2115
Daemon tools 4
  • Humesz
    Off
  • [HUN]FaTaL
    Nem legális, sosem volt az mivel másoknak anyagi kárt okoz!
  • zserrbo
    Sztem a cracker csapatok is "legálisak", úgy értve, ha nem árulják pénzért a töréseket vagy azzal együtt a szoftvert. Pl Hungarian Cracker Club
  • DjDano
    Persze igazad van, de ennyi erővel akkor a cracker csapatokat is hagyni kéne, mert azok se csinálnak mást csak kiiktatják a védelmet :)
  • mucsácsó
    Annyira nem illegális, mert neked maximálisan jogod van biztonsági másolatot készíteni a játékaidról, programjaidról.. (persze azt nem továbbadva ugye lehetőleg..:P)
    Csak ezek a mocskos SF-esek, meg a többi protectionos szemét ezt eléggé akadályozza, de azt hiszem mától kezdve ez már a múlté :) (egy bizonyos ideig biztosan legalábbis...de úgyis folyamatosan frissítik a DT-t, szóval azt gondolom nem lesz probléma nagyon :)
  • mucsácsó
    Flatout 2-ről imént csináltam egy clonet a DT Proval, átküldetem Fronternek a .mds fájlt, tesztelte, és működik rendesen!! :)
    SF4 Pro kilőve ;) Pontosan még nemtom, hogy mennyi a verziószáma, majd megnézem mindjárt :)
  • rage
    AnyDVD,Alcohol,stb
    :)
  • DjDano
    Azért az érdekes, hogy egy illegális programot pénzért árulnak :)
  • grebber
    Na látom nemnagyon teszteli senki!
    De egy biztató jel:

"A Death to Spies nevü orosz gamma nem indult el eddig sehogy nekem. Ezzel lazán elindult. Király."
  • [HUN]FaTaL
    A crakelt verzióhoz is kell netkapcsolat? Vagy már magához a telepítéshez kell? Mert akkor decemberig bajban leszek :(
  • mucsácsó
    Szívesen!
    Én is nemrégiben találtam rá egyébként, de valóban hasznos kis progi :)
  • Dodo55
    Köszi, nagyon jól jön ez nekem :)
    Bárcsak korábban megtudtam volna, hogy létezik ilyen progi.
  • mucsácsó
    VAGY, a legeslegyegyszerűbb:

Használjátok az Unlocker nevezető programot...nagyon hasznos!!
    Innen le lehet tölteni, ingyenes program! Esetleg további infók ITT, ha érdekel vkit.
    Ez olyan progi, mellyel le tudod állítani a folyamatot, ha valamilyen fájlt használ vmi...pl sokszor van az az XP bug, hogy nem tudsz letörölni egy fájlt, mert használja vmi, és rinyál...ilyen hasznos az Unlocker: jobb klikk -> Unlocker -> explorer.exe fogja használni, és le tudod állítani, majd ezután törölheted.
    Hasznos nagyon sokmindenre még, esetleg ha vmi fájlt vírus használ, azt is lazán leállítja, már hasznomra volt 1-2 féregírtásnál...
    És most a DT Pro crackelésnél is ;)
  • lck
    Biztosss béna vagyok, de a dtprohlp.dll-t keresi indításkor ???
    Help nekem.
  • rage
    Kicsit érdekes, hogy 7 mega lett a 6,3-ból :)
  • Newfronter
    Itt a full, jól működő verzió, tessék:

DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX
  • grebber
    Na akkor nosza tesztelje már valaki valami régi sf3-as game-en!
  • Dodo55
    Igen, viszont nem egyszerű annak a dll-nek a bemásolása.
    Most csökkentett módban vagyok, így sikerült.

