2115
Daemon tools 4
  • mucsácsó
    ez a WhenU szarság, ez egyfajta trojan sok vírusírtó meg spyware írtó szerint...lehet azért nem jó?
    meg elvárja már a Pro, hogy telepítsd fel?? :D
  • Newfronter
    ESET Smart Security, Ad-aware 2007, Spybot van a gépemen ha valakit érdekel.
  • Newfronter
    Ja itt a TRIAL: http://rapidshare.com/files/39268203/DAEMON_Tools_Pro_v4.10.rar
  • Newfronter
    Ilyenkor mi a teendő? :S Már kikapcsoltam tűzfalat, vírusírtót, ad-aware-t, spybot-ot de nem engedi feltenni.
  • rage
    A hivatalos oldalon, az egyik fórumban kérdezték, s azt ítrák, egy évre szól a licensz.
  • Dodo55
    Amúgy biztos, hogy csak 1 éves licensz van a prohoz?
    Mert én ilyet sehol nem olvastam.

Azt tudom, hogy a sima DT-hez 1 éves licenszeket lehet venni, de a proról semmi ilyesmi info nincs.

Mert ha örök jár hozzá, akkor simán megéri ennyiért.
  • spidey91
  • Newfronter
    Ez az új "StarForce"?
  • spidey91
    Mondjuk egy DAemon.tools.pro-RELOADED

Ilyet kérek szépen
  • spidey91
    Hát ma már a crackerek számára semmi se lehetetlen csak akarni kell

Remélem még a 7en lesz warez rls.
  • Dodo55
    Nagyon ügysek a DTPro készítői.
    A lincensz fájl egyben egy dll fájl is, ami nélkül nem tud futni az egész :)
    (dtprohlp.dll)
  • Newfronter
    Nincs még, csak meg lehet venni. Majd egy csapat feltöri.
  • spidey91
    és lizsensz fuilet honnan töcssek le?
  • Newfronter
    Jaja telepítésnél kér egy licensz file-t, na az nincs. :(
  • mucsácsó
    Valóban, ez tényleg a DT Pro :)
    Daemon Tools 4.10.0215 Pro

csak hát ugye még semmi törés...de sztem nemsokára feltöri vmelyik profi csapat :)
  • rage
    32.40 USD az ára, ami jelenleg 6.100 Ft.
    Ezért az árért 1 éves licensz jár, amit évente meg kell újítani.

Nem olcsó...
  • rage
    http://rapidshare.com/files/39278143/DTPro4100215.rar

Ez szerintem tényleg a full (megegyezik a mérete a Daemon oldalán írottal) csak épp nincs hozzá semmilyen törés.
  • Beers
    Sorry , gondoltam rákeresek!
  • grebber
    Csak sajna ezzel nemsokra megyünk!
  • zoltang
    SPTD v1.50 X86 (32 bit)/SPTD v1.50 X64 (64 bit)

Ez is megjelent. :)
  • mucsácsó
    Vírus, nehogy leszedjétek!!!
    amint lejött, el is indít egy mathlib.exe nevű folyamatot, nyilván vírust telepít...
  • Dodo55
    Jaja, a telepítő az valójában a DT4.08HE, a crack.exe meg egy VB6-ban írt valami, ami valószínüleg csinálna is valamit, ha elindítanám, csak azt nem, amit kéne neki.
  • Newfronter
    Vírus!!
  • Dodo55
    $27+ÁFA, de valahogy nem akarja hozzáadni az ÁFÁ-t a fizetendő összeghez, hiába választom ki a Hungary-t országnak :D
  • Beers
    Esetleg ez?
  • grebber
    Remélem megveszi hamar valaki azt már szeretném olvasni hogy a WR2 csont nélkül indul vele!
  • Newfronter
    Várható, de lehet nem sietik el.
  • djcom
    Várható varez?Mert ha nem akkok megveszem.
  • Newfronter
    Megjelent a Daemon-Tools PRO! Meg lehet venni.Itt.

Warez nincs.
  • tzsoltika
    kösz, már a kép berakása előtt fel tettem, csak nem inditottam újra a gépet. Mostmár jó
  • Serpa
    elírtam.
    tehát az SPTD drivert.
  • Serpa
    rakd fel az új STP(1.49) drivert.
  • tzsoltika
    Ez miért van?

