4828
-
Konyigery #4506 Ígyvan, az a fickó és a jelenetei zseniálisak voltak. Mikor Dean annó a pizzázóban beült mellé, szinte kirázott a hideg. Igen meg tényleg, ha már effektekre nincs pénz legalább jelmezek, vagy sminkek lennének, de neeem kék fény, meg fekete szem. Gatya. -
#4505 A legtökösebb főgonosz a 4-dik lovas sztem, minthogy ő a legerősebb is. Luci is csak valami bűvésztrükkel tudta az oldalára állítani anno. Őt viszont eléggé hanyagolják, sőt sima kaszást sem lehet már látni a sorozatban, nemhogy a főnököt. Szépen elfogytak. Ehelyett béna vérfarkasok vannak megint. Ezekre a kis nyomi szörnyekre való vadászat már fárasztó, lehetnének nagyobb vadak, vagy ha már csak ilyenekre futja legalább csinálják meg a sztorit érdekesebben. -
Konyigery #4504 Szörnyű volt, és szörnyű hogy még folytatni akarják...itt is érvényes lett volna hogy, vagy halj meg hősként..vagy.... Szóval egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt az egészet.KB 3 helyszínen játszódik, volt az a víziója Crowley anyjának(akit jelenleg instant kitörölnék a téridőkontinumból) amikor így a város fölött repült és rátalált hőseinkre.Na.Hát az így mi volt ??? :D Kábé mintha painttel rajzolták volna meg azokat az épületeket. Baszki ultragáz hogy semmire nincs pénzük már. A színészi alakítások gyalázatosak, nincs egy tökös "főgonosza" a sorozatnak, Crowley jófej de nevetséges mint ellenfél, Megatronnak meg olyan unalmas feje van, mintha Presser Gábort látnám.. -
#4503 Igen, pl. a banya ügyeskedése nem lenne rossz de annyira szarul adja elő, hogy szinte fáj, ahogy Crowley benyeli. -
G_ArchAngel #4502 Igazabol maga a tortenet jo lenne, mert nem rossz ez a sok askalodas, egymas hatba dofese, de megsincs semmi feszultseg. Oke, hogy Sam es Dean nem Oscar-ra eselyes szineszek, de hogy minden ennyire rossz legyen? Kiabrandito... -
#4501 Hát egyre gyengébb ez az egész, lassan már a BK szintjét súrolja. -
#4500 -
#4499 -
#4498 Jah, sokat számít a spórolás (pl. Man of Letters bunker, mint állandó díszlet), meg a színészek szerződésfeltételei, vagyis hogy ezekkel mennyire tudnak faragni a költségekből. De amúgy sincs félnivalója a sorozatnak, ha jól nézem, csak az Arrow- Flash előzi be őt... De tök mindegy, egy gyakornok a CW-nél megnyomta a berendelő zöld gombot minden őszi sorozatra, szóval nem számított semmi -
#4497 mintha azt olvastam volna, hogy bár nem combos a nézettség, de a kereskedelmileg fontos korosztályban az egyik legjobb átlagot hozza a CW-n, szóval a folytatás max azon múlik, hogy mennyire tudnak megegyezni a piszkos anyagiakról.. -
#4496 Jó is lenne. Nagyon a szívemhez nőttek a főszereplők, szóval felőlem mehetne még pár évadot. :) -
#4495 úgy legyen :D -
#4494 Ez a sori örökké fog futni:D -
#4493 Már öt éve az utolsó évad megy -
#4492 Hm akkor behalucináltam hogy azt mondták ez lesz az utolsó évad.Mondjuk furcsáltam is hogy egy helyben toporgunk. -
#4491 A CW berendelte a SupNat 11. évadját
+
03.18-tól a Supernatural szerdára, az Arrow mögé költözik
By Junkie -
#4490 Ja ez volt a felevadzaro? JO tudni :D -
#4489 Hát ettől már csak a ghost faceres-es részek voltak rosszabbak. Pedig ez elmúlt pár rész egész jó volt, mert megint vadásztak. -
#4488 Előbb fogyott el az ihlet, mint a pénz. :D -
#4487 Elfogyott az ihlet, ennyi. -
#4486 Na hja. Valószínűleg csak "öregszem" és "régen minden jobb volt", de legszívesebben talán az első egynéhány évad tematikáját nézném a SupNattal mind a mai napig, nagyjából a Constantine effekt-lehetőségeivel vegyítve. Ezt így, ahogy van, köszönném, és - ahogy a vicc mondja - már csak egy cigit kérnék.
Külön probléma, hogy amint valami dráma vagy érdemileg, nem csak szüzsé-szinten át-, és mélyebbre ívelő szálat kapnánk a sztoriba, azt egy-három részen belül azonnal ki is nyírják a p*csába. Ugye, a karakterek lassan már nem számonkövethető halálai, Dean megszállottsága (ami számomra színészi oldalról egy kiemelkedően élvezetes részlet volt), az angyalcsaj sztorija, de Castiel duracellproblémáit is láthatóan akkor rángatják rapszodikusan elő a seggükből, amikor épp már végképp nem tudnak jobbat... ehhez képest a néhai sárgaszemű csávónak - aki ma már labdába sem rúgna valószínűleg - még érezhető súlya, fenyegető jelenléte volt, vagy mondjuk a kedves apuka halála is egy tényleges fordulópont volt.
Valószínűleg nyugodtan elkönyvelhető ostobaságnak, amit most írok, de ezzel az angyalos, feltámadós, felületes marhasággal már túlságosan elemelkedett a földtől, a saját atmoszféráján belüli "hihetőségtől" a sorozat, ami valahol nagyobb baj, mint a puszta monotonitás. Talán már régebben is írtam a topikban, hogy azt (is) szerettem meg a sorozatban anno, hogy hiába "supernatural", alapvetően egy - bár roppant jól képzett, de - halandó, hétköznapi, a normális életvitellel vívódó srácok mennek bele a darálóba lényegében a néző helyett és a nézőért, és tényleg gebaszt érzel, amikor az egyikük egy szörny miatt haldoklani kezd.
Ezzel szemben, hogy most miről, milyen keretekkel szól az egész, az egyre kevésbé világos, de az biztos, hogy amiről szólni akar, ahhoz baromira nincs elég CGI...
Összességében sorozatból átmentünk szappanoperába. -
Konyigery #4485 Elég lapos félévzáró volt :S Egyszerűen nem tudnak egy értelme főszálat kitalálni. Esküszöm szívesebben nézem már a monster of the week részeket, mint ezt az angyalos démonos kínlódást. : ( -
#4484 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
utánakerestem és meg is találtam..
9. évad 21. rész..
"I mean, I beat you, starved you, came home drunk, beat you some more, woke up hungover, and, yeah, I beat you. In all fairness, I didn't really have any role models. My mother was a witch!"
-
#4483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annó említették is, hogy anyuci boszi volt
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.27. 21:51:52 -
#4482 Amikor beállt a felségnél a kékhalál, már akkor sejtettem, hogy erre fut ki a buli, de gyönyörű volt, igen. :D Mindig örülök neki, amikor nagy ritkán egy-egy jelenet erejéig villanthatnak egyet a karakterek. -
#4481 Mostaninak a vége...neeeee :D -
Konyigery #4480 Na ez a rész is fasza volt, tetszett ez a krimis ki a gyilkos téma, bár elég hamar rá lehetett jönni, de attól még lekötött, vicces is volt. -
#4479 ennyi :D -
#4478 lol -
#4477 Vegre, fasza resz volt, azt a ket cougart meg jol lerendeztem volna :D -
#4476 Ez a lényeg. -
#4475 nézettség : " A CW-n pedig továbbra is erős és rettentő stabil a The Flash – Supernatural-páros."
from Junkie
bár ha jól tudom, nem hatalmas a nézettsége, viszont a kereskedelmileg fontos korosztályban (18-49) nagyon jó az aránya
-
#4474 jó kis rész volt ez is. -
G_ArchAngel #4473 Szerintem jot tett a sorozatnak, hogy az utolso ket reszen sokat lehetett vigyorogni, de ugy tunik a 7. resz sem lesz kulonbozo :) -
#4472 -
Konyigery #4471 A carry on my wayward son-nál végem volt, főleg a claimed to be a wise man rész után...Dean és Sam tekintete...ott azért jött pár manly tear :DD
Amúgy Adam-ből nem hiszem hogy sokminden maradt, már ha azt vesszük Samből milyen roncs lett az alatt a rövid idő alatt amíg lent volt a két arkangyallal. Aztán fene tudja, ebben a sorozatban bármi lehetséges. -
#4470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja, egyértelmű hogy újra előveszik majd a Lucis szálat, aminek én csak örülök... szerintem ki akarják majd szabadítani Adamet -
#4469 Ez rohadt jó rész volt! -
#4468 Elméletileg executive consultant most, szezonos megbeszéléseken részt vesz pl. -
Bullitt #4467 Szerintem jelezheti azt a végén lévő figura, hogy visszatér, de nyilván erről nem volt semmi bejelentés, szóval ez részemről csak spekuláció