2115
Daemon tools 4
-
#1515 Köszönöm de mintha nem is irtál volna semmi szinte szót se értek :( -
Newfronter #1514 I don't really know what to call since it's one of the main features of DT Pro it but for some reason it never made it into the release version so instead it will be added in a future update though I don't really know when that update will be released.
(Don't really know much about it but if I remember correctly it should replace the SCSI system due to how easy that system is blacklisted.)
Quote:
Features that will be added with one of the next updates:
- the vIDE. Yes, the vIDE didnt make it to release-version. But before ANYONE starts
complaining: it is nearly finished yet and will be added via update in very very
near future. After all we promised you that vIDE and you will get it. So do us a
favor and not complain about missing vIDE now. It will be added ASAP. No joke.
- Disk-image-converter to transfer old images directly. That way, you can compress images
and encrypt them without the need to re-read them. It is in development actually but
would take some time to finish it!
EDIT: And here's the current changelog for the 214 version.
Quote:
What's new:
- added new languages: French, Italian;
- German language updated.
Bugs fixed:
- Tages grabbing takes too long time and some games images do not work;
- Resolved incompatibility issue with YASU;
- Images splitting does not work with some grabbers;
- Image Catalog folder renaming error;
- Images custom icon setting;
- Image Media Icon detection on first mounting;
- Symbol ":" and other special symbols in Image file name on Disc Imaging Options window;
- New Folder name's list item didn't stay in edit mode on new folder creation in Image Catalog;
- Some GUI Image Catalog issues on x64 systems (XP, Vista);
- minor GUI fixes.
Known issues:
- Some TAGES grabbed images utilize up to 100% CPU time in certain configurations;
- DTPro Shell extensions do not appear on x64 platforms;
- Rare System's hangs at images mounting on Windows Vista.
A few issues remain and the above features still need to be added but other than that the program is quite stable. -
Newfronter #1513 Right, DT Pros vIDE is limited to 2 or 4 Drives instead of 32 SCSI Drives.
And you can use every image from Safedisk, SecuROM, Protect CD, Tages, Starforce etc.. -
#1512 Nem lesz itt pronk an egy olyan érzésem.De még véletlenül sincs info mit tud a gyakorlatban ez is érdekes. -
#1511 Még mindig semmi hír a proról?:/ -
#1510 SPTD 1.49 béta bár semmi újdonságot nem hordoz magában szerintem! -
#1509 ehem, ehem... naszóval
Captain Jean-Luc Picard az USS Enterprise-D űrhajó kapitánya a Star Trek: The Next Generation c. sorozatban (magyarul Star Trek: Az új nemzedék c. futott)
Amellett, hogy rendkívül fontos és központi szerepet töltött be a sorozatban, sokak hősévé is vált. Mindig objektív, nyugodt, értelmes kapitányként, biztos kézzel írányította az Enterprise-t.
Sajnálatos módon a sorozat folyamán, megtámad egy Borg kockát, amely éppen a Föld felé tart. A Borg kocka, mint tudniillik a Borg faj, ami gép és élő szövet együttműködésével próbálja meg elérni a célt, ami számukra a tökéletesség. Ezért is űrhajóik mindig tökéletes, szabályos formákat vesznek fel, ismerünk Borg kockát és Borg gömböt. Katonákat úgy szereznek, mivel szaporodásra képtelenek, hogy más fajok egyedeit asszimilálják, mégpedig oly módon, hogy nanoszondákat juttatnak az egyedbe, ezzel átvéve fölötte az írányítást, később az így elkábított egyedeket "tökéletesítik" különböző mechanikus testrészek hozzáadásával.
A Borg fő előnye, hogy az egyén nem létezik, mindenki a Borg, egyszerre. Mindenki hallja a többi Borg dolgozó gondolatait, utasításait, mégis több személyben vannak jelen. Végzik a dolgukat, ezért is könnyű Borg hajóra belopakodni, ha a dolgozók nem értesülnek róla ki a behatoló és hogy néz ki, mindent és mindenkit közömbös elemnek tekintenek. Azonban rendkívül fejlett technikával rendelkeznek, az összes többi faj, ha teheti elkerüli a Borg-ot, ugyanis bámulatosan gyorsan tudják kiszámítani a rajtuk használt fegyverek jellemzőit, módosítva a pajzsokat sebezhetetlenné válnak azzal a fegyverrel szemben, ezért sem lehet 3-4nél több lövést leadni Borg dolgozókra, ugyanis adaptálódnak és sebezhetetlenek lesznek a fegyer pillanati beállításaival szemben.
De a lényeg, hogy a Borg kocka támadása közben Jean-Luc Picard kapitányt sikeresen elrabolta a Borg, majd asszimilálta. Ilyenkor egy átlagos dolgozónak a saját csapatán belüli rangnak megfelelő nevet adnak, pl ha heten vannak abban a csoportban és ő az ötödik akkor öt-heted a neve. De itt a Borg úgy döntött különleges nevet ad a különlegesen fontos zsákmánynak és ezért Jean-Luc Picard neve a Borg-nál
Locutus of Borg lett.
