675
  • Lyan Kyj
    két lehetőség van: vagy megvárod, míg új krekk érkezik (elég valószínűtlen a közeljövőben), vagy megveszed pénteken a játékot:)
  • saxicola
    Helló!

a 2, pályán vagyok a chaos hordáival. Az a problémám, hogy ha duplán kattintok beszarik a játék. Elsötétül a képernyő és csonttá fagy a rendszer. Másnál is van ilyen probléma? Mit csináljak?
  • Mentoloshurkaka
    Hát ha ez mind igaz amit olvasok akkor nagyon elpancserolhatták a játék optimalizálását.
  • Lyan Kyj
    olvass vissza.
  • Bucser
    mit jelent a szaggatásmentesen... 5 FPs meglesz folyamatosan az nem fog szaggatni...
  • gamehunter0922
    Csáztok.Szerintetek fog menni nekem szaggatás mentesen?512 mb RAM radeon 9600xt 2.4 ghz.A demo tutorial ment mediumon is de a kampány már TELJESEN lowon minden kikapcsolva max 7 fps volt, csak az elején nem.Érdemes megszereznem a játékot?
  • Killer0078
    nekem az lenne a kérdésem hogy az 1. lépésnél:Extract RARs-nál mit csináljak mert a winrar nem engedi öket kicsomagolni??
  • dzsuvajoe
    En most töltöm a teljeset a demos a kampanybol vmi hibauzenettel kidobot de a tutorialt emgcsinta es ebejon na majg meglatjuk mien a teljse
  • gyuri12
    kössz! amúgy nekem ez épphogy megvan,mégis szaggatás nélkül megy(szerencsére)
  • gyuri12
    megvan a demo(már ki is vittem) nagyon fasza!! és örülök hogy nem annyira könnyű:D
  • Cassell
    Na sikerült jól berágnom az Empire kampányban a chapter 2 elején ilyen barlangrendszerben kell az elfekkel 2 nagy kristályt lenyomni. Oké az elején védekezek jönnek rám egyszer csak elfogynak akkor elindulok de pár percenként ilyen nagy Ratogre vagy micsoda csak úgy terem! Ez azért akkora baromság ,hogy az agyamat eldobom. Ez volt az első pálya ami nem ment egy próbálkozásból nyílván megpróbálom majd újra csak az ilyesmit annyira nem bírom amikor csak úgy odateremnek a szörnyek...
  • saxicola
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    Windows 2000/XP
    DirectX 9.0c
    2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
    512 MB system RAM
    3GB free hard drive space
    128 MB NVidia GeForce 4800, 128 MB ATI Radeon 9200
    DirectX 9.0c-compatible 16-bit card sound card
    1024x768 display resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
    3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
    1 GB system RAM
    256 MB NVidia Geforce 6800GS
    256 MB Radeon X800 or greater
    1280x1024 display resolution
    Sound Blaster Audigy, X-fi or equivalent

• dzsuvajoe
    Na mégeccer? Hat kattints többet:)
  • gyuri12
    most töltöm a demot,és közben azon gondolkodom,hogy mekkora a gépigénye... szal mekkora is a gépigénye?:D
  • cenobite
    Nos, mivel a játék nálam úgy néz ki, hogy egy óra alatt kb. 40 perc a tiszta játékidő, a többi azzal telik, hogy a mozdulatlan (lagoló, vagy mittomén) képernyőt bámulom, sajnálattal de uninstall-ra ítéltem a MOC-t... :(

Nem szaggat, jól fut, de nagyon zavaró, hogy két kattintás közben percek telnek el. Ez a hiba főleg csaták után jelentkezik, mikor városban illetve a térképen vagyok.

Így sajnos az eredetit sem hiszem, hogy megveszem, mert mi van, ha az is hasonló dolgokat produkál? Kár érte. Nagy kár... :(
  • L2P
    ilyen nekem is volt (anno egy játékban a vendortól mindent 2x vettem meg miatta mire észrevettem :)
    de hirtelen haragomban keményen az asztalra csaptam vele és meggyógyult :)
  • cenobite
    Egy páran...
  • dzsuvajoe
    Leszedte már valaki a teljeset?
  • dzsuvajoe
    a rammal lehet baj
  • berlinboy6329
    Látom,van itt minden.Kell hozzá minden fix meg izé-bizé.Radeon 9600-ossal nekiugorhatok?Van mellé még AMD Athlon XP 2400 meg 768MB DDR.
  • GiNKaSS
    Nem a game miatt van.
    Nekem is ezt csinája az egerem, még nem jöttem rá mi a prücök.
    Havernak is egér problémája volt, a végén, miután rendszerújrarakás, új egér, új driverek, kiderült, h az alaplapon az egyik kondi nem működött rendesen :(
    Na remélem nálunk nem ez van!
  • Lyan Kyj

