675
-
Mentoloshurkaka #428 Hogy lehet replayt készíteni??
-
Bandeeka #427 Sziasztok!
AZt szeretném megkérdezni, hogy miért nincs semmi hang a játék alatt nekem? Bármi mást inditok el van hang csak a játék alatt nincs, aki tud az segitsen.
Köszönöm -
ShaiHulud #426 de peldaul ha szotarban nezed:
lag
ami a lenyeges ott hogy : lag = késés, lemaradás
a lag amirol a wikipedian irnak az a netlag.
de akar itt is leirjak : encarta -
ShaiHulud #425 olvastam enis a wikipediat, de nem veszem szentirasnak.
mond meg kerlek akkor nekem hogy milyen szoval illetned azt a jelenseget amit leirtam lent. -
Killer0078 #424 Másnak sem fér fel 1 dvd-re a mark of chaos? -
#423 nem mintha enciklopediabuzi lennek, de en valahogy ennek jobban hiszek, mint neked: (vajon miert?!)
wikipedia - lag
"Lag may be traced to three main sources:
Inadequate network performance
The packets are either interrupted along their path by faulty routers, the network cannot handle the number of packets sent/required (see: bandwidth) or the packets pass through an unusually large number of routers before reaching their destination.
Inadequate server processing power
Lag may be experienced where the user submits an unusual request which is not yet cached, or where the reply requires a large amount of processing before it can be sent. This affects multiplayer gaming . The bandwidth of an area which the packets would normally pass through quickly may be disrupted during working hours (for example), thus the packet would need to 'queue' at each router before being sent onwards. A suitable analogy would be the effects of rush hour on everyday road traffic.
Inadequate computer processing power
Even on a fast connection, a slow computer may have a difficult time to process all the data being sent and received while other applications are running, (Ex. Online games and internet Browsers.) Spyware and Peer-to-peer programs hamper the efficiency of both computer and connection integrity, reliability and efficiency in a timely manner.
Slow computers can usually be upgraded very easily in both hardware and software to improve efficency. Stopping other programs such as spyware, trojans, viruses, and Peer-to-peer programs help as well." -
ShaiHulud #422 de ez a jelenseg is lag, csak nem netlag:) lag az egyfajta kesest jelent ahhoz kepest, mint amit egy folytonossag alapjan elvarnal:)
itt neha fogja magat es megall az egesz, hangostul, kepestul (eger kurzor mozog) aztan megy tovabb, mintha mi sem tortent volna. nem tudom hol hibadzik a dolog , de hogy valami nem koser az tuti. olvasgattam a hivatalos forumon, ott a hangra gyanakodnak, mert akkor szokott "belagzani" amikor kijelolsz egy egyseget es kapod a szovegelest.
de nalam sem votl ez annyira jellemzo, minden mapon talan egyszer fordul elo. engem inkabb a 10fps zavar, de azt megertem hisz nincs egy top gepem:) -
#421 nalam sem volt semmifele akadas
es lagnal meg mindig csomag kesik, itt egeszen mas, ne keverjuk
foleg, ha ezek szerint koze van a hangkezeleshez, ott akkor egyertelmuen directx / hangkari / vga / valami driver / esetleg regi oprendszer hiba lehet... gondolom en... -
Mentoloshurkaka #420 Hogy lehet replayt készíteni?? -
Thanatos #419 épp ezaz hogy nekem nem fut minden játék annyira szépen de ez igen..., sokkal jobban van optimalizálva mint az átlag..., elgalábbis az én gépemre mindenképp :D -
#418 Nekem is minden játék szépen fut, de a MoC betett nekem. Pont amit a legjobban vártam. (A Nightfall mellett, de az más tészta. :D ) -
#417 Tisztában vagyok mi az a lag. (mivel online is játszom) De a hatás kb. ahhoz fogható. katt, aztán két perc múlva reagál. Loál. -
Thanatos #416 amugy nekem pont ellentétes a véleményem az itteniek nagyrészével, mármint gépigényileg , tulképp ebben a félévben eddig nekem optimalizáltságban eddig első helyezett ez a game :) -
Thanatos #415 mindennel ... 1280*1024 minden max egyedül a shadow van talán közepesre véve... -
ShaiHulud #414 hanggal es zenevel jatszol? -
Thanatos #413 jah, főleg hogy ez valami nagyon rendszerspecifikus bug lehet mert nekem még egyszer se akadt ugy ahogy itt leirják.., igaz még csak act 2 vége felé járok -
#412 egyebkent a lag az kicsit nagyon mas mint a szaggatas, akinek single playerben lagol, az ugyes...
... nagyon -
Mentoloshurkaka #411 grafikai bugok (villódzás, ja és legújabb driverem van fenn), laggolás, néha nem tudom a pályán elhelyezni az egységeim...stb van benne bőven. Maga a játék jó lenne ha ezek nem lennének benne. Remélem hamarosan érkezik a patch. -
Killer0078 #410 Jah és csak akkor safedisc4 hider 1.1 kell ahoz hogy elinduljon? -
Killer0078 #409 Mire való a crackben lévö ppf-o-matic3 nevü progi? -
#408 T emien bugokrol beszélsz???? -
kHares #407 Belenéztem a hivatalos fórumba, azt írják az az uccsó pálya, elvileg a főmenübe kéne visszadobni. Az animáció után pedig vártam volna még egy chaptert, sebaj. -
Mentoloshurkaka #406 Sajnos egyetértek rengeteg a bug. Ha nem csinálnak nagyon gyorsan egy másik patchet ordasat fog bukni a játék. -
kHares #405 Na a hülye bugjaival már engem is irritál a progi.
