112
-
#32 A windóz manapság valóban egész tűrhető.
Pl egész stabil.
Viszont 10-15 éve is voltak olyan oS-ek anelyiket nem kellett renceresen újratelepíteni. (Szemben az akkori windózzal!)
Tud hálózatot is meg játékra is jó, meg télleg megbízhatóan felismeri az új hardvertet is (nem mintha ezek bármennyire is olyan ficsörök lennének, amit bizonyos, akár 20 éves OS-ek ne tudnának teljesíteni.)
A M$ hatalmas bevételeket produkál.
Miközben nincs ellenfele, és az egyéb IT cégeknek is meg kell húzni a nadrágszíjat!
Aki behal ettől a M$-től, annak ajánlok valamilyen jó kis 3. világbeli diktatúrát, költözzön oda. Ott is nagyszerűen "fejlődő" világot láthat maga körül (igaz a fejlődés ott is csak magához képest van). És nem kell azzal vesződni hogy a bonyolult világhoz igazodjon ,mert az aktuális bigbradör kitalál mindent helyette előre.
És nem csak lehet hanem egyenesen kötelező is benyalni neki, és a cukormázas szülinapi tortát pedig jóízűen elfogyastani!
Egészségetekre!
;)))
-
#31 "Aki nem szereti az ms-t az használjon alternatív lehetőségeket. Már szinte minden játék kijön linuxra is, rengeteg internet böngésző van, egyszóval nem kell ms-t használni.Ja akkor mégis miért használja mindenki?"
- ez egy jogos kerdes, otthon nem is hasznalom, a mukahelyemen meg kenytelen vagyok (Amugy 2 ev alatt egyszer fagyott, viruspara meg nem volt)
"Csak nem lehet hogy azért mert a legfelhasználóbarátabb minden szempontból??!!"
- hat szvsz nem:) -
kbupdate #30 Először is:
Boldog Születésnapot Microsoft Corporation!
Másodszor:
Blackeagle, már a "hozzánemértésedről" számtalanszor tettél tanúbizonyságot, köszünjük, hogy megint megerősítetted ezt.
Harmadszor:
greekboy, látom fingod sincs a rendszerről. Ha valaki tökéletesen be akarja lőni a rendszerét, igenis éretni kell a Windows-hoz, vagy erre még nem jöttél rá?:) Hogy legyen valami user friendly, ha valaki azt se tudja mi az "Enter", és mi a "Space"? (már találkoztam ilyenekkel is, igen; na szerinted egy ilyennek mi akkor az userfriendly, jó lehet, hogy te már egy májer vagy, mivel tudod hol az Enter...)
Negyedszer:
A film címe: Számító emberek (Pirates of Silicon).
Ötödször:
"irkab1rka
60k alkalmazott
30 évi munka
egyetlen hibátlan program sem.
Gratulálunk Drága Májkroszóft. "
Oké,. most sorold azokat a cégeket, akik eddig csak hibátlan programokat adtak ki. Vagy azokat a programokat. Tessék.
Még mielőtt tévszmékben élnétek, Vistahoz is lesznek hotfixek, Szervízcsomagok. Ez elengedhetetlen, mivel nem csak javításokat tesznek bele, hanem egyéb újításokat is.
És zárszó:
Boldog Születésnapot Microsoft Corporation! -
Dankó #29 Annyira egyszerü a képlet! Aki nem szereti az ms-t az használjon alternatív lehetőségeket. Már szinte minden játék kijön linuxra is, rengeteg internet böngésző van, egyszóval nem kell ms-t használni.Ja akkor mégis miért használja mindenki? Csak nem lehet hogy azért mert a legfelhasználóbarátabb minden szempontból??!! Vagy csak egyszerüen sikk fikázni őket de amúgy ugyanaz az xp fut a gépeiken mint azoknak akik szeretik. Szánalmas komolyan mondom. Jókor voltak jó helyen voltak jó időben és elképesztő marketing stratégiával dobták piacra mindazt amit eddig készítettek. Most ezek után bárki is csodálkozik, hogy miért sikeresek????
