Sherlock Holmes sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a játékot és mikor elindul a monitor kikapcsol, azt írja ki, hogy 85 Hz en fut.A monitorom csak a 60 Hz et bírja.(LCD) Mit csináljak?
Helló mindenkinek!
Találtam egy végigjátszást! Aki nagyon elakadt, csak az használja, mert egyébként megöli a játékélményt!!
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/sherlockholmesawakened.htm
Találtam egy végigjátszást! Aki nagyon elakadt, csak az használja, mert egyébként megöli a játékélményt!!
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/sherlockholmesawakened.htm
így van, barátom 😊 jól mondod... ebbõl én az egyik részét teljesítettem is 😛
Szia! :) Ha tudok, örömmel segítek a játékon való túljutásodon! Bátran írj msn nen
Az attól függ, hogy mennyire vagy türelmes, eszes és mennyire értesz angolul, illetve mennyire vagy képes visszaolvasni itt a topikban... 😊))
Még el sem kezdtük 😉
Érdemes végigjátszás nélkül belekezdeni?
Érdemes végigjátszás nélkül belekezdeni?
nincsen sajnos, ha végig játszom akkor lesz 😉
hol tartasz hol kellene ?
hol tartasz hol kellene ?
Szia! :) Ha tudok, örömmel segítek a játékon való túljutásodon! Bátran írj msn nen
Sziasztok!MAGYAR végigjátszás,vagy honosítás van valahol a játékhoz?Google nem talál semmit 😞
Elõre is köszi 😉
Elõre is köszi 😉
ezzel is megvagyunk, most a " pincébe " mentem ahol van 6 gomb, és nem nagy értem a lámpás megoldást :S
végre tudok írni, merteddig nem tudtama friss regisztráció miatt!!
Van egy kis elakadásom megint: megszerezttem a kampót és a kötéllel párosítottam, majd nemtudom hogy ezt holtudnám felhaasználni! van az a raktár aminél egy teleportot is kaptam a térképen, de nemtudom mit lehetne ott csinálni 😞 kérlem valaki írja le vagy másolja be ha elözõlegelhangzott, csak én nem vettem észre 😞 köszönöm !
Van egy kis elakadásom megint: megszerezttem a kampót és a kötéllel párosítottam, majd nemtudom hogy ezt holtudnám felhaasználni! van az a raktár aminél egy teleportot is kaptam a térképen, de nemtudom mit lehetne ott csinálni 😞 kérlem valaki írja le vagy másolja be ha elözõlegelhangzott, csak én nem vettem észre 😞 köszönöm !
Sok ilyen eset van a játékban! Konkrétan melyikre gondolsz? Amúgy ha visszaolvasol, majd minden kérdésre választ lelsz itt a topikban!
Sziasztok megtudná nekem mondani mit kell beirni mikor mész Sherlockhoz kérdez tõlem egy angol mondatot amelyre válaszolni kell angolul, és nemtudom, hogy mit !Sürgös lenne köszönöm szépen!
csak az ötágú csillag kell meg a kör, meg talán a szem középre vagy mi volt az? erre sem emlékszem pontosan, de nem kell minden szart rápakolni...
Kövi kérdésem 😊----> A vérrel ugye 1 pentagrammot kell rajzolni? Csak mer faszán nem fogadja el, pedig nagyon megcsináltam, ugyis, hogy elöször a kört, és aztán bele az 5 ágú csillagot, meg fordítva is. Aztán, csak simán a csillagot is megrajzoltam, de azt se fogadja el. Valami tipp? Meg beleraktam minden elemet is, de nyílván annak nincs értelme...
Ezzel az Északkal most az a gond , hogy az 56 a legdélebbi része a térképnek... 😊! mostmár végkép nem tom akkor h mivan
jó kösz...
mondom, hogy fejbõl nem emlékszem, de valami ilyesmik voltak.
úgy rémlik északon volt valahol, de nem emlékszem pontosan
úgy rémlik északon volt valahol, de nem emlékszem pontosan
De legalább ezek a számok már jók?
hát akkor keresgélj még. fejbõl nem emlékszem, de nem volt egy nagy dolog. megkerestem a koordinát, sherlok mondott valamit, és utána már ki lehetett menni...
Megnéztem , de esküszöm az 56, 436 szélességi és 6,134 hosszusági foknál nem csinál semmit ha klikkelgetek ! pedig mindent körbe klikkeltem
még egyszer mondom, hogy kettõ azaz 2 db számsor van, amik ebben az esetben egyenlõek a hosszúsági és a szélességi adatokkal - egy kicsit arrébb tolva a tizedeseket...(ne legyél már nehéz felfogású!!!)
Igen , ezt is figyelembe vettem már de akkor sem tudok velük mit kezdeni!
