Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a game miatt van.
Nekem is ezt csinája az egerem, még nem jöttem rá mi a prücök.
Havernak is egér problémája volt, a végén, miután rendszerújrarakás, új egér, új driverek, kiderült, h az alaplapon az egyik kondi nem mûködött rendesen 😞
Na remélem nálunk nem ez van!
dzsuvajoe
en sem tudom😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Voltan
Ja, OK, nem szóltam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Mi az a CE?

azt vettem észre, hogy miután felraktam a játékot, a widows elbakta az egérkezelést :-) nlha szuimpla klikkre is duplaklikket produkál. próbáltam átrakni más slotra (usb-s), újratettem a mouse-drivert, de semmi. néha szimpla, néha duplaklikk. a mark of chaos elõtt ilyen nem volt :-)
dzsuvajoe
HOlnap leszedem en is a taljest a demo vmit anyazott es csak a atutorialt tuttam emgvsinani😊
meg aztvettem eszre h amikor enallitok össze egy hadsereget nem mutatja az egységek kpét csak 1 fekete mnegyzetet😛 bocs a helyesirasert faratt vok mek is asludni szar mána gépem áhh jocakat

dzsuvajoe
HAta 3 ghzs proci az nem rosz

musha
nekem sincs vele parám egyelõre, pedig majdnem minden fullon (árnyék + talán még egy valami médiumon) és teljesen jól fut. oké, eddig csak az elsõ két küldetést csináltam meg (még az elsõ Chapterben), de az elhangzottak alapján sokkal rosszabbra számítottam...

ja, a gépem: p4 3GHz, 1G memória(400), 6600gt

Azt nem töltöttem le ezidáig tehát azért nem tudtam mit kezdeni vele!Te jó isten mit szenvedtem vele,cserélgettem a virtuális meghajtó szoftvereket,dll file-okat kerestem mivel azthittem,hogy Vista hiba stb.<#wow3>
Nah az a lényeg,hogy végre már kipróbálhatom😊Köszönöm szépen<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Warhammer_Mark_Of_Chaos_CD6_Fix-Razor1911 <--ezt leszeded, ahonnan a játékot is, vagy ahonnan tudod. kitömöríted, elindítod a benne található progit. Megadod neki a 6. cd isojának helyét, majd a szintént ebben a csomagban található .ppf kiterjesztésû fájlt a 2. helyre. A program felpeccseli a 6. cd-t, így már nem lesz hibás.

dzsuvajoe, én is érdeklõdve állok az esemény mögött. Vkinek tök jól fut, valakinek meg nem. Lehet a tört miatt, lehet vmi más az oka... mindenesetre nekem jól megy most is, de CE-t akkor is szerzek.

Ne haragudj,hogy visszakérdezek de nem értem ezt a dolgot.Hogyan lehet ezt megcsinálni?Köszönöm szépen elõre is ha leírnád részletesen!

dzsuvajoe
Gyerekek ennek ugyan nincsne nagy gépigyénye azt ne mndjátok bar lehet h a demo szegenyebb mint a teljes de nekem ati 9200 asom van meg 1 gb ramom meg 2,4 es intel celeron cpum aszem😊 nem biztos h a procit jol irtam le de siman fut vele😊 pont eleget tesza min rendszerkövinek

mellékelve volt a 6-cd fixe is, isopeccselni kell!

Lenne sajnos egy problémám.Mégpedig:Vista OP.rendszer alatt installnál mikor a 6-os cd bemount-olom belassul és hibát ír ki😞
Van valakinek tippje,hogy mit kezdhetnék ezzel a problémával??

tasakos
Ok,megoldva nem tudom a 7-zip erre miért írt ki CRC-t 😄

Ennyi! :)

RaveAir
Mivel még a héten kaptunk fordítani valót (gondolom, hogy a patch-hez), ezért a következõ héttõl elõbb nem lesz magyar verzió... a boltokban.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

winrarban tömöríted ki, és voilá

tasakos
Sziasztok! Letöltöttem innen a Warhammer Mark of Chaos->Razor 1911-et, de sehogy nem tudom kicsomagolni , mivel nem rar-ba van ,hanem 001-053-ig számozva.Ha kiakarom 7zip el csomagolni CRC-hibát ír ki,de nem hiszem , hogy CRC-s lenne mivel a Total C-ben a fájl egyesítéssel csinál egy .out fájlt.

A kérdésem , hogy kell ebbõl egy Daemon tools által felismerhetõ IMAGE-t kihozni??

THX elõre is!