Elmondom hogy kell:
    -Csökkentett módban bemásolni
    -VAGY-
    -DTPro uninstall, ha fent van, restart, reinstall, SHELL EXTENSIONÖS IZÉT NEM BEPIPÁL, RUN AFTER INSTALL NEM BEPIPÁL, dll bemásolás, indítás, és elméletileg kész.
  • Newfronter
    TorrentLeechen fent van, nem kamu!
  • lck
    Ilyeneket én is tudok:
    DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-RELOADED
    DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-HATRED
    DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-DEVIANCE
    :-)
  • spidey91
    LINKET!!!!!!!!!
  • mucsácsó
    DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-PARADOX

ennyi! :D
  • spidey91
    kicsit poénde a BSPlayer 2-nél van hasonlo védelem
    a
    Free Edition csak WheU-val van míg a Pro WheU nélklül van

De a BsPlayer Pro hoz csak egy rohadt cd-kulcs kellett és má ment is
    sajna ez a DT pro nehezebbnek néz ki:((((
  • Newfronter
    Még ismerkednek vele, vagy nem merik felrakni az adware miatt, pedig nincs benne semmi rossz.
  • grebber
    Hm nem nagy az izgalom az új trial miatt senki semmit nem ir róla :(
  • Humesz
    GT Legends vonatkozás engem is érdekel :)
  • grebber
    Na aki használja a trialt irhatna mit tud WR2,GTR,GT Legends mennek vele?
  • rage
    Egyébként, ha jól értelmeztem a fórumban írtakat, a kb 32 USD 1 éves licensze arról szól, hogy 1 éven át jogosult a vásárló minden frissítésre és fejlesztésre, 1 év elmúltával már nem, viszont maga a program az működik tovább, nyilván az épp akkori legutolsó frissítéssel.
  • mucsácsó
    Hát szerintem sem érdemes, törlöm is..ez így vacak sajna :( nem ér annyit az egész..

Amúgy meg holnap...vagyis maholnap :) már sztem lesz crackelt, ezt az adware szutykot kipucolják a trialból, vagy a fullosat feltörik és kész.. :)
  • rage
    Nem bizony, én ilyeneket szoktam mások gépéről eltávolítani bizonyos fórumokban, nem telepíteni...

Hijackthis-szel ki kell nyírni az összeset, aztán ha nem megy a DT, akkor leszedni azt is

S vagy fizetős/crackelt full, vagy a jó régi normális változat marad
  • mucsácsó
    Jól telinyomja a gépet spywarerrel, (nekem soha nem szokott lenni, tegnapelőtt vizsgáltam pont Spyware Doctorral, és most megint...lám, kereken 170 spyware, ebből 100%-osan 43 a WhenU miatt, mivel a neve is az volt) ráadásul fut egy ~20k-s Save.exe vagy vmi hasonló nevű olyamat...rohadtul nem éri ez így meg =/
  • rage
    Igen, a hivatalos letöltő oldalon ha az adware verziót szeded le, akkor ad is ehhez való licence keyt, s lehet használni, de ha ezt a WhenU-t letörlöd, nem működik tovább

A fizető verzió adware mentes.

Hát, nekem nem kell WhenU Save az biztos
    Jó kis reklámozó program...

"DAEMON Tools Pro Adware version includes mandatory adware.
    You can use Adware version as trial. If you do not need/want built-in adware you can buy version without adware."
  • THE matrica
    Szedd le és telepítsd újra, hogy elolvasd :P
  • Newfronter
    Komolyan? Nehogy már csak ennyi legyen a korlátozás. :D
  • THE matrica
    Telepítésnél írta hogy nincs időkorlát csak annak a WhenU programnak kell fent lennie a gépeden hogy használd.
  • Dodo55
    Jó ez a DTPro, tudtam vele biztonsági másolatot csinálni egy eredeti Starforce-os játékomról.

A biztonsági másolat szó szerint értendő.
    Igaz kiírni nem próbáltam, de az image-et elfogadja a játék, amit csináltam.
  • Dodo55
    Ott kiírja a verziószám mellé, hogy Trial, de hátralévő időt sehol.
  • Newfronter
    És mit ír ki az aboutban a fullnál?
  • Dodo55
    Meddig használható ez a próbaverzió?
    Mert nekem nem ír ki semmiféle hátralévő időt.
    Igaz lehet sikerült akkor félig átvernem, mert a hiányzó dll-es full verzióba másoltam be a trial dtprohlp.dll-jét.
  • Newfronter
    Megoldódott. A hosts fájl blokkolta, na meg a nod32.