Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
from Junkie
bár ha jól tudom, nem hatalmas a nézettsége, viszont a kereskedelmileg fontos korosztályban (18-49) nagyon jó az aránya
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy Adam-ből nem hiszem hogy sokminden maradt, már ha azt vesszük Samből milyen roncs lett az alatt a rövid idő alatt amíg lent volt a két arkangyallal. Aztán fene tudja, ebben a sorozatban bármi lehetséges.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A másik referencia ami szerintem említésre méltó a vége felé amikor feltűnik a csaj Adamként és Sam rákérdez hogy ki az. Mivel elég random helyen mondták és elpazaroltak rá három mondat, szerintem ezzel még kezdeni akarnak az írók valamit, nem véletlen emlékeztették a népet, hogy Adam Lucival van a ketrecben és valszeg szeretne némi bosszút.
Jó rész volt, de újabban már csak a megszokás vesz rá, hogy nézzem... mondjuk ez van 3 évad óta
SPOILER
Chuck-al anno amugy mi lett?
Yo, Bitch!
a végén meg
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 19:34:06
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem mar kezd rohadtul unalmas lenni a sorozat, ha nem neztem volna vegig az eddigi 9 evadot nem is neznem tovabb.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"véletlenül" egy olyan monsztrébe futnak bele akinek van testvére... az egyikük jó a másik rossz, a rossz nem akarja hogy megmentsék, denembajmertezegycsalád és akkor mindent meg kell tenni... annyira egyértelmű volt az analógia a két testvérpár között
mondjuk a vége azért tetszett, a kiscsaj nem semmi azért, nem túl sablonos volt a befejezés
de ja, amúgy filler volt, de abból azért nem a legrosszabb fajta 😊 lásd GhostBusters rész vagy mi volt a neve annak a két idiótának... 😄
Bazinga!
Yo, Bitch!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a mostani rész meg hát... valóban nem volt a legjobb, de pár hsz-el alább valaki úgyis hiányolta a családi bizniszes részeket... 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!