Mk Shaolin Monks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello vslaki dobjon meg egy ""végigjátszásal"".!😄

Köszi!
Kitananál elhuztam azt a kart. de semmi Living Forestben elõttem van egy szobor.ha r2 (asszem) zök ugrik a help de nem vágom az angolt
áhhhhhhhhh<#duma>
Elakadtam Barakánál😞
Elverem az utlsó részig a harcban,amikor összeakadás után megszédül,de nem tudom sebezni.Raiden tanácsot ad,de nem tudom melyik gombbal kell megölni.Vmi impale and finish him.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Trayelnak:Ha jól emlékszem az elsõ az égõ akadémia,utána kitana,majd a living forest következik.
7% nál járok. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Németes voltam aztán....
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség,elakadtam.
Még az elején ahol a teleportok vannak nem nagyon vágom merre kéne menni,mert nem tudom hogy kapaszkodik a falból kiálló gerendákra Kung Lao, Kitana Szentélyében is voltam elhúztam azt a kart és nem tapasztaltam változást.<#help>
Seth
Ja azt olvastam hogy a PAL-os cuccnál ez nem mûködik. Erõs a gyanúm hogy az eu változatban nincs is benne

PSN ID.: Beegabor

Még valaki? Egyéb ötlet?

A Játék gyári és nem oldja ki!!! Azért kösz
<#vigyor2><#vigyor2>
Seth
Meg kell csinálni Smoke mind az 5 titkos küldetését. Ha köv kérdésed az lenne , hoy azok meg hol a búbánatban vannak, nem tudom, ezt is a netrõl néztem ^^,én nem foglalkoztam vele amikor végigjátszottam

Halló! Hogy oldom fel gyári Ps2 Shaolin Monksban az MK II-t?
ok.sikerult. 😊 megoldottam.de mnost barakkanal vagyok!amikor mar a veget jarja es mindig ferszur akkor neha test your might... van.azt megutom es akkor mondja raiden h vegezzem ki!de hogy a kell?mert addigra megint magahoz ter es ennyi! 😞
Sziasztok!nekem is lenne 1 nagyon fontos kerdesem mertr elakadtam es mar teljesen szetver az ideg! 😄!szoval a "SOUL TOMBS"-ba vagyok ahol kozepen szoges verem ket oldalt forgo darabolo es 4 racsos kapu.az egyik nyitva volt es piros jel volt felette mikor bementem.bementem,meghcsinaltam kijottem es zold lett.gondolom az azt jelentiu h megcsianltam amit kellett.kinyilt a masodik.ugyanugy piros jel foléotte.bementem,volt 1 arany valami amit szettortem ami hatasara kinyilt 1 masik ajto abban a reszben.bementem es ott meg egy hatalmas ilyen tuzokado valami volt.na azt is kinyirtam.visszaindultam mert nem talaltam mst.kiertem es meg latom h piros es nincs masfele lehetosegem menni!mar vagy 2x bejartam de mindig pirosan jovok ki!miert?mit kell csinalni?kerlek segitsetek!elorre is koszi!varom valaszotokat!
sziasztok!!!
az kár pedig naon élveztem volna sub és scorpionnal
Seth
Nincs, csak le van cserélve a karakter, lusta banda 😊

nem tudjátok hogy van e rendes Sub-Zero story mert mikor meek vele storyba mindig úgy szólitják a liu kang

ez mért van ???

pedig végigvittem kung laoval és liu val is
kijössz a living forest-bõl és nem mész a wu-shi-ra hanem lemész és ott egy nagy fal arra fel kell mászni
<#wow3>
de ha a barlangban vagy akkor menny a jobb oldali falhoz és ahol kiírja hogy r2 üsd szét o-rel a kígyó testét
menny a portal-ra ott ahol van egy o
lyan lykacsos fal mássz fel rá
erik10
Hello Szekendi!

Ahol megölted reptilet,abban a helyiségben kell összetõrni vaalamit,de nemtudom azt sajna hogy mit...😄

Bocs hogyha érthetetlen voltam.<#gonosz2>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Hello.Ha megöltem Reptilet merre kell menni???
Visszamentem a Portalokhoz,de ott semmi újat nem találtam.A kolostorban ammi égett megszereztem a wall run abilityt,de azzal se tudok tovább menni.Merre menjek??
Elõre is köszönöm a segítséget!
Survival Mode, you must be in the Foundry. Grab the infamous Axe weapon from the MKII background, go into the room with lava that is available in the beginning by breaking the wood door down, jump into the lava and back out, go to room to the right of the save statue, smash the barrel at the end of hall (using the O button ONLY), go up the ramp and to the left where there are two barrels and smash ONLY the barrel on the right, go to the area with the Nitara-type weapon, smash ONLY the barrel on the right, go to the area with the "smashers" and smash that barrel, go back to the Nitara weapon and smash the barrel on the left, and go back to the other area where there were two barrels and smash the one on the left. Be sure you use the O button only. Now, stay there and press and hold the O button down to smash the ground. If you do this correctly, you will see green sparks. Press R2 and you will enter Survival Mode.

