Sherlock Holmes sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tetkós pasi neve a fórumon már lett írva: Mélység fénye
Hali. Valaki tud segíteni? Az awakenedba vagyok ott ahol az öreg szakállas ipse megkérdezi hogy mi a neve én beírom hogy: {light of abyss} de nem fogadja el. Lédszi valaki segítsen! KÖSZI.
nem tudom mi lehet a baj,mert nem nyílik az ajtó.pedig tetszik a játék.<#szomoru1><#conf>
köszi a segítséget,remélem most már sikerülni fog.
Jack the ripper: De igen tavasszal jelenik meg, szerintem a régebbivel játszik. (Microids játék).Én is nemrég vittem végig.

Az ajtónál a bal oldali kõ tetején a sárkány legyen, a jobb oldalin szarvas. Majd bemenni az ajtón.
kirol
Már megjelent? Nem 4-5 hónap múlva fog csak megjelenni?

ha valaki játszik a jack the ripper játékkal segíthetne egy picit.ott tartok hogy a kínainál be kell állítani a tekercset,és hiába fordítottam a sárkányra és a bivalyra,nem nyílt ki az ajtó.pedig jónak kéne lenni.vagy mégsem?
Sikerült. Addig agyaltam, amig rájöttem mi volt a baj, pedig ez egyszer már eszembe jutott, de akkor nem próbáltam meg.Most igen és sikerült.
Sziasztok. Segitsetek légyszi. Elakadtam az elmegyógyintézetben beszéltem a tetkós hapsival, mindent megcsináltam, átnéztem a végigjátszást és azt írja, hogy húzzam meg a zsinorokat a doki szobájában, de nem engedi. Azt irja, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni. Már semmi ötletem. Köszi a segitséget.
..... Bocs én voltam a hülye.. a szög ami hiányzott a cipõbõl...

Hali srácok!

Tudnátok segiteni? Valami igen kellemes bugba akadthattam be...
Az elején még Londonban.
Megvetteam a könyvet beszéltem az ujságrással szoltam virág miatt neki. Megkerestem a lábnyomot zárat anyag darabkákat a létrával a fal tetején a rajzot a földön . Szóval egyszóval mindent megcsináltam ami levan irva a végigjátszásban. Azonban mikor visszamegyek a 3 emberkéhez nem jön a bejátszás ami után visszakerülök a házba... Ötletek?

Esetleg valaki tudna egy mentést küldeni közvetlen a beszélgetés utánról?

A legujabb patch is fent van.Elre is köszi!
hykao
Néhány új kép és némi infó az új Sherlock játékról (Sherlock vs Jack the Ripper): KATT
Köszi az infot! Tényleg a virág volt a baj. Nem olvastam elöre a végigjátszást, pedig abból kiderült volna, hogy kellene majd valahonnan virág.
Köszi
virágot szedtél már a kertben?
ez kimaradt a végigjátszásban
Sziasztok!
New Orleans-ba vagyok, annál a résznél, hogy:
"Fogjuk a térképünket és ugorjunk át a kikötõnegyedbe és tegyünk egy látogatást a Louisana Nymph hajóra!" - idézet a végigjátszásból.
Az a gond, hogy ha ráklikkelek a térképre akkor nem megy a kikötõbe. Mintha még nem lenne valami megcsinálva. De ha idáig eljutottam, akkor minden meg kell, hogy legyen nem?
Van egy titkos szoba, ahol áll egy szekrény. Elvileg azt csak szemügyre kéne venni. Nem lehet az, hogy mégis ki kellene nyitni?
hykao
Qwerty4
Na ezt a játékot abba kell hagynom.Nem nekem való. 😊

Qwerty4

kirol
Na egy lábnyomot nem vette mészre.

kirol
Na most New Orleans-ban vagyok, a franszia negyedben. Megcsináltam mindent, felvettem mindent, de nem jutok tovább.
Egyedül az egyik szobóból nem tudom kicsalogatni azt aki mögötte van.

légyszi segítsetek!eddig mindig eltudtam, menteni a játékot semmi baja nem volt de most amikor elakarom menteni lefagy és kezdhetem erõröl az egészet.😞 valami ötlet??
innentõl számolva asszem a 25.
csapoi irta
kirol
Melyikban van?

vissza néztem az eddig irtakat😄DDDDDDDDDDD
kirol
Mibõl jöttél rá?

megvan a neve:mélység fénye!
sziasztok!én is azt szeretném kérdezni hogy mi magyarul annak a hapeknak a neve??mert a végígjátszásba csak angolul van. segítsetek.😊
kirol
Ezt láttam, de ez az angolhoz van, én meg magyarral játszok, és oda a választ magyarul kell beírni. A szószerinti fordítás meg nem jó neki.

