675
-
#228 jolvan jolvan nem akartam en itt flame temat inditani, csak arra celoztam, hogy nekem a "hentvilag" valahogy jobban bejott, mint ez :] -
#227 Így igaz. A Warhammer Fantasy egy igencsak egyedi világ (szerintem jóval egyedibb mint az FR szerintem) -
bazsi123 #226 nem azt mondtam, hogy ő találta ki :-) ő csak sajátos és mindenki által ismert képre formálta. imho az "avatottak" nagy része rá asszociál, ha fr-ről val szó ;-) de mindegy, a lényeg, hogy az fr meg a whf egészen más téma, szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt. -
#225 FR-t nem Salvatore talalálta ki, sőt még a drowokat se, csak az egész underdark-ba ő lehelt életet. Szerintem az FR-nél szarabb fantasy világ nincs, de ugye izlések pofonok:) -
bazsi123 #224 salvatore "csak" egy "szimpla" fr világot dolgozott ki, míg a whf világa a középkori európa alternatívája. ajánlom a trollvadász és a skavenvadász könyveket, ha mást nem is, ezekből nagyon jól lejön az egész hangulata. salvatore egy hentgépet gyártott, és hozzá egy világot. más kérdés, hogy underdark önmagában szuper! de a többi... kliséktől hemzsegő tucatvilágelem :-) -
#223 Szerintem meg nem:) -
#222 off
szerintem salvatore forgotten realms vilaga azert nagyobbat ut
on
tenyleg nagyon jol sikerult a jatek a demo alapjan -
#221 Igazad van, tényleg nagyon ütős világ! -
NZiM #220 Kipróbáltam, nekem bejött. Igaz érdekes dolgok történtek néha pl. eltűnt az egérkurzor a menüben, meg ilyenek, de ezt leszámítva korrekt lesz nagyon. Azt sajnálom hogy minden minimumon és a nagy csatáknál így is szaggat. Meg ez a duel nem jött be nekem. Odamész, azt vagy lenyomja a hősöd vagy nem, közbe kattintgatsz az ikonokon hogy tápold az erődet és kész. De a csaták jók.
Sajna ez azért nem Dark Omen :( -
#219 A rőtszakáll egy tűzmágus (ha jól emlékszem akkor Lucius a neve, legjobb tudomásom szerint nincs köze a régebbi WH-s tűzmágushoz (de rég volt már a Dark Omen)).
Amúgy ja az vér akar lenni. -
#218 kijaz a "rotszakálú"? druidának nézz ki.
az 5. képen vér az ott középen? -
#217 Miután a Warhammer Fantasy világban játszódik nem tudom miért meglepő??
A Warhammer 40K egy spinoffja ennek a világnak.. (mellesleg szerintem az egyik legjobb Fantasy világ:D) -
#216 Különben nagyon jónak tűnik a game!
A grafika még az én szar gépemen is jól néz ki(minimum graf)!
a játékélmény óriási a harcrendszer tetszik a hangulat meg nagyon nagy!
Kicsit a hangok néhol gyengécskék pl.: goblinok hangjai!
De összességében nagyon jó játék lesz ez!
-
#215 A 40K és az alap wh fantasy két külön világ!!!!!!!! -
#214 Baszki, mit vársz a Warhammer Fantasy-tól? Mech-eket, meg lézerfegyvert? LOL -
#213 Hát a videok után rosszabbra számitottam, de az elején már megtetszett:)
Tegnap hajnalban már nem akartam erőltetni, de azthiszem most újra nekiesek:) -
#212 Lol..ilyen emberkék lesznek a gémben?Hát a War hami 40k után elég fura ilyen középkori Robni Hood stílusú puskásokat látni,aztán meg a brutális Chaos-okat a végén.Ez a gém akkor inkább közelharcos RTs lesz,íjászokkal lövészekkel,lézerfegyverek meg batárnagy tankok nélkül? -
Lyan Kyj #211 többen is mondjátok, h gépigényes. szvsz a BFMEII többet evett, és nem nézett ki így, legalábbis nálam -
#210 jó csak kegyetlen gépigényes... a béta után meg élvezet a natív WS support és a tűéles textúrák ^^ -
#209 RTS, a képek magukért beszélnek. :-) -
gamehunter0922 #208 amugy a teljes magyarul fog megjelenni? -
#207 Faxom estére bekapcsolva hagytam a gépet hogy majd letölti erre felkelek és hiba a letöltésben felirattal találkozom! áááááááááá
Most állhatok neki újra! -
#206 Ez amúgy mi, valami RTS? -
-
#202 Megnézem hogy sikerültek a képek és utána berakom őket. -
#201 Ez valami hihetetlen jó lett. A grafika szép, de rengeteg egységnél elég látványosan beszaggat és azért vannak még bugok (pl a város templomában ha lehetett káoszpapot venni, akkor ha megvetted a két áldást egy egységre, akkor automatikusan ráugrott a pap ikonjára és másik egységnél nem lehetett újra kiválasztani az áldásokat (ráragadt a papra), csak úgy ha kiléptél a templomból majd vissza).
A legkomolyabb probléma a sok és hosszú töltögetés, de talán ki lesz javítva majd egy patchben.
A lényeg: brutális átvezetők, kitünő grafika, remek hősfejlesztés (remélem nem lesz 15-nél maxolva a teljesben a szinthatár), oltári hosszú demó (majdnem három órát játszottam folyamatosan), egységek fejlesztése és továbbvitele, artifaktok, stb.
Ez kérem üt. -
Lyan Kyj #200 minél többet nyomom vele, annál erősebben érzem, h ebből CE lesz:) -
#199 jó ez a guru oldal is, nem kell várni és jön maxal ittis, de ez a 40 perc igy is egy örökkévalóság:) -
Lyan Kyj #198 Hmuda, véleményedet kérjük. Nekem abszolúte bejön, de lehet elfogult vagyok. Főleg a Hősök, ugye... -
#197 Találtam jó helyet :o)
www.pcguru.hu -
NZiM #196 én 3dgamersről, regelsz gyorsan, és akkor enged a maxoddal tölteni asszem, igaz ki kell várni a sorodat :( -
#195 Honnan szeditek?
Mert nekem baromi lassan jön! -
NZiM #194 Lassan nekem is... még fél óra. Írj majd hogy milyen. -
Lyan Kyj #193 telepítés folyamatban... -
#192 Nekem még egy óra. -
Lyan Kyj #191 2%:DD
de csak 130-cal tom szedni:S -
#190 Még csak most került fel. Vagy mindenki az alapján ítéljen, hogy milyen szépen csorog lefelé? -
#189 Ahhoz képest nincs nagy aktivitás. :/
Semmi vélemény,beszámoló,semmi. -
Lyan Kyj #188 Már külföldi nagyletöltőkön van, 3dgamers, fileplanet stb!! 1,2gb! -
#187 Azt mondták am lesz demó.Ööööhhm....Hol van?