4828
1421062838.jpg
  • Shep
    Pedig nyilván nem fogja annyiban hagyni de engem is nagyon irritál a ripacskodása. Annyira túl van játszva a szerepe, hogy szinte már fájdalmat okoz.
  • BoneDragon
    Egész jó kis rész volt, sőt... Remélem Rowena nem fog visszatérni, már nagyon idegesített. :D
  • ForzaInter
    Semmi extra már a sorozat az első 5 évadhoz képest, de mégis baszottul hiányozna ha véget érne.
  • zaki
    Szellemkent mar visszatert. Nem lenne meglepo ha ujra latnank egy rovid ideid. Amugy hianyzik a sorozatbol. Mondjuk van helyette allando szereplokent Crowley, ot is nagyon birom :D Amugy ledaraltam valamelyik nap a kisszunet utani reszeket, es faszak voltak. Mar azt mondom, ha vege lenne a sorozatnak hianyozna :D Persze egyszer vege lesz, de meg nem :D
  • BoneDragon
  • Shiwo
    némi spoiler a Junkie-ról, hogy ki fog szerepelni a SupNat-ban..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Jim Beaver (Bobby) visszatér a Supernatural-be – 04.01-jén."

.. de lehet csak áprilisi tréfát időzítettek jó előre...

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.25. 12:22:32
  • igit
    youtube-on lehet olvasgatni a hozzászólásokat
    Ott több elmélet is van, hangsúlyoztam, hogy ez csak az egyik elmélet volt :)

Ahogy haladunk a történetben, úgy válik bizonyossá az, hogy kinek van igaza.

Addig nem marhaságot beszélek, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, hiszen így én is mondhatom azt, hogy aki szerint marhaságokat beszélek, az a marha, mert nekem van igazam. :)
    Megszoktam már, hogy mindenki lehurrog, és mindig csak utólag lehet igazam. :) Arra meg senki se szokott már emlékezni.

Mivel Dean-en még mindig ott a jel, meg Káinon is, akinek meg ugye Lucifer adta, akkor Luci lenne az, aki eltávolíthatná mindkettejükről a jelet. Káinról már nem lehet, mert ő eladta a lelkét is, viszont Dean még megmenthető.

Ahogy halad előre a történeti szál a Supernaturalban, úgy mondják egyre többen, hogy ehhez a részhez közeledik a történet.

5. évadban volt ez a rész, The End amiről most szó van, egyre többen vélik úgy, hogy oda tart a sorozat. Erről van szó:

"Zakariás az egyik epizódban egy alternatív jövőbe küldi vissza a Winchestereket ahol nem vadászok és valami vírus pusztít az emberek között. Ha rémlik az a szó hogy Croatoan akkor tudod miről van szó."

Itt, mivel elmaradt az Apokalipszis, így sokan fellélegeztek, hogy akkor le van tudva ez is, de Luci itt hangsúlyozta, hogy nem az számít, mit dönt Dean,, hanem az, hogy mi van előre megírva: (azért lett előreküldve Dean, hogy igent mondjon) Dean és Sam közti összecsapás mindenképpen elkerülhetetlen a végén, mert a sorozat erről szól, mit hoznának ki belőle, ha nem ezt.

Lehet a végtelenségig húzni, de minek, ha egyszer ez a történet alapja, hogy adott 2 testvér, és a választásról.

• hunbalee
    Így leirva már beugranak,de rég voltak már + párhuzamosan vagy 15 sorozatot nézek :(
  • Bokafix2
    Pl. mikor Cas visszaküldi Dean-t a 70-es évekbe hogy kinyírja a sárga szemű démont.

Vagy mikor az 1800-as évekbe ment vissza Dean hogy megkeresse Colt-ot. Két különálló rész is volt amikor Colt idejébe mentek vissza.

Zakariás az egyik epizódban egy alternatív jövőbe küldi vissza a Winchestereket ahol nem vadászok és valami vírus pusztít az emberek között. Ha rémlik az a szó hogy Croatoan akkor tudod miről van szó.

Az egyik részben Anna ment vissza a múltba hogy kinyírja Sam és Dean szüleit hogy Sam ne születhessen meg és később Luci ne tudja felhasználni. Ekkor Castiel is visszament ugyanebbe az évbe Dean-el és Sam-el hogy megakadályozzák Annát.

