Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi ! (vannak még rendes emberek)
[merlinw.org]
Nem nekem teljesen mást ír ki ezt: ,,Unable to mount image. Unable to open file in kernel mode"
A Deamon-Tools-ban valami olyat ír ki hogy valamiféle B5T fájl nem indul el kernel módban. Mit csináljak?
Valamint ha valami olyat törölsz a System32-bõl amit nem lenne szabad, akkor sincs semmi, mert az XP automatikusan visszateszi, a következõ restart után.
[merlinw.org]
hátttõõ, az a Daemon Tools 4-nek a rendszerfájlja, ezzel kell neki az emuláláshoz...vagy hát hogyismondjam...na a légyeg, hogy ne félj, mert úgyis újratelepíted, akkor újra ottlesz az a két fájl! 😊
tuti, 1000%, most is megnéztem neked, és ott van, ráadásul már nem 1x történt meg, hogy törölnöm kellett 😊
szóval nyugodtan töröld, ahhoz a CloneCD-nek semmi köze, meg úgyis újra ottlesz ez a "beavatkozás" után, mivel újratelepíted 😊
de igen, ezt énis hallottam, hogy be tud kavarni, de nem ez a baj most..
tuti, 1000%, most is megnéztem neked, és ott van, ráadásul már nem 1x történt meg, hogy törölnöm kellett 😊
szóval nyugodtan töröld, ahhoz a CloneCD-nek semmi köze, meg úgyis újra ottlesz ez a "beavatkozás" után, mivel újratelepíted 😊
de igen, ezt énis hallottam, hogy be tud kavarni, de nem ez a baj most..
Ez nem idevaló téma, de megnézed milyen kiterjesztésü a video, és megnézed www.filext.com-on hogy mivel lehet lejátszani.
[merlinw.org]
Mucsácsó! Most akarom az általad leírt metodikát kipróbálni. Ha törlöm a sptd.sys fájlt, az nem kavar be valamilyen programnak? Mi is pontosan az az sptd?
Olvasgattam a google segítségével különféle topic- okban, és találtam egy olyat, hogy a CloneCD bekavarhat a DT- nak. Az az egyik fõ programom! Lehet, hogy az a ludas? Ha igen akkor mit használjak helyette?
Olvasgattam a google segítségével különféle topic- okban, és találtam egy olyat, hogy a CloneCD bekavarhat a DT- nak. Az az egyik fõ programom! Lehet, hogy az a ludas? Ha igen akkor mit használjak helyette?
Contemporary Country Music
SEGITSÉG PROFIK !!!!! Olyan progira lenne szükségem amivel a SONY k500i-vel felvett videót lejátszhatom sz-gépen. Találok ilyet valahol?????????????
Ugyanaz rá a megoldás, mint amit mucsácsó írt. Uninstall DT4, csináld amit mucsácsó leírt, majd DT4 install.
OFF
mucsácsó: te nem debreceni vagy véletlenül?
ON
OFF
mucsácsó: te nem debreceni vagy véletlenül?
ON
[merlinw.org]
Még nem próbáltam ki, de hamarosan lejön a Blazing Angels és akkor már jön a kényszer! <#vigyor3>#vigyor3>
Majd írok a sikerrõl! Azt mondják, hogy igazi kihívás azt a progit megbuherálni a védelem miatt! Na, majd én a segítségeddel...
Majd írok a sikerrõl! Azt mondják, hogy igazi kihívás azt a progit megbuherálni a védelem miatt! Na, majd én a segítségeddel...
mi kínja van a daemon toolszomnak???
azt írja ki mint a lenti nagy képen és meg nem értem a fórumot németet tanulok
azt írja ki mint a lenti nagy képen és meg nem értem a fórumot németet tanulok
In Flames and Star Wars forever!
Van egy unloacker nevü progi, ki lehet vele üttettni, vagy törõltetni file-okat azonnal vagy rendszerindításkor!!! Nagyon hasznos progi!
Kössz a részletes leírást! Eddig a 3.47- es verzsönt használtam, eddig jó volt mindenhez, de a legújjabb játékok rákényszerítenek a DT 4- re.
Azért nem semmi egy beavatkozás, erre tuti nem jöttem volna rá egyedül!
Azért nem semmi egy beavatkozás, erre tuti nem jöttem volna rá egyedül!
hát ezt már írtam párszor, erre még jó hogy rájöttem anno 😄 nekem is csinálta ez olyan 3-4x, rengeteget bajlódtem, és erre csak ez az egy megoldás van:
mikor benyomod a gépet, nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-rõl, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows.
namost...
