2115
Daemon tools 4
  • Sephi
    Nana! De a baj az baratom hogy ha felrakom a SPTD filet akkor nem indul a windows! Beakad! :(
  • soulhunter
    jobb klikk a daemon ikonján az ora mellett
    aztán virtual CD/DVD rom, kijön oldalra az "M" betüjeles meghajtod,amibe v van,v nincs bemountolva vmi

rámész, oldalra ismét kijön,h mount, eject tray, unmount,
    jön a lényeg:

csik, alatta SET DEVICE PARAMETERS
    klikk arra
    settings a vendoros sor alatt

drive letter: oda azt állitasz be,amit akarsz / látsz (ajánlom a végefelé,de ne tul végefelé,mer az XP a hálozati meghajtokat szereti hátulrol betüjelezni visszafelé), szal mondjuk a "T" betüt állitsd be
    regionra nem kell semmi
    aztán simán leokézod, és ha kell, ujrainditasz,ha nem,akkor automatán tc-ben már T-nek fogod látni(aumgy ajánlott ujrainditani,h a winfos se hülyéskedjen,bár nekem sosem kellett,mer szüz XPre ez az 1. progi,amit teszek,és csak ez után jön a vga,alaplap, hangkari, stb telepités,ugyh már eleve ezek a betük várják a drivereket,amiket beállitok,és igy már tuti nem okoz zavart semmiben)

azt nem igérem,h megoldja a problémád, de 1 probát megér,de ez az SPTD dolog nekem soha nem okozott problémát (lekopogom)
    őszintén szolva asse tom,mire jo ez a külön SPTD hülyeség,amit nem jo telepiteni,ha debugos az ember :D
  • Sephi
    Hogy lehet berakni fix beture?

Hihetettlen hogy egy kis fil mennyi bajt tud eloidezni.
  • soulhunter
    probáld ki,h fix betüjelre rakod a DT4 betüjeleit...
    én akárh cserélgetem az IDE vinyoim, sosem volt bajom a DT4-gyel

nálam a FIX betüjelek: T,U,V,W
    ez márcsak azért is jo,mert ha jön a gépbe 400GB-s vinyo 6-8 particioval,akkor legalább a DT4 betüjelei ugyanazok maradnak,és nem nyáverog,h ez + az a meghajto nem létezik :)

lehet,h más a gond, de 1 probát megér
  • Sephi
    Gyerekek. En orulok meg.

Ket HDD volt a gepbe. Egy SATA Maxtor es egy IDE WD. Fel volt telepitve a DT4. Es van meg egy Pioneer DVD irom.

Magyarul

C D E F <--- ezek a Maxtor particiok
    I <--- ez volt a DVD rom
    H J K L <---- ezek a WD particioi
    M <--- es a DT4

Na most. Tegnap kiszedtem a WD-et. Azaz negy particio eltunt. Es az istenert sem indult a gep. Kiderult hogy A SPTD file okozza gondot. Mindent megprobaltam. Leszedtem a DT4-et es mindig beakadt meg mitomen. Aztan mar el sem indul a gep a tolto kepernyo utan. Fogtam magam es ujra telepitettem a windows. Minden csodalatos. Fogom felrakom a DT4-et. KEri a SPTD instalt. Ujraindul gep... es megal megint. Most is ugy leptem be windowsba hogy SAFE MODE-bol kiszedtem a SPDT filet... majd registry meg minden. De most sem megyen rendesen mert csak LAst Known Good Configuration menuvel tudok belepni.

MIT CSINAJAK?
  • CSOCSO
    megse ilyen konnyu a helyzet.

