Warhammer: Mark of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
... nagyon
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Chaos chapter 4, hard fokozat, vár elfoglal, victory, animáció jön majd ismét a chapter 4 térkép jön be, minden zöld kivéve a vár az maradt piros. Most gondolom chapter 5-nek kellett volna beugrani de sebaj, õ megakadt. Valaki túljutott ezen vagy csak lokalizált probléma? Patch-el és fixed crack-el nyomulok, eddig problémám nem volt.
Bár az, hogy hõs nem tudja a bannert egységnek odaadni a stratégiai térképen elég nagy hülyeség.
Esetleg valami pályaátlépõ cheat?
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
De azért megprobálom majd.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valaki tud vmi okosságot fps növelésre? ini file mod vagy valami?
MIndent megcsináltam amit itt találtam, de nemsokat jelent. 1.2 patch +crack, minden csilivili kiszedve.
A training, és az act 1 tökéletesen 20fps felett ment, de már a végén a várostrom kezdett gázos lenni, act 2 meg iszonyat sz@r igy.
Minden low-on van (bár ugy vettem észre tökmind1 neki, ugyanolyan mediumon is), egy erös gépen. A sok töltögetés még nemis zavarna csaták elött, de az hogy folyamatosan lagol, meg meg megáll az már igen.
Kár hogy igy elrontották, ha egy kicsit optimalizálták volna még az év játéka is lehetett volna simán.
De ha az eredetivel is szarakodni fog, akkor meg morcos leszek. Nagyon. 😊
a 2, pályán vagyok a chaos hordáival. Az a problémám, hogy ha duplán kattintok beszarik a játék. Elsötétül a képernyõ és csonttá fagy a rendszer. Másnál is van ilyen probléma? Mit csináljak?
www.gportal.hu/bioshock
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Windows 2000/XP
DirectX 9.0c
2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
512 MB system RAM
3GB free hard drive space
128 MB NVidia GeForce 4800, 128 MB ATI Radeon 9200
DirectX 9.0c-compatible 16-bit card sound card
1024x768 display resolution
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
1 GB system RAM
256 MB NVidia Geforce 6800GS
256 MB Radeon X800 or greater
1280x1024 display resolution
Sound Blaster Audigy, X-fi or equivalent
www.gportal.hu/bioshock
Nem szaggat, jól fut, de nagyon zavaró, hogy két kattintás közben percek telnek el. Ez a hiba fõleg csaták után jelentkezik, mikor városban illetve a térképen vagyok.
Így sajnos az eredetit sem hiszem, hogy megveszem, mert mi van, ha az is hasonló dolgokat produkál? Kár érte. Nagy kár... 😞
de hirtelen haragomban keményen az asztalra csaptam vele és meggyógyult 😊