Az 1. szám az 56: az érdekes mivel 50el kezdödnek a számok jobboldalon és az 56ost emgtalálom , a kövi szám 43: az 56 és57között a 43at is meglehet találni . a 6: az meg a fenti sorban van.... és a többi alsó számmal akkor sem tok mit kezdeni! vagy nem is jol gondolom?
Az 1. szám az 56: az érdekes mivel 50el kezdödnek a számok jobboldalon és az 56ost emgtalálom , a kövi szám 43: az 56 és57között a 43at is meglehet találni . a 6: az meg a fenti sorban van.... és a többi alsó számmal akkor sem tok mit kezdeni! vagy nem is jol gondolom?
Lehet az a baj , h 2 hétig nem volt gépem és kizökkentem ebböl a detektívesdiböl, de télleg nem bírok rájönni! ezek a számok 1általán? :5643606134
Igen erre én is rájöttem de , sejtelmem sincsen h hkellene alkalmaznom azokat a számokat! jÓ értem h szélességi emg hosszuságifokok, DE NEM ÁLL össze sehogyse a kép...
SPOILER!!!
A rendelkezésre álló koordináták (Davy megfejtett üzenete...) segítségével azt a helyet ahová utaznod kell...
A rendelkezésre álló koordináták (Davy megfejtett üzenete...) segítségével azt a helyet ahová utaznod kell...
Tsá! mit kellene észrevennem a térképen a kocsma hátsó részében?
Aham, lehet, hogy ott tényleg ilyen csókák keringtek, most, hogy így mondod, de ja ott a londoni kikötõben nem voltak az tuti.
Nem ilyen csókák keringtek a világítótorony tetején a játék vége felé? A háttér épület viszont, ha jól látom, a londoni kikötõ-kocsma... ööö, összevágták?
#357-es és #363-as hozzászólásokban volt róla szó... 😊
SPOILER!!!
RACOON (Mosómedve - latin neve: Procyon lotor 😄)
SPOILER!!!
RACOON (Mosómedve - latin neve: Procyon lotor 😄)
Átnéztem elejétõl a végéig minden hozzászólásodat, de nem találtam meg sehol erre a kvizkérdésre a választ. Léci ird meg nekem újra.
németet
Miért, milyen nyelven tanulsz?
(erre a kvízkérdésre is megírtam a választ már itt ebben a topikban...kissé olvasgass vissza, ha jól emlékszem nem is olyan régen volt róla szó)
(erre a kvízkérdésre is megírtam a választ már itt ebben a topikban...kissé olvasgass vissza, ha jól emlékszem nem is olyan régen volt róla szó)
Már rájöttem mit kell csinálni, köze se volt a tippemhez. Hát ez van,jobban jártam volna ha angolt tanulok. :-) Azt viszont biztosan nem tudom, hogy a soron következõ kvizre mi a válasz.
A kérdése: Who has Arneson's signet ring?
Megköszönném ha megirnád.
A kérdése: Who has Arneson's signet ring?
Megköszönném ha megirnád.
Sziasztok
New Orleansban az istálóban megmentettem egy lányt,de utánna mit kell vele csinálni? Nem tudok angolul, de valami olyat vettem ki a szavaikból, hogy rögzitenem kell. Ha igy van mivel? Nem találtam semmi erre alkalmasat.
New Orleansban az istálóban megmentettem egy lányt,de utánna mit kell vele csinálni? Nem tudok angolul, de valami olyat vettem ki a szavaikból, hogy rögzitenem kell. Ha igy van mivel? Nem találtam semmi erre alkalmasat.
SPOILER!
a guruló asztalkára kötöd a kötelet, majd a jobb oldali kar alá tolod, karra rá a makramé, bele az üllõ, majd a két rács közötti részen meghúzod a kötelet...
a guruló asztalkára kötöd a kötelet, majd a jobb oldali kar alá tolod, karra rá a makramé, bele az üllõ, majd a két rács közötti részen meghúzod a kötelet...
Honnan tudod, hogy minek kéne utána jönnie, ha még nem jutottál túl valamin??? 😮
Fejbõl nem emlékszem pontosan, hogy mikor mit kéne pontosan csinálni. Figyeld a történetet, és egyértelmû lesz szvsz.
Fejbõl nem emlékszem pontosan, hogy mikor mit kéne pontosan csinálni. Figyeld a történetet, és egyértelmû lesz szvsz.
Valaki mostmár tényleg adhatna valami ötletet,mert nem jövök rá mit kell csinálni!
Sziasztok!A diliházas résznél a pincében már beszéltem azzal a tetkós faszival,de utána se engedi a Gygax szobájában meghúzni a zsinórokat hogy jöjjön a lift és nem tudom mit kéne még csinálni ahhoz hogy tovább mennyek.Valaki nem tudna valami ötlettel szolgálni?
köszi a segítséget!
Nem hiszem, hogy rájöttem volna!!!😊
Nem hiszem, hogy rájöttem volna!!!😊