Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Bárcsak nekem is mennne <#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

vok, felõlem mehetünk, sztem nem lenne rossz egy TS, vagy vmi..pm-be írj, ha vagy

Alwares
Úgy látszik én már csak az eredetivel fogok játszani, lehet én is megveszem, ha már amúgy is magyar játék...

EmThor
étvágyat akkor írj ide hogy mikor mész fel!

V nem chat, csak azt kerestem...V-vel kizoomol mint állat😊 Este nyomhatunk majd, most elmegyek kajálni😊

EmThor
v a chat?! 😞 na majd kiderül. nyomunk még 1et? 😄

jaja, a gyorsaság itt igen fontos! A kamerát elkezdtem forgatni össze-vissza, aztán megkeveredtem, nem tudtam mi merre van😊

Amúgy kerestem chatet, véletlenül megnyomtam V gombot..Uh,Empire at Warban volt hasonló😊)

Buy menüt nem vágtam kicsit, csak kattolgattam😊 Egységeket nagyon ki kell ismerni.

Nem tom mi volt az a csonti ott ÉK-en a 2. menetben, de benéztem. Egy sereg kutyust rákültem, és semmi baja nem lett😊

EmThor
No igen köszönjük a játékot, pörög a multi ezerrel, nem vagyok nagy stratégia mester (inkább c&c, és nem "ez" a total war-os) viszont sokkal több straégiai érzéket kíván, gyors és pontos döntéshozatalt!

grafika 1024 és hányinger (LCD-ink widescreenek, ezért nem natívban kell futttani, s így csúnya)

ez a területfoglalós móka nagyon meleg.. a morál drop meg ja... ez van 😄

elfek repülõ sasai kicsit bénán néznek ki olykor de legalább mûxik :]

Thx Lyan a játékot For the Empire

majd még jövök, de éjjel meló holnap meg suli 😞 písz

Alwares, nagyon hálás vok a kódért!!! Mûxik. Kapásból elindult, bár az elején megijedtünk, mert állandóan visszadobott hostolt játékból a lobbyba, de egy újraindítás megoldotta a dolgot.
Csináltam egy accot, és felengedett a kóddal. EmThorral nyomtunk is 2 menetet.. nagyon király lesz ez a játék.
Elsõre azt sem vágtam mi van, egyre több mindent kezdek érteni😊

Gardan, nem vettem észre a buy gombot a 2. menetben, annyira szürke volt, azt hittem szinezõdik v vmi😊)) Azért egy kis csatát nyertem egyik helyen, amikor vhogy az elhullott hõsöm ott termett😊 Ez a moráldrop/run jól hangzik, de nagyon idegesítõ, fõleg a végén, mikor szegény ellennek 2-3 lényt keresztül kell üldöznie a pályán, mert a másik játékos nem tudja irányítani õket, õk meg csak futnak:<#bohoc> A lények beszólásai a többi warhammeres játékokban is ugyanezek voltak, jó volt hallani õket. Grafikát 1024x768 maxra dobta, másban nem is engedett játszani, érzõdik, h sok minden kivan még véve.
Viszont a játékélménnyel nagyon megvok elégedve, az biztos, h azonnal rohanok megvenni, ha kijön!

EmThor
azt írják a fejlesztõktõl függ a megjelnés nem a béta teszttõl

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Alwares
Nah mindjárt küldöm most jutott eszembe hogy már letöröltem. Nah madj a teljes!

Ok<#eljen><#worship>

Alwares
Akkor majd szólok ha meguntam a szarakodást vagy ha müködik a játék és akkor azért mert nem kapod meg!

én jelentkezem😊)

Alwares
Ezek a változtatások orvosolhatják a problémámat! Ha müködik akkor király ha nem lehet jelentkezni a kulcsomért!

EmThor
most toltam elfekkel kicsit, vmi káosz szörnyek ellen, egyik hõse felkapta egységeimet és odébbvágta, meg bunkóval közéjükcsapott azok elrepültek 😊 királyság

talán szólni kellene nekik, mint a HoM&MV-nél, h ne adják ki még egy ideig, ott bevált! Ezen játék nem bukhat el ilyenen!

EmThor
van ki meglepõdne, ha októberre aranyba menne a cucc... host/join, csatlakozás problémák, nem látom az indított játékokat, ilyesmiket javítgatnak

Serpa
mi változott?

Alwares
Remélem a patch felrakása után már menni fog...

