Egyelőre sikeres az Opera akciója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos világos már, hogy miért nem érdemes számháborúzni, meg hány gépre teszem fel a downloadolt cuccot? Számháborúznak a böngészõk fejlesztõi, hogy nagynak látszanak, de ezt nektek NEM kell 😊) beszopni.
szóval az egész a rendszergarázdán múlik, meg azon, hogy mennyit áldoz fel az életõbõl erre. És még valami: ha egy IE bug miatt borul a rendszer, akkor csúnyán néznek a rendszergazdára és szidják a ms-t, ha az általa felrakott FF vagy Opera miatt leakel a sec., akkor kirúgják.
Sakk-matt.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Quality NE Quantity.
Majd ha lesz mondjuk stumble plugin az operához, akokr talán váltok. de minek? váltson az, aki IE-t használ.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
These are my friends, see how they glisten...
használom a Firefox-ot, mert érzékelhetõen
lassabb az Operánál, pedig azért a Firefox se
csiga.
Ami lassú (még mindig) az a Netscape Navigator,
pedig már az is Firefox alapú, de ennek ellenére
ugyanolyan lassú, mint a sima Mozilla.
Firefox és Opera a legjobbak - sebbességre,
tudásra és a hozzájuk kiadott hibajavítások
tekintetében.
Talán a K-Meleon éri el még a Firefox szintjét.
IE alapú böngészõk közül pedig a Maxthon a
legjobb.
Vagy Operát, amely IE-ként azonosított a szerver.
bátran ajánlom mindenkinek
IE
nagyon nem szeressük: a leglassabb
szeressük: mert a leggyorsabb, biztonságos, kezelhetõ
nem szeressük: mert kicsit buta, és sok netes okosság nem szeretkezik vele
IE
szeressük: mert okos, szinte minden oldal optimalizálva van rá
nem szeressük: mert minden felfedezett biztonsági résre vírust írnak a nyerészkedõ vagy unatkozó "jófej" emberek ... ezen kívül a kezelési felület már kényelmetlen és elavult
Maxthon
Szeressük: explorer motorhoz ad egy nagyon kényelmes kezelõ felületet
Firefox
Szeressük: meret különlegesnek lenni jó, és nem is buta cucc
Nem szeressük: egy átlagos felhasználónak bonyolult és kusza ez a szedd össze magad pluginokból mentalitás, fõleg hogy a sok szar plugin között alig akad használható ...
De, szerintem meg Explorer jó böngészõ.
These are my friends, see how they glisten...
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
2: vagy használj vesszõt
3: Internet Explorer😊
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
mindig elmondom, sosem birom kihagyni. 😊
Opera semilyen szinten nem támogatja az XML-t. ráadásul még az urlresponse is szar. semmi "ajax"osat nem lehet rá készíteni.
a legnagyobb gond, hogy semmi hajlandóságot nem mutatnak, h bele rakják, sõt még büszkék is a hiányára.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
a problema csak utana jott, ugyanis 16bit szin mellett egybol megakasztotta a gepet... annak idejen olvasgattam opera foruman, hogy masnak is van ilyen gondja, de semmi megoldas nem volt ra
mivel 256 szin mellett nem volt kedvem bongeszni ezert lecsereltem ff-re es ezzel most tok jol megvagyok
szivesen kiprobalnam az uj verziot de tartok tole hogy ugyanaz a hiba meg most is elojonne
kar hogy nem korabban csinaltak ezt az ingyenesseget, most majd verenyeznek ff-el aztan az ie7 meg szepen visszaszerzi az elhoditott ugyfeleket 😊 persze aztan majd jonnek a biztonsagi hibak es kezdodik az egesz elorol
FireFox-szal jobb a helyzet, azt is mindig letöltöm, ha jön egy update, fel is telepítem, de sose használom. (Persze kipróbáltam már ne m1x, de nem gyõz meg)
Úgyhogy maradok a jó öreg, tapasztalt IE-nél😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mellesleg hagy legyenek csak ambicióik, nagyon is kellenek. Biztos vagyok benne, hogy a 9-es, 10-es opera eléri minimum az 5-8 %-ot, ha nem többet. Még a 10-et is megtenném, bár azt nem akkora összeggel. 😊 Egy ilyen böngészõbe már nem lehet belekötni, hogy ez meg ez rossz benne, mert egyszerûen az egész úgy a jó ahogy van, sõtt veri az FF-et és az IE-t. Bár már elmondtam ezerszer...
Starcraft + Diablo III - esemve
Nem egészen értem a fikázások okát !
Eddig is ingyenes volt csak egy reklámcsíkot kellett elviselni ! Nekem 14"-os õsrégi monitorom van de még így sem zavar mert létezik egy F11 nevû gomb ha nagy a baj, ráadásul a legfontosabb funkciókat egérmozdulatokkal irányíthatom úgyhogy soxor fullscreenben sem hiányoznak a gombok. Mindig is ez a böngészõ volt a kedvencem több okból is : -legalább olyan jó mint a Firefox -legalább annyira biztonságos is - nem olyan tolakodó a reklámkampánya - komplett funkcióival együtt nem nagyobb és lassab az installja mint az FF-é alapból ! Használtam néha FF-et is de valahogy kényelmesebbnek érzem Operát, ugyanakkor nem írom le az FF-et mert remek alkotás az is!
nekem firefoxom van és nagyn faxa😊
Elnézést a Sorokért:)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Elnézést a Sorokért:)
jó lenne ha a többi is ennyibe kerülne... WHHEEHEHHE <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#taps>#taps>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Ingyencucc iránt jóhogy nyitottak!
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu