675
-
#186 1.9-es béta frissítésben volt már WS support :)
demót behúzni, kötelező! -
#185 Pénteken lesz demo!!!! :o)))))))) -
#184 mivel 1 hetet késik a játék (dec. 1. és hétvégén aranyra került) +2 db extra jár a CE-hez. nem tudja vki mi az? :) -
#183 Hi!
Nem tuggya valaki ho mikor jelen meg, és ho mikorra várható demo? -
#182 itt a könyv ami a gyűjtőhöz lesz, novelláskötet, 416 oldal, megjelenés novemberben :D
6 fontért árulják, ez kb 2500 FT
-
ez a gyűjtő... odab@sz, de 19ért drága :(
"Teljes könyv formájában Anthony Reynolds regénye kap helyet benne. A Gothic 3. amulettnél lényegesen jobban kinéző, állványos szimbólum kerül a dobozba, plusz matrica szett, poszter, 80 oldalas kézikönyv, zászlótartó zászlóval" hardwired.hu -
#180 ^_^ -
Lyan Kyj #179 "unprecedented" - azért ez leír mindent sztem!
Gardan, készülj fel, újra nyeregbe száll a rettegett ellenfél! -
#178 hétvégén jön az 1.8-as patch a béta teszthez. új egységek, pályák, balance... -
#177 gamespot előzetes
van kép hős ablakról + skill tree-ről is
-
#176 amint írtam a digic pictures csinálta az intrót, az érdem az övék! zárt bétateszt folyik, legutóbbi patch, 1.5ös balace-olás történt benne, szal jól haladnak -
#175 na végre én is megnéztem az introt! Warhammer mindig nagyot alkotott introk terén, de sztem nem csak abban
amúgy amit tölteni lehet verziót, az maga a demo, vagy egy béta verzió szerűség? :| -
#174 MoC introja téleg jobb, de ez is oda csap.
főleg a vége, koponya-felnyitás. -
Wini #173 de azért közel se olyan jó mint ez :) -
#172 nézd meg a warhammer online intróját is..az is nagyon hangulatos!
-
#171 hát így egymás után 3szor megnéztem az intrót ami elérhető hd felbontásban a digic pictures honlapján... ez a legjobb intro amit valaha láttam, aláz mindent!!
"For the Empire!!!" -
#170 pedig már reménykedtem:( -
#169 zárt béta folyik, megjelenés 1-2 hónap, szépen haladnak, tartható -
#168 betat honnan lehet leszedni, vagy ez vmi fizetős?:o -
gamehunter12 #167 A játéknak van magyar oldala? -
#166 Bárcsak nekem is mennne -
Lyan Kyj #165 vok, felőlem mehetünk, sztem nem lenne rossz egy TS, vagy vmi..pm-be írj, ha vagy -
#164 Úgy látszik én már csak az eredetivel fogok játszani, lehet én is megveszem, ha már amúgy is magyar játék... -
#163 étvágyat akkor írj ide hogy mikor mész fel! -
Lyan Kyj #162 V nem chat, csak azt kerestem...V-vel kizoomol mint állat:) Este nyomhatunk majd, most elmegyek kajálni:) -
#161 v a chat?! :( na majd kiderül. nyomunk még 1et? :D
-
Lyan Kyj #160 jaja, a gyorsaság itt igen fontos! A kamerát elkezdtem forgatni össze-vissza, aztán megkeveredtem, nem tudtam mi merre van:)
Amúgy kerestem chatet, véletlenül megnyomtam V gombot..Uh,Empire at Warban volt hasonló:))
Buy menüt nem vágtam kicsit, csak kattolgattam:) Egységeket nagyon ki kell ismerni.
Nem tom mi volt az a csonti ott ÉK-en a 2. menetben, de benéztem. Egy sereg kutyust rákültem, és semmi baja nem lett:) -
#159 No igen köszönjük a játékot, pörög a multi ezerrel, nem vagyok nagy stratégia mester (inkább c&c, és nem "ez" a total war-os) viszont sokkal több straégiai érzéket kíván, gyors és pontos döntéshozatalt!
grafika 1024 és hányinger (LCD-ink widescreenek, ezért nem natívban kell futttani, s így csúnya)
ez a területfoglalós móka nagyon meleg.. a morál drop meg ja... ez van :D
elfek repülő sasai kicsit bénán néznek ki olykor de legalább műxik :]
Thx Lyan a játékot For the Empire
majd még jövök, de éjjel meló holnap meg suli :( písz -
Lyan Kyj #158 Alwares, nagyon hálás vok a kódért!!! Műxik. Kapásból elindult, bár az elején megijedtünk, mert állandóan visszadobott hostolt játékból a lobbyba, de egy újraindítás megoldotta a dolgot.
Csináltam egy accot, és felengedett a kóddal. EmThorral nyomtunk is 2 menetet.. nagyon király lesz ez a játék.
Elsőre azt sem vágtam mi van, egyre több mindent kezdek érteni:)
Gardan, nem vettem észre a buy gombot a 2. menetben, annyira szürke volt, azt hittem szineződik v vmi:))) Azért egy kis csatát nyertem egyik helyen, amikor vhogy az elhullott hősöm ott termett:) Ez a moráldrop/run jól hangzik, de nagyon idegesítő, főleg a végén, mikor szegény ellennek 2-3 lényt keresztül kell üldöznie a pályán, mert a másik játékos nem tudja irányítani őket, ők meg csak futnak: A lények beszólásai a többi warhammeres játékokban is ugyanezek voltak, jó volt hallani őket. Grafikát 1024x768 maxra dobta, másban nem is engedett játszani, érződik, h sok minden kivan még véve.
Viszont a játékélménnyel nagyon megvok elégedve, az biztos, h azonnal rohanok megvenni, ha kijön!
-
#157 azt írják a fejlesztőktől függ a megjelnés nem a béta teszttől -
Lyan Kyj #156 -
#155 Nah mindjárt küldöm most jutott eszembe hogy már letöröltem. Nah madj a teljes! -
Lyan Kyj #154 Ok -
#153 Akkor majd szólok ha meguntam a szarakodást vagy ha müködik a játék és akkor azért mert nem kapod meg! -
Lyan Kyj #152 én jelentkezem:)) -
#151 Ezek a változtatások orvosolhatják a problémámat! Ha müködik akkor király ha nem lehet jelentkezni a kulcsomért! -
#150 most toltam elfekkel kicsit, vmi káosz szörnyek ellen, egyik hőse felkapta egységeimet és odébbvágta, meg bunkóval közéjükcsapott azok elrepültek :) királyság -
Lyan Kyj #149 talán szólni kellene nekik, mint a HoM&MV-nél, h ne adják ki még egy ideig, ott bevált! Ezen játék nem bukhat el ilyenen! -
#148 van ki meglepődne, ha októberre aranyba menne a cucc... host/join, csatlakozás problémák, nem látom az indított játékokat, ilyesmiket javítgatnak -
#147 mi változott?