4828
-
#1544 alig várom a fordítást -
#1543 Tegnap? Akkor az még nem az új. :) -
Flower #1542 Tegnap láttam, van benne 1-2 poén.
Para nem sok. -
Cat 02 #1541 Új rész milyen ? Címe alapján nem lehet rossz :D -
Dean Winchester #1540 jaja mivel kapott egy két csepp demon vért ... -
Csak77 #1539 Sam egy démon féleség. Nem tudjuk még pontosan. -
Wihar93 #1538 Sziasztok ! Imádom a sorozatot régen néztem most elkezdtem ujbol letöltögetni és az lenne a kérdésem hogy mi az a titok amiröl beszélnek hogy: ugye emléxem mi van Sammel és a többi gyerekkel -
Z406 #1537 Köszönöm Dean! ;) -
Dean Winchester #1536 ja igen és aztán hetente a következőek jönnek -
Dean Winchester #1535 pénteken megy,de mi csak szombaton tudjuk tölteni =)
14.rész következik amúgy -
Z406 #1534 Sziasztok! Biztosan csak én nem találtam, szóval bocsi, ha már kérdezték vagy ki lett írva, de érdeklődnék, hogy mikor várhatóak a következő részek?
Köszönöm a választ előre is!
Jó éjt! -
Dean Winchester #1533 ment egy privát ;) -
Fatanur #1532 nem tudna valaki linket berakni a 4. évad 12-es részhez, mert neten csak torrentet találok és az meg lassú... -
Dean Winchester #1531 ja hogy az nem ebben az évadban volt :D okéé
de én arra se emlékszem,szal ha vki tudja a pontos adatokat évad/rész akkor megköszönném mert megnézem :D -
Flower #1530 Ha jól emléxem a repülős legvégén, ami múlt 7en volt a Viasaton.
-
Dean Winchester #1529 egy kérdés.
melyik részben van az a jelenet mikor kiirjak Dean telefonszámát? mert én nem találkoztam vele egyikben sem :O -
hamary #1528 Na, szerintem ez elég jó rész volt :) -
Dean Winchester #1527 az előző rész végén = nem a mostani rész végén :) -
#1526 Gondolom megy gyakorolni. Amúgy szerintem is egész jó volt a mostani. -
#1525 Nem hinném, hogy bármi olyant említett volna, ami levon a dolog újdonságtartalmából, de legalábbis a promókból ne derülne ki. -
hamary #1524 Na az a nem mindegy :/ A Viasat 3 készíti tudtommal...
Csak 77, légyszíves ne spoilerezz :) -
Csak77 #1523 Jó rész volt a eheti, de valaki mondja már meg, hogy az elöző rész végen hova a picsába ment Sam kocsival Ruby-val? Dugni? Mert ebben a részben már megint együtt volt Dean-el. Nem értem. -
Csak77 #1522 Biztos valaki voodoo boszorkány varázslatott tett rád! Hídv Dean-t! 1-866-907-3235 -
#1521 Majdnem olyan LOL, mint hogy most nézem CSI:Miami 5. évadát - mert egy pillanatra nem figyeltem oda és lemaradtam :D - és a végén mondják:
"A szinkron a TV 2 megbízásából készült a ..."
TV2-n mikor volt már CSI:Miami? :) -
hamary #1520 azért ez milyen lol már. -
#1519 Igen a Spanyolországban megjelent DVD-n. -
#1518 3at mar lenyomtak magyarul! :) -
#1517 Mivel a 3. is csak spanyolban van, nem valószínű, hogy mostanában lenne. -
#1516 Udv. 4ik evad nemtudjatok mikor lesz szinkronnal? -
#1515 Ha kicserélnék végre a tápomat, akkor be tudnám kapcsolni a tv-s gépemet és nézhetném HD-ben. De így nem tudom.
Egyszerűen nem értem, ha HDMI-n megy a kép, az audió kábelen nem veszi a TV a hangot, pedig van vagy ezer bemenete.
A TV-s gépen ott a HDMI-n megy a kép és a hang is az azért jó.
De ezen a gépen nem tudom, hogy lehet elérni, hogy HDMI-n menjen a hang is.
Na de majd egyszer csak megtudom nézni. :) -
Dean Winchester #1514 jah mondhatni a legjobban! -
#1513 én is hülyeségnek tartottam, addig amíg meg nem néztem a 4.évad első részét:) kúrvajól megoldották -
#1512 Na megnéztem a 3. évad utolsó részét, hát nem hittem ,hogy idáig jutnak.
Természetesen gondolom úgy is visszatér, de ez már tök hülyeség, hogy visszajöhet.
Na majd kiderül a 4. évadból. -
Csak77 #1511 Dehogy fog. -
#1510 :(( -
hamary #1509 Meghalt Kim Manners. Ez kifog hatni a forgatás menetére is. Szegény rákban halt meg. Nyugodjon békében. -
#1508 prócáltam az általam felfogott dalszöveg-részletekre rákeresni gugliban, de nem jártam sikerrel -
hamary #1507 next episode: after school special... tyűű, nagy résznek ígérkezik
http://www.cwtv.com/shows/supernatural?frompromo=television_maintouts_supernatural -
#1506 lol, azt hittem a mostani részről beszélsz... :D -
Dean Winchester #1505 ja én nem arra a részre gondoltam :D hanem arra amikor aházban volt a falak közt egy lány és a bátyja ...
arra értettem,hogy agyonkelett volna ütnie!
ui.: most néztem egyben a két részt és azért érthetted félre :D