Aztán ott volt a Titanicos rész, mikor valaki változtatott a múlton és nem süllyedt el a Titanic. Viszont ennek végzetes kihatása lett a jelenben, ezért újra visszautaztak.

Az egyik részben Chronos küldte Dean-t a második vh idejébe. Ebből nyert energiát hogy a múltba küldte az embereket, vagy valami ilyesmi. Sam-nek és Jody-nak kellett megidézniük a saját jelenükbe hogy elkaphassák és kiszabadíthassák Dean-t a múltból.

Vagy ott van az a rész mikor Abaddon az 50-es években elkapta Sam és Dean nagyapját, és akkor is visszamentek az időben hogy kiszabadítsák.

Vagy mikor Abadon elutazott az 1700-as évekbe Crowley fiáért és a jelenbe hozta hogy felhasználhassa Crowley ellen.

Ezek tényleg mind kiestek?
  • hunbalee
    Igen, és melyik évadban ? Totál nem rémlik semmi ilyesmi
  • Shep
    Hát volt egy pár.
  • hunbalee
    Ezt a "jövőbeli" baromságot honnan szeded?
    Vagy voltak időutazós részek?
  • Konyigery
    Hát kár volt az időért amíg ezt begépelted. Bocsáss meg de...marhaságokat beszélsz :)
  • igit
    Vannak új fejlemények, és elméletek, ezeket mind spoilerbe rakom.

Most már tényként tartják azt, hogy az 5*22-.es The End -hez közeledünk történetileg.

Van még pár kérdés, ami nem tisztázódott.

2014 - nél tart-e a sorozat, hiszen Lucifer a jövőben azt mondja, viszlát 5 év múlva, így is, úgy is. Szintén 5 évvel korábban beszélt utoljára Dean Sammel (ezt másképp is lehet érteni) hiszen ha Lucifer végig Sam testében is megvolt akkor lehet, hogy Sam és Dean is csak játszik egész végig. Kérdés, akkor a ketreces dolog.

Az elmélet a következő:
    Most ott tartunk, hogy minden áron megpróbálják leszedni a pecsétet Deanről. Azt azonban senki más nem tudja levenni, csak Lucifer, Metraton se tud tehát segíteni, hiába állítja, Káin is hiába próbálkozott.

A jövőbeli Dean nem emlékszik arra, hogy Sam miért mondott igent Lucifernek. Tehát, ez azzal lehet kapcsolatban, hogy eltávolították a Káin jelét. Ennek következtében visszahozták Lucifert (csak ő tudja leszedni ugye), és Sam alkut kötött vele: ha leveszi a pecsétet, akkor elveheti a testét. Nagy ára lesz tehát annak, hogy Dean karjáról eltávolítsák valahogy a jelet. Ezért valószínűleg Dean sem fog emlékezni a démonként eltöltött időre, se arra, hogy mibe került az, hogy levegyék róla a pecsétet.
    Castiel nem ért egyet ezzel az áldozattal, sem az alkuval, ezért szintén elmérgesedik a viszony. Fontos az is, hogy őt nem öli meg Dean, tehát előbb lesz a kapcsolatuk kibővítése, és később pont emiatt az eltávolodásuk. Sam és Castiel tehát tudja, hogy Dean miért nem emlékszik arra, hogy rajta volt a jel, ezt a titkot megőrzik maguknak, ami surlódáshoz vezet Dean és Castiel között. Mivel Lucifer megjelenik, Crowleynek lejár az idjee, az angyalok berezelnek, lelépnek, így Deanék magukra maradnak. Viszont Dean személyisége Káin jelének hatására ugye megváltozik, tehát a jövőbeli rosszabb énje megmarad.
    Szintén kérdés még a vírus felbukkanása is, valamint Isten visszatérése.

Elmélet az is, hogy amikor múltbeli Dean felbukkan, és a jövőbeli Dean-t megöli, esetleg nem a megfelelő Dean-t vitték vissza az időben (látta múltbeli Dean saját magát meghalni, és Lucifer könnyedén megölte a jövőbeli Deant, ami viszont némi kételyre ad okot) Dean úgy vállalta a harcot, hogy tudja, mindenképp kinyiffan. Talán lehet, hogy Castielt is ezért akarta kihagyni a buliból, mert tudta, semmiképpen se tehetne semmit érte. Ha így van, akkor meg lényegében mindegy lenne az a pillanat, hogy szól neki, vagy nem szól neki, hiszen az összecsapás elkerülhetetlen, és a halála is.