• endiboy
    az attól függ
  • gericooper
    van itt valaki??
  • Dodo55
    "We plan worldwide release of DT Pro next week"
    Ezt szombaton írta LocotusofBorg, magyarul a jövő hétre(azaz a mostani hétre) tervezik a DT Pro nemzetközi megjelenését.
  • zoltang
    Nem tudok angolul, csak németül.
    #1514 szöveg ""fordítása"" a NeuroTran progival. :) Csak a vicc kedvéért kipróbáltam ezt a fordítóprogit. :D

"don't hozzáírnának igazán tud mi hívásnak mivel megjelentetnének DT a fő vonásaiknak egyikét profi ez de némely okért soha nem csinált ezt a megjelenésbe változat olyan ehelyett akar egy jövő frissítesz mégis nem tudok igazán amikor a frissítesz akar.
    (nem tud igazán sokkal erről de ha emlékszem helyesen helyettesíti az SCSI rendszer köszönhetően milyen könnyű hogy rendszert feketelistára tett.)

Idéznek:

Vonások azt össze fognak adni egyikével az azután frissít:

- a lásd. Igen, a lásd didnt csinálod ezt a megjelenésnek-változat. De AKÁRKI előtt elindít
    panaszkodó: összeadnának van-e még és akarat keresztül frissítesz múlva igazi nagyon
    közeljövő. Végül megígértünk hogy lásd és meg fogod kapni ezt. Így tesznek Amerikát egy
    kedveznek és nem panaszkodnak körülbelül elmulasztó lásd most. Össze fognak adni ASAP. Nem viccelnek.

- Korong-ábrázolok-átalakító átviteli régi képeknek közvetlenül. Így, tudsz borogatást képek
    és beavatkozik ezeket a szükség nélkül ré hangnak-olvasta ezeket. Van fejlődésben valójában de
    venne némely időt végnek ez!

SZERKESZTENEK: És itt' S az ár változatlan az 214 változatért.

Idéznek:

Ami' S új:
    - összeadott új nyelveket: Francia, Olasz ;
    - Németnyelv frissített.

Rovarok erősítettek:
    - Felvételek haszonleső ember Tages túl hosszú idő és némely játék képek nem dolgozik ;
    - elhatározott összeférhetetlenség kérdés YASU ;
    - Képek hasítás nem dolgozik némely haszonleső ember ;
    - Kép Veszek hiba átnevező dossziét ;
    - Képek rendelésre készült ikon beállító ;
    - Ábrázolnak Média Ikont észlelés első felszállás ;
    - Jelkép ": " és más különkiadás jelképek Képben filenév Választások Ábrázoló Korongon ablak ;
    - Új Dosszié név listája cikk nem maradt múlva szerkeszt módot új dosszién teremtés Képben Katalógus ;
    - Némely GUI Tükrözöl Katalógus kibocsát kinyitva x64 rendszerek (XP, kilátás) ;
    - kis GUI szorultságok.

Ismert kérdések:
    - Némely TAGES haszonleső ember képek használnak 100 % CPU időt kiszámítasz bizonyos alakzatokban ;
    - DTPro Kihámozok kiterjesztések nem tűnnek fel kinyitva x64 platformok ;
    - Ritka Rendszer állásai képeknél felszállás Windows kilátás.

Néhány kérdések maradnak és a fenti vonások nekik kell még mindig összeadni de más mint az a program istállózom egészen."
  • mucsácsó
    Hát nem igaz, hogy nem tudják feltolni vmi torrentoldalra...
    tudom, hogy nincs törve, meg sokra nem mennénk vele, de így több eséllyel nyúlhatna hozzá valami cracker.. =/
  • [HUN]FaTaL
    Ez mind szép és jó de legalább 30napos próbaverziót tennének közzé...
  • Newfronter
    Lényeg: Most volt egy frissítés az új DT Pro-ra, amiben pár bugot javítottak, de ami fontosabb, hogy talán a következő frissítésnél már hozzáádják a virtuális IDE vezérlőt. Most a DT Pro-ban SCSI vezérlő van, ugye amit könnyen feketelistára helyezhetnek, de az IDE-t majd nem.

Lesz valami lemezkép konvertáló, a régebbi lemezképet lehet majd vele átalakítani, le lehet titkosítani stb. Ez még erősen fejlesztési fázisban van.
    A másik meg az hogy vIDE vezérlővel maximum csak 2-4 meghajtót tudsz létrehozni, míg a SCSI-val 32-őt.

Ahogy látom különféle profilokat lehet létrehozni a következő védelmekkel:
    Safedisk, SecuROM, Protect CD, Tages, Starforce stb..
    kép