Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otrosinka
lessz hidd el..............................

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Bulykin
Ha lesz felirat, akkor a hosszupuskán vagy a feliratok.hu-n 1000% hogy ott lesz....nyugi, csak várj, mert nem olyan könnyû a fordítókknaj sem😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

stargatelost
komolyan mondom, annyira rohadt nehéz benézni egy másik fórumba, ha már ide benézel és még le is írod a hülyeségeidet?
ha már ránézegetsz a hosszúpuskára, akkor benézhetnél esetleg a fórumba és ott is az Elkezdett fordítás bejelentése c. topikba, és máris megspóroltál volna magadnak egy hsz-t
és most komolyan...ha azon a két helyen nincs, akkor hol az anyámba lehetne még máshol?

sorry, de herótom van már ettõl...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A 9. részhez hol tudnék leszedni magyar feliratot mert még se a feliratok.hu-n se a hosszupuska.hu-n nem volt eddig felirat pedig már pénteken le lehetett tölteni nálunk is???
Bulykin
Ahha, ezt én is olvastam😄
Csak reménykedni tudunk, hoyg 1hónapon belül vége lesz ennek a hülye sztrájknak....de hát...nah mind1

grebber
Erre most bukkantam:

Saccolás helyet az Odaát készítõje és mindenese, Eric Kripke nyilatkozott arról, hogy miképpen is befolyásolja a munkabeszüntetés a sorozatukat. Kiderült, hogy az összesen 12 leforgatott epizóddal rendelkezõ széria, a legjobb esetben is csak 2-3 résznyi lezárást fog kapni a 3. évadban, ami 15-16 forgatandó részt jelent, a tervezett 22 helyett.

Persze ez az elõrejelzés csak akkor érvényes, ha a sztrájk egy hónapon belül véget ér. Ellenkezõ esetben a sorozat 3. évada ott fejezõdik be, ahol a sztrájk miatt leállni kényszerültek.

forrás: Innen SG-rõl

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ahogy õket ismerem tuti kijátszák majd azt az egyezséget!

Igy kell ezt, halad a fovonal, de erdekes maga az eset is. Tetszett!!!

Kandurex
na isten'ments, Dean maradjon!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bulykin
Ruby az a szõke csaj?

Victor1103
Hát ez hihetetlenül jó rész volt!Alig vártam már hogy újra legyen.A történet is nagyon király és részrõl részre jobb.Bár én arra szavaznék hogy találjanak kiutat Dean sorsát illetõen,de ha mégsem akkor Ruby-t simán el tudnám képzelni Sam mellett a 4 évadban.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin
mi van vele?

grebber
Supernatural.S03E09.HDTV.XviD-XOR

Bulykin
Nah, ma folytatódik Amerikában😄😄 csak az a baj, hogy 4rész erejéig....

Bulykin
okés, thx

Kandurex
nekem is mindig azok tetszettek jobban, a fõszál okés, legyen, de inkább a családi üzlet vitel érdekelt 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
A 3. évadból 8 rsézt vetitettek eddig!

PrasCo
Ízlés dolga. Nekem határozottan tetszettek a "family business"-részek.
Bulykin
Supernatural S02
10/8
Gyengébb lett bizony, mint az elsõ évad, de azért hozta a kötelezõt, fõleg az uccsó két résszel😄, az nagyon izgi volt...
Szerintem sok volt az olyan rész ami nem nagyon kapcsolódott a fõszálhoz, csak ilyen fillerek voltak, de az is élvezhetõ volt...
Kívácsian várom a 3.évad részei😄
Eddig abból hány rész ment le? Érdemes ledarálni egybe vagy várjak még😄?

Bulykin
Nah, lejött a 2.évad, holnap vagy holnapután már nézem is...már nagyon kíváncsivá tettetek😄😄

köszke! amugy tudom hogy most megy az rtl-en csak nem mindig vok otthon meg szerintem jobb ha együtt nézem majd meg az összes részt még ha tart majd 15 óráig is😄😄
Fenrir
Jelenleg a második évad 11.-ik résznél tart a szinkronos verzió úgyhogy még bele fog telni pár hétbe amíg lemegy.

A halál csupán a kezdet...

Bulykin
Még csak most megy az RTl-en, asszem eddig 10 vagy mennyi rész ment le, de a lényeg hogy még nem ment le a 2.évad végig...
De ajánlom figyelmedbe a nagyobb magyar torrentes oldalakat.

sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni a második évadot magyar szinkronnal? mert találtam egy hüe dual audiosat de az elég szar!!!
Next episode: Malleus Maleficarum
Airs: Thursday January 31, 2008

Forras: TV.com

szimida
Valakinek nincs infója a következõ epizód idõpontjáról?

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

AntiHero
<#nevetes1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
Komcsi??? Hát én most tökre összezavarodtam...sztem ti szivattttok😄
Nah majd kiderül....<#ejnye1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Malakai
Nem hülyéskedik, de a 3. évadban újra õk vannak, csak az a pokolban játszódik és tömény szex és erõszak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
Mivan???? Most csak hülyéskedsz ugye???<#boxer>
Még 40% és lent van, majd leellenõrzöm...😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
<#hehe>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindhárman meghaltak és a második évad teljesen új szereplõkkel fog menni 😊

A halál csupán a kezdet...

Bulykin
Hali!! Én most néztem végig az elsõ évadot és hát....alig várom hogy lejöjjön a 2.
Nem is tudom, hogy eddig miért nem néztem...nagyon király..
De amilyen vége van az elsõ évadnak?? húúú...

otrosinka
az biza, én csk most néztem meg........😛
tetszett....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

AntiHero
Sztem is jó volt😊Karácsonyi hangulatos. <#eljen><#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

báttyó02
nekem nagyon tetszett..jó volt látni a visszaemlékezéseket is

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Szerintem jó szar rész volt, akárcsak a mostani smallville rész!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

otrosinka
nem kõ ellõni az összes puskaport egyszerre.........

BiG G
egyetértek, de ettõl függetlenül nagyon hangulatos rész volt😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nem rossz, nem rossz, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megint egy helyben topogtunk

Már van angol!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

grebber
Supernatural.S03E08.HDTV.XviD-NoTV

Szerettel várjuk a feliratot 😄

thx az infót

Malakai
December 13.-án szakítja meg egyetlen rész a bizonytalan hosszúságú szünetet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jah!
Köv rész December!

itt is szünetet tartanak?!?

Malakai
Meg a szemben is közvetlen a véráramba kerülhet, de a Bloodlustban is, mikor Dean azon a körfûrészen vagy min kinyírja a vámpírt, akkor mutatják is, hogy tiszta vér lett az arca, de igen, ez csak kötekedés. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mondjuk amikor Sam lefejezi a vampir-pajtast, azert frocsog a ver rendesen es azert elotte Sammy fiut is kisse veresre vertek. Na de ez csak kotekedes :-)

BiG G
ja sry lemaradt :Cc

@gabr: mondták is a részben, ugye ha megharapja a nyakát, akkor SZÍVJA a vérét, és a vérszívófogaiban a vámpírnak NINCS vére, ergo harapáson keresztül nem változik vámpírrá az akit megharap a vámpír. ámde amikor megvágta magát, és a vérét a néger sebére tette, na akkor már megvolt a vérfertõzés.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux