30 éves a Microsoft
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon csinik a képen az biztos! Egy olyan kockás inget szivesen elfogadnék... <#vigyor1>#vigyor1>
Miért hallgatnának ? Anyagilag fullon van a cég az igaz ,de egyébként egy nagy szemetet raktak össze 30 év alatt. A munkahelyen is csak szivnak vele - pedig ott elméletileg hozzáértõ rendszergizdák vannak - és NT meg XP van ,vagyis az m$ zászlóshajói. Még jó hogy a falon van egy nagy piros fökapcsoló.
Azt pedig el kell felejteni ,hogy a vista bármit is lesöpör. Én semmi újat nem találtam benne az átlátszó ablakain kivül ,azt meg parasztvakitás.
Azt pedig el kell felejteni ,hogy a vista bármit is lesöpör. Én semmi újat nem találtam benne az átlátszó ablakain kivül ,azt meg parasztvakitás.
Köszi szépen!
Pirates of Silicon Valley
és nem(csak) az MS létrejöttérõl szól.
Happy Birthday MS
és nem(csak) az MS létrejöttérõl szól.
Happy Birthday MS
sepsiszentgyörgy
Mi is volt annak a filmnek a címe,ami a Microsoft kezdetérõl/létrejöttérõl szól?
Hát nem vagyok MS FAN, de nem is fikáznám mert az XP-m már több mint 1 éve megy regcleaner, panda, SP2 segítségével úgy, hogy állandóan a neten lógok és nem éppen makulátlan oldalakon jákálok!
Szó se róla azért már nem olyan gyors mint a frissen telepített Win, de nincs kékhalál, fagyás stb.
Egyszerüen megy!
Ja! És AMD-m van ami eggyesek szerint nem 100% kompatibilis és ezért instabil... mégis jó minden 😄
Szóval Boldog szülinapot MS!!!!
Szó se róla azért már nem olyan gyors mint a frissen telepített Win, de nincs kékhalál, fagyás stb.
Egyszerüen megy!
Ja! És AMD-m van ami eggyesek szerint nem 100% kompatibilis és ezért instabil... mégis jó minden 😄
Szóval Boldog szülinapot MS!!!!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Boldog születésnapot MS!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Szó szerint a semmibõl létrehozni egy ekkora vállalatot... nem semmi dolog...
Jövõre majd felkötheti a gatyáját mindenki, ha jön a Vista!!!Mert kõ kövön nem marad a konkurenseknél az biztos...<#eplus2>#eplus2>
A fikázók meg legalább most hallgassanak el..!!
Szó szerint a semmibõl létrehozni egy ekkora vállalatot... nem semmi dolog...
Jövõre majd felkötheti a gatyáját mindenki, ha jön a Vista!!!Mert kõ kövön nem marad a konkurenseknél az biztos...<#eplus2>#eplus2>
A fikázók meg legalább most hallgassanak el..!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Lehet is gratulálni szerintem a m$-nak! Az egy dolog, hogy a vevõk elégedetlenek és támadhatóak, ettõl függetlenül a világ egyik legtökéletesebben müködõ cége - kibaszottul sok pénz folyik bele, a kitalálói pedig a világ leggazdagabb emberei lettek... a cég megérdemli a dicséretet - az üzleti viselkedés mögött lévõ morális indíttatások már kevésbé...
ennyi
b
ennyi
b
60k alkalmazott
30 évi munka
egyetlen hibátlan program sem.
Gratulálunk Drága Májkroszóft.
30 évi munka
egyetlen hibátlan program sem.
Gratulálunk Drága Májkroszóft.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"hiszen Bill Gates, Steve Ballmer és a társaik ekkor döntöttek úgy, hogy létrehozzák a vállalatot" na azéééért... A Microsoftot Bill Gates és Paul Allen hozták létre (Steve Ballmer csak 1981-ben jött a céghez) és az elsõ foglalkoztatott Marc McDonald volt...
"A Microsoft tavaly 40 ezer alkalmazottnak adott munkát"
... hát ez a szám meg 60.000
meg akkor pl. az MSN-részleg sem nem veszteséges (már kb. 1.5 éve)
a szülinapi torta pedig meglesz...
http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/sep05/09-21AnniversaryPR.mspx
ezenkívül mivel nem akarom itt magamra uszítani az MS gyûlölõket, és mivel most aktuális a 3 csoportra levõ átszervezõdésük, ide dobok egy linket...
http://www.bralyn.net/etext/literature/bill.gates/challenges-strategy.txt
ez egy Bill Gates levél a cégen belül majdnem 15 évvel ezelõttrõl, kicsit hosszú, de nekem (jó régen volt) gyökeressen megváltoztatta a véleményem errõl a cégrõl és, hogy igazat mondjak, tanúlni is lehet belõlle...
akit érdekel olvassa el, mindenesetre boldog szülinapot, ugye ezt udvariasságból megtehetem... és ezzel innen kiszállok mert az ünnepeltrõl a szülinapján nem illõ rosszat mondani <#smile>#smile>
"A Microsoft tavaly 40 ezer alkalmazottnak adott munkát"
... hát ez a szám meg 60.000
meg akkor pl. az MSN-részleg sem nem veszteséges (már kb. 1.5 éve)
a szülinapi torta pedig meglesz...
http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/sep05/09-21AnniversaryPR.mspx
ezenkívül mivel nem akarom itt magamra uszítani az MS gyûlölõket, és mivel most aktuális a 3 csoportra levõ átszervezõdésük, ide dobok egy linket...
http://www.bralyn.net/etext/literature/bill.gates/challenges-strategy.txt
ez egy Bill Gates levél a cégen belül majdnem 15 évvel ezelõttrõl, kicsit hosszú, de nekem (jó régen volt) gyökeressen megváltoztatta a véleményem errõl a cégrõl és, hogy igazat mondjak, tanúlni is lehet belõlle...
akit érdekel olvassa el, mindenesetre boldog szülinapot, ugye ezt udvariasságból megtehetem... és ezzel innen kiszállok mert az ünnepeltrõl a szülinapján nem illõ rosszat mondani <#smile>#smile>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Boldog Szülinapot Microsoft!!!<#nyes>#nyes>
← ElőzőOldal 3 / 3