Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos az...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszönöm, bizti láma voltam... A fogyatékos is csak ember 😊 😉
LasCar16
Warhammer.Mark.of.Chaos-RECHARGED verziónál kibontásnál...egy jelszót kér...tudna nekem ebben vki segíteni?:S---(off)

#acm

A crackfixet szedjétek, a normál törés szar, azért fagyogat

http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_warhammer_mark_of_chaos.shtml

még a fõoldalon is kintvan..., komolyan mondom tényleg olyan az érzésem mintha sg-n az emberek fele szellemi fogyatékos lenne... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem akarok spammelni, de a gcw-ön beírom a mark of chaos-t, és mindent talál, csak nem a mi gamankat... Link??? Megköszönném, bár szerintem csak szívatsz...
Voltan
De, tényleg van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bocsi ha értetlen vagyok, de visszaolvastam a topicot. Game lejött, patch megvan, de crack-et hol is találok? Ha valaki beszúrna egy linket meköszönném... Game copy world -ön tényleg nincs.<#confused><#help>
Gubberx
jah a 40k-sra

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

LasCar16

#acm

Voltan
Milyen összes része? Tudtommal a legutóbbi a Dark Omen volt, ami kb 98-as játék. Még jó, hogy az high-on jól ment. A két játék kinézete meg ég és föld.
Vagy a 40000 sorozatra gondolsz?

Voltan
Ó, ja az meg a hab a tortán, hogy csaták után, mikor tölti a menüt, az esetek 90 százalékában egyszerûen kib*sz a desktopra. Szóval marha jó...

Kipróbáltam amúgy egy ostromot medium detail-en, így már nem volt rossz, végül is csúnya se, viszont a lag dolog továbbra is megvolt. És ez gáz. Nem kicsit. Nagyon.

Az volt a gond ,hogy nem a patchez mellékelt crack exe-t másoltam át hanem az "eredeti" cracket. Remélem érthetõ voltam<#vigyor2>
LasCar16
(off) Warhammer.Mark.of.Chaos-RECHARGED verziót szedte még le vki rajtam kívül?.. priviben kérdeznék tõle vmit😛^^

#acm

Gubberx
Egyetértek😊 Bár sajnos ez a mai összes játékra elmondható szinte. Sajnos😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Voltan
Hát... érdekes dolgokat produkál...
Custom battle-eket tesztelgettem vele, viszonylag sok egységgel. Árnyékok zéró, a többi maxon 1024 x 768. Elég jól megy, egész addig, amíg az egységek egymásnak nem esnek, akkor elkezd szaggatni. Ebbe még bele is törõdnék (majd kicsit lejjebb veszem a dolgokat), viszont az már nagyon gáz, hogy ha mozdítok egyet a nézeten (zoom, forgatás,stb) csihipuhi közben, akkor elkezd lagolni, de nagyon durván. Vagyis: leáll a kép, megakad a hang és a zene, mintha kiakadna a tû a lemezen. Ez megy úgy 3-5 másodpercig, aztán folytatódik tövább a játék. Valami borzasztó idegesítõ... Mindez peccsel, tokkal, vonóval. Ilyen böszmeséget már rég láttam.

Gubberx
Ezt azért sem nagyon értem mert a warhammer összes része szinte röccenés nélkül ment high-on még a nagy csatáknál is, és nem tûnik sokkal szebbnek a Mark of chaos :S

Gubberx
Mindez mediumon, összes effket kikapcsolva,patchelve.

Gubberx
P4 2.66 512RAM Ati9600Pro 128mb =0-2 FPS Diavetítés rula😊<#szomoru1>

Nem sokan próbálták még ki szerintem köztük én sem sajnos.Még mindig nem jött le😞Talán délre kész lesz.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Voltan
Mi a fene van, hogyhogy nem pörög a topik?

De nem mondaná ám el<#shakehead>

cenobite
Mi volt a gond? Mert nekem is csinált hasonlót. (Fekete képernyõ, zene szól, monitor mintha ki lenne kapcsolva)

gamertag: kenobita

Oké már megy megoldottam én nem figyeltem eléggé...
Helló emberek!

