4828
1421062838.jpg
  • DöflingR
    Szégyelld magad! :D
  • Dean Winchester
    5évad 11-12-13.rész volt eddig, héten lesz még 1 rész aztán megint hosszú szünet :(
  • Frosty01
    a hosszú szünet óta mennyi rész volt? (és melyik évadnál járunk? :) ) kicsit lemaradtam... a segítő válasz(oka)t megköszönöm előre is
  • Darthmushroom
    ez nagyon jó rész volt. Mihály nagyon kemény:D de viszont lol volt h a terhes asszonyt h dobálták. XD
  • ForzaInter
    Ez kurvanagy rész volt.:D
  • zkas
    sztem a nyúllábas rész volt a legjobb :D
  • sjucus
    Köszi!
  • Cat 02 #2417
    Elején ahogy próbál énekelni, úristen :D
  • zaki
    idétleg időkiges rész poén volt :D
    ebbe is a trükkös volt ugye?
  • mumpic
    de a szinkron nagyon nem tetszik :)
  • DöflingR
    Legjobb rész a 3. évadból :D:D:D
  • mumpic
    Hát, szerintem nagyon gáz :)
  • Dean Winchester
    "a legnagyobb wtf Sam igazi és szinkronhangja közti különbség... van egy _enyhe_ árnyalatnyi különbség, ha a hangmagasságot nézzük :D:D:D mikor először meghallottam az igazi hangját a szinkronos "kislányos" hangja után azt hittem leborulok a székről :D"

ezzel én is így voltam :D bazz 2 évadot néztem szinronosan ugytudom, vagy csak egyet?:D na mind1.
    amikor felirattal néztem akkor eleinte alig tudtam megkülönböztetni sam és dean hangját annyira azonosnak tűnt :D
    de dean szinkronja sztem nem volt gáz,viszont samé vmi oltári :D
    azt mondod árnyalatnyi (persze értem a célzást)
    kb szinkronhangban tök magas , eredeti meg tök mély xD szal tudtak vmit a szinkronkeresők :P
    de nem volt vele gáz..
  • precision
    :DDDDDD

úgylátszik manapság már tré heteronak lenni :D
    kirekesztettnek érzem magam :( lassan kisebbségben leszünk :( :D
  • DöflingR
    :D:D

Minden topicban ilyen témák mennek mostanában? tbbt topicban most tudatosult bennem hogy Shelly meleg :DDDDDD
  • armageddon666
    Lucifer valamiért olyan GAYnek tűnik... nem tudom miért...
  • mumpic
    Az összes angyal testvér, szóval attól még nem kell hogy hasonló temperamentumúak legyenek. :)
  • mumpic
    Ha már a szinkronról offolunk, szerintem mostanában elég szarok a szinkronok :(
    Barátnőmmel néztük régen a My Name Is Earlt, amiben pont a redneckség megkapó bája, és az egyszerű emberek által előadott komoly témák sokasága volt a lényeg, az a szinkronnal elszállt, egy nagy idiótaság lett belőle, aki csak szinkronosan ismeri a haverok közül nem érti hogy nekem mi tetszett rajta. :(

Meg tegnap vagy ma vagy mikor láttam a Big Bang Theoryt talán a comedy centralon, hát az is egész más mint eredeti hanggal, még csak nem is volt vicces.
  • precision
    Mihály egy állat :) Hát "Lüszi" tesója, szal nem meglepő :)
    Én is nehezen tudok dönteni, hogy ki a szimpibb, Lucifer vagy Michael :)
  • Kandurex
    Gyááááááááááá :D Mihály mekkora beton kemény fazon már :D rendesen kirázott a hideg :D Már imádom a csávót.
  • armageddon666
    Most megnéztem megint... Ez szörnyű, tök más volt O.o tuti más volt :D Ez elsőre sem tetszhetett :D
  • armageddon666
    Már nem emlékszem a szinkronra, de nekem anno tetszett O.o
  • precision
    hát nemtom, ha nekem ennyire nem jön be egy pilot akkor nem szenvedek vele tovább

