675
-
#348 magyar feliratot lehet valahogy választani ? -
#347 magyar feliratot lehet valahogy választani ? -
Mentoloshurkaka #346 Pont az a szar, hogy most mentek fel a memóriaárak. 3 * TÖBBE KERÜLNEK MINT NYAÁRON! -
#345 Alig egy hetes a konfig, vadiúj vinyó, legújabb Nvidia driver. -
Lyan Kyj #344 nem azt mondtam, h nem indul el, de azért lássuk be, manapság igen kevés játék fut röccenésmentesen ennyi memóriával. Szerintem szedd le, próbáld ki, aztán kiderül hogy megy -
Mentoloshurkaka #343 Szóval még 1 giga is kevés neki? Nem semmi. Jól optimalizálták látom -
Lyan Kyj #342 új driverek, töredezettségmentesítés -
#341 Na ne. Nekem Athlon 3800+, 1.5 RAM, 7600GT és árnyék nélkül játszom, meg kb. medium beállításokkal, és néha bizony rohadt lassú, főleg ostromnál.
Segítsetek kicsit, van egy olyan gyanúm, hogy ezen a gépen ennél azért jobban kéne futnia, nem? -
Lyan Kyj #340 szerintem a memóriamennyiség lenne neki a legnagyobb baja -
Mentoloshurkaka #339 CPU-m 2.6 GHZ Celeron, memóriám 1 giga DDR Kingmax. -
#338 El fog futni szerintem még mediumon is. Bár így az eddigiek alapján sokkal jobban zabálja a CPU-t és a memóriát mint a vidkarit. -
Mentoloshurkaka #337 Én nagy DOW rajongó vagyok, de a sima Warhammer Univerzumban még nem igazán játszottam (leszámítva a Dark Oment). Mekkora a gépigénye? Legalacsonyabb low beállításon elfut azért egy ATI9600-on? Vagy hanyagoljam? -
#336 Én is olvastam külföldi user-kritikákat. Mindegyik azon pattogott, hogy hiányosak az animációk és, hogy a DOW mennyivel jobb a kivégzésekkel.
Én meg személy szeint magasról sz*rok az eyecandy-k hiányára. Zavaró néha mikor hősduel van, de hát ez van, a játék attól még jó. -
Mentoloshurkaka #335 Érdekes, hogy itt a fórumon + a hazai újságokban mindenki ódákat zeng a játékról, külföldön azonban nem nagyon vannak elragadtatva tőle. Nem tudom, hogy ez most elfogultság e, mindenesetre érdekes... -
#334 Ugyan a vétel már biztos, mégis hihetetlenül bosszant a (szerencsére ritka, de mégis idegesítő) beakadás és a vicc számba menő töltési idő.
Ezt leszámítva viszont olyan mint amit a demo alapján vártam. Remek játék. -
kHares #333 Campaingben előfordulhatnak, de arra gondoltam hogy nem lehet mercenary-nek berakni őket az army makerben vagy skirmishben. Az orkok, goblinok, törpék ott vannak de a vámpírok nincsenek. Gondolom majd kiegészítő, örültem volna egy undead kampánynak is, csakhogy akkor ne reklámozzunk már hamis dolgokat -
#332 Én megveszem a Collector Editiont
Szép ajándék lesz a fa alatt:D -
Lyan Kyj #331 msi p4n diamond, 3.0ghz, 2 giga ddr2, 7800gtx: 1440*900, minden maxon, és csak ostromnál szaggat be, meg a pálya elején fél percre -
#330 Na, a Safedisc-es módszer bejött, kösz! Most már nem rak ki a játékból, de az időnkénti lag az még előjön néha. Mondjuk szerintem kicsit túlzás lett a gépigénye a dolognak. A Medieval 2 Total War jobban fut, magasabb beállításokkal, pedig ott ráadásul több embert is mozgat (szerintem).
Amúgy nálatok milyen gépen hogy fut? És milyen beállítással? Csak összehasonlításképpen. -
#329 Először csak Empire vagy Chaos választható Campaign indításnál. Később vajon lehet unlock-olni a többit? -
kHares #328 Igen. Amúgy a reklámszöveg elég durva,gondolok itt erre: "four fully playable armies
(Empire, Chaos, Skaven, and High Elves) as well as additional controllable
races (Orcs, Dwarfs, Vampires, and Goblins) clash on a massive battlefield"
Milyen mercenary vámpírok? Ezt is patch-el rakják be? Röhelyes -
Lyan Kyj #327 gcw -
#326 Patch fent van Neked? -
#325 És ezt az alsót honnan? -
kHares #324 Safedisc4 hider v1.1, daemon-nal meg cd 1. Crack nem kell, fut jól -
valaminick #323 hát nem mert ezek jöttek ki eddig:
Warhammer_Mark_Of_Chaos_CD6_Fix-Razor1911
Warhammer_Mark_Of_Chaos_v1.2_Update-RazorDOX
Warhammer_Mark_Of_Chaos_Crackfixes-Razor1911 <--- és ez nem ugyanaz mint az elöző lásd nfo -->1. Extract RARs
2. If you've installed the 1.2 update, use the crack from the v1.2 dir,
otherwise chose the crack in the v1.0 dir.
ezzel nekem semmi hibát nem csinál már..
-
Jarmo Myllis #322 Örülök hogy vetted a lapot (humor foreva), szerencsére te még soha nem voltál lami. Csak most... -
#321 Van valami jó crack hozzá? Nálam folyton kilép Windows hibaüzenettel, soha nem csata közben, hanem pl. save-eléskor, meg a menü betöltésekor. Ez így élvezhetetlen.
Mitől lehet? -
kHares #320 Roppantul zavar hogy nem akkor hagyom el a pályát amikor akarom hanem mikor neki tetszik. Így néha igen nehézkes összeszedni az aranyat/cuccost.
Pl. a káosszal mikor a faluban lehet nyomulni szét lehet kapni a házakat, néhány tartalmaz aranyat. Viszont mindet nem birom lerombolni mert addigra vége az egésznek és lehet valami jó dolgot elhagyok.
Bár ha jól emlékszem a dark omen is hasonló volt -
Cassell #319 Az a crack fix amit Thanatos belinkelt az dettó ugyanaz ,mint ami a Razor féle update patchez mellékelve van...
-
Thanatos #318 sajnos az... -
Jarmo Myllis #317 Köszönöm, bizti láma voltam... A fogyatékos is csak ember :) ;) -
#316 Warhammer.Mark.of.Chaos-RECHARGED verziónál kibontásnál...egy jelszót kér...tudna nekem ebben vki segíteni?:S---(off) -
kHares #315 A crackfixet szedjétek, a normál törés szar, azért fagyogat -
Thanatos #314 http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_warhammer_mark_of_chaos.shtml
még a főoldalon is kintvan..., komolyan mondom tényleg olyan az érzésem mintha sg-n az emberek fele szellemi fogyatékos lenne... :( -
Jarmo Myllis #313 Nem akarok spammelni, de a gcw-ön beírom a mark of chaos-t, és mindent talál, csak nem a mi gamankat... Link??? Megköszönném, bár szerintem csak szívatsz... -
#312 De, tényleg van. -
Jarmo Myllis #311 Bocsi ha értetlen vagyok, de visszaolvastam a topicot. Game lejött, patch megvan, de crack-et hol is találok? Ha valaki beszúrna egy linket meköszönném... Game copy world -ön tényleg nincs. -
#310 jah a 40k-sra -
#309 #305