1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#603 hát Lost-hoz képest gyengén muzsikál igencsak... szvsz kevés az esélye, hogy legyen belőle 2. évad. bár az idei felhozatal nem volt "nagy szám"... (Surface nekem nagyon bejött, illetve a Threshold-ot majd pótolgatom. :) )
amúgy winniék a sorozatjunkiera sokszor tesznek ki nézettségi adatokat... -
#602 Hát van a listán bőven olyan amelyik ha jó időpontban lenne, bőven az 1 helyen lehetne... Smallville, Invasion, Tru Calling... ezek szerintem idehaza a legnézhetőbb sorozatok... Persze ha lenne még X-akták... -
#601 thx, nemrossz...
Hát mimás mint a csákk norisz:))) -
#600 csak tudnám mi jó walkerben a texasi szopóban -
#599 Sorozatok nézettsége idehaza || 2006-05-01
1. Vészhelyzet - 1,537 millió néző
2. Walker, a texasi kopó - 1,494 millió néző
3. Cobra 11 - 1,472 millió néző
4. Született feleségek - 1,257 millió néző
5. NCIS - Tengerészeti helyszínelők - 1,233 millió néző
6. Rejtélyek városa - 1,211 millió néző
7. JAG - Becsületbeli ügyek - 1,047 millió néző
8. Baywatch - Hawaii - 1,088 millió néző
9. Rex felügyelő - 887 ezer néző
10. Gőg - 868 ezer néző - M1-es sorozat!
11. Hetedik mennyország - 830 ezer néző
12. A Grace klinika - 828 ezer néző
13. Smallville - 816 ezer néző
14. Eltűntnek nyilvánítva - 790 ezer néző
15. Tru Calling - Az őrangyal - 784 ezer néző
16. Monk - A flúgos nyomozó - 718 ezer néző
17. Doktor House - 677 ezer néző
18. Knight Rider - 658 ezer néző
19. Rém rendes család - 569 ezer néző
20. X-csapat - 535 ezer néző
21. Bűbájos boszorkák - 473 ezer néző
-
#598 Valahol lehet nézni hogy mekkora a népszerúsége mondjuk a Losthoz képest? Itt Mo-n vagy Külföldön...
Én nagyon remélem lesz 2. szezon... -
#597 nagy durranás lesz az biztos, és ha nem lesz 2. évad akkor ennyiben marad az egész...
sajnos ez így működik. -
#596 Egy rendes embernek köszönhetően THX még1x.
Nemtudtam megállni hogy megvárjana TV-s részeket leszedtem a 17.részig jó sorozat már marhára kiváncsi vagyok mi sül ki majd a végén. -
#595 Dehogy, necsináldmár... Én a messiásként vártam a te feliratodat, mert sajna hiába próbáltam enélkül végignézni a 19. részt, nem sokat értettem belőle úgyhogy számomra igenis hasznos.
Grebber, #584 A torrent, mint lassú dolog? Ez lol, én már publikus szerverekről is szedtem 300K-val Invasion epizódot. Persze, a régebbi torrenteket már kevesebben seedselik, azok valóban lassúak még a Bithun is. -
#594 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mariel is bespájzolt rendesen, illetve esőröl beszélt, szóval ő is tudja mi a helyzet... egyedül Tom a kivétel a hibridek közül. -
#593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szvsz vannak, akik erős akarattal bírnak és vannak akik irányíthatóak. Mariel-t és Tom-ot úgy tűnik nem lehet. -
#592 na megnéztem a 19-es részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tom-ot jól félre ismertem... :P nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő miért különbözik a többi hibridtől. talán mert ő az első? nem értem…
rég volt, hogy egyben néztem meg egy Invasion részt(úgy értem, hogy nem állítottam meg közben, meg ilyenek), de ezt sikerült legyűrni egyben. kifejezetten tetszet. végre elkezdődött valami, remélem lesz is belőle valami... kb. 10 része erre várok. :D -
#591 A sheriff mar pl az armageddonban is jatszott (nalunk epp tegnap a TV-ben, azert jutott most az az eszembe) -
#590 Most nézem az Ultraviolet filmet erre nem játszik benne a Sherfif a Rejtélyek városából. -
#589 mininova-ba irtam be keresőbe azt amit kiadott onnan szedem de marha lassú.
0-10k.De nem tántorít el szedtem én már torrentről dolgokat 1 hétig. -
#588 Ennek le kelett volna jönnie torrent powa a 3 legjobbon mindenhol fenntvagyok magyarba! -
#587 ezért meg thx! :) -
#586 P.ü.-be ha megírod melyik magyar oldalon vagy fent megoldjuk. -
#585 a junkik 99% nem szereti a szinkronokat... :Cc
nem nézel szét eléggé. csomó torrent tele van vele, illetve az új részeket már másnap max. sebességgel leszedheted. ja és az relatív, hogy kinek mit jelent a lassú sebesség. :P
-
#584 Számodra!
