520
Mortal Kombat Shaolin monks
  • nicker891
    Az armageddon is ki jött rá.
  • Harkat 89
    Attól függ, ha pénzes vagy Ps 3 jobb mert ingyenes net, ami elég jó ha
    sokat multyzol. Amugy örülök hogy a Shaolin monks van boxra is, már csak
    kéne találnom valakit ki eladja nekem használtan:) Az Armageddon az nem
    jött ki rá? az ha jól tom shaolin utáni kiadás.
  • SavUdvar
    Természetesen xbox360-ra van a shaolin én jelenleg most azt töltöm is.
    Ps2-m van de szeretnék box360-at jobban megéri mint a ps3.
  • Harkat 89
    De nem mindegy xbox-ra vagy xbox-360 -ra. Mert nekem kéne nagyon valmeilyik rész, de egyiketse láttam még Xbox360-ra.
  • SavUdvar
    A Shaolin Monks az kijött box-ra is. Meg majd a legújabb mortal is ki fog jönni rá ha jól tom. Shaolin az 2-en jó menni benne, az a baj nem tok kivel játszani. Vs módban meg kevés a kari sajna.
  • Harkat 89
    Nemtdja valaki hogy véletlenül az egyik MK rész nem-e jött ki
    Xbox 360 -ra ?
  • nicker891
    Tom én is végig vittem és nekem is sok conect art-ot kellene még megkeresni. Vissza kell menni az elejéig mert sok mindent csak később tudsz megszerezni.
  • SavUdvar
    Nem baj már sikerült ma. 9 menet van benne a vége kemény volt Scorpien, Sub Zero, Ermac, Reptile egyszerre jöttek és őket kellett leverni, de jó volt. Így mostmár 106%-on vagyon, de a conect art-ban még mindig sokminden van ami kérdőjel.
  • nicker891
    Hát azt nem vágom.
  • nicker891
    Baraka: soul tombsba balra be kell menni az ajtón (ami fölött piros jel van), utána a legelső ajtón be kell menni szembe felmászol a falon, balra lesz egy szobor azt széttöröd átmész rajta aztán long jumppal átugrasz elvileg ott lesz.
    Reptile: living forestben a tüskés árok felé kell menni, ahol a brother of shadows-os bigyók vannak kinyírod őket felugrasz az ajtóhoz bemész, lesz balra egy kis vízesés átugrasz long jumppal, balra lesznek elindulsz lesz 6 kőszobor abból 2 életre kell azoknak kell széttörni a páncélját és az egyiket hozzávágod a csukott ajtóhoz elvileg szét kell törnie (az ajtónak), amikor visszatérsz a vízeséshez ott lesz a koin.
  • SavUdvar
    Heló! Azt amit a játék végén lehet elérni a fountry-ban.
  • nicker891
    kitanát az evil monastery-ben lehet megszerezni, miután legyőzted a 3 csajszit visszafele széttörsz minden szobrot lefelé lesz egy dupla egymás mellett ami mögött van egy portál, a portállal szembe meg egy tető oda kell felugrani dupla ugrással és elvileg ott lesz. Kicsit zavaros, de elvileg mukszik. Sok szerencsét!!!!
  • nicker891
    Hali! Nem vágom h milyen módra gondoltál.
  • SavUdvar
    Survial mód elérését hogy kell. Le tudná írni valaki magyarúl.
    Meg van annak valami értelme kapunk valamit ha megcsináljuk?
  • szehi
    nicker891 kössz a választ!
    de má kóddal Sub-Zero és Scorpion is megvan
    (azért kellettek igazából mert uncsitesóm kedvence Scorpion nekem meg Sub-Zero és ketten igy tudjuk vinni co-op módban)
    Amugy hol van a többi mortál kombatos?? eléggé kihalt a fórum...
  • nicker891
    Morfin pedig oda kell dobálni a karókhoz, nekem kung laoval sikerült. Am merre jársz a játékban?
  • nicker891
    Hali szehi. scorpiont akkor tudod a story módban elérni ha Liu kanggal végigviszed a játékot, Reptilet a living forestben lehet megszerezni. Sub-zerot a véres "hajóutatok" után ahol van az a nagy ajtó, két oroszlános szobor a baloldali háta mögött van, fel kell ugrani.
  • Taxi2
    Hello emberek lenne egy érdekes kérdésem.Egyszer láttam egy videot egy olyan MK-ról ami olyan mint egy szerepjáték...egy kisgyerekkel indulsz aki széplassan felnő és az út során kifejleszthetsz vele különleges mozdulatokat stb...nagyon faszán nézett ki de nem tudom mi a neve..biztos hogy mk volt mert ilyen készítős interjúban volt meg benne volt Raiden is ...ha vki tudná a nevét annak nagyon megköszöném ha beirná.....addig Shaolin Monksot zúzom :D
  • szehi
    Nekem az lenne a kérdésem hogy nemtudjátok hogy hol vannak azok a piros "pöttyök" amikkel megszerezhetem a többi karaktert??? a nyomi Johny Cage má megvan!!