Nem kell! -
#28 Nagyon örülök neki, de hogy feljebb vigyem a cég imázsát, javaslom, hogy ezt tegyék érezhetővé is.
Mondjuk 2 hétig adják az XP-t harmadáron, hogy megszűnjön, vagy legalábbis csökkenjen az illegális felhasználás, mert 40 ezerért soha sem tudom megvenni!
Örüljön mindenki! -
#27 A sehol sem lennenek az kicsit durva... ugyanis a windows elott mar volt annal jobb is. Ettol fuggetlenul Boldog szulinapot nekik, es kivanom tiszta szivbol, hogy hamarosan mar valami joval is meglepjek a nepet! -
Solitarius #26 abelr: Most az MS hibálya hogy monopolium van?
Biztos ha Te lennél a cégigazgató Azt mondanád : Hű wazzeg olyan jól megy acég hogy ez nem tetszik . keféljük el,mert úgy tisztességes hogy más hátha ad éret valami kitüntetést. -
Solitarius #25 Nah!
Szinte vártam hogy valami szerencsétlen belekössön az MS termékekbe.
MS utáló:
Biztos olyan k*vára értesz hozzá, ez látszik is.
De ha fel lapoznál egy szakkönyvet és megnéznéd hogy milyen profi szinten lehet konfigurálni a hálózati bealításoktól a jogkörig mindent egy WinXP-ben. Ha utána olvasnál hogy milyen komoly parancsokat lehet kiadni, akkor talán visszavennél az arcodból.
Nem muszáj kattintgatni. Ott a parancssor. Az más hogy nem értesz hozzá.
Hogy utálom az olyanokat akik már most fikázzák az IE 7 verzióját mikor még meg sem jelent. Én nem azt mondom hogy a Win platform a világ leghibátlanabb platformja, de ha a linuxot támadnák ennyien biztos azon is találnánk közel ennyi rést.
Akkor miért jobb? És hogy melyik felhasználó barátibb? Erről kár is vitát nyitni.
Arról meg hogy mennyire hülye valaki hogy bekap a netről minden virusos dolgot az nem az oprendszer hibája. Érdekes módon 6 év alatt Nem volt még se trójaim se vírusom, legfeljebb néhány spyware, amit roppant nehezen 3 perc alatt eltávolítottam.
Nekem jobb lenne ha lenne még néhány t*kös oprendszer, mert az, az igazi piac.
De erről csak álmodhatok. Talán majd a boldog 40. születés napján az MS-nek.
-
abelr #24 de, a MS a legnagyobb akadálya az op.rendszer fejlődésének mert monopol helyzetet tart fenn, és amely iparágban monopolium van az nem fejlődik kellőképpen. Nincs szabad verseny, és ennek a levét mi felhasználók isszuk meg... -
#23 Na akkor röviden:
"Akkor pedig nem értem, hogy akkor ebben mi a user friendly??? Kicsit te is ellentmondásos vagy." Az óvatlan felhasználót lehet védeni, erre vannak szakosodott program. Csak sajnos a hülyét semmi sem védi, ebből viszont sok van!
"hogy ha nem lett volna MicroSoft, ki tudja hol tartana ma a SW, meg a HW..." Ebben annyi igazság van, hogy sokat jelentett a stabilitáson a WHQL és a Windows Certified kitalálása, az meg másodlagos dolog, hogy a win95nek megjelenésének is köszönheti az Intel, hogy anno a p1 megjelenésekor mennyien vettek CSAK ms miatt P1-et még ha nagyon drága is volt.
"60k alkalmazott, 30 évi munka, egyetlen hibátlan program sem." 1! céget mutass, ami hozzott már ki hibátlan programot. CSAK 1-et.