Éppen ezért, jövőbeli Dean megy vissza az időben. Ha viszont Dean mindenképpen tudja, hogy a jövőben meg fog halni, mégsem tesz ellene semmit sem, az meg fura, hiszen tudja, hogy elkerülhetetlenné válik a Sammel való összecsapás és harc, valamint azt is, hogy nem ő fog nyerni. Éppen ezért tehát érthetetlen az is, hogy Castielt nem vonja bele a végső harcba, testvér a testvér elleni összecsapás valósult meg. Viszont két Deannel már más a felállás, hiszen Lucifer nem tudná megkülönböztetni a két testvért, ha helyet cserélnének.

A másik kérdés még, ami felvetődik, hogy Lucifer hogyan kerül vissza. Metraton azt állította, hogy van egy módszer, amivel levehető a pecsét,. Káinról viszont hiába szedték volna le, ha egyszer eladta a lelkét, csak Deant lehet megmenteni ezzel a módszerrel.

Nálam Sam fehér öltönyben, Luciferesen mindent vitt eddig, meg hogy csak úgy simán eltaposta Deant, mint egy férget. Ha Dean megesküdött, hogy megtalálja a módját Luci megölésének, nem nagyon tesz ellene, ha a jövőben tutira meg fog halni. Ha Dean meghal, akkor Castiel megint nem tudta megmenteni, tehát még kell lennie csavarnak vele kapcsolatban is, mert hogy Dean csak úgy simán feláldozza őt, nem angyalként, nehéz ügy.

Haladhatnánk már egy kicsit gyorsabban is a történetben.

elvileg 2014-nél tartunk, és időben beértük 2014-et, viszont a sorozatírók szerint még van hátra úgy kb. fél év addig
    Az, hogy az armageddon nem történt meg, és Lucit bezárták a ketrecbe, nem változtat a végső összecsapás meglétén

Ennyit akkor, remélem, most már haladni fognak a történetben végre.
  • BoneDragon
    Jó kis trailer, kb benne is volt minden jelenet a filmből.
  • vg
    Nézzétek első pár hsz-t (Call Sam and Dean Winchestor! 2)
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.02.26. 14:54:43
  • igit
    Állítólag tervbe van ez a szerep, mert amíg a Supernatural forgatása szünetel, addig el tudná vállalni ezt a szerepet. De mivel ez még csak pletyka, előbb le kell mennie a 10 évadnak, aztán lehet erről dönteni, ugye, addig alá van írva a szerződésük, a szerződések újratárgyalásáig.
  • igit
    Ha jól emlékszem, nem az armageddontól függött a dolog, hiszen arról volt szó, hogy ha igent mond Dean, ha nemet, mindig oda lyukadunk ki, hogy Sammel vagy leszámol, vagy nem.
  • igit
    Valóban, ez a testvér gyilkolja testvért szál van agyonra kivesézve már, sok választási lehetőség nincs, egyik testvér csak nem marad életben, ha megöli a másikat, akkor azért, ha nem öli meg a másikat, akkor meg azért, mert az hal meg, aki nem ölt.
    De egyre többen kezdik vágni, amit én is mondok, hogy tényleg hová lyukadunk ki.
    Szóval most azért nyögvelős a sorozat, mert Dean lelkivilágának megváltozásával foglalkozik. Amíg nem érünk el a csattanóhoz, addig tökmind1, mit adnak, és hogy húzzák el a sorozatot.

