Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég láttam már az elsõ évadot, volt errõl szó benne? Mert ugye ebben a részben egyértelmûen a vámpír vér megitatása (vérbe juttatása) volt a módja.
A második évados Bloodlustban tudom, hogy nem volt téma az átváltozás.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Mégha egy Bram Stoker drakula feldolgozásról lenne szó...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
elsõ évadot le is szedte,elsõ részt megnéztük,ami a gond hogy az csak szinkronosan volt fennt :C és kurva szar a szinkron,de eszméletlenül
dean-nek olyan a hangja mint valami 10éves nyomorék gyereknek,teljesen elrontja az egész hangulatot,meg a beszólásokat ez a nyomorék szinkron :\
am seth_greven holnapra ígérte 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

vártam hogy dín megkettyinti ;]]
A csaj meg tényleg nagyon jól néz ki.<#szeret>#szeret><#law>#law><#finom>#finom>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A filler meg a töltelék meg az én olvasatomban ugyanaz, és nem negatív.
Ha viszont erre van egy bejegyzet enciklopédia, akkor bocs. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az ilyen monster of the weekes sorozatokban egyébként sem lehetne fillerrõl beszélni, mert nincs fõsodor. max akkor, ha az egyik tesó különválik a másikról és elmegy saját bizniszt intézni.
Tényleg abszolút filler volt, de abból egy jobb fajta.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem is azért mert folytatták az új ötleteikkel, hanem azért mert nagyjából eddig minden részben volt folytatás a "fõszálon" vagyis a hábórúval kapcsolatban (képbe jött még Lucifer is)...
Szóval ez eddig egyre érdekesebb Csak így tovább !!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most merül ugye fel a kérdés amit sárgaszemû csóka mondott: "Are you sure what you bring back is 100% pure Sam?" ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"