Nekem feliratos is jó lenne de alig van pár torrent link és azok is már lassuak :( -
#583 szinkron
számomra élményromboló az összes magyar szinron. -
#582 22 részes
Invasion -
#581 Bocsi, nem tudtam, hogy kirakjátok és a saját "lapomon" gondoltam más hasznát veszi.
Viszont, akkor megkérem az urakat, hogy távolítsák el a hozzászólásom, mert egyetemes jogot sértettem vele. Kérem anyámat kíméljék meg... olyan jól főz szegény. -
#580 Ha ezt most én linkelem ide,akkor biztos törölték volna :) -
#579 Én inkább a TV-ben nézem szinkronosan.
Nagyon jó soroazat ez.
Összesen hány részes? TV-ben most lesz a 12. -
#578 1x19 magyar felirat innen :
INNEN letölthető
Előre szólok, hogy ezzel senkit nem akarok bosszantani!
Tehát ebből ne legyen war, mert nem leszek benne partner!
Ráértem tegnap d.u. és ma d.e. ennyi. Akinek kell kedves egészségére akinek nem az várja meg maffe-t vagy a másik fordítókat, mert ahogy hallom ezt a részt 3-an fordítottuk :-) -
#577 18-as rész felirata már kint a feliratok.hu-n is és azt írják, hogy 19-es rész napokon belül kész lesz. -
winnie #576 mert nem lesz hely az újakra. -
winnie #575 passz, lehet, de azt tuti, hogy írtam, hogy tudni kell abbahagyni. van egy határ, ami fölött nem érdemes:) -
qper #574 pont a sorozatjunkien olvastam hogy az ember néhanapján akkor is menetrendszerűen néz egy sorit, ha egyáltalán nem tetszik neki :) ha már eccer elkezdtem ugyan még' pont most hagynám abba.
a tizenvalahányadik részig jött föl a színvonal mint a talajvíz, de az utóbbi részek színvonalában véleményem szerint észrevehető egy erőteljes regresszió az előzőekhez képest. -
#573 tapsikolok és ugrálok örömömben ...
^-^ -
#572 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!18. rész: ki is bújt és láttuk a nyomait a vízig. Juj :)
-
winnie #571 ha elveszted az érdeklődést, akkor hidd el, jobban jársz, ha még időben kiszállsz:)
-
#570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!17. rész; végre kezd kibújni az a vmi Chrissie hasából ... -
#569 Hat csillagok haborujat ne varjal.
Szerintem ezek eleg szubtil alienek lesznek. Semmi lezerpuska meg ufo, meg ilyesmi.
A sorozat eddigi hangulatabol itelve en inkabb amolyan termeszeti dolognak tekintem. Mondjuk egy aszteroidaval jött valami földönkivüli baci, aztan az fertözi a nepet.
Amolyan saskajaras szinten, nem tudatos megszallaskent elnyomas celjabol. -
#568 Remélem hogy lesz, főleg ha nem fejezik be... én tvn követem egyenlőre szal nemtudom mennyi fog kiderülni.. -
#567 Valóban, nagyon komoly kis felirat volt, köszönöm hogy végre érdemben végignzéhettem a 18. részt, sajnos felirat nélkül marhára nem vágom miről szólt :)
Nekem, ahogy haladt előre, egyre izgalmasabb volt - egész a 9. részig. Ez volt az a pont hogy nem bírtam tovább, és leszedtem a feliratos részeket, 3 nap leforgása alatt végignéztem 17-ig. Most már tényleg kezd egy picit langyosodni a dolog, (pl a mostani 18. részben szinte semmit sem tudunk meg, bár lehet hogy közrejátszott hogy 3 sör után néztem meg, mindenesetre nem tudnám felidézni hogy bármi igazán érdekes infó vagy esemény lett volna benne -SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!) és egyre aggasztóbb az a tény, hogy már csak 4 epizód van hátra, ezalatt olyan sok minden már nem hiszem hogy történni fog, ráadásul kérdéses hogy lesz-e egyáltalán második széria... Hát kíváncsi vagyok.jól van, láttuk Szurát és megtudtuk hogy szervezkedik és többségbe akar kerülni a hibrid bandájával, bár ezt eddig is sejtettük
Azt mondjuk még mindig nem mondom hogy rossz a sorozat, de az eleje jobban megmozgatott mint ezek a legutóbbi részek. Mariel viszont még mindig veszett jó nő ;) -
qper #566 De ettől fűggetlenül a sorozat az nekem egyre kevésbé tetszik. Ahogy halad előre az egész, kezdem elveszíteni az érdeklődésemet :( -
qper #565 Köszönjük a fordító Tinman-nek, hogy hallás után leferdítette az epizódot! Szép munka volt!!! -
#564 netán nem a 10es résznél tartasz pont? abból hibás a lol-os verzió. a xor-os a jó! feliratot meg találsz hozzá.