Warhammer: Mark of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#acm
még a fõoldalon is kintvan..., komolyan mondom tényleg olyan az érzésem mintha sg-n az emberek fele szellemi fogyatékos lenne... 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Vagy a 40000 sorozatra gondolsz?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kipróbáltam amúgy egy ostromot medium detail-en, így már nem volt rossz, végül is csúnya se, viszont a lag dolog továbbra is megvolt. És ez gáz. Nem kicsit. Nagyon.
#acm
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Custom battle-eket tesztelgettem vele, viszonylag sok egységgel. Árnyékok zéró, a többi maxon 1024 x 768. Elég jól megy, egész addig, amíg az egységek egymásnak nem esnek, akkor elkezd szaggatni. Ebbe még bele is törõdnék (majd kicsit lejjebb veszem a dolgokat), viszont az már nagyon gáz, hogy ha mozdítok egyet a nézeten (zoom, forgatás,stb) csihipuhi közben, akkor elkezd lagolni, de nagyon durván. Vagyis: leáll a kép, megakad a hang és a zene, mintha kiakadna a tû a lemezen. Ez megy úgy 3-5 másodpercig, aztán folytatódik tövább a játék. Valami borzasztó idegesítõ... Mindez peccsel, tokkal, vonóval. Ilyen böszmeséget már rég láttam.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
gamertag: kenobita
Nem akar elindulni a játék. Menü megvan a Tutorial rész is lement rendesen de ha rákattintok a single player részre akkor bejön egy tök fekete képernyõ egeret tudom mozgatni meg szól a zene de semmi sem történik. Patch fennt van. Ha van valakinek ötlete ne tartsa magában...
PCDVD - Mark_Of_Chaos_
Kicsit off
Dark Omen játszható XP alatt?
.
.
.
.
Bazzzzzzzzze... 😞
Inkább üljenek még rajta egy hónapot, de akkor legyen már jó könyörgöm.
Köszi a patch-et! kipróbálom.
A játék néha "megáll". Nem lefagy, csak megáll, mintha lagolna. Aztán újra megy. Idegesítõ.
Az elõbb elsötétült a monitorom és egy out of frequency hiba volt olvasható a tök fekete képernyõn. ????? -->reset
Asszem inkább alszok. Patch már tölthetõ valahonnan? Azzal jó? Mert ez a néhány "apróság" így nagyon sokat elvesz a játék élvezeti értékébõl. Pedig fanatikus vagyok nem kicsit. Nagyon.
Ja és ez nem realtime hanem taktikai stratégia.
jo a tores, a patch, a jatek. :]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy írnak rosszakat a patchrõl, szar a törés?
★ 汤姆 李
Nos, 100000% a bolti vétel, amint megjelenik! Már csak a seregösszeállító rész megér egy külön misét. A színeken kívül pl. Chaos Marauder-eknél külön beállíthatjuk, hogy hogyan nézzenek ki, 10 lehetséges "testrész" (fej, kar, láb, trófeák, stb...) különféle változatai kínálnak számtalan variációt.
Még csak a tutort csináltam meg, mert elvesztem a seregépítés részleteiben.
Ott a kecsegtetõ Multiplayer gombocska is. Nyam-nyam...
Szavakkal nem kifejezhetõ. Über!!!!!
Lehet, hogy ma keveset alszok...? 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun