4828
-
#1224 :) -
Dean Winchester #1223 valóban!
-
#1222 Heroes volt és Supernatural is múlt idő, az is volt. -
Dean Winchester #1221 ja hétfőn se prison break,se terminator,se heroes :D sztem supernatural lessz! -
#1220 Ugye van új rész?:D Csakmert Hétfőn prison break-ot nem adták le valami meccs miatt:D -
#1219 -
Dean Winchester #1218 -
:) -
#1216 ismerősen hangzik valahonnét -
#1215 Lol micsoda nick név:D -
Dean Winchester #1214 jaja jártam így én is :D
pl. most is a knight riderral.
csak úgy szoktam,hogy az előző sorozat végére tekerek és eszembe jut,hogy láttam-e vagy sem :S
na már most az előző végére tekertem és láttam ,hogy újat mutatnak --eszembe is jutott ,hogy a felirat késése miatt nem néztem vég a sorozatot -->tegnap pótoltam.
amugy nem csodálkoztok rajta,hogy ilyen gyorsan van felirat a legújabb részhez ?
mert én tegnap nagyon meglepődtem,emlékeim szerint szombaton szokott csak felirat elkészülni: most meg péntek este már volt :O -
#1213 Jajj:D Hogy lehet ezt kihagyni?:D -
#1212 Bassz, elkezdem itt nézni a 4. -et, mondom valami nem stim, én ezekre az ismétlő részekre nem emlékszem...kihagytam a múlt heti adagot!
Nem baj, ma kettőt nézek -
#1211 Spoiler lehet
Hát ez a rész valahogy nem volt az igazi (még az a szerencsétlen sem változott át), és megint előszedték ezt a 2. évadban oly idegesítő egymással nem békélő testvérek figurát, remélem nem mennek el megint ebbe az irányba. Na és ki a frász volt ez a Trevisz, nekem nem rémlik korábbról. -
#1210 mostanra megnéztem én is, és egyáltalán nem volt rossz rész szerintem. picit laposabb, de Sammy karakterfejlődése érdekes, meg ahogy kiállt Deannel szemben az igazáért. viszont már annyiszor ígérte hogy befejezi a démoni dolgait hogy én már tutira nem hinnék neki Dean helyében, sőt sztem lesz itt még ebből bonyodalom :) -
#1209 Tudom ám, pusztán leírtam a véleményem:) -
#1208 nem lehet mindig 10/10-es részeket csinálni, azokat a szezonnyitóra meg a zárókra tartogatják :) -
#1207 Én még nem láttam,de ne rontsd már el a kedvem :D -
#1206 Jó rész volt, de nem olyan jó, mint az előzők szvsz. -
#1205 -
#1204 vihető e04 -
#1203 mind1:D -
#1202 kansas :) -
#1201 Yep! A Kenses is fasza:D -
#1200 supnatos zenék a legjobbak komolyan mondom :) már van egy külön playlistem is csak ilyen zenékből^^ -
#1199 Már megvan :)
AC/DC - You Shook Me All Night Long -
#1198 Lehet hogy le lett már írva,de mi annak a számnak a címe ami a S04E01-ben szól az elején?:) THX -
#1197 Csatlakozom...állat rész volt megint. Eddig a 4. évad 100%-os. Csak így tovább... -
#1196 NAgyon ott volt ez a rész is! (Y) -
Norberto91 #1195 Ez az évad istenkirály eddig:D!!!!ÁÁÁ az eheti résztől még mindig sokkolva vok:D -
asd16 #1194 Egyre több dolog derül ki a "végkifejlettel" kapcsolatban...
De még mindig arra vagyok kivancsi hogy a Sárga Szemű mit tervezett a kiválasztott gyerekekkel és mit értett a "Végjáték" alatt, amitől még a fentiek is tartanak...
Ha jol vettem le akkor a fentiek kezdenek félni Sam erejétől vagy mi?!
Kivancsian várom mit hoznak ki ebből az évadból, mert ha igy folytatják akkor sztem nagyon kemény dolgok lesznek még!!! -
#1193 iszonyat jó rész volt -
#1192 Az lehet, viszont az is, hogy amikor a készítők fix évadra terveznek és a csatorna ezt nem tartja tiszteletben, akkor előfordulhat, hogy amint tudnak a főbb kreatívok elkezdenek elszállingózni a sorozattól.
Mellesleg vannak ám olyan esetek, amikor a csatorna tiszteletben tartja (vagy szerződés), hogy bizonyos számú évad lesz az adott sorozatból és annak bizony vége, amikor vége...
Természetesen attól még nem kizárható, hogy a Supnatnál is erőltetné a CW a folytatást, de biztosra se vehető. -
#1191 Az csak a piac működési elvét volt hivatott szemléltetni. -
#1190 többet nem bocsátkozok ilyen témákba, maradjunk annyiban hogy isten éltesse még sokáig a supernaturalt :) meg azért azt is hozzáfűzném hogy a barátok közt és a supernatural nézőközönsége között van némi észbeli eltérés szerintem :D
de hogy újat is mutassak: íme a következő heti rész promója. vajon ez melyik bibliai vészről fog szólni?
-
#1189 Nem, múlt héten tényleg nem volt még ilyenkor felirat, mivel Sethnek magánjellegű dolgai voltak.
Egyébként az egy dolog, hogy szerintünk az a jó, ha kerek a sorozat és időben van lelőve, de amíg a nézettség megvan addig a sorozat következő részei be lesznek rendelve. Tök mindegy, hogy 40 percen keresztül csak egy Dean fénykép látható, ha nézettség van lesz köv. évad. Pl. ott van a Barmok Közt 11 éve megy gyakorlatilag ugyanaz történik 11 éve csak néha kicserélnek 1-1 embert, de a nép nézi, tehát nem lövik le. -
Dean Winchester #1188 a-a arra célzott,hogy mindennek van határa,tudni kell abbahagyni!
ha nem huzzák el nagyon akkor kapunk egy pár évados faintos sorozatot.
pl. a smallvilel( bár nem láttam) de azt mondjak már nem jo-sztem ezt elhuzták nagyon és az nem jo senkinek sem,ami nem megy nem kell erőltetni:D
szal röviden arra gondolt hogy ha eljön az évad és nem tudnak vmi jót kitalálni akkor inkább hagyják abba minthogy folytassák a sorozatot.
amugy én emlékszem rosszul,hogy múlthéten nem volt még szombaton ilyenkor felirat? -
#1187 Hát én csak a 75-üs hszt olvastam abból pedig ez jött le :) -
#1186 lustáknak: HA EGYSZER eléri a Supernatural azt a szintet hogy már nem tudnak újat kitalálni, NA AKKOR kell lelőni. tömören erről hadováltam sokat pár hsz-el ezelőtt.
az eddigi 3 lement részből ítélve még nagyon is tudnak újat mutatni nekünk, és remélem ez így is marad.
egyébként szerintem ez az évad konkrétan a pecsétekről fog szólni, hogy minnél többet megvédjenek, de van egy olyan sanda gyanúm hogy a végén elszabadul VALAMI. vagy Lucifer, vagy nem. de most a harmadik részben is valami nagy dologról hadovált a yellow eyed demon. ha pedig így lesz akkor biztosítva van még a következő évad témája is. mondjuk ha egyszer legyőzik Lucifert akkor nem tudom mi marad hátra... -
#1185 nem figyeltek eléggé srácok :) nem azt mondtam hogy most kellene leállítani. pár hsz-el ezelőtt sem, olvassátok el újra. szövegértelmezés meg ilyenek :)