    HELP!!!!
  • szehi
    morfin addig kell verni a barrakát amig lenem esik a helyéről a két kard!! aztán azt beledobálhatod majd és ha min2 benne van meghal!!
  • morfin
    Smoke 3. küldetése nem akar összejönni. Tudom, hogy már volt tárgyalva, de valahogy nem világos. A terem közepén lévő zöld verembe dobjam a kis barakkákat, vagy hová dobáljam ? A plafonon lévő karók túl magasan vannak. Valaki segítsen !!!!!
  • Kazuma92
    Shao Kahnak van egy jó megoldása! Én úgy nyírtam ki, (kung laoval és liu kangel is) hogy alig ütött belém. soha ne menj a közelébe! csak dobáld a kalapod (lol ez a mondat de hülyén hangzik) vagy h liuval vagy lőjjed tűzzel. amikor előveszi a kalapácsát és elkezd forogni, akkor tudsz 2-t nagyugrani, és ezzel menekülj.. és csak dobáld, dobáld, dobáld, ő forog, ugorj, uugorj, menekülj..:D
  • Seth
    Hát amikor pörög akkor menekülj előle, utána liheg kicsit akkor lehet adni neki
  • Ironmask
    1 kérdés! hol találom meg az élethosszabítócsíkot????
  • Ironmask
    valaki segítsen mert megint megpróbáltam kinyírni őket mostmát Shamg Stung simán megy Kintaro is,de Shao Kahnmikor forog a kalapáccsal és eltalál...pfff félig volt az életem eltalált a kalapáccsal és ledarálta nagyon picikére és kinyírt...valaki segítsen már!Please!!!!!!!!!!!!!Help!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ironmask
    az sajnos nincs action replay maszkom!Honnan lehet szerezni???
  • Seth
    Noob Saibottal nem lehet harcolni, csak Kano, Ermac és Mileena-val. Illetve Kabal is benne van, de őt megmenteni lehet
  • jani13330
    hy
    szerintem nem lehet harcolni noob saibottal
    ő csak 1 mellékszereplő
  • jani13330
    Van action replay maxod?
    mert ha nincs akkor cseszheted
  • Ironmask
    emeberek!valaki nem tudja hogy Liu Kang-et nem lehet behozni valahogy a játékba???Kung Lao-val vagyok az utolsó főellenségeknél!Shang Stung Kintaro Shao Kahn!Jól jönne 1 kis segítség!Mert Shang Stung-ot meg Kintarót legyőzöm,de ledarálják az életem és Saho Kanh-hoz lófasz életem marad és mindig megöl!Valaki tud segíteni?
  • Ironmask
    emeberek valaki nem tud kódokat a játékhoz??Pl örök élet mód stb...mert nagyon nehéz a vége és jól jönne 1 God kód...
  • Kowu
    Hello mindenkinek! Olyan főellenségekre találtam rá a játékban akikre nem is gondoltam volna Pl. Ermac, és újra meg tudtam küzdeni Mileenaval is. És itt jön a kérdésem. Egy videóban egy pillanatra feltűnik Noob Saibot, akit Sub-Zero üldöz. Szerintem Noob Saibottal is lehet valahol harcolni, de hol? Ha valaki tudja hogy hol keressem, kérem segítsen!
  • Ironmask
    na emberek a játék végén vagyok...huh nagyon nehéz az uccsó 3 főellenség...Shang Stung...Kintaro..Shao Kahn...
  • Ironmask
    most vagyok Scorpion-nál kurva nehéz
  • Kazuma92
    istenem hogy lehet ennél a résznél elakadni...
    csak vissza kell menni és egy szobornál megfogod látni a kardot.. szétvágod a két "lebilincselt" zombit a falnál és kinyílik az ajtó.
  • Ironmask
    na valaki tud segíteni????
  • Ironmask
    köszi a segítséget!sikerült átjutnomk a következő pályára,de megint elakadtam!egy olyan résznél,hogy bennt vagyok 1 helységbe van föntt 1 forgó valami abba 4 vagy 5 ilyen Baraka szerű szörnyt belelöktem és akkor lenyílott egy rész ahol fölt tudtam menni a fenti részre és bemegyek 1 helyre jön 1 videó ,hogy 1 szobor kezéből le esik 1 kard!és ennyi...a kardot hol találom?és hogyan jutok tovább?Várom a válaszokat!előre is köszönöm!
  • jani13330
    bocs ha nem érted de nemtom elmagyarázni
  • jani13330
    menj vissza a portalba és ahol visszajössz menj le
    ott jobbra lesz egy sötét hely ott fel tudsz mászni
  • Ironmask
    Szevasztok Emberek!Kinyírtam Reptile-t!Hogyan tovább?merre kell mennem,hogy átjussak a következő pályára?kéne segítség,mert járkálok össze vissza,de nincs semmi átjáró!!!Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm!