Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Nekem is minden játék szépen fut, de a MoC betett nekem. Pont amit a legjobban vártam. (A Nightfall mellett, de az más tészta. 😄 )

gamertag: kenobita

cenobite
Tisztában vagyok mi az a lag. (mivel online is játszom) De a hatás kb. ahhoz fogható. katt, aztán két perc múlva reagál. Loál.

amugy nekem pont ellentétes a véleményem az itteniek nagyrészével, mármint gépigényileg , tulképp ebben a félévben eddig nekem optimalizáltságban eddig elsõ helyezett ez a game 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mindennel ... 1280*1024 minden max egyedül a shadow van talán közepesre véve...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hanggal es zenevel jatszol?

jah, fõleg hogy ez valami nagyon rendszerspecifikus bug lehet mert nekem még egyszer se akadt ugy ahogy itt leirják.., igaz még csak act 2 vége felé járok

j0nNyKa
egyebkent a lag az kicsit nagyon mas mint a szaggatas, akinek single playerben lagol, az ugyes...
... nagyon

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

grafikai bugok (villódzás, ja és legújabb driverem van fenn), laggolás, néha nem tudom a pályán elhelyezni az egységeim...stb van benne bõven. Maga a játék jó lenne ha ezek nem lennének benne. Remélem hamarosan érkezik a patch.
Jah és csak akkor safedisc4 hider 1.1 kell ahoz hogy elinduljon?
Mire való a crackben lévö ppf-o-matic3 nevü progi?
dzsuvajoe
T emien bugokrol beszélsz????

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Belenéztem a hivatalos fórumba, azt írják az az uccsó pálya, elvileg a fõmenübe kéne visszadobni. Az animáció után pedig vártam volna még egy chaptert, sebaj.

Sajnos egyetértek rengeteg a bug. Ha nem csinálnak nagyon gyorsan egy másik patchet ordasat fog bukni a játék.
Na a hülye bugjaival már engem is irritál a progi.
Chaos chapter 4, hard fokozat, vár elfoglal, victory, animáció jön majd ismét a chapter 4 térkép jön be, minden zöld kivéve a vár az maradt piros. Most gondolom chapter 5-nek kellett volna beugrani de sebaj, õ megakadt. Valaki túljutott ezen vagy csak lokalizált probléma? Patch-el és fixed crack-el nyomulok, eddig problémám nem volt.
Bár az, hogy hõs nem tudja a bannert egységnek odaadni a stratégiai térképen elég nagy hülyeség.
Esetleg valami pályaátlépõ cheat?

dzsuvajoe
Lol en meg csak 10 cagyok😊 De rakjatok fel a petchet az sztem javit rajta marmint a laggon!

Egykét kérdésem lenne. Amikor eléritek a lvl 25-öt, ti is automatikusan megkapjátok a 25-ös skilleket a jobb also menübe? Nemértem ha nem fejlsztettem ki miért tudom használni? Meg nekem tul gyorsnak látszik a fejlödés, act 2 elején már 30as volt a föhösöm. Lényegében csak azokkal hentelek, egyedül levágnak minden ellent. Egységet csak nyilasakat használok támogatni hátulrol. Igy nemnagy kihivás. 😞 Késöbb lesznek magasabb szintü skillek is?

Hát kipróbáltam és meg kell hogy valljam eléggé vegyes az élményem. Ami a legjobb benne az kétségtelenül a grafika. Gyönyörû, mûvészi kidolgozású egységek amik még low felbontásban is nagyon szépek. Tetszik a hõs duel, amiben olyan Baldur's Gate stílusban lehet egymást gyapálni. Ami nem tetszett: sajna a fõ problémám az egésszel az hogy, bár lehet, sõt nagyon valószínû hogy ez egyéni vélemény, de a harcok nekem kissé vontatottnak tûnnek, hiányzik belõle a pörgõsség, ráadásul gyakran laggol a játék ami nem tudom mi miatt van. Mindent összevetve nem rossz, de nem is kimagasló.
dzsuvajoe
1.2 pecset honan szedtek en csak eg exet talatam az updater meg hibát ír?!

