723
(Ezüst fülbevaló, Awakened, Arséne Lupin, Jack the Ripper stb.)
-
#522 Még nincs szeptember 14 -
#521 Hát még mindig semmi bakker. -
#520 Szeptember 14.
vagy kitudja -
#519 Van már 1.3-as is. Katt a bannerképre. -
#518 Mert, mikor lesz? -
#517 Tévedtem,sokkal több lesz -
#516 Csak az 1.1-es pecs...
Talán az 1.2-es kijavítja? Csak az a baj, h az már német verziójó. Vagy az mindegy? -
#515 Peccs fent? -
#514 Hi!
Nekem a menűje recseg... a zene akadozik rajta, amolyan szaggatásnak vehető. Ezt h lehet kiküszöbölni?
Mert zavaró. -
#513 a gyártás az 1-2 hét szokott lenni -
#512 Az jó, és az hány hónap, mire legyártanak 1000 darabot? [cinikus]
(Mert itthon nem sokkal többet vesznek meg az emberek kalandjátékból pláne.) -
Gmiki #511 A fordítás és a tesztelés befejeződött. Tudtommal gyártás alatt van. -
#510 Mikor jön már ki a magyarnyelvű?
Már nyár van egy ideje. Ha a T-t nézzük akkor meg pláne. -
Gmiki #509 A nepálihoz lehet, hogy nem tudsz addig benyitni amíg a vele szemben lévő házba be nem kopogtatsz. Akkor derül csak ki, hogy akit keresel nincs otthon... -
Babobaba #508 Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A legelején tartok a játékban. Úgy volt, hogy felpattantam a lovaskocsira, és megérekztem a kikötőbe. Bementem Watsonnal a kocsmába, beszélgettem a tulajjal és a részeg ipsével. Elindultam balra kishíhod, a kivilágitott házikó felé ahol a nepál asszony van. Bekéne menjek a házba de azt irja hogy zárva. Valaki valamilyen ötlet?
pux -
#507 Hello.
Tuti hogy a lábnyomot nem nézted meg elég tüzetesen. A cipőből hiányzik egy szög és ezt nem vetted még észre a nagyítóval. Menj vissza a kerítéshez ahová a létrát raktad és nézd meg a cipőt a nagyítóval mégegyszer és az egyikből hiányozni fog egy szög. Ezt nem vetted észre és ezért nem hagy tovább menni. Remélem tudtam segíteni. -
#506 Valamit kihagytál. -
zlatan4 #505 Sziasztok a bajom lenne kérlek segítsetek.. első pálya:D megcsináltam mindent megnéztem könyvesboltba 2 köny lábnyom a látra háznál megvan mindent és állítólag utána watsonéknál intor és megy haza de nekem semmi intro nincs és ott elakadtam mi lehet a baj? -
#504 Szerintem meg ott: Ezt vedd meg
Na de látom elhalasztották. Bakker még a fordítást se bírják megcsinálni halasztás nélkül. Azért ez már hihetetlen. -
#503 Az sose volt még úgy
Amúgyis az 576-on van május 30 és nem az EVM-nél -
#502 Az ezt vedd meg -be volt hogy május 31. -
#501 Hello.
Nem az asztal, SZEKRÉNY. Az ajtó mellett van Gygax irodájába. Ment privi. Olvasd el. -
#500 Várható megjelenés: 2007 nyár. -
#499 Na a héten akkor jön magyarul? -
xavier #498 Köszi, de semmi változás.
Az asztalba csak a fiókot lehet húzogatni.
A zsinórókat NEM is ehet meghúzni, mert nem engedi!
'Most ezt nem lehet semmire használni...' -
#497 Ha jól emlékszem akkor Gygax irodájába kell még kutakodni egy kicsit talán abba a szekrénybe amit előzőleg felfeszítettünk a piszkavassal. Talán még ott talál valamit aszthiszem és utána jöhet a zsinórhúzgálás. Remélem tudtam segíteni. -
#496 ...és a megfelelő sorrendben húzogatod meg a zsinórokat? -
xavier #495 Köszi de olvastam.
Beszéltem az öreggel.Volt az animáció hogy már keresnek az ápolók.
Fel már nem is tudok menni.Elméletileg zsínorhúzás és liftezés lenne, de semmi.
Lehet hogy valami bug....? -
Gmiki #494 Az öregnél a rejtett fal mögött voltál már?
Nem lehet, hogy valamit nem csináltál meg? A PCLife oldalon van magyar nyelű végigjátszás is. Ha végképp elakadsz... -
xavier #493 Helló
Elakadtam én is annál a résznél amikor a doktor szobájában a kötelekkel
hívni kellene a liftet.DE nem történik semmi.Annyit mond hogy most nem tudom használni.... :( -
Gmiki #492 Na akkor válaszolok magamnak :-)
Rájöttem mi volt a gond. Csak azonos verzióval működik a mentés. Mivel a 2. gépen cd nélkül akartam játszani nem jó verziójú exe-t használtam.
Tehát elegendő csak a save mappa jpg-it átmásolni. -
Gmiki #491 A játk readme.txt-jében írták, hogy a documents könyvtárba ment el valamit. De nálam csak a save mappában vannak jpg kiterjesztésű fájlok. Ha jól láttam abban vannak az adatok is. De valamiért nem működik... -
Gmiki #490 Sziasztok!
Hogy lehet egyik gépről áttenni a mentéseket egy másik gépre?
Hiába másoltam át egy az egyben a teljes játék mappát illetve csak a save mappát, nem jeleníti meg a játék az új gépen. Jó lenne ha nem kellene újrakezdeni. -
#489 mostmár csak a magyar nyelvű megjelenést várjuk :) -
gabyi #488 Sziasztok!
Egy kis segítség a játékhoz, akinek szüksége van rá: MAGYAR nyelvű!
Sherlock Holmes: The Awakened végigjátszás -
#487 Köszi.
Akkor mostmár kivárom inkább azt a 24 napot. -
#486 Pontos %-ot nem tudok mondani, de nem a végefele az biztos. A felénél még több van hátra szerintem. Kb. 1/3-nál járhatsz. -
#485 Erre válaszolna valaki légyszi? -
#484 Nincs mit.
Amúgy az 576 oldalán van kiírva. -
#483 Köszi