Qwerty4
Itt egy végigjátszás.Nézd meg!

Qwerty4

kirol
Valaki segíthetne!

kirol
Svájcban a gyogyóbhan az alagsorban van egy "befüvesett" vén fószer, és azt mondja, mondjam meg a nevét!

Erre hogyan lehet rájönni?

Jó lenne ha készlenne a magyar vezió is az új részbõl, mire ennek a végére érek.

Qwerty4
Hello.

Megvan a magyar verzió ebbõl a játékból.
Namost két probléma van:pixeles sok helyen, pl. fennt a tárgy, fejlesztõk-kiadók képe az elején. Nem látszik jól a felirat.
És pláne nem lehet menteni.És automatikus mentést sem látok.

Mivel lehetne kiküszöbölni ezeket a problémákat?<#szomoru1>

Qwerty4

nem írt ki neked egy feliratot melyben az állt: nem haladhatsz tovább mert krokodilok vannak ? vagy ehhez hasonlót? Ott kellene tovább haladnod... amugy ha ha onnan nézük ahonnan jöttél és veled szemben áll a " hullafa " akkor tõle barra kell tovább haladni. Nekem elsõre sikerült, nem volt vele különösebb probléma

Szia! :) Ha tudok, örömmel segítek a játékon való túljutásodon! Bátran írj msn nen

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elakadtam a mocsárban, mégpedig ott, hogy megetettem a krokikat és egyszerûen nem tudok partra vergõdni, mindent végigcsináltam, és bár merre indulok semmi nem jó neki, a part közelébe meg elakad. Merre induljak? Ott kõrözök a hullafa körül már 2 napja. Elõre is köszi a segítséget.

yeahh.. kijátszva 😊 nagyon tetszett, várom az új kihívást Sherlock személyében 😊

Szia! :) Ha tudok, örömmel segítek a játékon való túljutásodon! Bátran írj msn nen

Köszönöm, na, akkor nézzük azokat a vércseppeket! 😊
Tehát! a kisfilmecske amikoris a széf megjelenik akkor valósúl meg ha minden egyes észrevehetõ és megfogható / vihetõ dolgot megtalálsz! Nekem is eltartott egy ideig míg a házban észrevettem egy csöpp vért a földszinten! Ott nézd meg az összes vér nyomot és ha megvolt az utolsó is akkor jön a széf 😊

Hol van az a fránya széf?????
lacica
Megoldódott!!Nagyon jó eddig!!!!!

lacica
Hol kérdezhetem,hogy miért nem indul el??A békánál lefagyok.
Kötyi a seg-t.

Köszönöm,megoldódott, magyarul kell beírni a válsazokat. A jógi után viszont újra elakadtam!
Segítsetek kérlek!
Bemegyek a professzor faszi irodájába, és rángatnám a csengõt, annak módja szerint, de nem engedi. Miért lehet ez? Eddig azt hiszem mident elvégeztem volt.
Sziasztok.Sürgõsen a segítségeteket kérném!A Francia negyedben vagyok, egy házban ahol már mindent felvettem és megvizsgáltam, és egy széfet kellene kinyitnom, de fogalmam sincs hol az a széf.Esetleg valaki nem tudja merre keressem?Gondolom hogy a dolgozó szobában van na de hol?Már 100 szor végig néztem az egész házat de sehol egy széf.Kérem valaki segítsen!Elõre is köszönöm!
hykao
A magyar verzióban magyarul kell beírni, de a Temzét meg se próbáld, nyilván nem a folyóban van az emberünk. 😊
Sziasztok!

Amikor Holmes kérdezi Watsont, hogy hol leledzik az ilyen ember, akkor beírom, a "Thames"-t, vagy a "docks" válaszokat, és mégsem jó!
Lehet magyarúl kellene beírni? Ez most jutott eszembe, ki is próbálom rögvest! 😊
hykao
Olvass vissza, és ne végigjátszás szerint játsz, akkor nem lesz probléma!
elsõ részben elakadtam vagy csak simán bug? megnéztem mindent felszedtem mindent, ekkor ha visszamegyek a ház elé watsonékhoz jön a bejátszás és baker street en találom magam a végigjátszás szerint. de nekem semmit nem csinál. van ami kimaradhatott? o/:
lábnyomok,rajz,zár ellenõrizve mind2 helyen, felszedve a: bogyó a tálból,pikkej, vászon, rost,

Köszi! Ez szívás jó rég mentettem.
Nekem is volt vele gondom és ujra csináltam nem holmesal vettem fel és ugy jó lett ....
Az baj,hogy mint Holmes vettem fel a kalapácsot a ló alól?
ja ténleg a szög köszi szépen (félreértés ne essék hykao nem neked)