"Jövőre majd felkötheti a gatyáját mindenki, ha jön a Vista!!!Mert kő kövön nem marad a konkurenseknél az biztos..." ez korai kijelentés, mert lehet hogy abszolut igaz lesz, lehet hogy bukás lesz. Én okos vagyok, nem mondok rá semmit, nem dícsére, nem köpködöm, nem vagyok se erre, se arra elfogult, okosan csak ennyit mondok: majd meglátjuk...mert én okos vagyok, és csak ennyit mondok.
UI: BG feje nem semmi :) -
#22 Sztem pihennye. Vagy igyal 1 k.v.-t. Olyan vagy mint a japik-kinaiak akik egy uberfegyverben hisznek. Jo a windows aki nem tudja hasznalni hasznaljon unixot En mind2 ot hasznalom a munkamhoz. Ennyi. Es jo mind2o:) Ez olyam mint az uber alles felesef, nincs, de ha megis van, egy baratno remek kiegeszitese:) -
Le Kurde #21 Ez így igaz, de gondolj bele, hogy hozzá nem értésből fakadóan fikázni mennyivel egyszerűbb! -
Fenjoy #20 mondjuk azon is elkéne, gondolkozni, talán... hogy ha nem lett volna MicroSoft, ki tudja hol tartana ma a SW, meg a HW... tudom ezeket sokaknak nehézz lenyelni, de sehol, nem tartana az Ipar... ha nem lennének... vagy még nagyon az elején lennénk...etc:) De lehet én láttom rosszul... :) -
blackeagle #19 Még mindig nem mondtál semmi újatt a vistáról amiért megérné feltenni azt a világmegváltó hiper m$ oprendszert.
Az nem szempont hogy stabilabb. Amit használok ,annál stabilabbat úgyse tud csinálni az m$ , az pedig hogy 30 év alatt talán sikerül egy stabil rendszert csinálni az nég nem ok arra ,hogy hanyatvágodjak. Sőt ,szégyen hogy ennyi idő után is még mindig a stabilitással jön bárki is. -
#18 Hátha nem lesz már 31 éves ;-) -
#17 Remélem a végük közelebb van mint 30 év... 4ever TUX -
greekboy #16 Mert a windows használata az aztán nagy szakértelmet igényel??? De legyen igazad, érteni kell hozzá. Akkor pedig nem értem, hogy akkor ebben mi a user friendly??? Kicsit te is ellentmondásos vagy. -
#15 nem lesz valami ingyenes letöltés? Mondjuk XP egy hétig ingyé'.
Ilyenkor illene egy ilyet csinálni Bill Gatyesz... -
CsabiDuke #14 Blackage: adig ne mondj véleményt mig nem tetted fel a gépedre és nem próbáltad ki.. megmondom neked, az első legjobb javulása, hogy ugyan azon a konfigon a Vista sokkal gyorsabb mint az XP.. nincs egy erőművem, (asus p4p800, P4 2.4, 512 ddr) de igy is stabilan gyorsan és szépen futott.. pár képből ne állapírsd meg hogy ugyan olyan csak átlátszó!
Én azt mondom hogy: Aki nem ért a windows-hoz, az fikázza, mert teleteszi szeméttel meg minden szarral, és megöli.. az inkább használjon más os-t. A sok fikázónak üzenem: nem tudjátok használni, először tanuljátok meg!
Boldog szülinapot MS! -
#13 Előre hozzáteszem, nem védeni akarom az MS-t.
Az kissé erős, hogy a munkahelyek is szívnak vele... én is dolgozom, XP-t használok mióta és nem volt vele gondom... Minden javítás és service pack fent, amit le lehet tölteni, az meg a rendszergazdák hibája, hogy baxxák frissíteni a gépeket...
Egy "kicsi" ellentmondást érzek a 2. mondatodban. Ha akkora "nagy szemetet" raktak össze 30 év alatt, hogyhogy még talpon vannak és az egyik legnagyobb cég a földön?...
