Újabb fotóbotrány az amerikai hadseregnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ember gyarlo. ha egy orszagnak nincs hadserege akkor nem tudja az erdekeit ervenyesiteni. Ergo a szomszedai megeszik reggelire. Tehat hadsereg KELL (ezt pl a magyar politikusok nem kepesek belatni)
Nemtom hol beszeltem hulyeseget. Vilagits ra legyszives pacifistabuzi baratom :)
30 eves vagyok, voltam katona, lottem eles fegyverrel, es megsugom, akkor voltam katona, amikor a delszlav valsag volt, es bizony a magyar hatart nem egyszer atleptek szerb es horvat fegyveresek.
Bizz bennem, hogy nem lonek a bajtarsaimra! :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amugy meg military buzi vagy, csak ezzel az a baj(azon kivul h hulyesegeket beszelsz), hogy sztem te lennel az 1. aki besz@r a puskaloves hallatan... es ossze vissza tuzelne, meg a bajtarsaira is... Bar ha meg csak 14 eves vagy akkor meg talan elmegy ez neked.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Ajánlom mindenkinek a Fahrenheit 9/11 cimü dokufilmet... abból kiderül hogy a legtöbb katona szegénységben él, alacsony iskolázottságú nincs is min megdöbbenni ezek tudatában,,,
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Meg a megzizzeno falevelre is lonel utana! :P
Hihetõ.
Egyébként az elsõ amit összeszednek az a fegyver. Talán nem kell magyarázni miért.
Ahány ház, annyi baj legyen.
Jólvan részemrõl ennyi :D
Amugymeg, civil mit keres a tuzzonaban? Huzzon onnan! :)
Vagy biztos ami biztos alapon inkább lõjjenek agyon mindenkit hátha kést rejtettek a rohatt civilek a seggükbe amivel majd jól halomramészárolják az egész szakaszt?
-Persze igaza van mert Õ a hazájáért harcol- Te hányszor kockáztatnál egy nap?
Jobb nem hinni hogy a civil lét megmenti az életed.
Az olasz újságíró csaj kísérõje se titkosügynök volt hanem biztos egy fegyveres terrorista...
Nem a ruha szamit, hanem a viselkedes.
Aki ott katona ruhaban van, az mind "szovettseges".
"No one fires unless fired upon"
:)
Mindegy mit tanult addig, mire nevelték, mit hitt magáról. Olyan körülmények közt ez elkerülhetetlen.
Akik a képeket készítették szerintem soha nem gondoltak úgy az áldozatokra mint ember. Számukra csak ellenség volt akit jó volt úgy látni mert míg él ellenük harcol. Ez mindkét oldalra igaz. Ne legyetek naivak!
Beteg az volt aki a képekért cserébe ellenszolgáltatást nyújtott.
Ilyenek mindig lesznek. A civil humánus értékrend az elsõ lövés áldozata. Örüljetek hogy olyan körülmények közt éltek ahol könnyû emberségesnek lenni.
Csak van akit ez vonz. Mindig is voltak emberek, akiket vonzott a katonasdi. Ilyenek voltunk az elmult 5000 evben, es gyanitom a kovetkezo 5000 ben is ilyenek maradunk. Ha addig ki nem pusztitjuk magunkat :)
Lehet.
Viszont az emberek többsége mindent elkövet hogy ne õ legyen az akinek ezt meg kell csinálni, a maradék aki semmi hasznos munkára sem alkalmas meg elmegy katonának :P
Pont hogy az ellenkezõjét gondolja mindenki :D
De mindket oldal csinalja!. Csak az arabok propaganda fotonak, az US oldal meg fun fotonak.
Egy fiatal iraki harcossal készítettek interjút.
Tanúlságos
És azt ki a franc mondta nekik hogy ezt fényképezzék le és tegyék közre?
There is only one Boss!
- "Le kell lonom, mert ezjo lesz Bush elnoknek, sok olajunk lesz oszt a csalad majd abban furdik!"
- Eszebe jutnak a 3 napja hazakuldott USA zaszloval letakart koporsok
- eszebe jut, mikor a bajtarsat mellette lottek ki, es mikor megforditotta a PASGT sisakba nem a bajtarsa arca volt, hanem egy marek veres huscafat
Szerintem a 3 bol az elso nem fog az eszebe jutni. Viszont ha az also kettobol barmelyik, akkor egy "FUCK THIS!" orditassal beleuriti a tarat.
Ha esetleg 2 nappal korabban latta a tobbieket, ahogy egy Humweebol elszenesedett tetemkent szedtek ki, akkor lehet utanna meg le is vizeli a hullajat.
Igen, Ti is ezt tennetek ott! Monitor mogul konnyu humanuskodni, meg elitelni a katonakat, de mikor ottvagy a csaladodtol messze, es pattog a falrol a tormelek az arcodba ahogy lovik, es ha nem te olsz, akkor teged olnek meg, akkor egeszen mas a helyzet.
Nem kell elitelni sem a fogolykinzast, sem ezt. Haboru van. Majd ha bekoszont a bekeido, akkor kell elitelni ezeket.
ja, es senki ne jojjon a minek ment katonanak szoveggel. az is egy hivatas. Valakinek meg kell csinalnia, ugyanugy mint a szarszippantast, a kukauritest, vagy a vezerigazgatoskodast.