X-fi hangkarim van meg logi kamcsi. ez ak etto mar akad egymassal mivel az 5.1 helyett minden elolrol szol. de ha a daemont is felteszem akkor alig indul el vagy nem indul el a win.. most kihuztam a kamcsit es gyonyoruen elindul.
    ui:
    termeszetesen nem ugy teszem fel a dolgaimat a gepre hogy ujrainditas nelkul meg hasonlo balgasagok
  • Newfronter
    DT 4.06? WinXP SP2 a legutolsó frissítéssel?
    Nálam így megy jól.
  • CSOCSO
    van egy olyan problemam hogy a daemon feltelepitese utan a win nem akar elindulni. bejon a win logo meg a kek futo bizbasz majd ezekutan fekete kepernyo es ezekutan semmi. majd reset es megutolso megfelelo win inditasara kattintok es ezekutan neha nem indul el vagy neha nagyon lassan kapcsol at a winlogo utan a winfosra.
    mar ketszer formtaltam a gepemet. azonnal akkor jelentkezik mikor felteszem a progit.
  • scs17
    nem jó igy se :(
  • Dodo55
    Ez akkor van, ha RC1-ről frissítettél, és fent maradt a Daemon.
    Nekem is pont ez volt.
    Az sptd drivertől kell alaposan megpucolni a rendszert, és akkor jó lesz.
    Nekem nagy nehezen sikerült.
    A HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Services\sptd kulcsot kell kitörölni a registryből, de nem olyan egyszerű, mert nem engedi.
    Előtte az eszközkezelőből a rejtett eszközök mutatása bekapcsolása mellett törölni kell az sptd nevű eszközt a nem pnp eszközök mappából, ezután az sptd.sys-t törölni a windows\system32\drivers mappából.
    Ezután én töröltem a nem törölhető registry kulcsból minden értéket, majd jó lett.
    De állítólag ha a szolgáltatásokból letiltod az sptd-t, akkor engedi törölni.
  • scs17
    hi vki nem tudja hogy lehetne vistarc2-re feltenni daemon 4.06-t? A debuggeres figyelmeztetésnél mindig kilép a telepítő :S
  • Dodo55
    Nekem nincs ilyen problémám a 4.06-al.
    Van egy új lehetőség az optionsben, az InUse Check, az nekem nincs bekapcsolva, lehet annak bekapcsolása okozza a problémát.
  • ronny666
    Sajnos vissza kell tenni a 4.03-as verziót, s azzal jó lesz. Reméljük a következő verzióba beleteszik a ki-be kapcsolót!!!
  • Spaceghost
    Hmm visszaolvastam kicsit de én hiába törlöm vagy csinálok bármit is amit írtatok nekem akkor se hajlandó az újraírható cd/dvd-t törlésre vagy írásra használni :( Pedig jó lenne valami megoldás erre. LG GSA-4160B-m van.
  • Spaceghost
    Valai nem észlelt olyan hibát hogy feltette az új Daemon Tools 4.06-ot és nem tudott DVD írni? Ez a SPTD program lehet bekavart az LG-nek. Most frissítettem firmware-t is rajta, de így se hajlandó. Simán beveszi a DVD-t és tudom is használni, de se a Nero se az alcohol nem ismeri fel hogy DVD van bennt vagy bármilyen lemez.
  • mucsácsó
    én éppen tolom harmadszorra :)
  • Rage47
    jah, már végigtoltam:D
  • MerlinW
    Viszont a napokban jött ki hozzá crack

Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
    Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones.CRACK.ONLY-RELOADED
  • mucsácsó
    Prince of Persia: The Two Thrones StarForce 3.6.10.06

nem :)
  • Rage47
    meg tudnák: pl PoP 3 - az is 3.7 felett van nem?
  • [HUN]FaTaL
    3.7 alattiak eddig is mentek egy egyszerű sfnightmareal. 3.7 felettieket kellene már megoldaniuk hogy menjenek:))
  • mucsácsó
    jóó, okés, én csak mondtam :D :)
  • Rage47
    tudom:)
    vhol irták h minden starforce megy ezzel. na mind1 hagyjuk
  • mucsácsó
    hát, állítólag:

3.7 alattiak mennek lehúzás nélkül, de viszont a 3.7 feletti SF-eknél már le kell húzni a meghajtókat, de megy :)
  • Rage47
    nem olvastam leirast. csak gondoltam ezzel a DT-vel már simán lehet nyomatni a starforce-s gamekat...
  • Evin
    Nekem pedig ment anno a KOTT2, amikor kijött. Szerintem valamit rosszul csinálhattál a leírásból.
  • Rage47
    nem megy vele sajna
  • endiboy
    ez már nem fog restartolni ne aggodj :P
  • Rage47
    jah, mindjárt kiprobálom:)
    attól félek, hogy ez a DT is megszivat, mint a 4.0 -s. az állandóan ujrainditotta a gépem, alig tudtam kilöni feladatkezelöben. nemtom miért csinálta
  • MerlinW
    evés próbája a puding
  • Rage47
    akkor ezzel már menni fog a knights of the temple 2 is?
  • [HUN]FaTaL
    Keresőt ne használd ott mert nem müxik!

UltraISO: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=726&parent=category
  • ProGabe #1243
    te mekkora egy...áá mind1
    máshol már írták hogy a honlapjáról szedd le,meglepő mi!?de tudod mit,csak most csak neked LINK(kattincs rá a kék szövegre)
  • lampard99
    hello vistara müködi és honnan lehet le szedni(küld el emailban ha tudod)!!!!!!!!!!!44
  • Firerock
    nem talál semmit
    biztos ez a neve?
  • [HUN]FaTaL
    Szedd le az UltraISOt a Honosítóműhelyről!
  • Firerock
    nmebírom használni az 1ik bin2iso-t se:(:(
    ilyen dosos ablak jön fel
    lécci vki please help
  • MerlinW
    Oké, félreolvastam:) Úgy olvastam hogy nálad nem jelenik meg, oszt ezt akartam lereagálni hogy mit vársz egy RC1-től:)

Magyarul nemszóltam:)
  • zoltang
    Windows Vista Release Candidate 1 (RC1).
    "...a Windows Vista kiadás előtti végleges tesztverziója..."
  • MerlinW
    Há tudod-e te mit jelent az az "RC1"?