4828
1421062838.jpg
  • hamary
    Na, már lent csücsül a gépemen. Már csak felirat kell, s nézem is :)
  • Malakai
    Minden a nézettségtől függ.. Kripke eredetileg nem akarta elnyújtani a sztorit, mondott ő már 4, meg 5 évadot is, de a lényeg, amit ő is mondott, hogy nem csak ő a döntéshozó. Ami magyarán azt jelenti, hogyha nagy a nézettség (CW-s szinten), a csatorna akarja, a szereplők szerződésújításkor is belemennek, akkor lesz mindig következő évad.
    Jelenleg a CW-n nagyon jól szerepel a sorozat, úgyhogy izgulni nem kell.
    A 4. évad előtt is azért volt kis hiszti ekörül, mert nyilatkoztak olyat a nyáron, hogy lehet utolsó évad lesz és Kripke erre az esetre írt is egy lezárást, de ez persze csak akkor lenne, ha nem javult volna a nézettség.
  • fravik
    én ilyenkor, mikor sokat kell várni, rákattanok Youtube-ra és nézek néhány bloopers-t (forgatási bakik)! nagyon jókat szoktam röhögni rajtuk! :)
  • hamary
    nekem tegnap :-)
  • Dean Winchester
    jó :)
    engem az érdekel,hogy lássam már a következő részt,mert rég volt sn a szemem előtt :D
  • Bulykin
    ez csak alap kíváncsiság:)
  • Dean Winchester
    én meg azt nem értem minek annyira előre haladni??? legyen vége ennek az évadnak azt majd lehet beszélni előre :D
  • hamary
    én még 10-20 évig is eltudnám nézni Dean és Sam hülyülését
  • Kandurex
    Nem értem minek akarjátok állandóan a sírba tenni minden évad előtt a sorozatot :) Itt nincsen kötött sztori amit annyira követni kell, mint a Prison Break vagy bármelyik más hasonszőrű sorozatnál, itt csak a "family busines" kell tovább tolni, az meg mindig egyedülálló, az, hogy van fő szál is az csak hab, vagy meggy a torta tetején. Legyen még vagy 3-4 évad minimum, hisz annyi fantasy dark figura van aki ellen lehet küzdeni ;)
  • Nisba
    Biztos hogy lesz 5. évad, sőt Misha Collins (Castiel) állandó szereplő lesz a köv évadban, ezt már hivatalosan is bejelentették.
  • hamary
    Én úgy tudom, hogy a terv 5 évad volt. De ez szerintem változhat. Nekem is a Smallville jutott eszembe, sokadik évadát tapossa ugyanazon a csatornán, korábbi időpontban, hasonló nézettséggel. Szóval 5. szerintem is valószínű. De Odaátot se bánnám 9 évadig :D
  • Bulykin
    szerintem az 5.évad már zsebben van, mert a Smallvillenek is hasonló a nézettsége és az már a 8.évadját tapossa:)
    am az író nem azt mondta h ő nem akar sok évados Supnatot és max 6 évadig képzeli el a sorozatot? vagy csak keverem vmi mással...
  • hamary
    Hát remélem akkor, hogy lesz. És ha annak is jó lesz a nézettsége, én hatodikat se tartom lehetetlennek... na, de nagyon előrehaladtam
  • Malakai
    Arra sokan, az esélyek jók, de garancia nincs még.
    Majd amikor az idei évad végefele járunk már lehet várni a bejelentéseket...
  • Bulykin
    tuti...és sztem az lesz az uccsó
  • hamary
    Arra vagyok kíváncsi, hogy lesz - e ötödik évad.
  • Malakai
    Holnap is lehet nézni...
  • Dean Winchester
    jepiii holnap lehet szedni,szombaton vagy vasárnap meg lehet nézni elvileg.
  • hamary
    Na, én is megnéztem az elejéről. Csütörtökön, tegnap meg végezte. Most várom a következőt :)

• Kandurex
    zsíííííííír,
  • Dean Winchester
    omg 2 nap uristen :D nem is hittem ,hogy ilyen hamar itt van
  • Flower
    Epedve várom :)
  • mumpic
    De jó lesz. :)
    15-én színházba megyünk az asszonnyal, másnap meg lehet nézni az Odaátot. :)
  • MerlinW
    2009-Jan-15 Supernatural 04x11 Family Remains
    2009-Jan-22 Supernatural 04x12 Criss Angel Is a Douche Bag
    2009-Jan-29 Supernatural 04x13 Afterschool Special
  • otrosinka
    hát nem medvét :)
  • Flower
    Te mit kívántál volna?
  • otrosinka
    az messze király öngyilkosság volt XD
  • Bulykin
    Supernatural a Viasat3-on
  • AntiHero
    Én is beszálnék!
  • Csaba007
    Nem rendel valaki külföldről? mert beszállnék én is.
  • Dean Winchester
  • kirol
    Sobrenatural: Tercera Temporada Completa

Ficha Técnica
    Director Kim Manners, Philip Sgriccia, Robert Singer, Charles Beeson, Mike Rohl, Peter Ellis, David Nutter
    Actores Jared Padalecki, Jensen Ackles, Samantha Ferris, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Alona Tal, Samantha Ferris, Samantha Smith, Chad Lindberg
    Duración 621 min
    Distribuidor Warner Home Video
    Discos 5
    Región 2
    Video Pal
    1.78:1 , 16:9
    Idiomas Audio Dolby Digital 5.1: Inglés . Dolby Digital Surround: Español, Francés, Alemán . Dolby Digital Estéreo: Húngaro

Subtítulos Español, Danés, Holandés, Francés, Finlandés, Noruego, Portugués, Sueco, Húngaro, Inglés para sordos, Alemán para sordos

Vagyis az audiónál is: Dolby Digital Estéreo: Húngaro!

LINK
  • Kandurex
    hőőőő? xD
  • kirol
    Kijött magyarul a 3. évad Spanyolországban! Ez akkora LOL szerintem.:D
    Spanyolországban magyar szinkronnal. Itt nálunk meg nincs.
  • Flower
    18-ig olvastam vissza :)
    Thx!
  • PrasCo

• Dean Winchester
    411 nagyon sára sztem :D
  • Flower
    Mikor lesz 411?
  • Dean Winchester
    tényleg :D
  • Cat 02 #1425
    Dean a 4. évad elején :D Víz, kaja, asian beautys :D