Ha az alapján van a sorozat, akkor hiába húzzák, valahol lennie kell Castiel és Dean kapcsolatának a kibővítése is.
    Nem úszható meg, hiszen ő mindenképpen életben marad. Rowena és Crowley meg mehet a levesbe, ha Lucifer visszajön.
    Mondjuk Crowleynak meg kerítenék egy rendes pokolhoz illő feleséget. XD

Akinek még szintén vissza kéne jönni, az ugye isten-nek tartott egyén.
  • Konyigery
    Nem hallottam ilyesmiről. Jeremy Renner biztos örülne. :D Aztán idővel Hulk is csak egy öltönyös kidobó lenne, zölden világító szemekkel, Thor meg gyalog járna, és madzagot kötne a kalapácsára. Jensen a kis budgetzabáló :D
  • G_ArchAngel #4526
    Nem ugy volt, hogy Jensen megy az Avengersbe, mint Hawkeye?
  • Konyigery
    Te miről beszélsz itt a spoileres részben? :DD Dehogy haladunk a vég felé, sajna berendelték a következő évadot is, addig fejik azt a tehenet amíg teljesen meg nem döglik. Én is örülnék ha Lucifer és Mark Pellegrino visszatérne de sajna sok esélyt nem látok rá. Egyrészt mert a ketrecből kúrvanehezen lehet kijutni, másrészt meg nem bírná a sorozat budgetja :D Lévén hogy Jensenék zsebre raknak mindent. Meg az a jövő már rég megváltozott, azzal hogy elhalasztották az armageddont. Nem hinném hogy a készítők ennyire alaposak lennének manapság, hogy ilyen régi szálra visszavezessenek mindent. Most annyi a szitu hogy hú Káin pecsétje, és Káin megölte fivérét, jéé Dean és Sam is testvérek, szerintem ez így menet közben jutott eszükbe, bakker nincs főszál, ok akkor építsünk erre alapon. Ez a sorozat döglődik tiszta sor. Vannak részek amiket jobban élvezek ez is olyan volt, de hosszú távú felfelé haladó ívről abszolút nem beszélhetünk sajnos :S . Sam konklúziója meg a végén..ehh :D Jared kúrvajól előadta, a maxot kihozta belőle de bullshit könyörgöm..a gond már akkor kezdődött amikor meghalt és démon lett belőle :D
  • Shiwo
    Junkie-ról némi nézettségi infó:
    "A Supernatural össznézőszámban az egyik, 18-49-ben meg a másik NBC-komédiát veri, míg a The Flash a CBS-en kívül minden csatornáról le tudott győzni valamit, az NBC-ről fiataloknál például mindent."
  • Narxis
    Nagyon kemény rész volt.
  • BoneDragon
    Ez a mostani jó kis rész volt.:)
  • igit
    Újra itt, hát sokminden bejött, amit jósolgattam. :)

Egyre jobban tetszenek a dolgok, és beigazolódni látszik a feltevésem, miszerint egyre jobban haladunk a vége felé. :) Ugye, volt erről egy epizód.
    Elviekben Dean megváltozik, Crowley és Metraton nem szerepelt benne, tehát ők kimúlnak, ellenben abban nem lehet senki se biztos, hogy a jövőbeli Dean-nek nincs meg a karján a Káin jele. Célozgatnak most is arra, hogy nem fogja megúszni azt, hogy Sam-et lerendezze, és megölje, mert azért hívják Káin jelének. Tehát nem fogják megoldani a dolgot, veszteségek nélkül semmiképp, viszont Castiel életben marad ugye. Az első áldozat Crowley, de biztosan nem marad életben. Viszont Lucifer meg rejtőzködik valahol, mert ő meg mindenképpen visszatér.
    De Dean megváltozott, és nem fog visszatérni a régi önmagához. Ami kérdés maradt még, az Sam, és Lucifer ügye. Vagy benne él Samben, vagy pedig úgy menti meg Dean-t a jeltől, hogy alkut köt Luciferrel, hogy elfoglalhatja a testét. (Jövőbeli Dean nem emlékszik arra, hogy Sam miért mondott igen-t Lucifernek.) Szintén van a következő kérdés, hogy ha jövőbeli Dean meghal, mert a múltbeli Dean ezt látja, és Lucifernek igaza volt, minden ott kezdődik és ér véget, akkor a jövőbeli Deannek tudnia kellett már, hogy Lucifer mindenképpen meg fogja ölni és Castiel nem tudja megmenteni. Castielnek isten adta a feladatot, hogy mentse meg Deant, azért, mert tudta, hogy az nem fogja megölni a testvérét, Sam-et. tehát az igazán izgalmas rész azután következik, hogy eljut a történt odáig, hogy miért lett a jövőbeli Dean olyan, amilyen.

