675
-
#308 Milyen összes része? Tudtommal a legutóbbi a Dark Omen volt, ami kb 98-as játék. Még jó, hogy az high-on jól ment. A két játék kinézete meg ég és föld.
Vagy a 40000 sorozatra gondolsz? -
#307 Ó, ja az meg a hab a tortán, hogy csaták után, mikor tölti a menüt, az esetek 90 százalékában egyszerűen kib*sz a desktopra. Szóval marha jó...
Kipróbáltam amúgy egy ostromot medium detail-en, így már nem volt rossz, végül is csúnya se, viszont a lag dolog továbbra is megvolt. És ez gáz. Nem kicsit. Nagyon. -
Cassell #306 Az volt a gond ,hogy nem a patchez mellékelt crack exe-t másoltam át hanem az "eredeti" cracket. Remélem érthető voltam -
#305 (off) Warhammer.Mark.of.Chaos-RECHARGED verziót szedte még le vki rajtam kívül?.. priviben kérdeznék tőle vmit:P^^ -
#304 Egyetértek:) Bár sajnos ez a mai összes játékra elmondható szinte. Sajnos:( -
#303 Hát... érdekes dolgokat produkál...
Custom battle-eket tesztelgettem vele, viszonylag sok egységgel. Árnyékok zéró, a többi maxon 1024 x 768. Elég jól megy, egész addig, amíg az egységek egymásnak nem esnek, akkor elkezd szaggatni. Ebbe még bele is törődnék (majd kicsit lejjebb veszem a dolgokat), viszont az már nagyon gáz, hogy ha mozdítok egyet a nézeten (zoom, forgatás,stb) csihipuhi közben, akkor elkezd lagolni, de nagyon durván. Vagyis: leáll a kép, megakad a hang és a zene, mintha kiakadna a tű a lemezen. Ez megy úgy 3-5 másodpercig, aztán folytatódik tövább a játék. Valami borzasztó idegesítő... Mindez peccsel, tokkal, vonóval. Ilyen böszmeséget már rég láttam. -
#302 Ezt azért sem nagyon értem mert a warhammer összes része szinte röccenés nélkül ment high-on még a nagy csatáknál is, és nem tűnik sokkal szebbnek a Mark of chaos :S -
#301 Mindez mediumon, összes effket kikapcsolva,patchelve. -
#300 P4 2.66 512RAM Ati9600Pro 128mb =0-2 FPS Diavetítés rula:) -
Tomy Lee #299 Nem sokan próbálták még ki szerintem köztük én sem sajnos.Még mindig nem jött le:(Talán délre kész lesz. -
#298 Mi a fene van, hogyhogy nem pörög a topik? -
Tomy Lee #297 De nem mondaná ám el -
#296 Mi volt a gond? Mert nekem is csinált hasonlót. (Fekete képernyő, zene szól, monitor mintha ki lenne kapcsolva) -
Cassell #295 Oké már megy megoldottam én nem figyeltem eléggé... -
Cassell #294 Helló emberek!
Nem akar elindulni a játék. Menü megvan a Tutorial rész is lement rendesen de ha rákattintok a single player részre akkor bejön egy tök fekete képernyő egeret tudom mozgatni meg szól a zene de semmi sem történik. Patch fennt van. Ha van valakinek ötlete ne tartsa magában...
-
Lyan Kyj #293 pedig de -
#292 Öhm. Na és hol? Gamecopyworld-ön még nem látni... -
#291 Huhú! -
Lyan Kyj #290 van hozzá... -
#289 A patch-hez van crack is? Vagy nem kell? -
GiNKaSS #288 Erről tudtok vmit?
PCDVD - Mark_Of_Chaos_[English]_[WwW.GamesTorrents.CoM].rar
Kicsit off
Dark Omen játszható XP alatt?
-
#287 leginkább balanceoltak a patchben + 6 map + fix
részletesen -
#286 LOL! Most nézem: 300 megás a patch...! Na majd holnap.
.
.
.
.
Bazzzzzzzzze... :( -
#285 De ez annyira gáz, hogy rögtön a +jelenés napján patch kell.... Broáf.
Inkább üljenek még rajta egy hónapot, de akkor legyen már jó könyörgöm. -
#284 Szúrnék, de nem tudom hogy hogyan kell printscreen-t csinálni. (a printscreen gomb+CTRL-V nem működik) A játékban pedig nincs controls opció. (még egy negatívum...)
Köszi a patch-et! kipróbálom. -
#283 1.2 patch
cserébe képeket szúrj be :) -
#282 Nos, patch nélküli tapasztalat...
A játék néha "megáll". Nem lefagy, csak megáll, mintha lagolna. Aztán újra megy. Idegesítő.
Az előbb elsötétült a monitorom és egy out of frequency hiba volt olvasható a tök fekete képernyőn. ????? -->reset
Asszem inkább alszok. Patch már tölthető valahonnan? Azzal jó? Mert ez a néhány "apróság" így nagyon sokat elvesz a játék élvezeti értékéből. Pedig fanatikus vagyok nem kicsit. Nagyon. -
#281 Nincs benne skirmish mód, de úgy emlékszem annó, hogy a Dark Omen-ben sem volt csak a multinál lehet LAN-ban játszani ha egyedül akarsz.
Ja és ez nem realtime hanem taktikai stratégia. -
#280 igen ugy kell
jo a tores, a patch, a jatek. :] -
kHares #279 Ugyan csak a hivatalos oldalon olvastam, de a skirmish/custom=multit indítani és berakni ellenfélnek ai-t.
Amúgy írnak rosszakat a patchről, szar a törés? -
#278 Van benne valami custom battle, vagy skirmish opció? A multinak nem vagyok nagy híve. Szóval van ilyesmi? Vagy csak kampány? -
#277 1.2es pecset feldobtad? -
Tomy Lee #276 Na még 1/2 óra és megnézhetem milyen is a game. -
#275 Nos, alámerültem a Chaos Campaign vörösen izzó bugyraiba, bye all! -
#274 Kicsit fura, hogy játékmódnál nincs skirmish, vagy hasonló, csak Campaign... -
#273 Kb. 1 órája jött le...
Nos, 100000% a bolti vétel, amint megjelenik! Már csak a seregösszeállító rész megér egy külön misét. A színeken kívül pl. Chaos Marauder-eknél külön beállíthatjuk, hogy hogyan nézzenek ki, 10 lehetséges "testrész" (fej, kar, láb, trófeák, stb...) különféle változatai kínálnak számtalan variációt.
Még csak a tutort csináltam meg, mert elvesztem a seregépítés részleteiben.
Ott a kecsegtető Multiplayer gombocska is. Nyam-nyam...
Szavakkal nem kifejezhető. Über!!!!!
Lehet, hogy ma keveset alszok...? :D -
#272 Én azért előbb megnézem magamnak a fullt is. Egy netúr változat már le van foglalva a CD-galaxisnál (CE-t sehol nem találtam itthon előrendelésben). Ha időközben feltűnik valahol itthon a CE akkor alapból azt veszem (még szerencse, hogy a lefoglalás nem jár extra költséggel). -
Lyan Kyj #271 mi türelmesen várjuk a bolti megjelenést -
Szeszmester #270 Vki írjon róla vmit pls! -
#269 No mi az, még senki sem játszik vele? Vagy mindenki ezt nyomja és azért nincs sok post? :) Én hamarosan tolom! :)