CE = Gyűjtői Változat
  • dzsuvajoe
    en sem tudom:)
  • Voltan
    Ja, OK, nem szóltam.
  • Voltan
    Mi az a CE?
  • bazsi123
    azt vettem észre, hogy miután felraktam a játékot, a widows elbakta az egérkezelést :-) nlha szuimpla klikkre is duplaklikket produkál. próbáltam átrakni más slotra (usb-s), újratettem a mouse-drivert, de semmi. néha szimpla, néha duplaklikk. a mark of chaos előtt ilyen nem volt :-)
  • dzsuvajoe
    HOlnap leszedem en is a taljest a demo vmit anyazott es csak a atutorialt tuttam emgvsinani:)
    meg aztvettem eszre h amikor enallitok össze egy hadsereget nem mutatja az egységek kpét csak 1 fekete mnegyzetet:P bocs a helyesirasert faratt vok mek is asludni szar mána gépem áhh jocakat
  • dzsuvajoe
    HAta 3 ghzs proci az nem rosz
  • musha
    nekem sincs vele parám egyelőre, pedig majdnem minden fullon (árnyék + talán még egy valami médiumon) és teljesen jól fut. oké, eddig csak az első két küldetést csináltam meg (még az első Chapterben), de az elhangzottak alapján sokkal rosszabbra számítottam...

ja, a gépem: p4 3GHz, 1G memória(400), 6600gt
  • Tomy Lee
    Azt nem töltöttem le ezidáig tehát azért nem tudtam mit kezdeni vele!Te jó isten mit szenvedtem vele,cserélgettem a virtuális meghajtó szoftvereket,dll file-okat kerestem mivel azthittem,hogy Vista hiba stb.
    Nah az a lényeg,hogy végre már kipróbálhatom:)Köszönöm szépen
  • Lyan Kyj
    Warhammer_Mark_Of_Chaos_CD6_Fix-Razor1911 <--ezt leszeded, ahonnan a játékot is, vagy ahonnan tudod. kitömöríted, elindítod a benne található progit. Megadod neki a 6. cd isojának helyét, majd a szintént ebben a csomagban található .ppf kiterjesztésű fájlt a 2. helyre. A program felpeccseli a 6. cd-t, így már nem lesz hibás.

dzsuvajoe, én is érdeklődve állok az esemény mögött. Vkinek tök jól fut, valakinek meg nem. Lehet a tört miatt, lehet vmi más az oka... mindenesetre nekem jól megy most is, de CE-t akkor is szerzek.
  • Tomy Lee
    Ne haragudj,hogy visszakérdezek de nem értem ezt a dolgot.Hogyan lehet ezt megcsinálni?Köszönöm szépen előre is ha leírnád részletesen!
  • dzsuvajoe
    Gyerekek ennek ugyan nincsne nagy gépigyénye azt ne mndjátok bar lehet h a demo szegenyebb mint a teljes de nekem ati 9200 asom van meg 1 gb ramom meg 2,4 es intel celeron cpum aszem:) nem biztos h a procit jol irtam le de siman fut vele:) pont eleget tesza min rendszerkövinek
  • Lyan Kyj
    mellékelve volt a 6-cd fixe is, isopeccselni kell!
  • Tomy Lee
    Lenne sajnos egy problémám.Mégpedig:Vista OP.rendszer alatt installnál mikor a 6-os cd bemount-olom belassul és hibát ír ki:(
    Van valakinek tippje,hogy mit kezdhetnék ezzel a problémával??
  • tasakos
    Ok,megoldva nem tudom a 7-zip erre miért írt ki CRC-t :D
  • RaveAir
    Mivel még a héten kaptunk fordítani valót (gondolom, hogy a patch-hez), ezért a következő héttől előbb nem lesz magyar verzió... a boltokban.
  • Lyan Kyj
    winrarban tömöríted ki, és voilá
  • tasakos
    Sziasztok! Letöltöttem innen a Warhammer Mark of Chaos->Razor 1911-et, de sehogy nem tudom kicsomagolni , mivel nem rar-ba van ,hanem 001-053-ig számozva.Ha kiakarom 7zip el csomagolni CRC-hibát ír ki,de nem hiszem , hogy CRC-s lenne mivel a Total C-ben a fájl egyesítéssel csinál egy .out fájlt.

A kérdésem , hogy kell ebből egy Daemon tools által felismerhető IMAGE-t kihozni??

THX előre is!
  • Lyan Kyj
    ha megveszed, lazán!