a vámpírok és a romantika olyan párosítás mint a francia krémes tetejét megkenni vastagon erőspistával... egyszerűen nem illik össze a kettő :)
    no persze a lányoknak bejön azt tudom... de én nem vagyok lányból, szal cancel... lehet hogy jobb mint egy twilight (hozzáteszem, azt sem láttam vagy olvastam), de maga az alapszituáció, meg a sztori sem fogott meg... sebaj, -1 néző :D
  • precision
    :D:D:D
    én asszem az első évadot szinkronosan néztem, mivel haver úgy hozta át dvd -n, mondom akkor ezt a letöltést megspórolom, megnéztem úgy :)

a legnagyobb wtf Sam igazi és szinkronhangja közti különbség... van egy _enyhe_ árnyalatnyi különbség, ha a hangmagasságot nézzük :D:D:D mikor először meghallottam az igazi hangját a szinkronos "kislányos" hangja után azt hittem leborulok a székről :D
  • zaki
    úristen, kapcsolgattam vmelyik este a tv-t, rtl klubra kapcsoltam, pont a supernatural ment (1. évad), hát ennyire elb@szott szar szinkront még életemben nem hallottam :D
  • DöflingR
    Pilot nekem sem jött be. A harmadik résznél éreztem azt, hogy ezt is fogom nézni:D

Boone meg egy selyemfiú:D szvsz jól alakítja a vámpírt:D
  • precision
    amúgy ajánlhattok vmi új vagy nem annyira régi (max 1-2 eddigi évados) sorozatot ami jó
    nem muszáj misztikus téma, lehet bármi... csak legyen jó :D

sry h ide offolok, de úgyis szünet van meg miegymás, sazl :)
  • precision
    hátööö... nekem annyira nem jött be az első rész
    tipikus tvájlájt izé... jóképű vámpír megkérkezik a suliba kislányok egyből nedvesednek rá, de az összes, ráadásul maga színész sztem elég gyenge az idióta nézéseivel... aztán a főszereplő csajjal történő "párbeszédei" is komolyak, amik kimerülnek abban hogy halálszerelmes nézéssel bámulják egymást és vigyorognak
    aztán a Lost -os Boone mint gonosz vámpír... alap hogy ő is szépfiú style :)

hát a részemről cancel :)
  • precision
    a 3. sor egész szép lett logikai és nyelvtani szempontból :D sry, remélem értitek :D
  • precision
    ööö ez ilyen Twilight szerű romantikus izé? :(
    mer elkezdtem nézni a pilotot, és a legelső jelent még tetszett is
    de most ilyen lánykák ülnek az autóban és arról beszélgetnek romantikus dolgokról cseverésznek :D

na mind1, mostmár végignézem ezt a részt és meglátjuk mi lesz
  • DöflingR
    Ha a Supnatot bírod, akkor adnék ennek is 1-2 részt minimum :)
  • AntiHero
    jó,Vámpíros
  • precision
    az jóféle? nem hallottam még róla
  • Cike
    Igen
  • DöflingR
    Hát ez kellemes.. Vampire Diaries is szünetre megy?
  • Cike
    Supernatural újabb szünetre megy a február 11-i adás után, és legközelebb csak március 25-én tér vissza. Ám a márciusi visszatérés után több hiatustól már nem kell tartani egészen május 13-ig, az évadfináléig.
  • precision
    Itt lesz majd a magyar felirat, ha elkészül.
  • sjucus
    Köszi!
    Azt hittem valamit elszúrtam, hogy nem lett letöltve. Este majd megpróbálom.
    Gyenge angol tudással megnéztem így is. Hát ez sem volt rossz, de ebben az évadban volt már pár sokkal jobb rész is.
  • Nisba
    az új részhez még nincs magyar felirat, seth_greven azt mondta, hogy talán estére kész, de ez nem 100%.
  • sjucus
    Sziasztok!
    letöltöttem a legutolsó részt, de nincs hozzá magyar felirat. Tud valaki segíteni, honnan lehet magyar feliratot letölteni hozzá?
    Előre is kössz!