Crowley meg a pokol, hát tényleg egy mélygarázs. Királyhoz valóban méltatlan. Viszont az anyja meg egy idegesítő nőszemély, aki mindenbe belepofázik, ez meg ugye pár pokolbélinek nem tetszhet. Szegény Crowley.

Végre kezdenek beindulni az események. A jel továbbra is ott van Dean-en, megváltozott, ha Káinnak nem sikerült eltávolítani, majd pont Dean-nek fog menni. Jön Metraton megint, de most már tényleg nyírják ki, ha nem segít.

Mondjuk Crowley meg a fia még nincs ? :) Már csak ő hiányozna, a tökéletes családhoz.

Mi ez a 2-3 helyszín?

Elvileg az Universal Studió-ban forgatnak, ahol ugye a Született Feleségek, meg a Szellemekkel suttogó is lement. Ugye, van 1 parkjuk, tehát minden ház, ami egyes epizódokban volt, az ugyanaz a ház. :) Én ott voltam is, nekem ez szórakozásom, hogy felismerjem, éppen melyik házat használják fel az egyes részekben. :) Pl. Susan háza is sokszor volt már.

Crowley pokolján én se tudok napirendre térni azonban. :) Lehetne egy kicsit véresebb, díszesebb, olyan pokolhoz illő. :) Mert ha Lucifer idején is ilyen volt, hát akkor meg minek van gonosz egyáltalán. Crowley meg szerintem nem nyeli be az anyja viselkedését, nem tartanám hülyének, tudja, hogy a banya is átvágja.

Szóval lehet várni Március 18-ig, és szerdánként lesznek az epizódok.

Egyébként tiszta Rém Rendes családból Al Bundy felesége, Peggy, a banya. XD

• vg
    Na erre kíváncsi vagyok hétvégén megnézem én is.
  • ForzaInter
    ez valóban kurva jó rész volt:D
  • Konyigery
    Majd elmúlik :D
  • stargatelost

jah, jó rész volt :D
  • Narxis
    Kegyetlen jó rész volt!
  • Shep
    Teljesen jó volt ez a rész, ilyenből kellene több!
  • G_ArchAngel #4514
    Visszatert a hitem. Ez a resz a regi evadok minoseget hozta.
  • rage
    Ez a rész Felicia Day-jel igen jó lett...szerintem.
  • Konyigery
    Pedig kábé onnan kezdett jó lenni :D De egyetértek előtte az is elég "erőltetett" volt.
  • vg
    Ez sajna így van. Smallville is borzalmas lett a végére, nem is néztem már az utolsó évad második felét.
  • Shep
    10 évad után már szinte az egész költségvetést az ő bérük viszi el, ezért nincs már pénz szinte semmi egyébre.
  • PrasCo
    Kíváncsi lennék, a főbb nevek gázsija mekkora hányadát viszi a sorozat költségvetésének, és kábé mi lenne a "normális". :)
  • jazzy
    Én még nem is láttam a részt, de az érdekelne, hogy tényleg ennyire futja? Amerikában SZEGÉNYEK a sorozat készítők? Ez nem is egy kis sorozat, mi a franc? Küldjek nekik kenyeret meg vajat?
  • hiper KOCKA
    Tényleg fájó hogy mennyire leadták a színvonalat. Egyszerűen nem tudok elmenni mellette szó nélkül. Crowley pokoli birodalma egy leselejtezett mélygarázs panorámájával vetekszik, a trónterem meg egy szobafestő szerszámraktárával. Kicsit lehetett volna nagyobb ha már trónterem, meg úgy az egész birodalma lehetett volna nagyobb mint pár kusza folyosó meg idétlen mellékhelyiség egyvelege.

Elhiszem hogy nincs pénz nagyobbra, de akkor legalább ne mutatnák annyit hogy feltűnő legyen. Mi ez a 2-3 helyszín? Egy kezemen meg tudom számolni hány helyszín van a történetben. Vagy akkor jöjjenek Magyarországra forgatni, itt nem kerül annyiba a bérleti díj. Semmi komoly veszélyforrás nincs, csak tulpák vámpírok, vérfarkasok, alakváltók... nem mondták nekik hogy már rég nem a 3-dik évad megy?