Ennyi! :)

ha megveszed, lazán!

teddymac
magyar feliratot lehet valahogy választani ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
magyar feliratot lehet valahogy választani ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Pont az a szar, hogy most mentek fel a memóriaárak. 3 * TÖBBE KERÜLNEK MINT NYAÁRON!
Voltan
Alig egy hetes a konfig, vadiúj vinyó, legújabb Nvidia driver.

nem azt mondtam, h nem indul el, de azért lássuk be, manapság igen kevés játék fut röccenésmentesen ennyi memóriával. Szerintem szedd le, próbáld ki, aztán kiderül hogy megy

Szóval még 1 giga is kevés neki? Nem semmi. Jól optimalizálták látom
új driverek, töredezettségmentesítés

Voltan
Na ne. Nekem Athlon 3800+, 1.5 RAM, 7600GT és árnyék nélkül játszom, meg kb. medium beállításokkal, és néha bizony rohadt lassú, fõleg ostromnál.
Segítsetek kicsit, van egy olyan gyanúm, hogy ezen a gépen ennél azért jobban kéne futnia, nem?

szerintem a memóriamennyiség lenne neki a legnagyobb baja

CPU-m 2.6 GHZ Celeron, memóriám 1 giga DDR Kingmax.
Hmuda
El fog futni szerintem még mediumon is. Bár így az eddigiek alapján sokkal jobban zabálja a CPU-t és a memóriát mint a vidkarit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én nagy DOW rajongó vagyok, de a sima Warhammer Univerzumban még nem igazán játszottam (leszámítva a Dark Oment). Mekkora a gépigénye? Legalacsonyabb low beállításon elfut azért egy ATI9600-on? Vagy hanyagoljam?
Hmuda
Én is olvastam külföldi user-kritikákat. Mindegyik azon pattogott, hogy hiányosak az animációk és, hogy a DOW mennyivel jobb a kivégzésekkel.

Én meg személy szeint magasról sz*rok az eyecandy-k hiányára. Zavaró néha mikor hõsduel van, de hát ez van, a játék attól még jó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Érdekes, hogy itt a fórumon + a hazai újságokban mindenki ódákat zeng a játékról, külföldön azonban nem nagyon vannak elragadtatva tõle. Nem tudom, hogy ez most elfogultság e, mindenesetre érdekes...
Hmuda
Ugyan a vétel már biztos, mégis hihetetlenül bosszant a (szerencsére ritka, de mégis idegesítõ) beakadás és a vicc számba menõ töltési idõ.

Ezt leszámítva viszont olyan mint amit a demo alapján vártam. Remek játék.

Campaingben elõfordulhatnak, de arra gondoltam hogy nem lehet mercenary-nek berakni õket az army makerben vagy skirmishben. Az orkok, goblinok, törpék ott vannak de a vámpírok nincsenek. Gondolom majd kiegészítõ, örültem volna egy undead kampánynak is, csakhogy akkor ne reklámozzunk már hamis dolgokat

gamerboy91
Én megveszem a Collector Editiont

Szép ajándék lesz a fa alatt😄

msi p4n diamond, 3.0ghz, 2 giga ddr2, 7800gtx: 1440*900, minden maxon, és csak ostromnál szaggat be, meg a pálya elején fél percre

Voltan
Na, a Safedisc-es módszer bejött, kösz! Most már nem rak ki a játékból, de az idõnkénti lag az még elõjön néha. Mondjuk szerintem kicsit túlzás lett a gépigénye a dolognak. A Medieval 2 Total War jobban fut, magasabb beállításokkal, pedig ott ráadásul több embert is mozgat (szerintem).
Amúgy nálatok milyen gépen hogy fut? És milyen beállítással? Csak összehasonlításképpen.

cenobite
Elõször csak Empire vagy Chaos választható Campaign indításnál. Késõbb vajon lehet unlock-olni a többit?

gamertag: kenobita

Igen. Amúgy a reklámszöveg elég durva,gondolok itt erre: "four fully playable armies
(Empire, Chaos, Skaven, and High Elves) as well as additional controllable
races (Orcs, Dwarfs, Vampires, and Goblins) clash on a massive battlefield"

Milyen mercenary vámpírok? Ezt is patch-el rakják be? Röhelyes

gcw

cenobite
Patch fent van Neked?

gamertag: kenobita

Voltan
És ezt az alsót honnan?

Safedisc4 hider v1.1, daemon-nal meg cd 1. Crack nem kell, fut jól

hát nem mert ezek jöttek ki eddig:
Warhammer_Mark_Of_Chaos_CD6_Fix-Razor1911
Warhammer_Mark_Of_Chaos_v1.2_Update-RazorDOX
Warhammer_Mark_Of_Chaos_Crackfixes-Razor1911 <--- és ez nem ugyanaz mint az elözõ lásd nfo -->1. Extract RARs
2. If you've installed the 1.2 update, use the crack from the v1.2 dir,
otherwise chose the crack in the v1.0 dir.
ezzel nekem semmi hibát nem csinál már..

Örülök hogy vetted a lapot (humor foreva), szerencsére te még soha nem voltál lami. Csak most...
Voltan
Van valami jó crack hozzá? Nálam folyton kilép Windows hibaüzenettel, soha nem csata közben, hanem pl. save-eléskor, meg a menü betöltésekor. Ez így élvezhetetlen.
Mitõl lehet?

Roppantul zavar hogy nem akkor hagyom el a pályát amikor akarom hanem mikor neki tetszik. Így néha igen nehézkes összeszedni az aranyat/cuccost.
Pl. a káosszal mikor a faluban lehet nyomulni szét lehet kapni a házakat, néhány tartalmaz aranyat. Viszont mindet nem birom lerombolni mert addigra vége az egésznek és lehet valami jó dolgot elhagyok.
Bár ha jól emlékszem a dark omen is hasonló volt

Az a crack fix amit Thanatos belinkelt az dettó ugyanaz ,mint ami a Razor féle update patchez mellékelve van...