Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es megnezted, hogy bemountolta-e valojaban a 2. cd-t? Addig nincs semmi ertelme a jatekot zargatni. Szoval amig nem vagy tul a cd cseren, a jatek install ablakat hagyd beken.
Nalam ez a hiba sokszor jelentkezett mar a daemonnal. Mindig van ra' megoldas, csak kicsit random. Nyomkodom felvaltva a daemon ablakan az ismet-leallitas gombokat (mindig vissza visszater), neha utasitom ujra unmountra a traybol, stb. Kb 20 mp okorkodes utan hajlando unmountolni a regi cd-t es bemountolhatom az ujat. Nem egy elegans megoldas, de mukodik 😊 Daemon kicsit beteg idonkent.
Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!
A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kõ, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t!
NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!
Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!
Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!
Elore is koszi
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Mi a jelentõs különbség a 3.7.12.xx és a 3.7.13.xx között?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
namost van ugye a Stalin Subwayen is, és simán viszi a Daemon Tools 4...
és hogy említsem, ez a 3.7.12.5, MAGA A FRONTLINE! 😄
úgyhogy lehet nem kell félnünk 😊
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=8283
Trackmania Sunrise eXtreme - ha jól tudom Starforce 3.6.10.03 sajna nem ment
viszont a Prince Of Persia The Two Thrones - Starforce 3.6.10.06 megy
lehet, hogy a Trackmania azért nem megy, mert régebben Daemon-nal próbálkoztam emulálni, és valahova biztos beirta magát a registry-be, és ezért nem megy.
sokáig ellenõrzi a védelem, és aztán licensed key-t kér.
nincs valakinek vmi ötlete?
Ja de mibe mountolnátok be mert irják hogy daemon nem fogja emulálni?
Next PC upgrade: 2022
mindjárt kirpóbálok még egy SF-et.
"Phönix aus der Asche
Veröffentlicht am 27.01.2006 um 02:36 Uhr
Wie die letzten beiden Tage im DAEMON Tools Forum zu lesen war, wird es wohl keine nächste Version des beliebten Aray-Scanners geben. R!Co erklärte hierzu, daß eine Weiterentwicklung unwahrscheinlich sei, da es an Zeit und Motivation mangle. Seine Gründe hierfür sind verständlich, und überraschend erfreulich. R!Co hat ein neues Projekt in Angriff genommen, einen noch im nächsten halben Jahr erscheinenden Kopierschutzscanner aus dem Hause Daemon Tools.
Somit wird man auch in Zukunft nicht auf R!Co's schnelle und genaue Scanroutinen verzichten müssen."
Röviden:
Aray-Scanner-t nem fejlesztik tovább. A következõ fél évben megjelenik egy új fejlesztésû védelem-scanner a Daemon Tools-tól.
Mindenesetre, nem tudom, tényleg ki is próbáltad-e a win telepítést raid kártyáról, azért írtad, én még sosem próbáltam, sõt, még dos alatt sem próbáltam õket, bár, a vinyókat tudta kezelni raid kártyáról dos alatt is, ami arra utal, hogy ott mûködnie kellene mindennek telepítéskor (valószinûleg ezért van, hogy az alaplapi vagy kártyás raid-ek is olyan sokáig tökölnek az eszközök felismerésével dos alatt, mivel így tudják prezentálni a dos-nak használatra.
Mostmár megy a cd/ dvd lehúzás nélkül, DT4.03-al: a GTR (sf3.4, v1.5), az X3 (sf3.5, v1.3), a GTL (sf3.6, v1.1). Remélem az sf 3.7xx-es sorozat is fog menni így, esetleg az új DT4-el párban.
Az y kábelt úgy értettem, hogy nálam a dvd olvasó és az dvd író/olvasó egy IDE kábelen van (3 végû), ami az IDE 2-re megy jelen állapotban.
Az általam nézett kártya is (sunix 3700) Silicon Image sil0680 chippel szerelt, és a boltban mégse vitte az optikaiakat (bár a leírásában benne van, hogy tudja kezelni).
