Sherlock Holmes sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez hoziher hogy vmi bug 3an nem baszhattyuk el ugyaott ugyanúgy
köszi szépen nagyon rendi gyerek vagy 😄<#mf1>
hykao
haho
én már az elején elakadtam megcsináltam úgy ahogy a végigjáccás írja de nem tudok visszamenni a házba
ez akkor most mi BUG?
köszi szépen már tovább jutottam meg már végig is vittem 😛
"mélység fénye" a neve
Hello! Köszi,de az öreg azt kérdezi tölem hogy "Mond meg te haladnor ,hogy én kivagyik!?" Beírom a nevét hogy Hermit(remete),de nem fogagya el!! :@egyszerüen megörit ez a játék egyik probléma után jön a másik...
hykao
Hiányzó szög is van ja, ill. létrázni is kell - de ezért nem érdemes leírás alapján játszani! Akkor már nem is te játszol! Akkor már akár végigjátszás videót is nézhetnél helyette! 😊
hykao
Én csan angolul nyomtam végig, sajna nem tudok segíteni ebben. De amikor a kérdés elõtt benyomja az átvezetõt a játék, abban mintha "bemutatkozna", na amit ott ír magyarul a felirat, az kell, hogy legyen. (angolnál legalábbis az volt)
Hello! Az öregembernek az a neve hogy "Hermi" beírom de azsem jó! De külömben ez a kérdés "MI a neve a megvilágosodot valakinek ?" ! Egy szerüen már minden lehetséges dolgot beírtam de nem jó!! :@ Ha tudod a választ vagy valaki más akkor kérem segicsetek!! (lécci😛)
Basszus ezt a hianyzo szoget a labnyomban tenyleg nem vettem eszre!
Halas koszonet erte!
...itt jobban kell figyelnem,mint gondoltam! 😊

ja meg a lábnyomnál észre kell venni hogy hoányzik egy szög belöle!
Az ajtonál fent egy kis szövet db van azt is leszedted ?? üdv
Nem hianyzik akkor semmi?

Az ajtozar lecsekkolasa,rajzok,edenyben az opium,vaszondarabka,labnyomok(merete)+pikkely,letraval a rostdarab a keritesen.
Amugy mar a patcheket is feltoltam.
Kimaradt vmi?

Hello! Köszi a választ! Probáltam már mindet ,mindent elolvastam,de semmi.
Az angol választ leforditottam (Light of Abyss) zt jelenti hogy A szakadék fénye,de ha beírom akor eztsem fogadja el...! Valaki aki a magyar nyelvü játékot véggig vitte vagy már tovább tart mint én akkor az kérem mondja meg hogy mi a magyar válasz!! Elöreis köszönöm!! ÜDv
hykao
Írd azt, amit a magyarításban mond az öreg (arról, hogy õ ki). Az angol verzióban ha jól emlékszem ugyanazt kellett beírni.
hykao
Akkor írd le, hogy pontosan miket csináltál a háznál, ha kimaradt valami, eszembe fog jutni.
Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy mit kell írni oda amikor Svájc-ba vagyok a diliházban és ott vagyok amikor a legalso szinten a titkos kamrába egy öreg tetkos ember kérdez tülönk valamit és nem tudom hogy mit kell írni vagyis tudom hogy angolol ezt kell írni :Light of Abyss !!De az én játékom magyar és magyarulis kell beírni a választ már leforditottam kétszer is de mindakét forditást se fogadta el !! Mi lehet a megoldás ?? Nagyon nagyo köszönöm aki tud nekem segiteni!! ÜDv
MInd megtorten termeszetesen.
Feleslegesen nem irok be a forumba...
Attol tartok vmi hiba lehete a jatekban.
Ha felteszem a patcheket nem fog eltunni a magyarositas?

hykao
Ne végigjátszással játsszatok már! 😊 Fõleg ha már egyszer magyarul van a játék. Próbáljátok használni a saját fejeteket!
(vagy nem csináltatok meg mindent mégsem ott vagy pedig nem elég csak visszasétálni, hanem meg kell szólítani valakit...pl: Watsont, Stenwick századost stb...)
Ugyanezzel kuszkodom En is!
Nincs bejatszas...
Vkinek vmi 5lete?!

Sziasztok.
Már rögtön az elején elakadtam a Stenwick háznál.
Mindent megnéztem, amit a végigjátszás írt, de mikor visszamegyek az ajtó elé nem történik semmi. A végigjátszás szerint egy bejátszásnak kellene következnie, de az én esetemben nem. Segítsetek.
helló mindenkinek nekem olyan problémám van,hogy az öreg tetováltnak a kérdésére hiába irom be hogy light of abyss nem fogadja el de az én játékom magyar fel irattal van.probáltam leforditani magyarra de azt se fogadja el kérlek segitsetek
hykao
A leltárban lévõkre gondolsz? Azt hiszem nem lehet.
nem tudja vki, hogy lehet e az ujsagra meg a konyvekre kozeliteni? mert nalam valahogy olyan kicsi, szinte olvashatatlan :S

megpróbálom ezzel a meghajtóval.már próbáltam 5-öt,mind lefagy,ugy 5 perc után!köszi
nagykispeter
77.77
Alapbeállítások,nem állítottam semmin!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

meg tudnád irni melyik meghajtó progit használod?meg a játékban az opciók alatt milyen a beállitásod?köszi!
az 1.3-as patcht tettem fel,az csak a vista-ra lenne jó?
nagykispeter
Nem hiszem hogy az a gond mert Nekem is olyan van és semmi gond nincs

vagy van valami beállitás hozzá????
nvidia geforce 6600GT videokártyám van,de nem találok hozzá jó meghajtóprogit,állandóan lefagy 2-3 perc után.tudna valaki megoldást?köszönöm!
nagykispeter
nincs mit

Jujjj... igazad volt, egy vérnyom elmaradt, kint a kerben... Köszi a segítséget 😊
Szia!

Igen, azt hiszem, mindent végignéztem, a vérnyomokat, a hamutálat, meg a kandallót, de semmi 😊
nagykispeter
Minden vérnyomot végignéztél?Nállam a fotelon elmaradt és napokig bolyongtam a semmiért!

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, nagyon elakadtam...
New Orleans-ban vagyok az Arneson-házban. Azt hiszem, hogy összeszedtem mindent, megnéztem mindent, de... nincs tovább. A leírás valami széfet emleget, és én nem találom. A rejtvény megvan, ami nyitja majd a széfet, de ehhez elõbb meg kellene találnom. Elõre is köszi a segítséget! 😊
hykao
Inkább maradtál volna csendben...
kirol
Hát igen, mondjuk magyar feliratosról.

Prince23
Ti meg itt mirõl dumcsiztok? nekem már rég meg van a játék! csak nem próbáltam még😄
Vagy netán full magyar gémrõl menõztök itt? :S

nagykispeter
Megvan a játék

kirol
Én is.

nagykispeter
Kíváncsi vagyok én is rá

hykao
Na akkor meglátogatom én is valamelyik játékboltot... 😊
nagykispeter
Megjött a hívás hogy átvehetem a játékot

nagykispeter
link
Közbe kikerült az újdonságok közé.
Én spec. elõrendeltem,nem tudom melyik nap jön az SMS az 576-tól!
Mindenesetre ide beírom...

kirol
Szupi! Végre!

hykao
Linket is kérünk ilyenkor! 😊
nagykispeter
Lekerült a játék az elõkészületekbõl a termékek közé.
Szerintem a héten megvásárólható lesz!