2115
Daemon tools 4
-
#1555 ez a WhenU szarság, ez egyfajta trojan sok vírusírtó meg spyware írtó szerint...lehet azért nem jó?
meg elvárja már a Pro, hogy telepítsd fel?? :D -
Newfronter #1554 ESET Smart Security, Ad-aware 2007, Spybot van a gépemen ha valakit érdekel. -
Newfronter #1553 Ja itt a TRIAL: http://rapidshare.com/files/39268203/DAEMON_Tools_Pro_v4.10.rar -
Newfronter #1552 Ilyenkor mi a teendő? :S Már kikapcsoltam tűzfalat, vírusírtót, ad-aware-t, spybot-ot de nem engedi feltenni.
-
#1551 A hivatalos oldalon, az egyik fórumban kérdezték, s azt ítrák, egy évre szól a licensz. -
Dodo55 #1550 Amúgy biztos, hogy csak 1 éves licensz van a prohoz?
Mert én ilyet sehol nem olvastam.
Azt tudom, hogy a sima DT-hez 1 éves licenszeket lehet venni, de a proról semmi ilyesmi info nincs.
Mert ha örök jár hozzá, akkor simán megéri ennyiért. -
#1549 -
Newfronter #1548 Ez az új "StarForce"? -
#1547 Mondjuk egy DAemon.tools.pro-RELOADED
Ilyet kérek szépen -
#1546 Hát ma már a crackerek számára semmi se lehetetlen csak akarni kell
Remélem még a 7en lesz warez rls. -
Dodo55 #1545 Nagyon ügysek a DTPro készítői.
A lincensz fájl egyben egy dll fájl is, ami nélkül nem tud futni az egész :)
(dtprohlp.dll) -
Newfronter #1544 Nincs még, csak meg lehet venni. Majd egy csapat feltöri. -
#1543 és lizsensz fuilet honnan töcssek le? -
Newfronter #1542 Jaja telepítésnél kér egy licensz file-t, na az nincs. :( -
#1541 Valóban, ez tényleg a DT Pro :)
Daemon Tools 4.10.0215 Pro
csak hát ugye még semmi törés...de sztem nemsokára feltöri vmelyik profi csapat :) -
#1540 32.40 USD az ára, ami jelenleg 6.100 Ft.
Ezért az árért 1 éves licensz jár, amit évente meg kell újítani.
Nem olcsó... -
#1539 http://rapidshare.com/files/39278143/DTPro4100215.rar
Ez szerintem tényleg a full (megegyezik a mérete a Daemon oldalán írottal) csak épp nincs hozzá semmilyen törés. -
#1538 Sorry , gondoltam rákeresek! -
#1537 Csak sajna ezzel nemsokra megyünk! -
zoltang #1536 SPTD v1.50 X86 (32 bit)/SPTD v1.50 X64 (64 bit)
Ez is megjelent. :) -
#1535 Vírus, nehogy leszedjétek!!!
amint lejött, el is indít egy mathlib.exe nevű folyamatot, nyilván vírust telepít... -
Dodo55 #1534 Jaja, a telepítő az valójában a DT4.08HE, a crack.exe meg egy VB6-ban írt valami, ami valószínüleg csinálna is valamit, ha elindítanám, csak azt nem, amit kéne neki. -
Newfronter #1533 Vírus!! -
Dodo55 #1532 $27+ÁFA, de valahogy nem akarja hozzáadni az ÁFÁ-t a fizetendő összeghez, hiába választom ki a Hungary-t országnak :D -
#1531 Esetleg ez? -
#1530 Remélem megveszi hamar valaki azt már szeretném olvasni hogy a WR2 csont nélkül indul vele! -
Newfronter #1529 Várható, de lehet nem sietik el. -
djcom #1528 Várható varez?Mert ha nem akkok megveszem. -
Newfronter #1527 Megjelent a Daemon-Tools PRO! Meg lehet venni.Itt.
Warez nincs. -
tzsoltika #1526 kösz, már a kép berakása előtt fel tettem, csak nem inditottam újra a gépet. Mostmár jó -
#1525 elírtam.
tehát az SPTD drivert. -
#1524 rakd fel az új STP(1.49) drivert. -
tzsoltika #1523 Ez miért van?
-
endiboy #1522 az attól függ -
gericooper #1521 van itt valaki??
