4828
1421062838.jpg
  • Kandurex
    reklám = kitiltás
  • precision
    :)
  • Cat 02 #2582

:D
  • ravynne
    A főoldalon van, az aktuális résznél van a felirat gomb. Amúgy már fenn van Seth féle is.
  • Frosty01
    persze h nem mert nincs is....
    rohadt blogreklám :S
  • Dean Winchester
    pontos linket nemtudsz adni mert én nem találom :D
    sry
  • Csak77
    képes volt valaki venni egy domaint, így? :) Hát ez jó! :)
  • Csak77
    Jó rész volt, bár a faszit a Battlestar sorozatban is utáltam. A vérfarkasos rész fasza volt.
  • ravynne
    Itt találtok hozzá feliratot: http://supernaturalfan.hu/
  • zkas
    érettségi után :D
  • Frosty01
    kíváncsi vagyok mikor lesz felirat :/
  • IXEMGabeo
    oké igazad van:) az évad elején lévő Chuck-os rész asszem az 5. volt a leggyengébb valóban:)
  • Shiwo
    jó,perfekt nem vagyok, de 90%-ban megértem, hogy miről van szó...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az, hogy Crowley pontosan micsoda, azt meg csak egyszerűen elfelejtettem és lusta voltam utána nézni...mondjuk messziről jött démon azt mond, amit akar, szval még lehetnek meglepetések...
  • ravynne
    Néha elgondolkodok, hogy figyelik-e az emberek amit néznek, vagy csak bámulnak.
    Crowley egy olyan démon, akinek pl.: az útkereszteződéseknél eladják az emberek a lelküket, vagyis azoknak a főnöke lehet, mert nem hat rá a Colt. Számtalan utalás volt csak a mostani részben is. Ott volt a saját pokol kutyája, vagy hogy Boby lelkét kéri ideiglenesen. Másrészt nem azt mondja, hogy meg van a harmadik gyűrű, hanem a fiúk már úton vannak érte

Sorry, de ha nem tudsz olyan jól angolul, akkor várd meg a feliratot, mielőtt olyan kérdésekbe mész bele, amire a válasz egyértelmű.
  • Shiwo
    akkor lehet valamit félreértettem a végén (angolul néztem), de mintha Crowley arról beszélt volna Bobby-nak, hogy megvan 3 gyűrű, a negyedik megszerzéséhez kell a lelke, vagy valami ilyesmi... ha jól rémlik, annó már akkor volt róla szó, hogy Bobby-t szeretnék holtan látni, amikor a felesége "feltámadt"

mondjuk nekem ez a Crowley qrvára gyanús..tuti nem egy szabvány démon-példány...szerintem egy súlycsoportban lehet Lilithtel vagy az aranyszeművel...fogadni mernék rá, hogy még valami csúnyaság ki fog róla derülni..

• gabesz012
    Azért ez messze túlzás, hogy a leggyengébb. Én azt mondom kicsit gyengébb volt, mint amire számítani lehetett. Gyak. olyan semmi komolyabb nem történt rész volt, de felvezetésnek elmegy.
  • limperatore
    csak holnap lesz mert seth greven ballagáson van és nincs ideje
  • IXEMGabeo
    5. évad leggyengébb része volt:) nem tudom az okát és a C betűvel kezdődő démon se jött be annyira:S
  • Kandurex
    sajna, és lehet, h csak holnap lesz :(
  • precision
    hát ez még korántsem az elintézése, még csak megtudták, hogy hol találják meg, a fight még hátravan :)
  • Shiwo
    nagy a csend..még nincs magyar felirat ? :(

érdekes rész volt, nem egészen erre számítottam, hogy "ennyi" lesz a Pestis elintézése....
  • Shiwo
    ha nem is az első, de elég híres
  • macselek #2562
    Most nézem újra az összes részt, és a 3. évadban Bela azoknak a tolvajoknak Bela Lugosi néven mutatkozott be:D Szal nem csak ez az egyetlen magyar vonatkozás a sorozatban.:) (Annak aki nem tudná: Lugosi Béla az egy magyar származású színész, ő volt asszem az első aki Draculát játszotta.)
  • precision
    ok
  • Kandurex
    úúúúúúú....Polish?