Menj a C:\WINDOWS\system32\drivers mappába.
itt két fájl törlését kell elvégezni, mégpedig:
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'. (x helyén szám van, gépfüggõ dolog)
töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód elõtti, normális mûködõképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
és akkor telepítsed a DT4-et (4.03-at ajánlom, ha nem az volt véletlen), aztán restart, akkor befejezi a telepet, és most ha mindenigaz, akkor jó lesz...
ha nem, akkor majd arra is tudok asszem segíteni 😊
remélem érthetõ azért... 😊
mikor benyomod a gépet, nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-rõl, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows.
namost...
Menj a C:\WINDOWS\system32\drivers mappába.
itt két fájl törlését kell elvégezni, mégpedig:
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'. (x helyén szám van, gépfüggõ dolog)
töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód elõtti, normális mûködõképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
és akkor telepítsed a DT4-et (4.03-at ajánlom, ha nem az volt véletlen), aztán restart, akkor befejezi a telepet, és most ha mindenigaz, akkor jó lesz...
ha nem, akkor majd arra is tudok asszem segíteni 😊
remélem érthetõ azért... 😊
ez így van MerlinW ^^
DT4 rulz! 😊
nem lenne, nemtudom hányan sírnának, hogy 1 rohadt clone nem megy....node mindegy...
DT4 rulz! 😊
nem lenne, nemtudom hányan sírnának, hogy 1 rohadt clone nem megy....node mindegy...
Miután majdnem mindenki használja, nem lehet hogy kettõtök közül nem az a szar?😊
Neadj isten visszaolvasnál, vagy használnád a keresõt, rátalálnál a megoldásra. Azaz "hogyan távolítsuk el teljesen az elõzõ verziókat (win/sys32, registry, devices, services)".
písz
Neadj isten visszaolvasnál, vagy használnád a keresõt, rátalálnál a megoldásra. Azaz "hogyan távolítsuk el teljesen az elõzõ verziókat (win/sys32, registry, devices, services)".
písz
[merlinw.org]
a starforce egy másolásvédelmi eljárás
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
próbáltad esetleg átkonvertálni más formátumba? ISO, NRG, stb?
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
ok most már jó
feltettem a 4et de ha elindítom azt írja ki hogy
invalid device
mi a god?
feltettem a 4et de ha elindítom azt írja ki hogy
invalid device
mi a god?
a daemon tools telepítése közben kiírja"Device setup error:code 25057 (8x61E1),2 (0x2).Contact your support personal.
segíjjetek ez mit jelent
please naon kell a help
segíjjetek ez mit jelent
please naon kell a help
Ha még aktuális a dolog, keress meg priviben lehet, hogy ki tudlak segíteni. <#wink>#wink>
Valószinûleg átnevezték az .mdf fájlt, emiatt nem találja azon a néven, ami az .mds-be bele van magának írva. Mivel a .cue-val ellentétben itt nem tudod kiolvasni a tartalmát, így próbálkozni kell az .mdf átnevezésével. Azt javaslom, nézz utánna fájlmegosztóban, és ha errõl a programról ugyanolyan méretû fájlt találsz, ami sok embernél is megvan, akkor arra próbáld meg átírni a nevét (mivel valószínûleg ez volt az eredeti neve), vagy egy másik lehetõség, hogy ha a mostanival egyezõ nevûben találsz sok fájlt, akkor próbáld meg valakitõl lehúzni a hozzá tartozó .mds-t (mivel az kicsi és gyorsan lejön és csak nem írja át mindenki használhatatlanra...)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Akkor ez az üzenet van: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE. Mit csináljak?
Sziasztok! Letöltöttem DC-rõl az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles játékot 2CD-s. A Cd1 mappában is és a Cd2 mappában is van 1-1 CD1.MDF, CD1.MDS illetve egy CD2.MDF és CD2.MDS fájl. Próbáltam az Alcohol 120%-al és a Daemon Tools-al is megnyitni de a következõ hibaüzenet fogadott: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE.
Mi a megoldás? Mit csináljak? Kérlek válaszoljatok mihamarabb! A segítségeteket elõre is köszönöm!
Mi a megoldás? Mit csináljak? Kérlek válaszoljatok mihamarabb! A segítségeteket elõre is köszönöm!
PowerIso, ami nekem csak rendszergazdai futtatással mûködik megfelelõen. Onnan letöltheted, ahonnan a játékot szedted. <#ravasz1>#ravasz1>
sziasztok lenne egy kérdésm megszereztem egy játékot és valami daa kiterjesztésben van és ezt a daemon 3.47 nem ismeri melyik emuláló progi ismeri ezt fel? kösi elõre is!!