61
-
#21 Nahát vannak dolgok, amik érdekesek arrafelé, érdemes olvasni. -
#20 I'm glad to see them bastards are getting what they deserve! . Aki nem értené: Örülök annak, hogy ezek a szemetek megkapják amit érdemelnek! Éljen, vannak azért ott is emberek vazz. -
#19 "So if you get sick easy or have a problem with dead terrorists please don't look here". Hehe, Ez az oldal fórum témamegnevezésében volt, tehát minden arab terrorista? -
archkoven #18 Nem értem mi az a nagyon borzasztó ezeken a képeken amiket ne lehetne nézni. Bennem az ég világon semmit nem keltenek ezek a képek.
Ilyen az ember ha szétszakad, mi ebben az a borzasztó? Te is ilyen lennél szétszakadva, én is.
Én az ilyet háttérnek szoktam berakni régebben amikor még jobban érdekelt a téma. Ma már nem vagyok rajta a dolgon, nem is tudom mikor recskáztam egy jót utoljára kivégzésre vagy balesetre.
-
k0zi #17 "Nesztek b+ hoztunk demokráciát"
Még a végén visszasírják Szaddamot -
#16 "Pár képet megmosolygtam."
Mi mosolyogni való volt ezeken a képeken? Csak én nem vettem észre??? -
#15 Akiknek levágták a fejét azok maguknak keresték a bajt, tudták hogy az életüket teszik kockára, de nem érdekelte öket, mert a pénzért mentek.
Ezek az irakiak viszont a hazájukban haltak meg , öket nem kérdezte senki hogy akarják e a háborut vagy sem, mégis mások röhögve gyalázzák a holtesteiket, és te még ezeknek a védelmére kellsz....... -
#14 Pár képet megmosolygtam. Nem mondom, én is megnéznék egy elszenesedett holtestet közelebbről egy pillanatra, de hogy fölötte állni egy csomó ideig és bottal piszkálni... -
#13 Kapna mégergy vietnamot az USA pedig már a mostani Iraki helyzet is kezd hasonló visszhangokat kelteni.. hála az égnek, hogy Bush nem lehet mégegy ciklusban elnök... ekkora veszteséget még egyetlen amcsi elnök sem okozott a világnak.. meg kellett volna buktatni... -
#12 Hű.
Ne vacsora után nézzétek meg a képeket, mert csúnyán jártok.
De jó hogy nem iraki vagyok.
Az a legrosszabb, hogy simán lehet hogy ártatlan emberek.
-
OMax #11 nekem nem jon be az oldal amugy joooo nagy farkak... lobalni kene oket -
#10 ők legalább nem élő adásban fejeznek le fogjogat mint a sok szopó fanatikus arab geci -
fonak #9 Nem csak az olaj volt az oka, inkább geostratégiai okok (nyilvánvaló, hogy Irak csak az első lépésnek lett szánva Irán és Szíria előtt, persze hogy Irakban sem sikerül sehogysem stabilizálni a helyzetet, nem fogják lerohanni feltehetően Iránt, egyelőre... bár hivatkozási alap lenne rá (Irán atomfegyveren dolgozik), de egyszerűen nincs annyi katonája az USA-nak, sem szövetségese, aki részt venne egy ilyen akcióban... vissza kellene állítani a sorozást, abba meg szerintem azért belebukna Bush. Vagyis a leendő republikánus utódjelöltje a 2008-as választáson.
De nem tudom mit keres ez a téma a SG-n. -
masek #8 én a 2. után kilőttem az oldalt.
az ilyenek kiknek jók?? -
#7 Nem szép látvány ,nem szép dolog ezen viccelődni mert nem vicces és nem kéne rá büszkének lenni de az egészben azt útálom ,hogy azóta amióta az amik betették a lábukat Arábiába útáljuk őket mint a szart ,ha az oroszok mentek volna és ugyanezt csinálnák ők lennének seggfejek ,ha a németek akkor meg ők de ne általánosítsunk nem minden amerikai katona ilyen és nem minden amerikai civil tapló és nem csak náluk vannak őrült aberáltak akik örülnek az ilyennek. Mostanában divattá vált szidni az amikat ,pedig mi sem örülnénk ha valaki aki még életében nem járt szidni kezdené a magyarokat.
Szerintem is mondvacsinált ez az arab hadjárat aminek szinte csak az olaj az oka és jobb lenne ha már rég kivonták volna az amcsi csapatokat a térségből ,de amíg ott vannak ilyesmik történni fognak akármilyen szörnyű is. -
#6 apám.... a 3. képig bírtam... -
#5 Az is elég dúrva ,hogy a fuckedUp fórumon jó sokan örülnek az ilyen képeknek ,és menyire büszkék a népírtásukra.
Istenátka amerikára!
-
Cat #4 pfu, brutál képek, gyerekeknek nem ajánlott... -
Drawain #3 Hm.. ki lett javítva a cikk? :) -
John Wayne #2 Az igazi baj az, hogy meghaltak azok az irakiak, nem az, hogy a katonák poénkodnak a halállal. Jellemtelen képmutatás ez. -
#1 "Az ilyen állatokat természetesen..." vajon a cikkiro mit gondolhat az esemenyekrol. Amugy ezek utan mar csak 1 kis lepcso lenne, ha azt csinalnak, hogy gazkamraba kuldik oket, vagy betuzelik.