675
  • Voltan
    Milyen összes része? Tudtommal a legutóbbi a Dark Omen volt, ami kb 98-as játék. Még jó, hogy az high-on jól ment. A két játék kinézete meg ég és föld.
    Vagy a 40000 sorozatra gondolsz?
  • Voltan
    Ó, ja az meg a hab a tortán, hogy csaták után, mikor tölti a menüt, az esetek 90 százalékában egyszerűen kib*sz a desktopra. Szóval marha jó...

Kipróbáltam amúgy egy ostromot medium detail-en, így már nem volt rossz, végül is csúnya se, viszont a lag dolog továbbra is megvolt. És ez gáz. Nem kicsit. Nagyon.
  • Cassell
    Az volt a gond ,hogy nem a patchez mellékelt crack exe-t másoltam át hanem az "eredeti" cracket. Remélem érthető voltam
  • LasCar16
    (off) Warhammer.Mark.of.Chaos-RECHARGED verziót szedte még le vki rajtam kívül?.. priviben kérdeznék tőle vmit:P^^
  • Gubberx
    Egyetértek:) Bár sajnos ez a mai összes játékra elmondható szinte. Sajnos:(
  • Voltan
    Hát... érdekes dolgokat produkál...
    Custom battle-eket tesztelgettem vele, viszonylag sok egységgel. Árnyékok zéró, a többi maxon 1024 x 768. Elég jól megy, egész addig, amíg az egységek egymásnak nem esnek, akkor elkezd szaggatni. Ebbe még bele is törődnék (majd kicsit lejjebb veszem a dolgokat), viszont az már nagyon gáz, hogy ha mozdítok egyet a nézeten (zoom, forgatás,stb) csihipuhi közben, akkor elkezd lagolni, de nagyon durván. Vagyis: leáll a kép, megakad a hang és a zene, mintha kiakadna a tű a lemezen. Ez megy úgy 3-5 másodpercig, aztán folytatódik tövább a játék. Valami borzasztó idegesítő... Mindez peccsel, tokkal, vonóval. Ilyen böszmeséget már rég láttam.
  • Gubberx
    Ezt azért sem nagyon értem mert a warhammer összes része szinte röccenés nélkül ment high-on még a nagy csatáknál is, és nem tűnik sokkal szebbnek a Mark of chaos :S
  • Gubberx
    Mindez mediumon, összes effket kikapcsolva,patchelve.
  • Gubberx
    P4 2.66 512RAM Ati9600Pro 128mb =0-2 FPS Diavetítés rula:)
  • Tomy Lee
    Nem sokan próbálták még ki szerintem köztük én sem sajnos.Még mindig nem jött le:(Talán délre kész lesz.
  • Voltan
    Mi a fene van, hogyhogy nem pörög a topik?
  • Tomy Lee
    De nem mondaná ám el
  • cenobite
    Mi volt a gond? Mert nekem is csinált hasonlót. (Fekete képernyő, zene szól, monitor mintha ki lenne kapcsolva)
  • Cassell
    Oké már megy megoldottam én nem figyeltem eléggé...
  • Cassell
    Helló emberek!

Nem akar elindulni a játék. Menü megvan a Tutorial rész is lement rendesen de ha rákattintok a single player részre akkor bejön egy tök fekete képernyő egeret tudom mozgatni meg szól a zene de semmi sem történik. Patch fennt van. Ha van valakinek ötlete ne tartsa magában...
  • Lyan Kyj
    pedig de
  • Voltan
    Öhm. Na és hol? Gamecopyworld-ön még nem látni...
  • Voltan
    Huhú!
  • Lyan Kyj
    van hozzá...
  • Voltan
    A patch-hez van crack is? Vagy nem kell?
  • GiNKaSS
    Erről tudtok vmit?
    PCDVD - Mark_Of_Chaos_[English]_[WwW.GamesTorrents.CoM].rar

Kicsit off
    Dark Omen játszható XP alatt?

