1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#643 nyugi, nem lesz cancel
-
11. Invasion (ABC, 22.00) - 4.9/8 - Hát ez nagyon gyenge nézettség, erősen cancel gyanús.
"Invasion" (ABC, 22.00) - 4.7/8 - semmi biztató
x17-es epizódja ennél jóval gyengébb volt, ami nem sok jóval kecsegtet (4.8/8, #10; 18-49: 2.6, #9)
es itthon se jobb a helyzet. kerlek ne beszelj olyanrol amihez nem ertessz vagy amirol nem tudsz. en azt mondom h 70% h cancel lesz. -
#641 egyáltalán nem mondhatni, hogy van nézettsége... nagyon-nagyon cancel gyanús. -
#640 ha logikusan belegondolunk, az első évad bevételéből, sokmindenkinek jólenne, sokmindenki jójárna:
színészek, forgatókönvyírók, satöbbi
-
#639 legyen igazad! -
#638 szeirntem lesz második évad, már cask azért is, mert jól tejel, van nézettsége itthon is, és gondolom küldöldön is, már csak ezért megéri
-
#637 Dereknek mintha más lenne a magyar hangja. -
#636 Szerintem se lesz 2. évad, nagyon be akarják fejezni a sztorit... -
#635 Ha nem az első résztől nézed, vagy a retek klubbon, akkor nagy hibát követtél el... nézd meg linket lejjebb, amit én adtam, és kezd el nézni az elejétől. Megéri. -
#634 Én most kapcsolódtam be, nem sokat értek a filmból, de sztem az előzőkben is csak ilyen rejtélyek jöttek elő... és nem mutattak semmi lényeget -
#633 sztem nagyon jó volt a 20. rész, kár h valószínűleg nem lesz 2. évad :| Ritkán szoktam sorozatokat nézni, de ez nagyon megtetszett, nemtom mit fogok nézni ezután. -
#632 Megnéztem a 20. részt is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre Tom és Russel egy oldalon harcol, hihetetlen. Seriffünket jól hátba támadták.
Kíváncsi vagyok mi lesz a 21. részben... Russelék kétszemélyes írtó hadjáratot csinálnak? Egy kiképzett Hibrid sereg ellen? Durva lesz...
#631: Mayday: 22 részes lesz. De hogy dupla e lesz, azt nem tudom. -
#631 "dupla" resz lesz a befejezo? Tehat 22 vagy 23 reszes? -
#630 igen, van. Május 10. Azaz e hét szerda. A befejező epizód pedig 17.-én lesz. -
#629 a 21. résznek van már megjelenési dátuma? -
maffe #628 angol feliratra várva. :) -
#627 valaki dolgozik már a 20.dik feliraton? -
#626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!19.rész.
megkezdődött az invázió második szakasza. -
#625 Hoztam nektek valamit! Remélem ízleni fog.
ÉN LÁTTAM A FÉNYEKET!
Aztán tessék megköszönni. Remélem sokaknak segítettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!INNEN LE TUDOD TÖLTENI AZ ÖSSZES EDDIGI RÉSZT! ÉS AZT HISZEM FRISSÍTIK FOLYAMATOSAN! -
#624 a house azt isten jó :D a bunko doktor:)) ! -
#623 erre már egyszer panaszkodtam,tényleg elég gáz a tv minőség.nem is nagyon nézem a jó sorozatokat ott.most eléggé megtetszett a house,azt elkezdem leszedni mert kíváncsi vagyok milyen jó minőségben nézni... -
#622 ezvan:), de amugy én észre sem veszem ezeket, mer a film annyira jó, hogy arra döbbenek rá hogy vége, pedig már láttam :D:D:D -
#621 Hosszú idő után most látok TV-ben Invasiont, a HD minőségű rip után hihetetlen tré a minősége, gáz a 4:3 képarány, meg hogy a kép 4 sarkából 3-ban valami sz@r. Rtl klub, 12-es karika, meg most már ez a szombat esti gáz... A bal alsó sarokba miért nem rajzoltak mondjuk pöcsöt? Ehhh... torrent powwa -
#620 igen, a németek nagyon tudják törni a koscikat, de a német pite is szánalom:D
-
#619 Nemeteknek csak rendörös xar-juk van :-)
Amugy azert ismered meg, mert az amerikaik mas rendszerben filmeznek.