Nem vág ki, azzal nincs bajom, nemis fagy le, csak iszonyat lassu a nagy csatáknál. 😞
De azért megprobálom majd.

Voltan
Talán próbáld meg, hogy újra felrakod, és crack helyett a SafeDisc4 Hider 1.1 nevû dolgot használod. Úgy is megy, nem kell crack, és egy fokkal jobb a dolog. Nekem pl. crackkel folyton kivágott desktopra, crack nélkül nem csinál ilyet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Üdv!

Valaki tud vmi okosságot fps növelésre? ini file mod vagy valami?
MIndent megcsináltam amit itt találtam, de nemsokat jelent. 1.2 patch +crack, minden csilivili kiszedve.
A training, és az act 1 tökéletesen 20fps felett ment, de már a végén a várostrom kezdett gázos lenni, act 2 meg iszonyat sz@r igy.
Minden low-on van (bár ugy vettem észre tökmind1 neki, ugyanolyan mediumon is), egy erös gépen. A sok töltögetés még nemis zavarna csaták elött, de az hogy folyamatosan lagol, meg meg megáll az már igen.
Kár hogy igy elrontották, ha egy kicsit optimalizálták volna még az év játéka is lehetett volna simán.

dzsuvajoe
Most ertem szét vmi benga geci orkot duelben most egy varat kene megostromolni kicsit para mert nem pici😊

éjjen

Nah nem szóltam semmit már rámjöttem magamtól.
Valaki tudna rendesen válaszolni?vagy legalább egy post számat írni?
dzsuvajoe
N atépek is vissza WARHAMMER!

dzsuvajoe
Na nem tom kinek mi baja van a jatekkal de nekem tutira nagyon ott van Jó ki sharcolos hangulat lerohanom es porrázúzo! Nagy gyürükura fan vagyok lehet h elfogult vok az orkirtassal kapcsolatban😊 De sztem tok jo a dolog az empire val ugy kezdödik h el kell foglalni a sötét tornyot😊 aztan mindenféle videocska majd eg nagyob térképen kell menmdegélni a fõshõssel és fejleszteni a hadsereget cuccokat vasarolni neki: kardot sapka gyürüt lovat akarmit!😊 Mjad Tovabbhaladoka varoskabol akkor jon egy csata resz amiben kivalasztom a hadsereget amit elob felturboztunk: Megelesitettuka fegyvert, jo pancelt vettunk, doboka tfettunk h jo legyen akedvuk. Majd csata: Tamosgasd a szövetségesed az tamado erok ellen: Jönnek az orkok meg a trollok magussal beléjük vmi fasza kis tûzvari aztan ROHAM! Lõnek a kis puskaks pajtik! A vezérem a loval bumm bele a csata közeépbe kaszabol mint állat aztana magus tûzeet csinal mindenhova és a végén victory!!!! Hat sztem kurva jo😊 a NAGY obb csatakban szaggat egy kicsit de elviselheto😊 Egyaltalan nem tul nagy agepigyen mert az enyem mar mondtam pont a minimumnak felel meg es ha leveszema details meg a felbontast faszan jo😊 Boccs a helyesirasert de fazik akezem es nem tok rendesen irni😊 WARHAMMER!!! Hu de hoszu lett😊

cenobite
Igaz nagyon berágtam a sok bug-ra, de valószínû mégis megveszem. Túl szerelmes vagyok a Warhammer-be, hogy ne adjak neki még egy esélyt. <#crazya>
De ha az eredetivel is szarakodni fog, akkor meg morcos leszek. Nagyon. 😊

csitt<#crazya>

vagy visszaolvas pl.... 😊

két lehetõség van: vagy megvárod, míg új krekk érkezik (elég valószínûtlen a közeljövõben), vagy megveszed pénteken a játékot😊

saxicola
Helló!

a 2, pályán vagyok a chaos hordáival. Az a problémám, hogy ha duplán kattintok beszarik a játék. Elsötétül a képernyõ és csonttá fagy a rendszer. Másnál is van ilyen probléma? Mit csináljak?

www.gportal.hu/bioshock

Hát ha ez mind igaz amit olvasok akkor nagyon elpancserolhatták a játék optimalizálását.
olvass vissza.