EmThor
kijött az 1.3-as patch, durva, nagyon dolgoznak a "gyárban" 😄

EmThor
tehát a videóban látott paplovag harcosnak 3 féle skilljei vannak, combat, dual meg még 1 arra nem emlékszem de vmi support lesz, és ezeken belül van x darab, lehet osztani a pontokat majd...

combat nyilván harci skill, duel ugye majd a hõs vs hõs-re, a támogató meg saját egységek pl morálját növeli

EmThor
hát nem tudom. 1.3-as patch-re várva, nem játszanak sokan vagy nem mi van. 1360x768-as nem szabvány WS felbontás van, de nem próbáltam...

viszont a hõsnek komoly skill tree-je van!

hát, amit eddig láttam belõle, aszerint nálam is nagyon esélyes!

SLICK
ja 40 lesz? :o akkor nem szóltam semmit 😄
amúgy ez a game mindig is tetszett, grafikailag, játékélményileg, mindenhogy... na de ha már ez nem is lesz rövid, az év játéka is lehet majd

_Atti_
tényleg amugy lan nincs benne? hamachival nem lehet összehozni a dolgot?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

az a 40 pálya single-ben szerintem elég hosszú lesz😊

Alwares, rám mindig számíthasz<#eljen>

SLICK
remélem ez a game hosszabb lesz mint a Down of War... 😄

Alwares
Hát belépni még be-be tudok csak aztán az a baj hogy ott látom is a játékokat csak nem tudok csatlakozni, az automatch meg sehogy se talál semmit se... Lehet lassan tényleg megunom a probálkozást és odaadom a kódomat...

EmThor
amikor a multira mész, ott is be kell jelentkezni még egyszer. ha ez nem jön fel, lehet ez is a hiba forrása. minden esetre a hiba az ön készülékében van!

Ha esetleg megunnád a próbálkozást, nekem nyugodtan elküldheted az accod adataid😛

Alwares
Én úgyanúgy Alwares néven próbálkozom jáccani eddig mindenféle sikernélkül..

Csõ. Csak szeretném tudni hogy milyen néven van fent esetleg magyar játékos.
Serpa
vajon még lehet ilyen kódot kapni?

Alwares
Mikor játszom ki van nyomva a tüzfal (ZoneAlarm).

Serpa
nem hiszem.

tûzfal nem blokkol vmit, amit nem kéne?

Alwares
Le és msot már tényleg nem tudom mi van. Nem lehet az is baj hogy DSL modemes netem van?

EmThor
update-ert lefuttattad?

Alwares
Én például csak játszanék vele ha sikerülne felcsatlakozni az egyik játékra de eddig ilyen még nem volt sajnos... Mert elárulom hogy ez egyelõre csak egy muliplayer béta és nem könnyü beüzemelni rendes müködésre és a gépigénye is egyelõre eléggé nagy... Mert még még nincsen optimizálva...

nahát,kíváncsiságból kerestem rá erre a gémre,mert úgy tudtam,hogy szeptember körül jelenik meg a boltokban.És itt látom,hogy már játszotok vele???
Alwares
Én még egyszer sem tudtam vele játszani de a grafikát levettem amennyire lehet.

ja, arra én is kíváncsi vagyok... gondolom a graf nem maxon van?..

Alwares
Jah lenne még egy kérdésem, te milyen gépen játszasz vele, és mennyire szaggat be?

EmThor
van 4 térkép, hostolásnál balra fenn beadja a könyvtárat, onnan tudsz választani, siege-n és village-n így sikerült jáccanom, bár elõbbin elején kilépett a támadó fél a várostromból.

a pusztaságon meg havas pályán az automatch módban nyomultam, kevés sikerrel 😄

Alwares
Oksa megpróbálom azt is, eddig mindig ugy kerestem hogy mindkettõ térkép be volt jelölve. Vannak más térképek is amik alapból benne vannak a játékban?

EmThor
nálam megy jól. automatch-el próbálkozz akkor, középen kell pöttyözni itt is, egyik térképet csak!!

Alwares
Hostoltam már nem egyszer de nem nagyon jöttek fel. Szóval a redy-t bejelölve tudnak belépni? Lehet az volt a baj, de nem hiszem mert már jól is csináltam. Pedig ma már minden frankón meg van csinálva és nem tudok csatlakozni egy játékhoz sem. Azért ma délután még próbálkozom vele...

EmThor
lenti képen a kis toronyba bele tudtam pakolni egy szakasz íjászt (lovasokkal próbált meg kitakarítani az ellen, természetesen azok ne tudtak bejönni, aztán a hõse bejött és levert), azok onnan ki tudnak lõni az ellenre. a falus pályán meg még sehol sem vettem észre hogy le lehet rombolni az épületeket, de erre van ígéret elvileg, hogy lehet...

EmThor
de így hogy szaggat meg széthúzott a kép, nem az igazi :/