520
Mortal Kombat Shaolin monks
-
#400 na kinyírtam hogyan jutok a következő pályára???mert járkálok össze vissza és semmi átjáró...segítsetek -
#399 Hy!Emebrek épp játszok a Game-el és Reptile ellen harcolok Kung Lao-val!Hogy a legegyszerűbb kinyírni Reptile-et?Várom a válaszokat és a tanácsokat! -
david151617 #398 Hello mindenki.
Vennék X-box (1)-hez shaolin monksot, nagyon kénne,tehát ha valaki jó üzletet akar csinálni az írjon nekem
Minnél hamarabb kéne,az árról üzenetben megegyezünk -
#397 őőő.. nemtommár:D
de azóta biztos végigvitted... -
The Best #396 Ja és azt a falonugrás képességet hogy lehet megszerezni?
-
The Best #395 köszi -
#394 azt csak akkor tudod elérni, ha megszerezted a falonugrás képességet. Ekkor a két oszlop közt kell felugrálnod érte. -
The Best #393 köszi már megvan. de ismét elakadtam van egy pörgökés a levegöben és van 1 piros érem azt sehogy nem tudom elérni. valaki aki járt itt az tudna segiteni? -
#392 sztem csak simán menj be az ajtón (kapcsold be a térképet) -
The Best #391 Valaki tudna segíte nem vágom hogy mit kel csinálni!
Az elején vok mikor az Ál Raiden elhívott minket a Monasterybe és itt bementem egy templomba ahol meghuztam 1 kart és kijött 2 tüske arra rávertem 2 ellent majd kinyílt fent az ajtó! Bementem és itt nemtok sehova se menni! Vannak tüskék a terem végében meg egy azstalféleség jobbra elötte meg két kokcka amire ha rálépek mond valamit raiden de ilyet találtam a portáloknál is!
-
#390 nemtudom, nekem ps2-re van meg, de azt se tudtam, hogy van benne survival mód:/
Ezt hol találom? -
jani13330 #389 a neten láttam hogy lehet lenni goróval kitaróval.
tudja valaki hogy hogy lehet
vagy csak ps2-n lehet? -
jani13330 #388 mejikőtöknek van xbox-a?
-
jani13330 #387 ha valaki tud segíteni akkor előre is megköszönöm!
-
jani13330 #386 nekem mindig lefagy a Survival mód 3. szintje után
tudja valaki hogy ez miért lehet? -
jani13330 #385 én 115 %-os vagyok
-
#384 -_- -
dragon250 #383 na már mind1 mer megtaláltam :D minden megvan:) -
dragon250 #382 AM 105%os vagyok:D
-
dragon250 #381 CSÁTOK! LÉCCI IRJÁTOK LE NEKEM HOL TALÁLOM REPTILET MERT MÁR MINDENT MEGNÉZTEM! ELŐRE IS KÖSZ! -
#380 aham
akkor még várok egy kicsit... -
#379 teljesen tökéletes ps2 emu még nincs.
meg attól is függ h mien géped van:)
am. én ps2-n toltam -
#378 én szivesen játszanék veled coop módban MKSM-t
Csak egy feltétellel
ha szerzel nekem egy értelmes PS2 emulátort vagy egy XBOX emulátort
PCSX2 0.9.4 egy nagy .... mert bios problémái vannak de töltöttem le biost hozzá de szart se értem vele -
#377 a világító négyzetek egy borzalmas nagy fasság a shaolin monksba : Coop- módba ketten kell rálépnetek(egyik az egyikre, másik a másikra). Én emiatt vok ideges, hogy senkinek se tetszett a játék és nemtok coop módba jáccani senkivel:D -
#376 Szevasztok!Ha a világító négyzetekre rálépek milyen feladványról beszél Raiden?Mit kell megoldani? -
qanchi 2007 #375 szekendi úgy kell megsebezni barakát hogy amikor baraka megszédül bele kell dobni a kardot ezt meg kell csinálni 2-szer -
#374 cső!
Valaki tudna nekem segíteni?
Smoke mini misszióiban kellene segíteni. Pontosan hol találom a Hiden fatality-t? (azon belül hogy soul tombson) megakarom csinálni, kell a klasszikus MK2 :) (ha valaki tudja a többit, azokat is leírhatja) előre is kösz -
Roltshee #373 A kockák csak Co-Op módban (2p) haszálhatók. Ebben a teremben Raiden azt gügyögi, hogy "Emlékezz, az ellenség arra is használható, hogy segítsen előrejutásodban!". Tehát dobj egy ellen a szögekbe, ugorj rá, azt hadd szokja. Have Fun -
Roltshee #372 Ott van két kard, egyesével csapkodd velük, A nagy karddal körrel támadj, a kicsivel kockával. Ha jól nyomod "Test your Might" jön és R2-vel! dobd bele a kardot Barakába. Aztán jöhet a másik blade. Ha mind a két kard benne van, jöhet közelröl az L1! Finish Him!!! Have Fun!
-
lampard99 #371 Hello elakadtam HELP!!!!!!
Az elején vok mikor az Ál Raiden elhívott minket a Monasterybe és itt bementem egy templomba ahol meghuztam 1 kart és kijött 2 tüske arra rávertem 2 ellent majd kinyílt fent az ajtó! Bementem és itt nemtok sehova se menni! Vannak tüskék a terem végében meg egy asztalféleség jobbra elötte meg két kokcka amire ha rálépek mond valamit raiden -
lampard99 #370 hello vslaki dobjon meg egy ""végigjátszásal"".!:D -
Trayel #369 Köszi!
Kitananál elhuztam azt a kart. de semmi Living Forestben előttem van egy szobor.ha r2 (asszem) zök ugrik a help de nem vágom az angolt
áhhhhhhhhh -
Szekendi #368 Elakadtam Barakánál:(
Elverem az utlsó részig a harcban,amikor összeakadás után megszédül,de nem tudom sebezni.Raiden tanácsot ad,de nem tudom melyik gombbal kell megölni.Vmi impale and finish him.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Szekendi #367 Trayelnak:Ha jól emlékszem az első az égő akadémia,utána kitana,majd a living forest következik. -
Trayel #366 7% nál járok. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Németes voltam aztán.... -
Trayel #365 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség,elakadtam.
Még az elején ahol a teleportok vannak nem nagyon vágom merre kéne menni,mert nem tudom hogy kapaszkodik a falból kiálló gerendákra Kung Lao, Kitana Szentélyében is voltam elhúztam azt a kart és nem tapasztaltam változást. -
#364 Ja azt olvastam hogy a PAL-os cuccnál ez nem működik. Erős a gyanúm hogy az eu változatban nincs is benne -
Roltshee #363 Még valaki? Egyéb ötlet?
-
Roltshee #362 A Játék gyári és nem oldja ki!!! Azért kösz
-
#361 Meg kell csinálni Smoke mind az 5 titkos küldetését. Ha köv kérdésed az lenne , hoy azok meg hol a búbánatban vannak, nem tudom, ezt is a netről néztem ^^,én nem foglalkoztam vele amikor végigjátszottam