675
  • EmThor
    1.9-es béta frissítésben volt már WS support :)

demót behúzni, kötelező!
  • oO VinyuS Oo
    Pénteken lesz demo!!!! :o))))))))
  • EmThor
    mivel 1 hetet késik a játék (dec. 1. és hétvégén aranyra került) +2 db extra jár a CE-hez. nem tudja vki mi az? :)
  • Homeworld30
    Hi!
    Nem tuggya valaki ho mikor jelen meg, és ho mikorra várható demo?
  • EmThor
    itt a könyv ami a gyűjtőhöz lesz, novelláskötet, 416 oldal, megjelenés novemberben :D

6 fontért árulják, ez kb 2500 FT
  • EmThor

ez a gyűjtő... odab@sz, de 19ért drága :(

"Teljes könyv formájában Anthony Reynolds regénye kap helyet benne. A Gothic 3. amulettnél lényegesen jobban kinéző, állványos szimbólum kerül a dobozba, plusz matrica szett, poszter, 80 oldalas kézikönyv, zászlótartó zászlóval" hardwired.hu
  • EmThor
    ^_^
  • Lyan Kyj
    "unprecedented" - azért ez leír mindent sztem!

Gardan, készülj fel, újra nyeregbe száll a rettegett ellenfél!
  • EmThor
    hétvégén jön az 1.8-as patch a béta teszthez. új egységek, pályák, balance...
  • EmThor
    gamespot előzetes

van kép hős ablakról + skill tree-ről is
  • EmThor
    amint írtam a digic pictures csinálta az intrót, az érdem az övék! zárt bétateszt folyik, legutóbbi patch, 1.5ös balace-olás történt benne, szal jól haladnak
  • SLICK
    na végre én is megnéztem az introt! Warhammer mindig nagyot alkotott introk terén, de sztem nem csak abban

amúgy amit tölteni lehet verziót, az maga a demo, vagy egy béta verzió szerűség? :|
  • Serpa
    MoC introja téleg jobb, de ez is oda csap.
    főleg a vége, koponya-felnyitás.
  • Wini
    de azért közel se olyan jó mint ez :)
  • _Atti_
    nézd meg a warhammer online intróját is..az is nagyon hangulatos!

• EmThor
    hát így egymás után 3szor megnéztem az intrót ami elérhető hd felbontásban a digic pictures honlapján... ez a legjobb intro amit valaha láttam, aláz mindent!!

"For the Empire!!!"
  • LasCar16
    pedig már reménykedtem:(
  • EmThor
    zárt béta folyik, megjelenés 1-2 hónap, szépen haladnak, tartható
  • LasCar16
    betat honnan lehet leszedni, vagy ez vmi fizetős?:o
  • gamehunter12
    A játéknak van magyar oldala?
  • Alwares
    Bárcsak nekem is mennne
  • Lyan Kyj
    vok, felőlem mehetünk, sztem nem lenne rossz egy TS, vagy vmi..pm-be írj, ha vagy
  • Alwares
    Úgy látszik én már csak az eredetivel fogok játszani, lehet én is megveszem, ha már amúgy is magyar játék...
  • EmThor
    étvágyat akkor írj ide hogy mikor mész fel!
  • Lyan Kyj
    V nem chat, csak azt kerestem...V-vel kizoomol mint állat:) Este nyomhatunk majd, most elmegyek kajálni:)
  • EmThor
    v a chat?! :( na majd kiderül. nyomunk még 1et? :D
  • Lyan Kyj
    jaja, a gyorsaság itt igen fontos! A kamerát elkezdtem forgatni össze-vissza, aztán megkeveredtem, nem tudtam mi merre van:)

Amúgy kerestem chatet, véletlenül megnyomtam V gombot..Uh,Empire at Warban volt hasonló:))

Buy menüt nem vágtam kicsit, csak kattolgattam:) Egységeket nagyon ki kell ismerni.

Nem tom mi volt az a csonti ott ÉK-en a 2. menetben, de benéztem. Egy sereg kutyust rákültem, és semmi baja nem lett:)
  • EmThor
    No igen köszönjük a játékot, pörög a multi ezerrel, nem vagyok nagy stratégia mester (inkább c&c, és nem "ez" a total war-os) viszont sokkal több straégiai érzéket kíván, gyors és pontos döntéshozatalt!

grafika 1024 és hányinger (LCD-ink widescreenek, ezért nem natívban kell futttani, s így csúnya)

ez a területfoglalós móka nagyon meleg.. a morál drop meg ja... ez van :D

elfek repülő sasai kicsit bénán néznek ki olykor de legalább műxik :]

Thx Lyan a játékot For the Empire

majd még jövök, de éjjel meló holnap meg suli :( písz
  • Lyan Kyj
    Alwares, nagyon hálás vok a kódért!!! Műxik. Kapásból elindult, bár az elején megijedtünk, mert állandóan visszadobott hostolt játékból a lobbyba, de egy újraindítás megoldotta a dolgot.
    Csináltam egy accot, és felengedett a kóddal. EmThorral nyomtunk is 2 menetet.. nagyon király lesz ez a játék.
    Elsőre azt sem vágtam mi van, egyre több mindent kezdek érteni:)

Gardan, nem vettem észre a buy gombot a 2. menetben, annyira szürke volt, azt hittem szineződik v vmi:))) Azért egy kis csatát nyertem egyik helyen, amikor vhogy az elhullott hősöm ott termett:) Ez a moráldrop/run jól hangzik, de nagyon idegesítő, főleg a végén, mikor szegény ellennek 2-3 lényt keresztül kell üldöznie a pályán, mert a másik játékos nem tudja irányítani őket, ők meg csak futnak: A lények beszólásai a többi warhammeres játékokban is ugyanezek voltak, jó volt hallani őket. Grafikát 1024x768 maxra dobta, másban nem is engedett játszani, érződik, h sok minden kivan még véve.
    Viszont a játékélménnyel nagyon megvok elégedve, az biztos, h azonnal rohanok megvenni, ha kijön!
  • EmThor
    azt írják a fejlesztőktől függ a megjelnés nem a béta teszttől
  • Lyan Kyj
  • Alwares
    Nah mindjárt küldöm most jutott eszembe hogy már letöröltem. Nah madj a teljes!
  • Lyan Kyj
    Ok
  • Alwares
    Akkor majd szólok ha meguntam a szarakodást vagy ha müködik a játék és akkor azért mert nem kapod meg!
  • Lyan Kyj
    én jelentkezem:))
  • Alwares
    Ezek a változtatások orvosolhatják a problémámat! Ha müködik akkor király ha nem lehet jelentkezni a kulcsomért!
  • EmThor
    most toltam elfekkel kicsit, vmi káosz szörnyek ellen, egyik hőse felkapta egységeimet és odébbvágta, meg bunkóval közéjükcsapott azok elrepültek :) királyság
  • Lyan Kyj
    talán szólni kellene nekik, mint a HoM&MV-nél, h ne adják ki még egy ideig, ott bevált! Ezen játék nem bukhat el ilyenen!
  • EmThor
    van ki meglepődne, ha októberre aranyba menne a cucc... host/join, csatlakozás problémák, nem látom az indított játékokat, ilyesmiket javítgatnak
  • Serpa
    mi változott?