4828
1421062838.jpg
  • tiana18
    ugye azt a "hippit" nem komolyan mondtad...?
  • mumpic
    Csoporttársam szerint éjfélig délután van, éjféltől délelőtt. :)
  • Malakai
    A délután meg inkább este, de ez mellékes a mi szempontunkból. :)
  • Malakai
    Természetesen itteni idő szerint. :)
  • mumpic
    Amerikában csütörtök délután megy, olyankor van nálunk péntek éjjel.
  • Kandurex
    éjjel? (itteni idő szerint?)
  • Malakai
    Péntekenként 3:00-kor megy.
  • Soldiers
    mikor adják a következő részt?
  • DöflingR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jaja, én is ilyesmire gondoltam :S Deant Sam ellen küldik mert nagy erővel bír vagy nemtom:D Egyből ez ugrott be:D
  • Malakai
    Vki szeret kombinálni, beszélni a sorozatokról, stb. Zavar, hogy irogálnak? :)
  • Soldiers
    nem értem mit kombináltak majd kiderülnek a részekből
  • BiG G
    azt azért nem hinném :)
  • AntiHero
    Nagyon király évadnyitó volt! Eddig a leges legjobb!

Dean vs. Sam tuti lesz sajna:( sztem
  • broman191
    Ahogy elnézem megy tovább a minden részben egy kis nyomozgatás borzongással nyakonöntve, ez kell ide! :P Féltem hogy elmennek túlzottan a fősztori felé...:)
  • mark159
    Jah igen és majd Dean minden résznél egyre többre fog emlékezni,
  • mark159
    Nah hellósztok egy kis felvilágosítás :D

Olvasgattam interjúkat Kripkével és kiderült hogy a pokolban nem egyenlő gyorsasággal telik az idő (3 hónap lehet 3 év) meg hogy Deannél később észre lehet venni dolgokat (gondolom démoni jellemző) Meg alapból is a Dean és Sam név jelentése durván Jó(Sam) vs.Rossz(Dean). És attól függetlenül hogy ez az anygal erős nem biztos hogy mind az pl lehet hogy olyan szintű mint démonok közt Lilith és ezért lehet hogy a többi angyal nem ilyen erős de lehet hogy az egész egy átverés és nincsenek is angyalok csak a Démonok akarják átálítani Deant.

Nha most hirtelen más nem jutott ezsembe... UDV.
  • Bulykin
    Képekben: Supernatural S04E02

én is megnéztem a zelső részt, és hát....naggggyoon duuurvvaaaa!!!
  • Soldiers
    jaja már nállam is megoldódot
  • Shiwo
    nálam menet közbe jött elő, de segített, hogy leállítottam a filmet, odatekertem, ahol abbahagytam és onnan újraindítottam, utána jó volt
  • Shiwo
    ez nekem is eszembe jutott
  • Soldiers
    majd meglátjuk
  • limperatore
    sztem tuti h azt akarják deantől hogy sam-et intézze el,mivel démoni erőt kapott a sárga szeműtől
  • Soldiers
    jaja kössz
  • Malakai
    Lázár feltámadása akkor már, ha már egyszer bibliai. :)
    Tudod ő volt az a csávó, akir felélesztett az a hippi, akit keresztrefeszítettek.
  • Kandurex
    lázár ébredése
  • II Rocky II
    nekem,nem!
    a megfelelő verziohoz szedd le a megfelelő feliratot :)
  • Soldiers
    nállatok nem késik egy kicsit a hang meg a kép amikor beszélnek utána pár másodperc múlva mozog a száj
  • Soldiers
    mit jelent a lezural Rising?
  • Shep
    Hát majd meglátjuk mi lesz :)
  • Malakai
    Persze, mögöttes dolgokat, amire még semmi konkrét utalás nincs, bármikor hozzá lehet tenni. Értelmeseket, vagy értelmetleneket, az is lehet, hogy az a istenféle Trickster fazon volt, vagy a mikulás... :)
    Na nincs ezzel bajom, lehet ötletelni. :)
  • Shep
    Arra nem gondoltatok, hogy
    az egész csak maszlag és igazából a Sátán támasztotta fel, pont azért hogy Sam-et (aki a démonokat mostmár lazán elintézi) eltegye láb alól?
  • II Rocky II
    ebből a hegylakó jut eszembe:D
    a végén csak egy maradhat :DDDD

am naon jó kezdet volt.
    a végén tetszett a párbeszéd az angyal és dean közöttt s a zenei alásfestés is szimpi volt!
    na egy szó mint 100 nagyon fasza :D
    meglepődtem mikor sam a kezével leterítette az egyik démont és azon is hogy ruby volt az a csaj!
  • Malakai
    Jah, a rész második felében nekem is az ugrott be, hogy itt sajnos lehet, hogy Sam vs Dean dolog lesz.
    Az angyalosdit, meg ahogy írtam, már a rész előtt sejteni lehetett a "Lázár feltámadása" címből. Persze akkor még nem biztosra azt, hogy angyal, de vmi isteni küldött.
    Mondjuk az elektromos bizbaszok, meg szemkiégetés miatt azt gondoltam a rész közben, hogy rossz vágányon vannak, az vmi űbergonosz, és vki más élesztette fel.
  • Shiwo
    szerintem az angyalok 1 dolog miatt brutálisak..mert sokkal de sokkal kevesebben lehetnek, mint a démonok, s valszeg tényleg lehetnek szabályaik, amiket betartanak, míg a démonok max a félelmük miatt nem hágnak át bizonyos szabályokat,de jóformán azt csinálnak, amit akarnak...amúgy elég hamar megsejtettem, hogy mi támaszthatta fel Dean-t..kiváncsi vagyok, mi lesz a feladat..csak nehogy a legvégén egy Dean vs Sam legyen..
  • PrasCo
    Na igen, hál'sten azért attól nem félek, hogy innen már egyenes út a Happy Endbe. =]
  • Shep
    Hát szerintem most nagyon a másik oldalra billent a mérleg.
  • PrasCo
    Speciel, valahol épp ideje(?) volt, hogy
    ellensúlyozza valami a brutális túlerőt a "rossz" oldalon.
  • Shep
    Megnéztem, jó volt de nekem kicsit furcsa volt, na majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • Malakai
    Mondjuk, ahogy vala lett tárgyalva a dolog, a rész címe is erősen árulkodott erről...
  • Kandurex
    ez most szó szerint ütött...basszus, de gondolkoztam is rajta, miközben néztem, hogy

ki hozta vissza Deant, ugye a démonok, ördögök nem tudnak feltámasztani, legalább is ebben az értelemben, erre csak az arkangyalok képesek
    ..és mennyire igazam lett. Helyes, ideje, hogy beszálljanak a harcba a valódi hatalmasságok.