-
Dodo55 #1520 "We plan worldwide release of DT Pro next week"
Ezt szombaton írta LocotusofBorg, magyarul a jövő hétre(azaz a mostani hétre) tervezik a DT Pro nemzetközi megjelenését. -
zoltang #1519 Nem tudok angolul, csak németül.
#1514 szöveg ""fordítása"" a NeuroTran progival. :) Csak a vicc kedvéért kipróbáltam ezt a fordítóprogit. :D
"don't hozzáírnának igazán tud mi hívásnak mivel megjelentetnének DT a fő vonásaiknak egyikét profi ez de némely okért soha nem csinált ezt a megjelenésbe változat olyan ehelyett akar egy jövő frissítesz mégis nem tudok igazán amikor a frissítesz akar.
(nem tud igazán sokkal erről de ha emlékszem helyesen helyettesíti az SCSI rendszer köszönhetően milyen könnyű hogy rendszert feketelistára tett.)
Idéznek:
Vonások azt össze fognak adni egyikével az azután frissít:
- a lásd. Igen, a lásd didnt csinálod ezt a megjelenésnek-változat. De AKÁRKI előtt elindít
panaszkodó: összeadnának van-e még és akarat keresztül frissítesz múlva igazi nagyon
közeljövő. Végül megígértünk hogy lásd és meg fogod kapni ezt. Így tesznek Amerikát egy
kedveznek és nem panaszkodnak körülbelül elmulasztó lásd most. Össze fognak adni ASAP. Nem viccelnek.
- Korong-ábrázolok-átalakító átviteli régi képeknek közvetlenül. Így, tudsz borogatást képek
és beavatkozik ezeket a szükség nélkül ré hangnak-olvasta ezeket. Van fejlődésben valójában de
venne némely időt végnek ez!
SZERKESZTENEK: És itt' S az ár változatlan az 214 változatért.
Idéznek:
Ami' S új:
- összeadott új nyelveket: Francia, Olasz ;
- Németnyelv frissített.
Rovarok erősítettek:
- Felvételek haszonleső ember Tages túl hosszú idő és némely játék képek nem dolgozik ;
- elhatározott összeférhetetlenség kérdés YASU ;
- Képek hasítás nem dolgozik némely haszonleső ember ;
- Kép Veszek hiba átnevező dossziét ;
- Képek rendelésre készült ikon beállító ;
- Ábrázolnak Média Ikont észlelés első felszállás ;
- Jelkép ": " és más különkiadás jelképek Képben filenév Választások Ábrázoló Korongon ablak ;
- Új Dosszié név listája cikk nem maradt múlva szerkeszt módot új dosszién teremtés Képben Katalógus ;
- Némely GUI Tükrözöl Katalógus kibocsát kinyitva x64 rendszerek (XP, kilátás) ;
- kis GUI szorultságok.
Ismert kérdések:
- Némely TAGES haszonleső ember képek használnak 100 % CPU időt kiszámítasz bizonyos alakzatokban ;
- DTPro Kihámozok kiterjesztések nem tűnnek fel kinyitva x64 platformok ;
- Ritka Rendszer állásai képeknél felszállás Windows kilátás.
Néhány kérdések maradnak és a fenti vonások nekik kell még mindig összeadni de más mint az a program istállózom egészen." -
#1518 Hát nem igaz, hogy nem tudják feltolni vmi torrentoldalra...
tudom, hogy nincs törve, meg sokra nem mennénk vele, de így több eséllyel nyúlhatna hozzá valami cracker.. =/ -
#1517 Ez mind szép és jó de legalább 30napos próbaverziót tennének közzé... -
Newfronter #1516 Lényeg: Most volt egy frissítés az új DT Pro-ra, amiben pár bugot javítottak, de ami fontosabb, hogy talán a következő frissítésnél már hozzáádják a virtuális IDE vezérlőt. Most a DT Pro-ban SCSI vezérlő van, ugye amit könnyen feketelistára helyezhetnek, de az IDE-t majd nem.
Lesz valami lemezkép konvertáló, a régebbi lemezképet lehet majd vele átalakítani, le lehet titkosítani stb. Ez még erősen fejlesztési fázisban van.
A másik meg az hogy vIDE vezérlővel maximum csak 2-4 meghajtót tudsz létrehozni, míg a SCSI-val 32-őt.
Ahogy látom különféle profilokat lehet létrehozni a következő védelmekkel:
Safedisk, SecuROM, Protect CD, Tages, Starforce stb..
kép