Újabb fotóbotrány az amerikai hadseregnél

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem jon be az oldal amugy joooo nagy farkak... lobalni kene oket

schrank
õk legalább nem élõ adásban fejeznek le fogjogat mint a sok szopó fanatikus arab geci<#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nem csak az olaj volt az oka, inkább geostratégiai okok (nyilvánvaló, hogy Irak csak az elsõ lépésnek lett szánva Irán és Szíria elõtt, persze hogy Irakban sem sikerül sehogysem stabilizálni a helyzetet, nem fogják lerohanni feltehetõen Iránt, egyelõre... bár hivatkozási alap lenne rá (Irán atomfegyveren dolgozik), de egyszerûen nincs annyi katonája az USA-nak, sem szövetségese, aki részt venne egy ilyen akcióban... vissza kellene állítani a sorozást, abba meg szerintem azért belebukna Bush. Vagyis a leendõ republikánus utódjelöltje a 2008-as választáson.
De nem tudom mit keres ez a téma a SG-n.
én a 2. után kilõttem az oldalt.
az ilyenek kiknek jók??
Adam II
Nem szép látvány ,nem szép dolog ezen viccelõdni mert nem vicces és nem kéne rá büszkének lenni de az egészben azt útálom ,hogy azóta amióta az amik betették a lábukat Arábiába útáljuk õket mint a szart ,ha az oroszok mentek volna és ugyanezt csinálnák õk lennének seggfejek ,ha a németek akkor meg õk de ne általánosítsunk nem minden amerikai katona ilyen és nem minden amerikai civil tapló és nem csak náluk vannak õrült aberáltak akik örülnek az ilyennek. Mostanában divattá vált szidni az amikat ,pedig mi sem örülnénk ha valaki aki még életében nem járt szidni kezdené a magyarokat.
Szerintem is mondvacsinált ez az arab hadjárat aminek szinte csak az olaj az oka és jobb lenne ha már rég kivonták volna az amcsi csapatokat a térségbõl ,de amíg ott vannak ilyesmik történni fognak akármilyen szörnyû is.

Axon
apám.... a 3. képig bírtam...

Arthas
Az is elég dúrva ,hogy a fuckedUp fórumon jó sokan örülnek az ilyen képeknek ,és menyire büszkék a népírtásukra.
Istenátka amerikára!

pfu, brutál képek, gyerekeknek nem ajánlott...

Hm.. ki lett javítva a cikk? :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Az igazi baj az, hogy meghaltak azok az irakiak, nem az, hogy a katonák poénkodnak a halállal. Jellemtelen képmutatás ez.

Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

uniu
"Az ilyen állatokat természetesen..." vajon a cikkiro mit gondolhat az esemenyekrol. Amugy ezek utan mar csak 1 kis lepcso lenne, ha azt csinalnak, hogy gazkamraba kuldik oket, vagy betuzelik.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

← ElőzőOldal 2 / 2