4828
-
#1504 hát a "halhatatlan" bűvészgyereknél voltak a kártyák, szal ha meg akarták volna ölni, akkor előhúzott volna egy lapot, és az alapján nyírta volna ki Deant, nem? :) -
Dean Winchester #1503 hát a realytistől ha tudnak roszabbat készíteni akkor megeszem a kalapom :D az überszar rész volt =) -
#1502 Sajnos szerintem is kezd kifogyni a lendület a sorozatból, remélem előjönnek még néhány jobb ötlettel:) -
Csak77 #1501 Azért ez jobb rész volt mint az a Realty-s rész a buzi sráccal.... -
Dean Winchester #1500 -
#1499 mert akkor azzal saját magát nyírta volna ki :c -
Dean Winchester #1498 hát nekem az volt a fura,hogy egy sima ember volt és mikor megtudta dean akkor hogyhogy nem ütötte egyből agyon :D szal egy kicsit kamunak éreztem... ha szellem lett volna jobb lett volna!
-
Flower #1497 Egyik leggyengébb rész volt a mostani. -
#1496 Évad felénél még mindig Ruby csere a téma? :| -
Cat 02 #1495 Senki se jártas ilyen zenékben ? =] -
#1494 Eléggé filler résznek tünt a 12-es... -
#1493 De Lilith valszeg tönkretette a testet, vagy ilyesmi. Ha meg emlékszel, Sam elég dühös volt rá, amikor Ruby elcsórta egy nő testét, azért választotta azt aki épp meghalt. -
hamary #1492 De az új csaj is halott volt, akibe most van Ruby :) Szóval ezért kár volt testet váltania... Ilyen hülye démont. -
#1491 meghalt amikor lilith kijött belőle -
hamary #1490 A baj az, hogy őt végleg kiírták ugye, már nem is tudom miért. -
#1489 +1 :) -
hamary #1488 Nekem a szőke kell. Ő mesés :) -
#1487 Kicsit hasonlít a Bk-ből Tildára -
hamary #1486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na megnéztem a 12. részt. Nekem ezzel a résszel sem volt bajom, szerintem jó rész volt, igaz kicsit érzelgősebb. Dean végre kezd újra a régi önmaga lenni. Viszont Sam megint démonozna... nem is lenne baj, de valahogy a régi Ruby szimpatikusabb volt - és szebb. -
Cat 02 #1485 19:20-nál nem tudjátok mi az a zene ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor felakasztódik az a srác -
#1484 már csak felirat kell :)) -
Flower #1483 Le is csurgott az új rész :) -
Cat 02 #1482 Hát jah, odarohant, megfogta a torkát, azt nézett, h namivan... :D Legalább lőttek volna villámot v vmi :D -
#1481 de :D én bírom ezt az angyal-démonosdit... mondjuk a harc kiábrándító volt >.<
Castiel jó arc... elvileg rendes szereplő lesz köv évadban. -
Cat 02 #1480 Hát azért mikor megidézték Castielt, abban a hangárban meg mikor azt mondta h "Lucifer will walks free", ne mondjátok h nem borzongtatok meg :) -
hamary #1479 Megoldják az angyal démom harcot, de lesz valami más az évad végére. Megoldják majd :) -
#1478 gondolom elkúrják majd, jön az apokalipszis és az ellen kell harcolni >.< ami jó rossz lenne... -
#1477 Igen én tartok is ettől az angyal démon mizériától, mert ha teszem azt az évad végére lesz valami befejezése a dolognak, akkor nem nagyon várható már újabb évad, ha meg igen akkor mi lesz, jönnek az UFO-k, vagy ezt a harcot nyújtják majd mint a rétest? -
Flower #1476 Szerintem meg jó volt. Izgis, mint rég.
Angyalok és démonok nélül. -
#1475 Jah, de azért a beszólásai komolyak voltak megint... :D
Eléggé átlagos rész volt, következő remélem jobb lesz! :P -
#1474 komoly... :D -
#1473 még mindig müxik? én azt olvastam hogy "egy időben működött" -
#1472 -
Csak77 #1471 1-866-907-3235 ez Dean mobilszáma a sorozatban, ha felhívod egy üzenetrögzitő beszél Dean. Ha mákod van, akkor bizonyos időben, fogatási szünet alatt élőben is beszélhetsz vele. :D
Nem normálisak :D -
hamary #1470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem bejött azért. Viszont Dean eléggé kivolt, remélem minél hamarabb visszatér a vidám Dean :) -
Dean Winchester #1469 feliratról annyit,hogy szombaton késziti el seth-greven! -
Dean Winchester #1468 mert szóba se került azért :D körülbelül szombatra szokott elkészülni amugy! -
#1467 Felirat kb. mikor lesz 04x11 hez?(visszaolvastam 100 kommentet de nem volt válasz) -
#1466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem tudom.. nekem nem jött be annyira ez a rész. Nem sok supernatural van két nyomorúságos emberben:S
-
#1465 nem vagy egyedül sztem