Nem, nem írtam félre, LOCUTUS OF BORG. Szóval ha azok az emberek akikről szó van így írták, tényleg nézik a Star Trek-et, ha pedig nem, akkor vagy csak ál-trekkisek, vagy pedig vmi poénból csinálták így. Azonban megerősíteném, hogy a Borg berkeiben minden dolgozó egyenlő, egyetlen kivétel a Borg királynő, aki többmindenben is felülmúlja a dolgozókat, a sokkal fejlettebb implantátumai miatt, illetve az egyedi beszédkészsége miatt is. A Borg dolgozóinak nincs szüksége beszédre, minden gondolatukat mindegyik másik hallja. Egyedül neki látszanak érzelmek is a viselkedésében, pl. Locutus-t kiemelten kezeli, mint értékes zsákmányt.
Gondotlam tisztázom, itt a pontatlan feltevéseket. Nem főmufti és nem vana startrek meg vana Borg, szóval ez a lényeg. -
#1508 Locotus of Borg
amúgy sztem kérdezzétek meg tőle, ha ennyire érdekel... :) -
Newfronter #1507 Ja értem, de attól hogy még van space a nevében attól még lehetne, de én se tartom valószínűnek, mert akkor itt segítkezne. :) -
Dodo55 #1506 Mondom, hogy nem ugyanaz a 2 Borg, mert a miénknek van 2 darab space a nevében, a DT-snek meg nincs.
Amúgy tényleg ered valahonnan, van ugye a StarTrek, amiben vannak a Borgok, és a Locotus of Borg az valami főborg :D -
#1505 Inkább sztem valahonnan ered a név nem hiszem hogy a mi borgunknak köze lenne a dts borghoz -
Newfronter #1504 Mondjuk nem vágom, akkor miért nem segítkezik itt a topikban? Vagy titkolja? :) -
Dodo55 #1503 A mi Borgunk úgy írja a nevét, hogy Locotus of Borg, a DT-s Borg meg úgy, hogy LocotusofBorg :D -
Newfronter #1502 Nincs. :(
Amúgy az SG-s Borg nem egyenlő a DT-s Borg-al? :D -
#1501 Semmi hír a warez proról? :( -
Newfronter #1500 Töltsd le hozzá ezt, frissítsd a drivert! Akkor talán jó lesz! -
#1499 Leszedtem a daemon 4.08-at és fel akarom tenni a 4.091-et és az install elején kiírja hogy "Internal setup error!Contact support!"
Mi lehet a gond?
A régit leszedtem,. újraindítottam a gépet, 32bites verziót akarom feltenni. -
#1498 Van valami linked erről? Mondjuk ha ebben az árkategóriában maradna, akkor jó lenne :) -
Dodo55 #1497 De most azt olvastam, hogy a DTPro-nak más ára lesz, szóval szerintem drágább lesz. -
#1496 Mindenki mondja, de valaki vegy már meg ,hogy tényleg frankón nemkell huzogatni régi sf-eknél :D -
#1495 Mongyuk 15 dodóért meg is veszem ... Ennyit bőven megér ... -
kyle reese #1494 Helo.Köszi ha igen akkor értesítesz róla ? Előre is köszi. -
Dodo55 #1493 Van ez a 15 dolláros regisztráció.
Azzal egyben a prot is megveszem, vagy azt külön kell megvenni, de csak akkor tudom meg hogyan kell, ha előtte megvettem a sima DT-t $15-ért?
Mert ha jók a sejtéseim, és az a 15 dolláros regisztráció egyben a prohoz is licensz, akkor szerintem az megérné. -
#1492 Még nemtörték fel :( -
kyle reese #1491 helo .linket nem tudsz? ha igen küld el priviben . köszi -
#1490 Akkor lehet végre nem kel huzogatni a meghajtókat:D Hajrá valaki törje fel a prot :D -
#1489 durva:p -
#1488 Nem kell ide csak üsse az sf3at és jöjjön ki warezben :D -
Newfronter #1487 Amit eddig lehet tudni:
- Nincs virtuális IDE meghajtó, csak SCSI. (A következő verzióban lehet.)
- 10 perc alatt képes lemásolni egy Tages védelemmel ellátott DVD-t.
- Nincs olyan védelem ami felismerné a Pro-t, így minden védelmet kiüt. -
#1486 Ezt leszűrtem én is nforce-ról :(
Remélem mielőtt lesz rá megoldás!
De csak tudhat valamit ha levédték! -
Newfronter #1485 Egyelőre semmit nem mondott senki. Csak hogy online aktiválós a védelme. -
#1484 Nemirtak még sehol róla hogy tör-e valami über védelmet ez az új Daemon? -
Newfronter #1483 Lehet már ma feltörik, azért egy programot feltörni nem nagy cucc. -
#1482 Remélem hamarosan feltörik bár ahogy olvasom erre elég kevés az esély -
Newfronter #1481 Kijött:
képek ott alul -
#1480 Semmi hír a proról? -
#1479 nem olvastam el:D lustaság fél egészség:) -
#1478 -
Newfronter #1477 LOL az nforce-on egy jót vicceltek, ti még ezt is beveszitek? :D -
#1476 [