,csak most csak neked LINK(kattincs rá a kék szövegre) -
lampard99 #1242 hello vistara müködi és honnan lehet le szedni(küld el emailban ha tudod)!!!!!!!!!!!44 -
#1241 nem talál semmit
biztos ez a neve? -
#1240 Szedd le az UltraISOt a Honosítóműhelyről! -
#1239 nmebírom használni az 1ik bin2iso-t se:(:(
ilyen dosos ablak jön fel
lécci vki please help -
#1238 Oké, félreolvastam:) Úgy olvastam hogy nálad nem jelenik meg, oszt ezt akartam lereagálni hogy mit vársz egy RC1-től:)
Magyarul nemszóltam:) -
zoltang #1237 Windows Vista Release Candidate 1 (RC1).
"...a Windows Vista kiadás előtti végleges tesztverziója..." -
#1236 Há tudod-e te mit jelent az az "RC1"?