2115
Daemon tools 4
  • Sqbi
    Akkor viszont uiso-val megnyitod, belerakod az iso-ba amit akarsz, elmented oszt kiírod....
  • grebber
    És mi azzal a baj ha felpakolja az imaget fájlt ugy ahogy van?
    Ott a Daemon tools beteszed és már müködik is nekem kb 200 game igy van kiirva isoként.
  • Radoxx
    SoulHunter:Köszi,közben már észrevettem:).
    Kipróbálom amit írtál,aztán megírom hogy sikerült-e!
  • soulhunter
    néha PÜ-t is kéne olvasni...

na jo éjt BREK
  • Radoxx
    Az a gond,hogy ha neroval írom ki sima adatlemezként,akkor valóban mellé lehet bármit rakni,azonban akkor a kép file "nem csomagolódik ki",tehát gyakorlatilag nem lesz használható,mert csak simán felpakolja,úgy ahogy volt eredetileg.
  • Sqbi
    Nero-val ,udf módban bármennyi file-t berakhatsz mellé...
  • grebber
    Én nemértem a problémádat simán néróval kiirod adatként erről ennyit!
  • Radoxx
    Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!
    Az a kérdésem,hogy egy iso file-t szeretnék dvd-re írni,azonban van némi problémám ezzel kapcsolatban...Eddig több progival is próbáltam,de vmi mnidegyiknél hibádzott.A lényeg az,hogy az iso file-t először alcohol120-al szerettem volna felírni-ami sikerült is- viszont az a gond,hogy a kép file mellé még felkéne tennem egy különálló- de a programhoz kapcsolodo- másik file-t is,amit viszont az Alcohol-al nem tudok megtenni,mert ha kép file-t bejelölöm,utána már egyébb file felrakását nem engedi.
    Próbáltam ezután a Poweriso-val is,aminél nicns iylen gond,ott szépen fel lehet tenni egymás után mnid az iso file-t,mind pedig utána a másikat és jól fel is írja,ott csak egyetlen apró gondom van,hogy az írás elött nem engedi beállítanom az írás sebességét,hanem automatikusan maximumra veszi.-van ott egy DVD Disc ablakocska,amit ha nem jelölök be,akkor engedi állítani a sebességet,de akkor meg vmi hibaüzenetet ír ki az írás kezdetén,és nem hajlandó felírni lemezre.Az lenne ak érdésem,hogy miért van ez?Miért nem engedi beállítani a kívánt írási sebességet?Illetve van-e másik progi,amivel feltudnám úgy írni a kép file-t,hogy még enged mellétenni másik formátumu file-t is?Előre is köszi a válaszokat!
  • keeper2
    Install.bat-al kiírod egy floppyra, vagy ha az iso-t akarod használni, akkor az image tartalmát kiírod egy cd-re, újraindítod a gépet, biosban beállítod, hogy arról az eszközről boot-oljon és el is indul magától.
  • Firerock
    de nem tudom elindítani a progit tudnátok adni 1 használati utasítást??
  • Dodo55
    Ha hibát talál a memtest, és van garid a ramra, akkor vidd vissza, hogy cseréljék ki.
  • Firerock
    és akk mit tudok tenni?
  • Dodo55
    Ramodat teszteld, szerintem azzal lesz gond.
    Memtest86 nevű progival tudod.
  • Firerock
    van 1 nagy gondom
    letöltök játékokat
    bemountolom Daemonnal(összes emulatio,Beállítás bevan kapcsolva)
    de pár játék telepítőjénél kiíírja hogy hiba.
    ha mondjuk cue és Bin fájlok vannak
    akk a cue van bemountolva
    és bemountolom a bint akkor már jó
    segítsetek lécci mer 1 5cd-s játéknál fél percenként kell ezt a művelet megcsinálni(Tony Hawk AW)2óra amíg felteleítem:(
    léécci segítsetek gyorsan
    már az újratelepítéssel is próbálkoztam
  • Evogordon
    Pont most nem üzemel a daemon letöltés :S
  • endiboy
    a 3.33-as? hmmm...pista is csak rc1...ráérek még azzal ugyérzem
  • mucsácsó
    hehe...szerintem is teljesen fölös még így szenvedni a Vistával...
    én majd akkor rakom fel, ha majd már teljes lesz asszem...
  • MerlinW
    "Ha még nincs Vista-d, akkor gyorsan pótold ezt az elmaradást és bökj az alsó linkre."

Ezaz, terjesszük csak a hülyeséget...:) RC1 OS-t minden gépre!:) Istenkém..
  • zoltang
    "Daemon Tools Windows Vista-ra

A múlt héten megjelent, ingyenesen letölthető Windows Vista RC1 kipróbálása után sokan jeleztétek, hogy nem megy rajta a D-Tools. Egészen eddig...

