4828
-
#4466 Köszi. Nem is tudtam, hogy Kripke visszatért. -
Bullitt #4465 Kérdésre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az 5. évadban a legutolsó jelenetben szó szerint köddé vált. Elvileg ugye Kripkét szimbolizálta, hogy véget ért az ő sztorija a sorozatból és kiszállt, sokan meg azt spekulálták Chuck valójában maga Isten volt. Chuck újboli feltűnése szerintem jelezheti azt is, hogy Kripke is visszatért az írók közé. Elvégre a Revolution befuccsolt és hát... munkanélküli :D
A másik referencia ami szerintem említésre méltó a vége felé amikor feltűnik a csaj Adamként és Sam rákérdez hogy ki az. Mivel elég random helyen mondták és elpazaroltak rá három mondat, szerintem ezzel még kezdeni akarnak az írók valamit, nem véletlen emlékeztették a népet, hogy Adam Lucival van a ketrecben és valszeg szeretne némi bosszút.
Jó rész volt, de újabban már csak a megszokás vesz rá, hogy nézzem... mondjuk ez van 3 évad óta -
#4464 Ez mennyire király rész volt! Nagyon hiányzott már egy ilyen epizód. Pedig a musical miatt féltem, de nem volt vészes.
SPOILER
Chuck-al anno amugy mi lett? -
#4463 egen, nekünk is tetszett (nekem meg a zasszonynak :) )
a végén meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy kitaláltam, hogy ki lesz ott, hogy öröm volt nézni :D
-
#4462 Na ez egy jó rész volt. Az ilyen vicces, családi bizniszes epizódokat hiányolom, az utóbbi évadokban elég kevés volt belőlük.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.12. 19:34:06 -
#4461 na nem mintha neztem volna, csak nagyon nagy csend volt rola :D -
#4460 Hála az égnek. Így is erősen gondolkodtam azon, hogy tényleg volt e, de beugrott, hogy sajnos igen. :D -
#4459 ja. be se rendelték olyan szar volt:D -
#4458 Amugy mi van a spinoffal? Ennyi volt? :D -
#4457 jo lesz, vegre nem a szokasos :D -
vg #4456 végrevégre valami hülye vicces rész! -
#4455 egy sorozatnak se szabadna ilyen sokáig futnia. 6-7 évadnál nincs több egy dráma sorozatban, utána már törvényszerű, hogy önismétlővé válik. ettől függetlenül nézem ameddig megy, mert a supnat egy alapsorozat, és a karakterek elviszik a hátukon a sorozatot, még a szarabb részek is nézhetőek lesznek miattuk. -
#4454 Na most ez vagy marha vicces lesz, vagy marha kínos, középút nincsen. -
#4453 -
#4452 Az a baj ,hogy lényegében már mindent ellőttek, már mindenkit levertek, az összes komolyabb szörnyet, ókori istent, kutyafülét. Egyedül még egy olyat tudok elképzelni, hogy kiderül Istent bebörtönözték, természetesen itt a Földön, mert effektekre, már nincs pénz :) és az ő kiszabadításáig lenne egy hosszabb út, majd a végén mindketten megkapnák a helyüket a mennyben, vagy boldog életet a földön, attól függően mit választanak, és ezzel vége lenne a szériának. -
#4451 na jah, hatalmas durrantasok itt mar nem lesznek. pl tenyleg akarki meghalhat, akarhogy, nincs jelentosege, feltamasztjak. ezt a vegtelensegig lehetne huzni, kerdes mikor unjak meg a nezok. hianyoznak a regi jo kis reszek. trukkos, drakula, sitcom, stb. -
#4450 Na igen. Sajnálom, hogy nem mernek bátrat húzni, csak a fangörl-kielégítés megy már évek óta - pedig pl. az E02 is megmutatta, hogy lehetne még ezzel akár díjakra is hajtani, de ha az akarat nincs meg, nincs miről beszélni. -
#4449 Hát pedig mást már ne nagyon várj, már rég kifulladt a széria. Többség szerintem pont azért nézi amiért te is. -
#4448 jo de hany ilyen volt mar...
