Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki tud segíteni...elakadtam?!Chapter IIIban a cavenekkel vagyok a Tunnleben és baromira nem találom a kijáratot 😄 Megköszönném ha vki kisegítene...
igen ez egy nagyon nagy hiba benne😞 meg a kurva sok toltes. ezek miatt nem jatszom😄

I.C.ram
Engem az zavar, hogy pause közben nem lehet parancsokat osztani..., de ez nagyon. Ennélkül nem stratégia a stratégia.
I.C.ram
Ez túlzás...

Játékot legjobban a Dark Omen-hez tudnám hasonlítani, gyakorlatilag a folytatása annak.

Lehet vásárolni sereget, felszerelést venni nekik, különbözõ varázstárgyakat a hõsöknek, karaktereknek, a zegységek fejlõdnek is. Szóval nem csak a harc a lényeg, de az tény, hogy epítkezés, nyersanyaggyûjtés sincs benne. Tehát mintha a terepasztalos warhammer játékkal nyomnád.
Sziasztok, jól tippelem így a játék kipróbálása után, hogy ez olyan rts, amiben a harc a lényeg? Se nyersanyaggyûjtés, se területszerzésen alapuló municíó, se semmmi más? Nincs gyártás sem? Szal ez egy olyan rts, amiben leszûkítették a gamet a harcra?
két hibát találtam benne, amin a 1.2 peccs sem segített. az egyik hogy néha leakad pár mp-re a játék, megmerevedik a kép és a hang is, de aztán továbbmegy. a másik hogy 1.5 giga ram mellé vajon kell neki virtuális memória is, mert a chapter 1 végén a várostromnál roadtul belassul, holott eddig tökéletesen futott

igen, már túlvagyok rajta. ami nem tetszik hogy miért nem a mouse3 az ami a left alt. sokkal jobb lenne. nem lehet átkonfigolni?

vki adjon már egy képfeltöltõs oldalcímet, ahonnan lehet beszúrni az sg-re. mutatok vmi érdekeset akkor

Curze
tutorial...

5. Controls
===========================================================================
Hold Ctrl for quick move speed (Tactical Map only)
Hold O µ Force melee attack for units with primary ranged attack
Hold P µ Force ranged attack for units with primary melee attack
* - Increase gameplay speed 2X (numeric keypad)
/ - Returns gameplay speed back to default (numeric keypad)

Magic Banners
These items are purchasable from Towns and can be looted off of enemies.
Heroes can pick up and purchase banners but cannot activate them on the battlemap.
Non-hero units that have the standard bearer upgrade can pickup and purchase Magic Banners and use them on the
battle maps.

Moving Items Between Heroes
To move an item from one Hero to another, both heroes must be located within a battle map (this can be done in
the Deployment Phase of the game). The item must be dragged out of the Character Window and onto the map.
The Hero will then drop the item for another hero to pick up.

nem, csak ez van. nekem a 6cd-s "kisker" változat van meg. honnan tudok képet beszúrni az sg-re?

csak onnan gondoltam hogy az intromuvi a hmm5 el tölkre hasonló, a pap meg kiköpött ua csak kalapáccsal.de nem tudom beszúrni a képet

Bucser
Igen😊 Ugyanaz a világ😊

egyébként a dvd-n nem volt egy manual?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

felraktam, kicsit emlékeztet a dark omenre a régi idõkbõl. és azzal van vmi kapcsolat?

amúgy mivel billkonfig nincs, nem jöttem rá hogyan lehet forgatni a kamerát, és ez eléggé zavaró. de most töltöm hozzá a 1.2 peccset és krekkjét. azzal már jó lesz?

Bucser
Semmi.

A heroes még pajkos gondolat sem volt mikor ennek a táblás változatát játszották már elég sokan. Totál más világ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
igen van, olyannyira összekapcsolódik a kettõ,mint a terminátor és a rómeó és júlia

PSN ID.: Beegabor

köszi a választ. amúgy van vmi összefüggés a heroes 4 és e között történetileg, mivel az eleje eléggé hasonló az intromuviban

Bucser
google a barátod...

A safedisc 4 hider 1.1 et honnan lehet letölteni?
Sziasztok!Vki tudna segíteni?Chapter III-ban vagyok a cavenekkel a Tunnel-ben és nem találom a kijáratot 😄 ,vki nem tud segíteni?
Bucser
A warhammer Mark of Chaos teljesen külön játék. Hiszen teljesen más univerzumban más rendszerben játszódik mint a dawn of war.

A telepítés sorrend: Wh40K Dawn of War -> Winter Assault -> dark crusade

Valamint külön telepíted máshova a Mark of Chaos-t.

most "szereztem" meg az egész sorozatot,de nem tudom hogy mi a telepítési sorrend, mi minek a milye, vagy külön játékok e. vki ad egy sorrendet ezekhez?

Warhammer 40000 Dawn Of War
Warhammer 40000 Dawn Of War Winter Assault
Warhammer 40K Dawn of WAR Dark Crusade
Warhammer Mark Of Chaos

Szevasztok! Azt szeretném kérdezni hogy kampányon kívül van valami játékmód single playerbe?
valaki segiten #441 ???????
oO VinyuS Oo
Multiban lanon hogy lehet tolni?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

oO VinyuS Oo
Már megrendeltem a jézuskától de ki bír várni addig!