Nem akar elindulni a játék. Menü megvan a Tutorial rész is lement rendesen de ha rákattintok a single player részre akkor bejön egy tök fekete képernyõ egeret tudom mozgatni meg szól a zene de semmi sem történik. Patch fennt van. Ha van valakinek ötlete ne tartsa magában...
pedig de

Voltan
Öhm. Na és hol? Gamecopyworld-ön még nem látni...

Voltan
Huhú!

van hozzá...

Voltan
A patch-hez van crack is? Vagy nem kell?

Errõl tudtok vmit?
PCDVD - Mark_Of_Chaos__.rar

Kicsit off
Dark Omen játszható XP alatt?

Serpa
leginkább balanceoltak a patchben + 6 map + fix

részletesen

cenobite
LOL! Most nézem: 300 megás a patch...! Na majd holnap.
.
.
.
.
Bazzzzzzzzze... 😞

cenobite
De ez annyira gáz, hogy rögtön a +jelenés napján patch kell.... Broáf.
Inkább üljenek még rajta egy hónapot, de akkor legyen már jó könyörgöm.

cenobite
Szúrnék, de nem tudom hogy hogyan kell printscreen-t csinálni. (a printscreen gomb+CTRL-V nem mûködik) A játékban pedig nincs controls opció. (még egy negatívum...)

Köszi a patch-et! kipróbálom.

Serpa
1.2 patch

cserébe képeket szúrj be 😊

cenobite
Nos, patch nélküli tapasztalat...
A játék néha "megáll". Nem lefagy, csak megáll, mintha lagolna. Aztán újra megy. Idegesítõ.
Az elõbb elsötétült a monitorom és egy out of frequency hiba volt olvasható a tök fekete képernyõn. ????? -->reset

Asszem inkább alszok. Patch már tölthetõ valahonnan? Azzal jó? Mert ez a néhány "apróság" így nagyon sokat elvesz a játék élvezeti értékébõl. Pedig fanatikus vagyok nem kicsit. Nagyon.

CalebJoe
Nincs benne skirmish mód, de úgy emlékszem annó, hogy a Dark Omen-ben sem volt csak a multinál lehet LAN-ban játszani ha egyedül akarsz.
Ja és ez nem realtime hanem taktikai stratégia.
j0nNyKa
igen ugy kell
jo a tores, a patch, a jatek. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ugyan csak a hivatalos oldalon olvastam, de a skirmish/custom=multit indítani és berakni ellenfélnek ai-t.
Amúgy írnak rosszakat a patchrõl, szar a törés?

Voltan
Van benne valami custom battle, vagy skirmish opció? A multinak nem vagyok nagy híve. Szóval van ilyesmi? Vagy csak kampány?

Serpa
1.2es pecset feldobtad?

Na még 1/2 óra és megnézhetem milyen is a game.

cenobite
Nos, alámerültem a Chaos Campaign vörösen izzó bugyraiba, bye all!

cenobite
Kicsit fura, hogy játékmódnál nincs skirmish, vagy hasonló, csak Campaign...

cenobite
Kb. 1 órája jött le...
Nos, 100000% a bolti vétel, amint megjelenik! Már csak a seregösszeállító rész megér egy külön misét. A színeken kívül pl. Chaos Marauder-eknél külön beállíthatjuk, hogy hogyan nézzenek ki, 10 lehetséges "testrész" (fej, kar, láb, trófeák, stb...) különféle változatai kínálnak számtalan variációt.
Még csak a tutort csináltam meg, mert elvesztem a seregépítés részleteiben.
Ott a kecsegtetõ Multiplayer gombocska is. Nyam-nyam...
Szavakkal nem kifejezhetõ. Über!!!!!
Lehet, hogy ma keveset alszok...? 😄

Hmuda
Én azért elõbb megnézem magamnak a fullt is. Egy netúr változat már le van foglalva a CD-galaxisnál (CE-t sehol nem találtam itthon elõrendelésben). Ha idõközben feltûnik valahol itthon a CE akkor alapból azt veszem (még szerencse, hogy a lefoglalás nem jár extra költséggel).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mi türelmesen várjuk a bolti megjelenést<#wink>

Vki írjon róla vmit pls!

cenobite
No mi az, még senki sem játszik vele? Vagy mindenki ezt nyomja és azért nincs sok post? 😊 Én hamarosan tolom! 😊