Ok feleskudtek a hazajukra. Ha irakba kuldik oket, akkor ott kell szolgalniuk.
RESPECT minden Irakban szolgalo katonanak!
Az amerikaiak mind hulyek.De mas nepek katonai is megtettek(sajnos meg fognak is) hasonlo szornyusegeket.
Ugy latszik,ez mar csak igy megy.
"Haboruban es szerelemben mindent szabad"
?
Ez igaz viszont egy normális ember eleve nem megy háborúba, az egy dolog amikor vki otthagyja a mindennapi életét és amikor kitör a háború beáll a seregbe hogy védje(!) a hazáját na ezek a katonák, az usa-nak viszont nem katonái vannak hanem zsoldosai akik mások megölését tekintik a munkájuknak és ebbõl élnek.
Roviden: A terrorizmus (szerintuk) azert elfogadhato megoldas, mert aki nem az igaz hit szerint el, az nem muszlim, vagy megtagadta a vallasat.
Viszont egy muszlimot, aki megtagadta a vallasat meg kell olni. Az USA-ban felismertek paran, a 60-as evekben, ha igy fojatja mindenki az eletet mint az akkori gyakorlat volt, akkor szet fog esni az orszag,
mert mindenki csak sajat magaval torodott. Ezert letrehoztak egy ideologiat, miszerint az USA a kivalasztott nep, hogy elhozza a beket-biztonsagot az egesz vilag szamara. Ez csufosan meg is bukott, mert
mindenki szart az egeszre.
Ekkor kellett keresni egy masik fajta osszetarto erot, ami kepes osszekovacsolni az embereket. Ez volt a felelem. Ki is talaltak szepen, keresnek maguknak egy ellenseget, amit meg is talaltak a Szovjetunio kepeben. viszont a Szovjetunio szethullasa utan ott alltak ellenseg nelkul, ezert kellett keresni valaki mast. Ezert "letrahoztak" az Al-Quaidat. Egy gonosz nemzetkozi terrorszervezetet ami a hatterbol szovogeti gonosz terveit a vilag bekejenek a megdonteserol.Igy ujra volt ellenseg aki ellen lehetett harcolni, akire mindent ra lehetett fogni. Eredmenyeket soha nem is fognak elerni, a terrorizmus elleni harcnak, mert egy arnyek ellen harcolnak.
Az a probléma hogy ennyire birka nép!
Ne mondja nekem senki, hogy kötelezõen vonult be hogy Irakban kell szolgálnia!
Aki meg bevonul vállalja a felelõséget, ami ezzel jár!
Bush véreskezû politizálását kellene megállítani, mert minden egyes iraki vére az õ kezén szárad.
Clinton-t meg leváltják, mert leszopta egy nõ :) nevetséges.
Marha érdekes, hogy leváltották Clintont jött ez a fasz és egybõl terrorizmus?
Már abban sem vagyok biztos, hogy a 2 torony ledöntése sem Amerika mûve volt!
Elég sok érv van a mellet, hogy ez jól jött nekik.
Olvastam itt a fórumban, hogy legalább nem élõ adásban fejeznek le valakit!
Ugyan már kíváncsi lennék te mit tennél ha bevonulnának ide az amcsik mert üzlet van benne és halomra lõnék a családod?
Mer, ha ez megtörténne én is kibelezném azt a katonát!
Megérdemelné Amerika hogy egy két észheztérítõ pofont kapjon!
A másik nem nagymértékben idevágó de láttam egy riportot, ahol csókot dobálva mondja az amerikai KÖSZÖNÖM NEKED EURÓPA,HOGY ILYEN OLCSÓ A BENZIN!!
amugy az iraqiak meg kegyetlenebbek, lattam par videot es ahhoz kepest ezek a kepek feludulest jelentettek... :-/ahogy az afganok tettek az oroszokkal, volt akit szandekosan nem oltek meg, csak kihereltek(bozotmetszo olloval), es utana elengedtek, had oruljon az eletenek...
szal kar itt mutogatni masokra, nem jo a haboru es kesz. esetleg a politikusokra lehet mutatgattni akik miatt van ez...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem véletlenül az ember a Földön a legnagyobb állat!!! Tisztelet a kivételnek!!!!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ilyen az ember ha szétszakad, mi ebben az a borzasztó? Te is ilyen lennél szétszakadva, én is.
Én az ilyet háttérnek szoktam berakni régebben amikor még jobban érdekelt a téma. Ma már nem vagyok rajta a dolgon, nem is tudom mikor recskáztam egy jót utoljára kivégzésre vagy balesetre.
Még a végén visszasírják Szaddamot
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Mi mosolyogni való volt ezeken a képeken? Csak én nem vettem észre???
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ezek az irakiak viszont a hazájukban haltak meg , öket nem kérdezte senki hogy akarják e a háborut vagy sem, mégis mások röhögve gyalázzák a holtesteiket, és te még ezeknek a védelmére kellsz.......
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ne vacsora után nézzétek meg a képeket, mert csúnyán jártok.
De jó hogy nem iraki vagyok.
Az a legrosszabb, hogy simán lehet hogy ártatlan emberek.