Bucser
mit jelent a szaggatásmentesen... 5 FPs meglesz folyamatosan az nem fog szaggatni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csáztok.Szerintetek fog menni nekem szaggatás mentesen?512 mb RAM radeon 9600xt 2.4 ghz.A demo tutorial ment mediumon is de a kampány már TELJESEN lowon minden kikapcsolva max 7 fps volt, csak az elején nem.Érdemes megszereznem a játékot?
nekem az lenne a kérdésem hogy az 1. lépésnél:Extract RARs-nál mit csináljak mert a winrar nem engedi öket kicsomagolni??
dzsuvajoe
En most töltöm a teljeset a demos a kampanybol vmi hibauzenettel kidobot de a tutorialt emgcsinta es ebejon na majg meglatjuk mien a teljse

kössz! amúgy nekem ez épphogy megvan,mégis szaggatás nélkül megy(szerencsére)

megvan a demo(már ki is vittem) nagyon fasza!! és örülök hogy nem annyira könnyû😄

Na sikerült jól berágnom az Empire kampányban a chapter 2 elején ilyen barlangrendszerben kell az elfekkel 2 nagy kristályt lenyomni. Oké az elején védekezek jönnek rám egyszer csak elfogynak akkor elindulok de pár percenként ilyen nagy Ratogre vagy micsoda csak úgy terem! Ez azért akkora baromság ,hogy az agyamat eldobom. Ez volt az elsõ pálya ami nem ment egy próbálkozásból nyílván megpróbálom majd újra csak az ilyesmit annyira nem bírom amikor csak úgy odateremnek a szörnyek...
saxicola
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows 2000/XP
DirectX 9.0c
2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
512 MB system RAM
3GB free hard drive space
128 MB NVidia GeForce 4800, 128 MB ATI Radeon 9200
DirectX 9.0c-compatible 16-bit card sound card
1024x768 display resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
1 GB system RAM
256 MB NVidia Geforce 6800GS
256 MB Radeon X800 or greater
1280x1024 display resolution
Sound Blaster Audigy, X-fi or equivalent

www.gportal.hu/bioshock

dzsuvajoe
Na mégeccer? Hat kattints többet😊

most töltöm a demot,és közben azon gondolkodom,hogy mekkora a gépigénye... szal mekkora is a gépigénye?😄

cenobite
Nos, mivel a játék nálam úgy néz ki, hogy egy óra alatt kb. 40 perc a tiszta játékidõ, a többi azzal telik, hogy a mozdulatlan (lagoló, vagy mittomén) képernyõt bámulom, sajnálattal de uninstall-ra ítéltem a MOC-t... 😞

Nem szaggat, jól fut, de nagyon zavaró, hogy két kattintás közben percek telnek el. Ez a hiba fõleg csaták után jelentkezik, mikor városban illetve a térképen vagyok.

Így sajnos az eredetit sem hiszem, hogy megveszem, mert mi van, ha az is hasonló dolgokat produkál? Kár érte. Nagy kár... 😞

ilyen nekem is volt (anno egy játékban a vendortól mindent 2x vettem meg miatta mire észrevettem 😊
de hirtelen haragomban keményen az asztalra csaptam vele és meggyógyult 😊
cenobite
Egy páran...

dzsuvajoe
Leszedte már valaki a teljeset?

dzsuvajoe
a rammal lehet baj

berlinboy6329
Látom,van itt minden.Kell hozzá minden fix meg izé-bizé.Radeon 9600-ossal nekiugorhatok?Van mellé még AMD Athlon XP 2400 meg 768MB DDR.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/