4828
1421062838.jpg
  • Shep
    Pár hsz-el ezelőtt még a leállításról magyaráztál, most meg. Érdekes.
  • Csak77
    Valóban nagyon jó rész volt! Szerinted is most kellene leállítani a sorozatot mint a #1175 hsz-ben írva vagyon?
  • BiG G
    uramatyám... eddig minden rész 220 volttal ütött. ha így folytatódik a évad akkor a legjobb lesz mind közül.
  • macselek #1181
    Tök jó volt ez a rész is.
  • DöflingR
    Reméljük, nem akarok még egy sorit a "lomtár"-ba tenni :)
  • csibefasirt
    Hagyjuk ezt a készítőkre és reménykedjünk hogy nem fogy el a kreativitás és a pénz.
  • DöflingR
    Hát.. Valószínű:D
  • II Rocky II
    azért lucifer kicsit nagy falat lenne nekik sztem :D
  • gbc csabika
    Én is úgy tudom, hogy öt évad lesz. Egyébként lehet h ebben csak elszabadul Lucifer(ha elszabadul) az ötödik évad pedig arról fog szólni, hogy hogyan küldik vissza. Ez természetesen csak találgatás, de ha emlékeztek a harmadik évadnak is az adott lökést, hogy a második végén kinyílt a pokol kapuja.
  • BiG G
    és félreértés ne essék, nálam jobban senki nem akarja, hogy örökké tartsanak a jó sorozatok, de egyszer mindennek vége lesz. ez a dolgok természetes rendje. pl az idei BSG az utolsó évad, mert meglátták az igazságot a készítők, miszerint nem tudnak újat kihozni, ezért inkább nem nyújtják mint a rétestésztát, hanem izgalmas részekkel teszik fel az i-re a pontot, ezzel az utolsó évaddal.

namost nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Luciferes dolog itt is hasonló célokat szolgál, aztán lehet tévedek. lehetséges, hogy még van sok-sok nagyon jó ötlet a készítők tarsolyában, és ezeket még 4-5 évadon keresztül fogják puffogtatni! így legyen, komolyan mondom. (meg jöjjön el a télapó is december hatodikán...)
  • BiG G
    1. egy idő után minden sorozat ellaposodik, nem tudnak egyszerűen újat kitalálni a forgatókönyvírók. ilyenkor vagy resetelik a sorozatot (tehát visszatérnek egy korábbi állapotba a történetben), vagy ismételgetik a kliséket. az első esetben kicsit kitolják az elkerülhetetlent, vagyis azt amikor már nagyon keveseket (az igazi függő fanokat) fogja csak érdekelni a sorozat, akkor van vége ugyanis a dalnak. ez ténykérdés, nem vita tárgya.

2. az előzőekből következően teljesen mindegy, hogy milyen típusú sorozatról beszélünk, egy idő után bekövetkezik. nyílván, egy jóbarátok típusú szitkom lassabban nyírja ki a lehetőségeit, mint egy tartalmasabb Supernatural, Dr. House vagy Prison Break.

3. rengeteg olyan kifejezést használnak netszerte, ami homlokegyenest megy szembe az angol nyelvtan alapvető szabályaival. de nem csak neten, hanem a valós életben is, pl a "kedvelt" McDonalds mottója az "I'm lovin' it", ez sem helyes. reklamálj először náluk, utána meg mindenhol máshol.
  • Csak77
    Igen, ilyen volt a Babylon 5, amit imádtam. De ő nem igazán ilyesmire gondold...
  • AntiHero
    2. rész mocskos jó volt. nagyon jó évadnak nézünk elébe.
  • Malakai
    Pedig van ám ilyen, hogy valamit bizonyos évadszámra terveznek és ahol vége a történetnek, ott vége a történetnek...
  • Csak77
    Persze, hogyne! Hülyeségeket beszélsz! Mint mondjuk a Dr. House-t is most azonnal abba is lehetne nagyni, úgyis a csúcson van, mi a fasznak folytatni?! A jóbarátoknak és ennek teljesen más a közönsége. Mellesleg olyan nincs, hogy "motherfucking badass". Tanuld meg az angol nyelvtant.
  • BiG G
    cáfolnám. van amikor le kell lőni egy sorozatot, hogy megmaradjon a kultusza, és ne laposodjon el. mennyivel jobb még 2-3 évad, ami már teljesen unalmas és ugyanazokat a kliséket ismételgeti, mint négy, igazi motherfucking badass évad?

élő példa például a sitcomok nagy klasszikusa, a Jóbarátok. 10 évadot megélt, de az utolsó egynéhány már erősen izzadtságszagú volt. és még így is akartak újabbakat csinálni.

tehát amondó vagyok, akkor hagyják abba, amíg még van értelme. más szavakkal a csúcson.
  • II Rocky II
    addig lesz évad még van rá kereslet sztem :)
  • Malakai
    Az igaz, hogy fix évadszámra terveztek, de nem négyre, hanem ötre, vagyis mégegy évad lesz ezután, ha minden jól megy.
  • Csak77
    Jól mutatják be az angyalt az új évadban, bár az örület, és brutalitás ami egy angyal megjelenésével jár még nem az igazi! John Carpenter Cigarette Burns című filmjében az igazi, az egy mestermű! Remélem itt is olyasmi lesz majd!
  • PrasCo
    Most konkrétan nem arra gondoltam, hanem magára a megvalósításra. Ugye, sajnos a pénz miatt itt még azok a szörnyek is emberalakúak, amik egyébként meg soha a büdös életbe' se lettek volna azok. Amiket meg nagyon gáz lett volna már végképp emberként szerepeltetni (pokolkutya pölö), azokat egyszerűen nem "mutatták". A szóban forgó úriembernél is elég pitiáner megoldás lenne, ha embereket szállna meg... =)
  • macselek #1164
    Mintha ezt olvastam volna valahol, de most elbizonytalanodtam...
  • Kandurex
    utolsó évad? mi? vicc?
  • macselek #1162
    ezért lesz ez az utolsó évad.
  • Kandurex
    az lehet, viszont nála nem létezik erősebb gonosz entitás, szóval, ha őt visszaküldik, akkor nincs értelme tovább a sorozatnak
  • PrasCo
    Vannak részek, amikor rohadtul örülnék, ha sokkal-sokkal nagyobb költségvetésből gazdálkodnának.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert így sosem fogjuk arconnézni Lucifert, mégha ki is tolja a pofáját... :\
  • Kandurex
    uhh...na igen, nem hiába ez a legjobb sorozat!
  • Shep
    Fú de jó rész volt ez is, jobb mint az előző és mi lesz még itt, húú.
  • Soldiers
    az cool
  • 5w0rdf15h
    elkészült a felirat :)
  • Fenrir
    Nem jó release-t csináltak elsőre, most kiadtak egy proper-t úgyhogy még kell kicsit várni a feliratra.
  • Malakai
    Billy Squier - Lonely Is the Night
  • mumpic
    Van ötletetek hogy a friss rész felvezető zenéjének mi a címe/előadója? :)
  • 5w0rdf15h
    holnap lesz csak
  • Shiwo
    húhú..lesznek itt még érdekes részek :)
  • II Rocky II
    ehh nézem,11 üzi érkezett -> megszólalt egy belső hang: " hé' koma ma péntek van,eltelt 1 hét és itt a supernatural 2.része "
    =D
  • Fenrir
    Még nincs felirat.
  • Kandurex
    , hopp,..jaj, igen!
  • macselek #1147
    *E02
  • Kandurex
    tölthető a S02
  • Malakai
    Természetesen nem kívántam senki hitét sértegetni, vagy hasonló.