Chaos chapter 4, hard fokozat, vár elfoglal, victory, animáció jön majd ismét a chapter 4 térkép jön be, minden zöld kivéve a vár az maradt piros. Most gondolom chapter 5-nek kellett volna beugrani de sebaj, ő megakadt. Valaki túljutott ezen vagy csak lokalizált probléma? Patch-el és fixed crack-el nyomulok, eddig problémám nem volt.
Bár az, hogy hős nem tudja a bannert egységnek odaadni a stratégiai térképen elég nagy hülyeség.
Esetleg valami pályaátlépő cheat? -
#404 Lol en meg csak 10 cagyok:) De rakjatok fel a petchet az sztem javit rajta marmint a laggon! -
Lord Zax #403 Egykét kérdésem lenne. Amikor eléritek a lvl 25-öt, ti is automatikusan megkapjátok a 25-ös skilleket a jobb also menübe? Nemértem ha nem fejlsztettem ki miért tudom használni? Meg nekem tul gyorsnak látszik a fejlödés, act 2 elején már 30as volt a föhösöm. Lényegében csak azokkal hentelek, egyedül levágnak minden ellent. Egységet csak nyilasakat használok támogatni hátulrol. Igy nemnagy kihivás. :( Késöbb lesznek magasabb szintü skillek is? -
Mentoloshurkaka #402 Hát kipróbáltam és meg kell hogy valljam eléggé vegyes az élményem. Ami a legjobb benne az kétségtelenül a grafika. Gyönyörű, művészi kidolgozású egységek amik még low felbontásban is nagyon szépek. Tetszik a hős duel, amiben olyan Baldur's Gate stílusban lehet egymást gyapálni. Ami nem tetszett: sajna a fő problémám az egésszel az hogy, bár lehet, sőt nagyon valószínű hogy ez egyéni vélemény, de a harcok nekem kissé vontatottnak tűnnek, hiányzik belőle a pörgősség, ráadásul gyakran laggol a játék ami nem tudom mi miatt van. Mindent összevetve nem rossz, de nem is kimagasló. -
#401 1.2 pecset honan szedtek en csak eg exet talatam az updater meg hibát ír?! -
Lord Zax #400 Nem vág ki, azzal nincs bajom, nemis fagy le, csak iszonyat lassu a nagy csatáknál. :(
De azért megprobálom majd. -
#399 Talán próbáld meg, hogy újra felrakod, és crack helyett a SafeDisc4 Hider 1.1 nevű dolgot használod. Úgy is megy, nem kell crack, és egy fokkal jobb a dolog. Nekem pl. crackkel folyton kivágott desktopra, crack nélkül nem csinál ilyet. -
Lord Zax #398 Üdv!
Valaki tud vmi okosságot fps növelésre? ini file mod vagy valami?
MIndent megcsináltam amit itt találtam, de nemsokat jelent. 1.2 patch +crack, minden csilivili kiszedve.
A training, és az act 1 tökéletesen 20fps felett ment, de már a végén a várostrom kezdett gázos lenni, act 2 meg iszonyat sz@r igy.
Minden low-on van (bár ugy vettem észre tökmind1 neki, ugyanolyan mediumon is), egy erös gépen. A sok töltögetés még nemis zavarna csaták elött, de az hogy folyamatosan lagol, meg meg megáll az már igen.
Kár hogy igy elrontották, ha egy kicsit optimalizálták volna még az év játéka is lehetett volna simán. -
#397 Most ertem szét vmi benga geci orkot duelben most egy varat kene megostromolni kicsit para mert nem pici:) -
Thanatos #396 éjjen -
Killer0078 #395 Nah nem szóltam semmit már rámjöttem magamtól. -
Killer0078 #394 Valaki tudna rendesen válaszolni?vagy legalább egy post számat írni? -
#393 N atépek is vissza WARHAMMER! -
#392 Na nem tom kinek mi baja van a jatekkal de nekem tutira nagyon ott van Jó ki sharcolos hangulat lerohanom es porrázúzo! Nagy gyürükura fan vagyok lehet h elfogult vok az orkirtassal kapcsolatban:) De sztem tok jo a dolog az empire val ugy kezdödik h el kell foglalni a sötét tornyot:) aztan mindenféle videocska majd eg nagyob térképen kell menmdegélni a főshőssel és fejleszteni a hadsereget cuccokat vasarolni neki: kardot sapka gyürüt lovat akarmit!:) Mjad Tovabbhaladoka varoskabol akkor jon egy csata resz amiben kivalasztom a hadsereget amit elob felturboztunk: Megelesitettuka fegyvert, jo pancelt vettunk, doboka tfettunk h jo legyen akedvuk. Majd csata: Tamosgasd a szövetségesed az tamado erok ellen: Jönnek az orkok meg a trollok magussal beléjük vmi fasza kis tűzvari aztan ROHAM! Lőnek a kis puskaks pajtik! A vezérem a loval bumm bele a csata közeépbe kaszabol mint állat aztana magus tűzeet csinal mindenhova és a végén victory!!!! Hat sztem kurva jo:) a NAGY obb csatakban szaggat egy kicsit de elviselheto:) Egyaltalan nem tul nagy agepigyen mert az enyem mar mondtam pont a minimumnak felel meg es ha leveszema details meg a felbontast faszan jo:) Boccs a helyesirasert de fazik akezem es nem tok rendesen irni:) WARHAMMER!!! Hu de hoszu lett:) -
#391 Igaz nagyon berágtam a sok bug-ra, de valószínű mégis megveszem. Túl szerelmes vagyok a Warhammer-be, hogy ne adjak neki még egy esélyt.
De ha az eredetivel is szarakodni fog, akkor meg morcos leszek. Nagyon. :) -
Lyan Kyj #390 csitt -
Thanatos #389 vagy visszaolvas pl.... :)