4828
-
tiana18 #1144 ugye azt a "hippit" nem komolyan mondtad...? -
#1143 Csoporttársam szerint éjfélig délután van, éjféltől délelőtt. :) -
#1142 A délután meg inkább este, de ez mellékes a mi szempontunkból. :) -
#1141 Természetesen itteni idő szerint. :) -
#1140 Amerikában csütörtök délután megy, olyankor van nálunk péntek éjjel. -
#1139 éjjel? (itteni idő szerint?) -
#1138 Péntekenként 3:00-kor megy. -
#1137 mikor adják a következő részt? -
#1136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, én is ilyesmire gondoltam :S Deant Sam ellen küldik mert nagy erővel bír vagy nemtom:D Egyből ez ugrott be:D -
#1135 Vki szeret kombinálni, beszélni a sorozatokról, stb. Zavar, hogy irogálnak? :) -
#1134 nem értem mit kombináltak majd kiderülnek a részekből -
#1133 azt azért nem hinném :) -
#1132 Nagyon király évadnyitó volt! Eddig a leges legjobb!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dean vs. Sam tuti lesz sajna:( sztem -
#1131 Ahogy elnézem megy tovább a minden részben egy kis nyomozgatás borzongással nyakonöntve, ez kell ide! :P Féltem hogy elmennek túlzottan a fősztori felé...:) -
mark159 #1130 Jah igen és majd Dean minden résznél egyre többre fog emlékezni, -
mark159 #1129 Nah hellósztok egy kis felvilágosítás :D
Olvasgattam interjúkat Kripkével és kiderült hogy a pokolban nem egyenlő gyorsasággal telik az idő (3 hónap lehet 3 év) meg hogy Deannél később észre lehet venni dolgokat (gondolom démoni jellemző) Meg alapból is a Dean és Sam név jelentése durván Jó(Sam) vs.Rossz(Dean). És attól függetlenül hogy ez az anygal erős nem biztos hogy mind az pl lehet hogy olyan szintű mint démonok közt Lilith és ezért lehet hogy a többi angyal nem ilyen erős de lehet hogy az egész egy átverés és nincsenek is angyalok csak a Démonok akarják átálítani Deant.
Nha most hirtelen más nem jutott ezsembe... UDV. -
#1128 Képekben: Supernatural S04E02
én is megnéztem a zelső részt, és hát....naggggyoon duuurvvaaaa!!! -
#1127 jaja már nállam is megoldódot -
#1126 nálam menet közbe jött elő, de segített, hogy leállítottam a filmet, odatekertem, ahol abbahagytam és onnan újraindítottam, utána jó volt -
#1125 ez nekem is eszembe jutott -
#1124 majd meglátjuk -
#1123 sztem tuti h azt akarják deantől hogy sam-et intézze el,mivel démoni erőt kapott a sárga szeműtől -
#1122 jaja kössz -
#1121 Lázár feltámadása akkor már, ha már egyszer bibliai. :)
Tudod ő volt az a csávó, akir felélesztett az a hippi, akit keresztrefeszítettek. -
#1120 lázár ébredése -
#1119 nekem,nem!
a megfelelő verziohoz szedd le a megfelelő feliratot :) -
#1118 nállatok nem késik egy kicsit a hang meg a kép amikor beszélnek utána pár másodperc múlva mozog a száj -
#1117 mit jelent a lezural Rising?
-
#1116 Hát majd meglátjuk mi lesz :) -
#1115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na nincs ezzel bajom, lehet ötletelni. :)Persze, mögöttes dolgokat, amire még semmi konkrét utalás nincs, bármikor hozzá lehet tenni. Értelmeseket, vagy értelmetleneket, az is lehet, hogy az a istenféle Trickster fazon volt, vagy a mikulás... :) -
#1114 Arra nem gondoltatok, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egész csak maszlag és igazából a Sátán támasztotta fel, pont azért hogy Sam-et (aki a démonokat mostmár lazán elintézi) eltegye láb alól? -
#1113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ebből a hegylakó jut eszembe:D
a végén csak egy maradhat :DDDD
am naon jó kezdet volt.
a végén tetszett a párbeszéd az angyal és dean közöttt s a zenei alásfestés is szimpi volt!
na egy szó mint 100 nagyon fasza :D
meglepődtem mikor sam a kezével leterítette az egyik démont és azon is hogy ruby volt az a csaj!
-
#1112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, a rész második felében nekem is az ugrott be, hogy itt sajnos lehet, hogy Sam vs Dean dolog lesz.
Az angyalosdit, meg ahogy írtam, már a rész előtt sejteni lehetett a "Lázár feltámadása" címből. Persze akkor még nem biztosra azt, hogy angyal, de vmi isteni küldött.
Mondjuk az elektromos bizbaszok, meg szemkiégetés miatt azt gondoltam a rész közben, hogy rossz vágányon vannak, az vmi űbergonosz, és vki más élesztette fel. -
#1111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem az angyalok 1 dolog miatt brutálisak..mert sokkal de sokkal kevesebben lehetnek, mint a démonok, s valszeg tényleg lehetnek szabályaik, amiket betartanak, míg a démonok max a félelmük miatt nem hágnak át bizonyos szabályokat,de jóformán azt csinálnak, amit akarnak...amúgy elég hamar megsejtettem, hogy mi támaszthatta fel Dean-t..kiváncsi vagyok, mi lesz a feladat..csak nehogy a legvégén egy Dean vs Sam legyen.. -
#1110 Na igen, hál'sten azért attól nem félek, hogy innen már egyenes út a Happy Endbe. =] -
#1109 Hát szerintem most nagyon a másik oldalra billent a mérleg. -
#1108 Speciel, valahol épp ideje(?) volt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ellensúlyozza valami a brutális túlerőt a "rossz" oldalon. -
#1107 Megnéztem, jó volt de nekem kicsit furcsa volt, na majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
#1106 Mondjuk, ahogy vala lett tárgyalva a dolog, a rész címe is erősen árulkodott erről... -
#1105 ez most szó szerint ütött...basszus, de gondolkoztam is rajta, miközben néztem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..és mennyire igazam lett. Helyes, ideje, hogy beszálljanak a harcba a valódi hatalmasságok.ki hozta vissza Deant, ugye a démonok, ördögök nem tudnak feltámasztani, legalább is ebben az értelemben, erre csak az arkangyalok képesek