Már csak respact-bõl is megveszem mivel ez egy qva jó magyar fejlesztés!

Ja és thx az infót ronhaven!

ja es igy nem kell a crack
sd4hide1.1
cd1 demontoolsba, minden emu be
Bucser
megvenni.

oO VinyuS Oo
Csáó!
Mit kéne tennem hogy elinduljon a game?
Razor verzióm van crackelem de nem megy!

lene egy olyan problémám hogy végeztem az 1.pályával be vásárolok menék a 2.pályára ki dob mi a baj ???????
Hogyan tud a hösöm nyilazni?vagy pl mágus messzire lõni?
Ja tényleg a wanadoo-rol van.
Csáztok.Volt már vki ugy hogy a telepítésnél a 2cd-nél crc hibát irt ki??Tud vki segíteni?
Állítólag holnap jön új patch. tudtok errõl valamit?
Hellosztok.Lenne 1 kérdésem.Tom hogy nem ide tartozik na de mind1.Miért van az hogy leszedtem a játékot és 1cd-nek a kitömöritése 1 ora!!!!Pedig kb 5-10percnek kéne lennie.
nm, szó szerint... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Helló! Úgy tudom lesz magyar válozat is azt nem tudja valaki hogy mikor jön ki?
ugy néz ki sehogy se jo
mind1 köszönöm a segitséget
akkor vedd le minimumra és ugyis proba, ha ugy se akkor passz :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mind1 elkezdem hang nélkül
még igy sincs hang a játék alatt
nem értem mi lehet a gond
probáld eggyel lejebb veni diretx-ben a hangok hardveres gyorsitását, hátha segit

Hogy lehet replayt készíteni??
Sziasztok!
AZt szeretném megkérdezni, hogy miért nincs semmi hang a játék alatt nekem? Bármi mást inditok el van hang csak a játék alatt nincs, aki tud az segitsen.
Köszönöm
de peldaul ha szotarban nezed:
lag

ami a lenyeges ott hogy : lag = késés, lemaradás

a lag amirol a wikipedian irnak az a netlag.

de akar itt is leirjak : encarta

olvastam enis a wikipediat, de nem veszem szentirasnak.

mond meg kerlek akkor nekem hogy milyen szoval illetned azt a jelenseget amit leirtam lent.

Másnak sem fér fel 1 dvd-re a mark of chaos?
j0nNyKa
nem mintha enciklopediabuzi lennek, de en valahogy ennek jobban hiszek, mint neked: (vajon miert?!)

wikipedia - lag

"Lag may be traced to three main sources:
Inadequate network performance
The packets are either interrupted along their path by faulty routers, the network cannot handle the number of packets sent/required (see: bandwidth) or the packets pass through an unusually large number of routers before reaching their destination.
Inadequate server processing power
Lag may be experienced where the user submits an unusual request which is not yet cached, or where the reply requires a large amount of processing before it can be sent. This affects multiplayer gaming . The bandwidth of an area which the packets would normally pass through quickly may be disrupted during working hours (for example), thus the packet would need to 'queue' at each router before being sent onwards. A suitable analogy would be the effects of rush hour on everyday road traffic.
Inadequate computer processing power
Even on a fast connection, a slow computer may have a difficult time to process all the data being sent and received while other applications are running, (Ex. Online games and internet Browsers.) Spyware and Peer-to-peer programs hamper the efficiency of both computer and connection integrity, reliability and efficiency in a timely manner.
Slow computers can usually be upgraded very easily in both hardware and software to improve efficency. Stopping other programs such as spyware, trojans, viruses, and Peer-to-peer programs help as well."

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

de ez a jelenseg is lag, csak nem netlag😊 lag az egyfajta kesest jelent ahhoz kepest, mint amit egy folytonossag alapjan elvarnal😊
itt neha fogja magat es megall az egesz, hangostul, kepestul (eger kurzor mozog) aztan megy tovabb, mintha mi sem tortent volna. nem tudom hol hibadzik a dolog , de hogy valami nem koser az tuti. olvasgattam a hivatalos forumon, ott a hangra gyanakodnak, mert akkor szokott "belagzani" amikor kijelolsz egy egyseget es kapod a szovegelest.

de nalam sem votl ez annyira jellemzo, minden mapon talan egyszer fordul elo. engem inkabb a 10fps zavar, de azt megertem hisz nincs egy top gepem😊

j0nNyKa
nalam sem volt semmifele akadas
es lagnal meg mindig csomag kesik, itt egeszen mas, ne keverjuk
foleg, ha ezek szerint koze van a hangkezeleshez, ott akkor egyertelmuen directx / hangkari / vga / valami driver / esetleg regi oprendszer hiba lehet... gondolom en...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hogy lehet replayt készíteni??
épp ezaz hogy nekem nem fut minden játék annyira szépen de ez igen..., sokkal jobban van optimalizálva mint az átlag..., elgalábbis az én gépemre mindenképp 😄