• Shep
    Gondolod ha 3 rész után abbahagytam majd végignézek x évadot? Arról nem is beszélve, hogy a tv-ben akárhányszor belenéztem mindig össze vissza ugráltak az időben, és csak beszélgettek semmi izgalmas nem történt. Ja de egyszer volt, hogy valami indiai vissza akart menni a szigetre, de nem tudott valami miatt kihajózni, hát ennyi volt az izgalom. Ettől persze, lehet jó sorozat, de számomra ugyanolyan érdektelen ,mint a Szökés.
  • ronihun
    ha már offolsz legább ne spoilerezz ennyit a lostbol.Szerintem enélkül is megérti mindenki hogy a Lost az egyik legjobb sorozat.
  • IXEMGabeo
    ne haragudj lelőttem a poént:) de ez télleg egy Odaát topik, sztem a 4 legjobb sorozat amit valaha láttam Lost, Odaát, Szökés és a Hősök...régiek közül a Quantum Leap az időutazó tetszett na meg ilyen apróságok h Rex felügyelő amúgy sose voltam nagy sorozatos...
  • IXEMGabeo
    Szökés= 4. évad bocsi:)
  • IXEMGabeo
    dehogy a nagy szörny azóta Nemezis aki Jacobbal együtt Istenség a szigeten, Jacob vitt oda számtalan embert a szigetre a maga sors adta módján, hogy aztán bebizonyítsa h az ördög vagyis Nemezis nem tud kimenni a szigetről pusztán az emberek megvesztegetésével kb itt tart a sorozat:D:D áá nagyon nagy a Lost és egyáltalán nem uncsi csak tudni kell követni:) Szökés valóban ellaposodott, de az 5. évad azért szenzációs volt ott is:)
  • precision
    "a Lost-ot meg 2 rész után unalomba fulladt, ráadásul a nagy szörnyről is kiderült ,hogy valami medve volt :)"

LOL! :D Maradjunk annyiban, hogy a Lost _A SOROZAT_ !, és az összes többi csak szárnypróbálgatás hozzá képest... igen, még a SupNat is. Nem, nem egy medve volt. Nem akarok spoilerkedni, nézd meg inkább. A 6. és egyben befejező évad utolsó részei vannak már csak hátra (asszem még 5 rész) és vége. És amikor a két író leült anno megírni, ezt így írták meg. Nem útközben gondoltak egyet, és beraktak vmit hogy legyen még nézettség és több évad. Hihetetlen izgalmak vannak, egyre több a válasz (persze van még kérdés bőven), kiderült a nagy szörnyről is hogy micsoda, nincs semmi köze a medvéhez :D

Nade no off, ez egy Supernatural topik :)
  • zkas
    sztem a lostot már túlhúzták :D
  • Shep
    Hát a szökésben egyfolytában csak szöktek, ráadásul kb. egy évadon keresztül ugyanonnan :) a Lost-ot meg 2 rész után unalomba fulladt, ráadásul a nagy szörnyről is kiderült ,hogy valami medve volt :) (vagy átvertek?) A Supernatural übereli a kettőt együttvéve is.
  • IXEMGabeo
    4-5. évad az az etalon ennél többre nem nagyon futhatja, itt már rengeteg a halott totálisan kiaknázták a lehetőségeket az Odaát nekem a Szökéssel egyszintű sorozat, isteni jó, de előbb utóbb lehetetlen fokozni:) egyedül a Lost az amit a végtelenségig lehetséges fokozni esetleg az időutazós filmek:D
  • Shep
    Hát, de mit találnak majd ki álieneket irtanak, időben utaznak, a Pokolban/Mennyben folytatják gyilokhadjáratukat. Szerintem a 6. lesz az utolsó évad és a színvonal meg csúnyán esni fog.
  • Shiwo
    eleve a 6. évad úgy indíthat, hogy Lucit megállították, de a sok démonka még mindig ott császkál a környéken, bosszúra éhesen... a különböző mitológiai istenségek is rádöbbenhet, hogyha Lucit el tudták intézni, akkor őket is -> veszélyesek -> végezni kell velük

de ha elég kreatívak az írók, kitalálnak egy újabb, több évadon átívelő történetet, megfűszerezve pár családi biznisz résszel, és akár 10 évadot is megélhet a sorozat
  • zaki
    mekkora rész volt, úristen :D
  • Cyberdevil
    Nem lesz vége, lesz hatodik évad, DE,ahogy olvastam ezt a történetszálat ebben az évadban lezárják. 3 rész van vissza amik biztos h durvák lesznek. Még ha 1-1 lovassal is számolunk részenként akkor is marad még ez meg az mint ahogy leírták előttem. Viszont, mi van ha nem is bánnak el mindkét lovassal? Személy szerint a happy end nem lenne túl jó... mert ha vissza is zárnák lucit a pokolba, a hatodik évadban mit fognak csinálni? Családi biznisz? Megint? Ha valakik legyőzték lucifert, azokkal tuti nem merne senki kikezdeni.
  • IXEMGabeo
    bocs h ennyit írok utólag, de eszembe jutott h 2 fontos szereplő vissza kell h térjen az egyik Crowley démon (akinél a Colt is volt) aki ultimátumot adott Saméknek a másik pedig a kissrác aki félig démon, félig ember asszem a 7. részben szerepelt és eltűnt...de vissza kell h térjen ő is e mellett még Castiel és Adam is fogságban estek a mennyben!!! nem hinném h vége lesz a sorozatnak itt kell h legyen 6. évad a későbbiekben...
  • IXEMGabeo
    5x10-ben az Abandone all hope c részben ahol JO és Ellen meghalt meglőtték Lucifert, Sam és Dean is a Colttal és semmi sem történt Luciferrel nem így kell elbánni...