675
  • j0nNyKa
    jolvan jolvan nem akartam en itt flame temat inditani, csak arra celoztam, hogy nekem a "hentvilag" valahogy jobban bejott, mint ez :]
  • Bucser
    Így igaz. A Warhammer Fantasy egy igencsak egyedi világ (szerintem jóval egyedibb mint az FR szerintem)
  • bazsi123
    nem azt mondtam, hogy ő találta ki :-) ő csak sajátos és mindenki által ismert képre formálta. imho az "avatottak" nagy része rá asszociál, ha fr-ről val szó ;-) de mindegy, a lényeg, hogy az fr meg a whf egészen más téma, szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt.
  • Ferro_TwL
    FR-t nem Salvatore talalálta ki, sőt még a drowokat se, csak az egész underdark-ba ő lehelt életet. Szerintem az FR-nél szarabb fantasy világ nincs, de ugye izlések pofonok:)
  • bazsi123
    salvatore "csak" egy "szimpla" fr világot dolgozott ki, míg a whf világa a középkori európa alternatívája. ajánlom a trollvadász és a skavenvadász könyveket, ha mást nem is, ezekből nagyon jól lejön az egész hangulata. salvatore egy hentgépet gyártott, és hozzá egy világot. más kérdés, hogy underdark önmagában szuper! de a többi... kliséktől hemzsegő tucatvilágelem :-)
  • Bucser
    Szerintem meg nem:)
  • j0nNyKa
    off
    szerintem salvatore forgotten realms vilaga azert nagyobbat ut
    on
    tenyleg nagyon jol sikerult a jatek a demo alapjan
  • Voltan
    Igazad van, tényleg nagyon ütős világ!
  • NZiM
    Kipróbáltam, nekem bejött. Igaz érdekes dolgok történtek néha pl. eltűnt az egérkurzor a menüben, meg ilyenek, de ezt leszámítva korrekt lesz nagyon. Azt sajnálom hogy minden minimumon és a nagy csatáknál így is szaggat. Meg ez a duel nem jött be nekem. Odamész, azt vagy lenyomja a hősöd vagy nem, közbe kattintgatsz az ikonokon hogy tápold az erődet és kész. De a csaták jók.

Sajna ez azért nem Dark Omen :(
  • Hmuda
    A rőtszakáll egy tűzmágus (ha jól emlékszem akkor Lucius a neve, legjobb tudomásom szerint nincs köze a régebbi WH-s tűzmágushoz (de rég volt már a Dark Omen)).

Amúgy ja az vér akar lenni.
  • Serpa
    kijaz a "rotszakálú"? druidának nézz ki.
    az 5. képen vér az ott középen?
  • Bucser
    Miután a Warhammer Fantasy világban játszódik nem tudom miért meglepő??

A Warhammer 40K egy spinoffja ennek a világnak.. (mellesleg szerintem az egyik legjobb Fantasy világ:D)
  • oO VinyuS Oo
    Különben nagyon jónak tűnik a game!
    A grafika még az én szar gépemen is jól néz ki(minimum graf)!
    a játékélmény óriási a harcrendszer tetszik a hangulat meg nagyon nagy!
    Kicsit a hangok néhol gyengécskék pl.: goblinok hangjai!
    De összességében nagyon jó játék lesz ez!
  • oO VinyuS Oo
    A 40K és az alap wh fantasy két külön világ!!!!!!!!
  • Voltan
    Baszki, mit vársz a Warhammer Fantasy-tól? Mech-eket, meg lézerfegyvert? LOL
  • ayden
    Hát a videok után rosszabbra számitottam, de az elején már megtetszett:)
    Tegnap hajnalban már nem akartam erőltetni, de azthiszem most újra nekiesek:)
  • berlinboy6329
    Lol..ilyen emberkék lesznek a gémben?Hát a War hami 40k után elég fura ilyen középkori Robni Hood stílusú puskásokat látni,aztán meg a brutális Chaos-okat a végén.Ez a gém akkor inkább közelharcos RTs lesz,íjászokkal lövészekkel,lézerfegyverek meg batárnagy tankok nélkül?
  • Lyan Kyj
    többen is mondjátok, h gépigényes. szvsz a BFMEII többet evett, és nem nézett ki így, legalábbis nálam
  • EmThor
    jó csak kegyetlen gépigényes... a béta után meg élvezet a natív WS support és a tűéles textúrák ^^
  • Hmuda
    RTS, a képek magukért beszélnek. :-)
  • gamehunter0922
    amugy a teljes magyarul fog megjelenni?
  • oO VinyuS Oo
    Faxom estére bekapcsolva hagytam a gépet hogy majd letölti erre felkelek és hiba a letöltésben felirattal találkozom! áááááááááá
    Most állhatok neki újra!
  • Kandurex
    Ez amúgy mi, valami RTS?
  • Hmuda

• Hmuda
    Megnézem hogy sikerültek a képek és utána berakom őket.
  • Hmuda
    Ez valami hihetetlen jó lett. A grafika szép, de rengeteg egységnél elég látványosan beszaggat és azért vannak még bugok (pl a város templomában ha lehetett káoszpapot venni, akkor ha megvetted a két áldást egy egységre, akkor automatikusan ráugrott a pap ikonjára és másik egységnél nem lehetett újra kiválasztani az áldásokat (ráragadt a papra), csak úgy ha kiléptél a templomból majd vissza).

A legkomolyabb probléma a sok és hosszú töltögetés, de talán ki lesz javítva majd egy patchben.

A lényeg: brutális átvezetők, kitünő grafika, remek hősfejlesztés (remélem nem lesz 15-nél maxolva a teljesben a szinthatár), oltári hosszú demó (majdnem három órát játszottam folyamatosan), egységek fejlesztése és továbbvitele, artifaktok, stb.

Ez kérem üt.
  • Lyan Kyj
    minél többet nyomom vele, annál erősebben érzem, h ebből CE lesz:)
  • ayden
    jó ez a guru oldal is, nem kell várni és jön maxal ittis, de ez a 40 perc igy is egy örökkévalóság:)
  • Lyan Kyj
    Hmuda, véleményedet kérjük. Nekem abszolúte bejön, de lehet elfogult vagyok. Főleg a Hősök, ugye...
  • oO VinyuS Oo
    Találtam jó helyet :o)
    www.pcguru.hu
  • NZiM
    én 3dgamersről, regelsz gyorsan, és akkor enged a maxoddal tölteni asszem, igaz ki kell várni a sorodat :(
  • oO VinyuS Oo
    Honnan szeditek?
    Mert nekem baromi lassan jön!
  • NZiM
    Lassan nekem is... még fél óra. Írj majd hogy milyen.
  • Lyan Kyj
    telepítés folyamatban...
  • Hmuda
    Nekem még egy óra.
  • Lyan Kyj
    2%:DD

de csak 130-cal tom szedni:S
  • Hmuda
    Még csak most került fel. Vagy mindenki az alapján ítéljen, hogy milyen szépen csorog lefelé?
  • berlinboy6329
    Ahhoz képest nincs nagy aktivitás. :/

Semmi vélemény,beszámoló,semmi.
  • Lyan Kyj
    Már külföldi nagyletöltőkön van, 3dgamers, fileplanet stb!! 1,2gb!
  • berlinboy6329
    Azt mondták am lesz demó.Ööööhhm....Hol van?