nekem mar kezd rohadtul unalmas lenni a sorozat, ha nem neztem volna vegig az eddigi 9 evadot nem is neznem tovabb. -
#4447 Na az ilyen családi bizniszes részek jöhetnek még, a többi nyűglődés helyett! -
#4446 ez a rész ritka rossz volt, egyetlen pozitívum az h a két szőke nem csaj nem volt rossz :D -
G_ArchAngel #4445 Nem kimondottan filler volt, mivel ez egy elvarratlan szal volt es ha szigoruak vagyunk, akkor meg mindig az, mert tortenhet akarmi a szoszivel -
#4444 GhostFacer vagy ilyesmi... -
#4443 tipikus rész volt ja
"véletlenül" egy olyan monsztrébe futnak bele akinek van testvére... az egyikük jó a másik rossz, a rossz nem akarja hogy megmentsék, denembajmertezegycsalád és akkor mindent meg kell tenni... annyira egyértelmű volt az analógia a két testvérpár között
mondjuk a vége azért tetszett, a kiscsaj nem semmi azért, nem túl sablonos volt a befejezés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért az nem mindennapi sztorivezetés szempontjából, hogy kinyírja a saját tesóját
de ja, amúgy filler volt, de abból azért nem a legrosszabb fajta :) lásd GhostBusters rész vagy mi volt a neve annak a két idiótának... :D -
#4442 Amugy az ilyen részekre az íróknak sztem már van egy sablonjuk, annyira egyformák az ilyen filler részek..:D -
#4441 Jaja, kellett már egy ilyen rész is de a sztárok még mindig Crowley és Cas. :D -
#4440 Testvéri szeretet nem fogja csak úgy otthagyni a szarba. -
#4439 szerintem azt a szálat még nem lőtték el végleg, túl könnyen "gyógyult ki" a démonságból. Crowley is visszaesett, igaz nála nem vitték végig a kúrát. na meg ott van a pecsét is. szóval szerintem ebből még tuti lesz valami.
a mostani rész meg hát... valóban nem volt a legjobb, de pár hsz-el alább valaki úgyis hiányolta a családi bizniszes részeket... :D -
#4438 Ez a rész nagyon gyenge lett. Remélem újra démon lesz, mert ebből a nyáladzásból már elég volt.... Komolyan, hogy nem tudnak kreatívabbak lenni és az évadok fele arról szól, mennyire sajnálják egymást. Vicces, hogy az előző évad vége felé, Sam mondta, ha bármi történik Deannel, nem hozza vissza, hagyja meghalni stbstb. Most meg... áh Túl hamar lett vége a démon Deannek. :( -
#4437 amúgy tényleg vicces, hogy kilenc évadot lenyomnak úgy, hogy szinte sosincs maradandó sérülésük, pedig azért jó párszor szép kis erőhatások érik a testüket, és most meg Sam-en ott díszeleg a felkötött keze, ráadásul ezeket tényleg fél másodperc alatt gyógyítaná Cas :D nekem is fura volt, de így már érthető (#4436) :D -
Big Boss Hu #4436 Azért mert valóban sérült a színész karja, kiment a válla májusban. Ezt nehezen gyógyítja meg Castiel :D -
#4435 a rész gyengeségén még túl tudok lendülni... nadehogy Sam miért nem kéri már meg Castielt hogy gyógyítsa meg a karját... -
#4434 Úristen, hogy ez mennyire szar rész volt.. -
#4433 Egész jó kis részek voltak, bár megint hamar letudták a dolgokat.. Amúgy csak szerintem ment össze Sam?:D Eléggé feltűnt, főleg a legutóbbi részben. -
#4432 -
#4431 most már hogy újra együtt vannak biztos lesznek. -
vg #4430 Nincsenek, vagy már nem is lesznek vicces family business részek? -
#4429 pfffffffffff -
G_ArchAngel #4428 Ezt kukaztad volna, a vizualis hulladek Arrownak es Flashnek meg minden heten ujjongsz? Azt a ket szemetet senki nem nezhetne, akinek van Y kromoszomaja es 12 evnel idosebb. -
#4427 év poénja eddig :D :D :D