Amerikaban Panavision kamerat hasznalnak, europaban (de legalabbis nemet területen) ARRI kamerakat. Egesz mas a rendszer, mas szürök, mas kepi megjelenites. Amerikai filmek sokszor szemcsesebbek...
Europai operatörök (a nagy "müveszek") altalaban lenezöen beszelnek, ha egy "amerikai beallitast" kell csinalniuk.
En sem nagyon ismerem a különbseget, mert nem vagyok operatör, de ilyen beallitas peldaul egy féltotál (vagy a totál?), vagy amerikai filmekben a szineszt terd alatt ritkan mutatjak. Meg meg sok ilyen van, amit egy operatör jobban el tud mondani, de mar tervezem, hogy egyszer reszletesen kikerdezek egyet erröl...
Szoval kb ennyi jut eszembe, persze sok minden mas is közrejatszik, mint peldaul a TV rendszere. Egy nemet PAL cucc maskepp hat, mint egy amcsi NTSC cucc.
Amerikai filmekben sokszor lehet latni gyenge szaggatast, vagyis, hogy ugral a kep, mintha kimaradna nehany kocka. Ez azert van (ha jol tudom), mert az NTSC kevesebb kepet futtat le masodpercenkent, mint a PAL es a konvertalasnal ez elöjön (nem összekeverendö a manapsag gyakran lathato digitalis tömöritessel, pixelekkel es az adattarolo szaggatasaval, mint amikor PC-n nincs eleg CPU vagy memoria power).
Ha valaki jobban tudja ezeket, nyugodtan kijavithat, ha valamit rosszul mondtam...winnie? :-))) -
#618 nekem az Amerikai taxi tett be:D
mondjuk az "amerikai"... nem is értem, hogy engedhettek egy ilyen filmet kiadni bazz -
#617 Ja valamiért egyből rá lehet ismerni! -
#616 jaja.és az miért van,hogy ha német film megy a tv-ban(de a francia is ilyen) akkor az odakapcsolástól számított 1-2.másodpercben tudom h milyen nemzetiségű a film?valahogy olyan a kép,vagy nem is tudom.a karakterekről nem is beszélve... -
#615 utálom azt a izét, na, mi a neve, várjál, nem jut eszembe, azt a rendőrös xar:S
-
#614 Jajj, a nemet sorozatokat ne is emlitsd...
Probaljak majmolni az amerikaiakat teljesen sikertelenül... -
#613 ...vagy a magyar:patika,barátok közt,xenia láz,jóban rosszan...mondjuk volt régen jó magyar sorozat,az éretlenek ha jól emléxem meg a szomszédok.
de sztem is ha jó sorozatot akarok akkor amerikai,angol vagy ausztrál sorozatot ell nézni.
a németet mindenki kerülje el,mert szemsorvadást kap!!! -
#612 mama2, te vagy az?
Me neked mi jo sorozat? Az alban? Vagy a brazil? -
#611 nekem is megvan a 4400 film szerintem nem rossz ahhoz képest hogy Amerikai sorozat -
#610 akkor nézd tovább. lesz az még jobb. :) főleg az s2... -
#609 4400 -at ma kezdtem el a pilottal.
első rész alapján középszerű. -
#608 Thx az infókat! -
#607 Surface, Threshold. - olvasgasd az első pár kommentet, de vigyázz a !!!Spoiler!!! veszélyre! :)
The4400 - ez a legjobb sicifi, csak ajánlani tudom. ebből most nyáron jön a 3. évad. :) -
#606 Reménykedjünk... én rettentően sajnálnám mer nagyon bejön, ahogy a Lost is, bár én jobban vonzodók ilyan földönkívüli cuccok felé...
Surface,Threshold röviden leírnád milyenek? ( nemismeri őket ) -
#605 igen. bár reméljük a legjobbakat. :) -
#604 Miért ne lenne 2. évad???Amerikában alacsony a nézettsége vagy mi?