• Serpa
    leginkább balanceoltak a patchben + 6 map + fix

részletesen
  • cenobite
    LOL! Most nézem: 300 megás a patch...! Na majd holnap.
    .
    .
    .
    .
    Bazzzzzzzzze... :(
  • cenobite
    De ez annyira gáz, hogy rögtön a +jelenés napján patch kell.... Broáf.
    Inkább üljenek még rajta egy hónapot, de akkor legyen már jó könyörgöm.
  • cenobite
    Szúrnék, de nem tudom hogy hogyan kell printscreen-t csinálni. (a printscreen gomb+CTRL-V nem működik) A játékban pedig nincs controls opció. (még egy negatívum...)

Köszi a patch-et! kipróbálom.
  • Serpa
    1.2 patch

cserébe képeket szúrj be :)
  • cenobite
    Nos, patch nélküli tapasztalat...
    A játék néha "megáll". Nem lefagy, csak megáll, mintha lagolna. Aztán újra megy. Idegesítő.
    Az előbb elsötétült a monitorom és egy out of frequency hiba volt olvasható a tök fekete képernyőn. ????? -->reset

Asszem inkább alszok. Patch már tölthető valahonnan? Azzal jó? Mert ez a néhány "apróság" így nagyon sokat elvesz a játék élvezeti értékéből. Pedig fanatikus vagyok nem kicsit. Nagyon.
  • CalebJoe
    Nincs benne skirmish mód, de úgy emlékszem annó, hogy a Dark Omen-ben sem volt csak a multinál lehet LAN-ban játszani ha egyedül akarsz.
    Ja és ez nem realtime hanem taktikai stratégia.
  • j0nNyKa
    igen ugy kell
    jo a tores, a patch, a jatek. :]
  • kHares
    Ugyan csak a hivatalos oldalon olvastam, de a skirmish/custom=multit indítani és berakni ellenfélnek ai-t.
    Amúgy írnak rosszakat a patchről, szar a törés?
  • Voltan
    Van benne valami custom battle, vagy skirmish opció? A multinak nem vagyok nagy híve. Szóval van ilyesmi? Vagy csak kampány?
  • Serpa
    1.2es pecset feldobtad?
  • Tomy Lee
    Na még 1/2 óra és megnézhetem milyen is a game.
  • cenobite
    Nos, alámerültem a Chaos Campaign vörösen izzó bugyraiba, bye all!
  • cenobite
    Kicsit fura, hogy játékmódnál nincs skirmish, vagy hasonló, csak Campaign...
  • cenobite
    Kb. 1 órája jött le...
    Nos, 100000% a bolti vétel, amint megjelenik! Már csak a seregösszeállító rész megér egy külön misét. A színeken kívül pl. Chaos Marauder-eknél külön beállíthatjuk, hogy hogyan nézzenek ki, 10 lehetséges "testrész" (fej, kar, láb, trófeák, stb...) különféle változatai kínálnak számtalan variációt.
    Még csak a tutort csináltam meg, mert elvesztem a seregépítés részleteiben.
    Ott a kecsegtető Multiplayer gombocska is. Nyam-nyam...
    Szavakkal nem kifejezhető. Über!!!!!
    Lehet, hogy ma keveset alszok...? :D
  • Hmuda
    Én azért előbb megnézem magamnak a fullt is. Egy netúr változat már le van foglalva a CD-galaxisnál (CE-t sehol nem találtam itthon előrendelésben). Ha időközben feltűnik valahol itthon a CE akkor alapból azt veszem (még szerencse, hogy a lefoglalás nem jár extra költséggel).
  • Lyan Kyj
    mi türelmesen várjuk a bolti megjelenést
  • Szeszmester
    Vki írjon róla vmit pls!
  • cenobite
    No mi az, még senki sem játszik vele? Vagy mindenki ezt nyomja és azért nincs sok post? :) Én hamarosan tolom! :)