O button on X-Box is the B button (red)
R2 button on X-Box is the Black button.

Contributed B a survivalról ennyit tudok segíteni
ez nem a barakás téma
az az utolsó pálya
még egy kód scorpinhoz:a menûben tartsd lenyomva a l2-t és ird:kocka,fel,l1,r1,balra,jobra,kocka
erik10
kösz!

vagyis dcsak lövöldözd barakát
semmit nem kell csinálni csak lövöldözz amég nem megy tovább
erik10
jahh igen,még valami:sub-zeroval vok baraka ellen,de amikor a tuloldalon van,nemtok semmit csinálni,csak megfagyasztani ami nem vesz le semmit...
ha van valami trükk vagy valami lécci irjatok

erik10
Helo,a youtube-on olyan videot találtam(http://youtube.com/watch?v=szcOXBG58fg)http://youtube.com/watch?v=szcOXBG58fg
Ahol survivalozni is lehet...Hogy kell?nem tudja valamelyikõtök,elöre is kösz

hogy kell behozni reptile-t<#help>
tudok egy kódot:a menûben tartsd lenyomva a r2-t és írd be kocka,le,föl,l1,l1,föl,kocka ha jól írtad be hallani fogsz egy hangot
nem tudja valaki hogyan kell behozni reptile-t????<#help>
Seth
Haladj a sztorival majd megkapod, úgyis csak 1 irányba tudsz menni,amíg nincs meg a megfelelõ képességed

a fist of ruint hol lehet megszerezni?
<#nemtudom> mert ti arrol beszéltek hogy kinyírtátok az embereket(reptile baraka stb.) de én még eggyet sem nyírtam ki eljutottam a portal-hoz de aztán nem tudom mit csináljak!(nincs semmi ability képességem)kivéve a nagy ugrást😊 Létszi Segítsetek😞
Seth
ja várjá, te aszondod megkaptad Scorpiont, én meg Sub Zero-t kaptam. Te Liu-val voltál, én Kung Lao-val. Megoldás: végigviszed Kung Lao-val ^^

Csak vs módba leeht meni vele, az az embléma volt csak ott...

Seth
hogyhogy, de az embléma ott van?

visszamentem és nem lehet már fölszedni 😞

De már kivan xD. Megpróbálok visszamenni érte.

Seth
szerintem nem kell kiakasztanod, vissza tudsz jutni nem ? Nemtom,mert nem próbáltam

Akkor menjek vissza oda liu kangal ha kiakasztotam ?

Seth
😄 AZt még én is megtaláltam. Amikor kikötöttetek a hajóval a lávás részen, bal oldalt van egy oroszlánszobor,annak a hátulján van az emblémája. Tovább kell menni és a falon kell visszajönni érte bal oldalt,aztán egy duplaugrással eléred

Seth
végigvittem, elég rövid volt - mondjuk nem keresgéltem titkos helyeket. Én kellemesen csalódtam, jó játék volt

Valaki segítsen plz!

Seth
Nemrég vertem le Scorpion-t, most vagyok a The Foundry nevû helyen,sok van még hátra?

arty
cheat?

Forza.

Lécci valaki tudna segíteni hogy tudok sub zeroval single ben és co op ban menni? Mert kiakasztottam a gamet és csak scorpiont kaptam meg...

Hogy lehet megölni Shao Kahnt Sub Zeroval és Scorpional vagy valami kóddal

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Üdv mindenkinek.
Szeretném be jelenteni hogy el indult a csapatom új aloldala. Ezen az oldalon csak Ps2-es játékok leírásával fogunk foglalkozni. Lesznek végigjátszások, tippek-trükkök, kódok, cikkek, és természetesen a fórumunkban is lehet beszélgetni a Ps2-es játékokról. A legapróbb részletekig minden játékot kifogunk vesézni, különösen azokra a játékokra fogunk kiemelkedõen figyelni amik nagyon összetettek illetve rengeteg felfedezni való van bennük.Az oldalunk címe:http://ps2team.try.hu/
Az összes Mortal Kombat résszel amik Ps2-re megjelentek, is fogunk foglalkozni, a legapróbb részletekig ki fogjuk vesézni a részeket és természetesen a Deadly Alliance-on kívûl mindegyik mortal részhez egy átfogó teljes végigjátszást fogunk csinálni. A Deadly Alliance részhez azért nem lesz végigjátszás mert az abban lévõ Konquest mód sorba megy, meg nem olyan bonyolult végigjátszani.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!