Meg nem kötelező win-t használni, van ezer más alternatíva... -
Szemi90 #12 Nagyon csinik a képen az biztos! Egy olyan kockás inget szivesen elfogadnék... -
blackeagle #11 Miért hallgatnának ? Anyagilag fullon van a cég az igaz ,de egyébként egy nagy szemetet raktak össze 30 év alatt. A munkahelyen is csak szivnak vele - pedig ott elméletileg hozzáértő rendszergizdák vannak - és NT meg XP van ,vagyis az m$ zászlóshajói. Még jó hogy a falon van egy nagy piros fökapcsoló.
Azt pedig el kell felejteni ,hogy a vista bármit is lesöpör. Én semmi újat nem találtam benne az átlátszó ablakain kivül ,azt meg parasztvakitás. -
schakaal #10 Köszi szépen!
-
#9 LOL ez kép
micsoda hippik!!!
-
LaPalma #8 Pirates of Silicon Valley
és nem(csak) az MS létrejöttéről szól.
Happy Birthday MS -
schakaal #7 Mi is volt annak a filmnek a címe,ami a Microsoft kezdetéről/létrejöttéről szól? -
Athlon64 #6 Hát nem vagyok MS FAN, de nem is fikáznám mert az XP-m már több mint 1 éve megy regcleaner, panda, SP2 segítségével úgy, hogy állandóan a neten lógok és nem éppen makulátlan oldalakon jákálok!
Szó se róla azért már nem olyan gyors mint a frissen telepített Win, de nincs kékhalál, fagyás stb.
Egyszerüen megy!
Ja! És AMD-m van ami eggyesek szerint nem 100% kompatibilis és ezért instabil... mégis jó minden :D
Szóval Boldog szülinapot MS!!!! -
#5 Boldog születésnapot MS!!!
Szó szerint a semmiből létrehozni egy ekkora vállalatot... nem semmi dolog...
Jövőre majd felkötheti a gatyáját mindenki, ha jön a Vista!!!Mert kő kövön nem marad a konkurenseknél az biztos...
A fikázók meg legalább most hallgassanak el..!!
-
bundee #4 Lehet is gratulálni szerintem a m$-nak! Az egy dolog, hogy a vevők elégedetlenek és támadhatóak, ettől függetlenül a világ egyik legtökéletesebben müködő cége - kibaszottul sok pénz folyik bele, a kitalálói pedig a világ leggazdagabb emberei lettek... a cég megérdemli a dicséretet - az üzleti viselkedés mögött lévő morális indíttatások már kevésbé...
ennyi
b -
irkab1rka #3 60k alkalmazott
30 évi munka
egyetlen hibátlan program sem.
Gratulálunk Drága Májkroszóft. -
BlackRose #2 "hiszen Bill Gates, Steve Ballmer és a társaik ekkor döntöttek úgy, hogy létrehozzák a vállalatot" na azéééért... A Microsoftot Bill Gates és Paul Allen hozták létre (Steve Ballmer csak 1981-ben jött a céghez) és az első foglalkoztatott Marc McDonald volt...
"A Microsoft tavaly 40 ezer alkalmazottnak adott munkát"
... hát ez a szám meg 60.000
meg akkor pl. az MSN-részleg sem nem veszteséges (már kb. 1.5 éve)
a szülinapi torta pedig meglesz...
http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/sep05/09-21AnniversaryPR.mspx
ezenkívül mivel nem akarom itt magamra uszítani az MS gyűlölőket, és mivel most aktuális a 3 csoportra levő átszerveződésük, ide dobok egy linket...
http://www.bralyn.net/etext/literature/bill.gates/challenges-strategy.txt
ez egy Bill Gates levél a cégen belül majdnem 15 évvel ezelőttről, kicsit hosszú, de nekem (jó régen volt) gyökeressen megváltoztatta a véleményem erről a cégről és, hogy igazat mondjak, tanúlni is lehet belőlle...
akit érdekel olvassa el, mindenesetre boldog szülinapot, ugye ezt udvariasságból megtehetem... és ezzel innen kiszállok mert az ünnepeltről a szülinapján nem illő rosszat mondani -
Totinkhamon #1 Boldog Szülinapot Microsoft!!!