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A bekötése nagyon egyszerû, simán rákötsz egy tápkábelt, valamint egy ide kábelt, csak az ide kábel vége nem az alaplapi csatlakozóra kerül, hanem a kártyáéra. Nem kell semmi különöset állítanod, még ha vinyót kötsz rá, akkor sem, kivéve, ha netán valamelyik raid sort akarod elõállítani, de az már más téma. Windows alatt viszont fel kell telepítened a kártya driverét (azért, vannak olyan típusok, pl. az enyém, ahol nem külön .exe fájlos telepítõ van, hanem az eszközkezelõben nekem kell megmutatni a helyét a driver fájloknak). Ezután megjelennek a meghajtók, és kész is vagy. Az írás minõségét nem befolyásolja semennyit, sõt, én eddig azt tapasztaltam, hogy, ha nagyon leterhelt volt a hálózati kártyám, úgy, hogy egyszerre igen sok címre/~rõl megy adat, akkor a nero cdspeed olvasási grafikonja igencsak gyalázatos minõségûnek tünteti fel az írás minõségét (persze, attól még tökéletes az írás, csak éppen az olvasás lett igen gyenge), ellenben raid alatt sokkal szebb olvasásképet ad, tehát feltételezhetõ, hogy inkább csak pozitív hatással van az írásra is.
Nekem kouwell 571B raid kártyám van, ez tutira kezeli az optikaiakat is, csak két probléma van vele: egyrészt, mivel már kb 3 éves, nem valószinû, hogy még beszerezhetõ lenne, másrészt, jelenleg nincs, és nem is valószinû, hogy lesz hozzá 64 bites driver, vagyis 64 bites windowsokon nem telepíthetõ fel. Mindenesetre, a chipsetje sil0680a.
Reaper: a konfigjaink eleje (mármint a listádban) úgy tûnik, totál egyezik 😊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A leírás szerint tudja kezelni az optikai olvasókat (cd, dvd stb.) is. A boltban kipróbáltattam biztonság kedvéért a kártyát és nem ment vele az ottani gépen a cd/dvd, így nem vettem meg. Más boltban eleve azt mondták, hogy biztos nem fog menni, az ilyen kártyákat a merevlemezekhez terveztek.
Tehát akinek van ilyen kártyája és mûködik a rákötött cd/ dvd-vel is, az írja már be a kártyája típusát.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Azt nem értem, miért hatásos a rack módszer? Ha jól értem, feltelepíted egy usb rack-es vinyóra, amit késöbb lehúzhatsz, ha nem akarsz használni (ennyi erõvel a sata 2 is ugyanolyan jó, csak nem mindenki szeret turkálni a gépében állandóan)
Viszont, indításkor a sf ellenõrzõ megállapítja, milyen ide optikai meghajtóid vannak, és ha talál bármit, akkor azok valamelyikérõl próbálja meg beolvasni az ellenõrzendõ részeket. Tehát, akkor miért jó, hogy van-e usb-s vinyód? Attól még ugyanarról a meghajtóról akarja ellenõrizni a lemezt. Ha rossz az okfejtésem, akkor kérném, korrigáljatok.
Rack-kel meg nem csak egy eddig hányattatott sorsu ezsközre vagy utalva, hanem egy végleges fizikai megoldásra. Mellesleg számtalan további elõnye is van a külsõ rack-eknek...
[merlinw.org]
Ugyanannyiért kaptok külsö usb2-es rack-et. Azt meg menet közben kihuz/bedug.
Hm? Nekem bevállt. játszani akarok kihuzom, játék után írni akarok, bedugom. Ennyi az annyi.
[merlinw.org]
Copy protection: Starforce 3.6.10.3
Kíváncsi volnék, hogy ez a PCI IDE vezérlõ "elbánik-e" a teljes 3.7-es sorozattal is.
Lehet érdemes lenne/ lesz beszerezni egy ilyen kártyát?
Bármely optikai olvasót is támogató vezérlõkártya jó, vagy típusfüggõ?
(Akinek van ilyen kártyája és mûködnek az sf.-s játékok vele, az beírhatná a kártyája típusát.)
World Racing 2 ben!nem tudom milyen verziószám Starforce de az!Király!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Majd ha lesz olyan game ami 3.7-est használ, akkor tudjuk meg pontosan mi is a helyzet.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD.for.
A kód valószínû: www.torrent-base.dl.am
torrent
Amúgy a torrentek lassan indulnak be. Várni kell míg megjelennek a "többiek".
torrent link
amúgy szerintem is, Stalin subway kellene, csak nemtom honnan =/