Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi ! (vannak még rendes emberek)

danikarate
kösz, de sajnos nem tok angolul<#pardon1>

MerlinW
akkor hibás a TOC file. Át kell szerkesztened.

Itt találsz segítséget

[merlinw.org]

danikarate
B5t-t

MerlinW
mit próbálsz vele megnyitni? bin, cue, b5t b5i?

[merlinw.org]

danikarate
Nem nekem teljesen mást ír ki ezt: ,,Unable to mount image. Unable to open file in kernel mode"

MerlinW
Olvass...

[merlinw.org]

danikarate
A Deamon-Tools-ban valami olyat ír ki hogy valamiféle B5T fájl nem indul el kernel módban. Mit csináljak?

Nashville
Kössz a válaszokat! Most már nekiugrok!

Contemporary Country Music

MerlinW
Valamint ha valami olyat törölsz a System32-bõl amit nem lenne szabad, akkor sincs semmi, mert az XP automatikusan visszateszi, a következõ restart után.

[merlinw.org]

mucsácsó
hátttõõ, az a Daemon Tools 4-nek a rendszerfájlja, ezzel kell neki az emuláláshoz...vagy hát hogyismondjam...na a légyeg, hogy ne félj, mert úgyis újratelepíted, akkor újra ottlesz az a két fájl! 😊

tuti, 1000%, most is megnéztem neked, és ott van, ráadásul már nem 1x történt meg, hogy törölnöm kellett 😊
szóval nyugodtan töröld, ahhoz a CloneCD-nek semmi köze, meg úgyis újra ottlesz ez a "beavatkozás" után, mivel újratelepíted 😊

de igen, ezt énis hallottam, hogy be tud kavarni, de nem ez a baj most..
MerlinW
Ez nem idevaló téma, de megnézed milyen kiterjesztésü a video, és megnézed www.filext.com-on hogy mivel lehet lejátszani.

[merlinw.org]

Nashville
Mucsácsó! Most akarom az általad leírt metodikát kipróbálni. Ha törlöm a sptd.sys fájlt, az nem kavar be valamilyen programnak? Mi is pontosan az az sptd?
Olvasgattam a google segítségével különféle topic- okban, és találtam egy olyat, hogy a CloneCD bekavarhat a DT- nak. Az az egyik fõ programom! Lehet, hogy az a ludas? Ha igen akkor mit használjak helyette?

SEGITSÉG PROFIK !!!!! Olyan progira lenne szükségem amivel a SONY k500i-vel felvett videót lejátszhatom sz-gépen. Találok ilyet valahol?????????????

mucsácsó
valószínûleg az 😊)
MerlinW
Okok, akkor csak "nickrokonság"😊

[merlinw.org]

mucsácsó
nem, bajai vagyok 😊
MerlinW
Ugyanaz rá a megoldás, mint amit mucsácsó írt. Uninstall DT4, csináld amit mucsácsó leírt, majd DT4 install.

OFF

mucsácsó: te nem debreceni vagy véletlenül?

ON

[merlinw.org]

Nashville
Még nem próbáltam ki, de hamarosan lejön a Blazing Angels és akkor már jön a kényszer! <#vigyor3>
Majd írok a sikerrõl! Azt mondják, hogy igazi kihívás azt a progit megbuherálni a védelem miatt! Na, majd én a segítségeddel...

mucsácsó
jaaa...bocs...

na arra nemtudok segítséget 😞
Csirke 013
de a lenti nagy kéép nem ez a kis szar😛

In Flames and Star Wars forever!

mucsácsó
elõbb írtam, olvass vissza...
#1039...
Csirke 013
mi kínja van a daemon toolszomnak???
azt írja ki mint a lenti nagy képen és meg nem értem a fórumot németet tanulok

Sqbi
Van egy unloacker nevü progi, ki lehet vele üttettni, vagy törõltetni file-okat azonnal vagy rendszerindításkor!!! Nagyon hasznos progi!
mucsácsó
óhhh hát nincs mit! 😊
sikerült?
Nashville
Kössz a részletes leírást! Eddig a 3.47- es verzsönt használtam, eddig jó volt mindenhez, de a legújjabb játékok rákényszerítenek a DT 4- re.
Azért nem semmi egy beavatkozás, erre tuti nem jöttem volna rá egyedül!