Lelkes rajongók megfejtették, hogy a 3.33-as verziószámú Daemon Tools kompatibilis a Vista-val, így az gondtalanul tudja kezelni a virtuális lemezmeghajtót. A Windows Vista Release Candidate 1 v5600 jelenleg bárki számára ingyenesen letölthető, rámegy közvetlen az XP-re is, de nyílt béta lévén csak 14 napig használható legálisan. Ha még nincs Vista-d, akkor gyorsan pótold ezt az elmaradást és bökj az alsó linkre. Részletes teszt és további trükkök ma késő este (kb 20 óra múlva) várhatóak."

A hír itt.
  • k8bal
    Ha Nforce4-es alaplapod van akkor megy lehúzás nélkül... Legalábbis nálam megy minden!
  • grebber
    Nem probáltam még egyiket se de kétlem!
  • Peti1
    a kérdésem a következő:
    az új SPTD driverrel megy a következő játékok közül vmelyik meghajtó-lehúzás nélkül?
    Prince of Persia: TTT, Trackmania Original: Power Up, Trackmania Sunrise eXtreme.
    előre is köszi
  • Hixer
    Csak a PowerISO tudja, sajna le kell szedni csak az tudja az én tudomásom szerint
    DT biztos nem tudja
    Alcohol sem ezek szerint
  • [HUN]FaTaL
    daa-t mivel lehet mountolni? mert alcohol nem tudja. DT tudja?
  • MerlinW
    Alcohollal csinálj iso-t.
  • Hixer
    iso- az asszem nem tartalmazhat másolásvédelmi infókat!! Se a Bin/cue változat! Ezért azt nem tudja eltárolni, ergo nincs mit emulálnia a DT-nek. Próbáld meg .MDS/.MDF formátumban lementeni, vagy úgy tudom a .daa tud még ilyet?? Szóval az iso-val csak fájlokat lehet tárolni másolásvédelmi infókat nem, én így tudom. igazamvan?
  • mobal
    sziasztok! egy kérdés. megvettem a warcraft 3 -at! komoly. csináltam róla iso -t. namármost a full cd -s isora nemtudja emulálni a dt a másolásvédelmet. kérdés miért?
  • artschi
    az viszont gáz, hogy mexűink a lifetime-licence, pedig befizettem volna rá...
  • zoltang
    Ahm. Köszi. Akkor azért ment könnyebben néhány újabb Securom-os játék indítása (+segédprogi).
  • Newfronter
    ScsiPassThrough-driver(SPDT)

Az 1.25-el ment néhány újabb verziójú securomos játék, illetve pár SF-esnél nem kellett lehúzni a meghajtót, meg Vista beta2 alatt is működöt, aminek hála ott egy az egyben lenyelte az SF4 Pro-t. :)
  • zoltang
    Ha a DT viszi a progikat SF 3.7.xx-ig (esetleg 4.0.xx-ig), Securom 7.2xx-ig stb. segédprogi használata nélkül, akkor már jócskán előreléptünk. :) Utánna jöhet az SF4.5. :)
  • zoltang
    Amúgy mi az a SPDT? Frissítettem a 1.25-re annak idején, de semmit sem változtatott.
  • Newfronter
    Lehet. De jobb félni, mint megijedni. :)
    Viszont van némi előnye is, hogy nem dobják ki piacra hamar a Pro-t. Ugyanis az SF nem tud reagálni egy új verzióval. Jó lenne ha a DT csapata a befolyt összegből frissebb lenne és gyorsabban reagálna a védelmek készítőire.
  • zoltang
    Még arra sem válaszolt a gyerek a DT fórumán, hogy melyik játékon van az SF 4.5.xx. Lehet, hogy csak hülyített.
  • Newfronter
    Jön az, csak lehet a most megjelenő SF 4.5 problémát okozott. :(
  • ProGabe #1160
    ez az,hogy nemsokára jön egy nem-pro:( új DT,változásokkal az SPDT driverben és designban(na ez mi lesz?)

kezdek kételkedni abban,hogy egyáltalán lesz pro,lehet csak a parasztvakítás megy
  • zoltang
    Daemon Tools Newsflash:

Valami mozgolódás a daemon-tools-nál?

Ez mi?
  • ProGabe #1158
    még nincs pro
  • JasonXXX
    Hello Mucsácsó!

Neked megvan a Daemon Tools Pro 1.0? Ha megvan, tudsz egy helyet, ahol letölthető a teljes vagy a demo?
  • ProGabe #1156
    daemonhoz meg fel kell tenni EZT és azon is lesz a jobb-gomb menüben lehetőség mountolni
    de ami miatt daemont érdemes feltenni az az,hogy újabb és van ami csak azzal megy,de legalábbis egyszerűbb vele