mucsácsó
hát ezt már írtam párszor, erre még jó hogy rájöttem anno 😄 nekem is csinálta ez olyan 3-4x, rengeteget bajlódtem, és erre csak ez az egy megoldás van:
mikor benyomod a gépet, nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-rõl, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows.
namost...
Menj a C:\WINDOWS\system32\drivers mappába.
itt két fájl törlését kell elvégezni, mégpedig:
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'. (x helyén szám van, gépfüggõ dolog)
töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód elõtti, normális mûködõképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
és akkor telepítsed a DT4-et (4.03-at ajánlom, ha nem az volt véletlen), aztán restart, akkor befejezi a telepet, és most ha mindenigaz, akkor jó lesz...
ha nem, akkor majd arra is tudok asszem segíteni 😊

remélem érthetõ azért... 😊
Nashville
Tudtok segíteni? Ezeket miért írja ki a DT4 telepítése után? Mit jelentenek?

mucsácsó
ez így van MerlinW ^^
DT4 rulz! 😊
nem lenne, nemtudom hányan sírnának, hogy 1 rohadt clone nem megy....node mindegy...
MerlinW
Miután majdnem mindenki használja, nem lehet hogy kettõtök közül nem az a szar?😊
Neadj isten visszaolvasnál, vagy használnád a keresõt, rátalálnál a megoldásra. Azaz "hogyan távolítsuk el teljesen az elõzõ verziókat (win/sys32, registry, devices, services)".

písz

[merlinw.org]

Csirke 013
szopjon le a démon tulsz de szar öcsém

ffxi
"...GECI másolásvédelmi eljárás."

Fákjúal!

arsene
a starforce egy másolásvédelmi eljárás

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Csirke 013
a starforce emúláló progi???

Csirke 013
mi lehet a gond?

arsene
próbáltad esetleg átkonvertálni más formátumba? ISO, NRG, stb?

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Csirke 013
ugyn az a gondom mint a lenti képen
segíjjetek

Csirke 013
ok most már jó
feltettem a 4et de ha elindítom azt írja ki hogy
invalid device
mi a god?

Gyocsika
Töröld le teljesen az elöbbi verziót semmiféle másik daemon tools ne legyen fenn!!!

Csirke 013
tom hogy ez nem ide tartozik de naon kéne a segítség

Csirke 013
a daemon tools telepítése közben kiírja"Device setup error:code 25057 (8x61E1),2 (0x2).Contact your support personal.
segíjjetek ez mit jelent
please naon kell a help

Nashville
Ha még aktuális a dolog, keress meg priviben lehet, hogy ki tudlak segíteni. <#wink>

Valószinûleg átnevezték az .mdf fájlt, emiatt nem találja azon a néven, ami az .mds-be bele van magának írva. Mivel a .cue-val ellentétben itt nem tudod kiolvasni a tartalmát, így próbálkozni kell az .mdf átnevezésével. Azt javaslom, nézz utánna fájlmegosztóban, és ha errõl a programról ugyanolyan méretû fájlt találsz, ami sok embernél is megvan, akkor arra próbáld meg átírni a nevét (mivel valószínûleg ez volt az eredeti neve), vagy egy másik lehetõség, hogy ha a mostanival egyezõ nevûben találsz sok fájlt, akkor próbáld meg valakitõl lehúzni a hozzá tartozó .mds-t (mivel az kicsi és gyorsan lejön és csak nem írja át mindenki használhatatlanra...)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

MerlinW
Valószinüleg hibás az mds file, de legalábbis nem passzol az mdf-hez.

[merlinw.org]

Akkor ez az üzenet van: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE. Mit csináljak?

Gyocsika
Az mds fáljt nyisd meg és akkor nem lesz ilyen gondod!

Sziasztok! Letöltöttem DC-rõl az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles játékot 2CD-s. A Cd1 mappában is és a Cd2 mappában is van 1-1 CD1.MDF, CD1.MDS illetve egy CD2.MDF és CD2.MDS fájl. Próbáltam az Alcohol 120%-al és a Daemon Tools-al is megnyitni de a következõ hibaüzenet fogadott: UNABLE TO MOUNT IMAGE. INVALID IMAGE FILE.
Mi a megoldás? Mit csináljak? Kérlek válaszoljatok mihamarabb! A segítségeteket elõre is köszönöm!

Nashville
PowerIso, ami nekem csak rendszergazdai futtatással mûködik megfelelõen. Onnan letöltheted, ahonnan a játékot szedted. <#ravasz1>

Gyocsika
sziasztok lenne egy kérdésm megszereztem egy játékot és valami daa kiterjesztésben van és ezt a daemon 3.47 nem ismeri melyik emuláló progi ismeri ezt fel? kösi elõre is!!

Laky
?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M