4828
-
#2744 amúgy minden elismerésem, mert gyönyörű lett/lesz... -
#2743 És HD rip-el tele? :) -
#2742 Ha a "További képek"-re kattintasz, bejön az oldal melynek címében benne van: "hazidigi" Vagyis házilag készített digipackok, díszdobozok. Melyeket 1-2 rendkívül ügyes, kreatív ember készít. Az oldalon az összes elkészült cucc fent van.
De ez már így baromi OFF itt, bocsi mindenkitől. -
#2741 Te jársz közel az igazsághoz :) Nyomtatható felületű lemez lesz benne.
Mivel itthon b*sznak kiadni a sorozatot, és az ODAÁT címet képtelen vagyok elviselni, így kénytelen voltam valamit lépni az ügy érdekében... :) -
#2740 Kéne, mi? -
#2739 Vagy lehetne akár LightScribe, vagy LabelFlash is, szép képecskével... -
Csak77 #2738 kizárt.. kár, hogy a lemezek nincsenek, bizonyára TKD lemezek lennének benne -
#2737 ja és mellesleg irtó pöpec lett mind -
#2736 Ők csinálták, Te idijóta -
#2735 ???
Fejtsd ki bővebben légyszíves. Nem értelek. -
Csak77 #2734 kamu -
#2733 Úgy voltam vele, hogy bátran elkészíttetem, hiszen (a készítők ígérete szerint) ez az öt évad egy kerek egészet alkot, lezárt főszállal.
Ha jönnek újabb évadok, akkor azok majd egy újabb pakkot alkotnak majd, és azoknak is készíttetek egy külön digi gyűjteményt. -
#2732 ez tök szép és jó, de ha jön a következő évad, akkor kiadnak még egy ilyen díszdobozt? :D -
#2731 Azok csak úgy vannak bónuszként :) Az egyes évadokra jellemző intro képekkel, a hátoldalon meg epizódképek. -
Cat 02 #2730 Azok a kártyák mik? -
#2729 nagyon odabasz :D -
zkas #2728 fain:) -
#2727 Elkészült a díszdoboz. A munkáért hatalmas köszönet RaptorZ-nek!
További képek -
Cat 02 #2726 Sztem Lucifer az ÖRDÖG sry a spoilerért :S -
#2725 "So this is me standing up,... and this is me...lying down....my godness..."
:D ja, ja hatalmas fazon! -
IXEMGabeo #2724 egyetértek hatalmas a csávó, ennyél jobb Gabrielt nem találhattak volna -
IXEMGabeo #2723 szerintem a Pókerboszis rész volt a legjobb amikor Dean megöregedett azon nagyon szakadtam xD
legvéresebb és félelmetesebb rész az pedig a 3. évad 7. része? amikor Gordon megakarta ölni Samet és vámpír lett belőle az brutál rész volt ahogy leszakadt a feje a végén, na meg az időutazós részek hmm:):) sok sok nagyon tetszett amúgy -
#2722 jaja, azon a részen is szakadtam a röhögéstől :D
nem százasak a forgatókönyvírók az tuti :d -
#2721 Nekem a Changing Channels a kedvencem. :) Dr Sexy De valóban, a Mystery Spot is hatalmas. :) -
#2720 ja, ja, valami ilyesmin agyalok, mindennap addig 1 rész, tökéletes lenne -
Dean Winchester #2719 hát ja én is már gondoltam rá :D tök fura lenne az elsőrészes deanra vagy sammyra ránézni :D
am pontos időt kb mikor kapunk?(a 6.évad 1.részével kapcsolatosan)
kikell számolni mennyi nap lesz addig és napi 1 rész megnézésével mikor végeznénk kb -
#2718 hm, lehet elő kellene venni és az első résztől megint újra kezdeni nézi...hm... -
#2717 jaja, Trükkös részek qrva jók voltak, főleg az 'Idétlen időkig-es" rész :DDD -
#2716 2012 :D
Nem csak keresztény apokalipszis létezik :D most más vallás kerül majd a főszerepbe :D -
#2715 biztos lesz valami főszál
elején megy majd a családi biznisz, aztán majd kezd körvonalazódni szép lassan egy főszál. -
#2714 Ha isten feltámasztotta Cas-t, feltámaszthatná Gabrielt is. Kedvenc karakterem, legnagyobb arc az egészben. Richard Speight Jr. alakítása egyszerűen fenomenális. -
#2713 Több helyen is olvastam, egyik pont az SG volt, a többire nem emlékszem. Itt a hír róla, nem nagyon térnek ki a részletekre, itt csak annyit írnak hogy "új, még izgalmasabb történettel foglalkozik". Hát, még ha tényleg csak ennyit mondtak volna, akkor sem gondolom túl igaznak, a családi biznisz lehet jó, de nem túl izgalmas. Főleg ha nincs mögötte valami nagyobb főszál. -
#2712 Hm, emellett elsiklottam, linkelnéd? -
#2711 Legelső nyilatkozatban még anno azt ígérték, hogy nagyobb volumenű lesz a főszál, az apokalipszisnél is brutálisabb, megrázóbb, komolyabb téma. Hát, már akkor sem tudtam elképzelni mi lehetne ennél nagyobb volumenű, tekintve hogy itt már a világ összes teremtményét, vallását, kitalációját felhasználták. De akkor úgy látszik, hogy nekik sem ment, mert a családi biznisz lehet jó meg minden, de az apokalipszisnél még véletlenül sem nagyobb téma. Sőt, olyan piti kis lerágott dolognak tűnik. -
#2710 Elolvastam még kétszer, de szerintem pont ennyit írt...
Újra jelen a családi biznisz, kész... ezt részletezte egy kicsit...
Családi bizniszhez kell a család ==> Sam visszatér.
Az meg hogy Sam rángatja most bele Deant azért vicces, mert anno pont fordítva volt.
Várom, de félve várom... Apokalipszis után nem tudom, hogy most milyen lesz... -
Dean Winchester #2709 gondoltunk arra,hogy annyi lesz a folytatás pl.
Ez a hatos évad története. Újra jelen fog lenni a családi biznisz.
Ez a hatos évad története. Tovább haladnak azon a gondolatmeneten ami az 5.évadot kísérte.
ezért olvastam én vég no meg sztem ha az ember elkezd egy mondatot akkor akarva akaratlanul is elolvassa vég :S -
#2708 első mondat után minek olvastátok tovább :D -
Dean Winchester #2707 vmi spoiler veszély felírása nem kellett volna?:S ábazzzzzzzzzz :@ -
#2706 kurvajóóó hogy ezt leírtad nekünk baszki -
Csak77 #2705 "“Season six will be a season of mystery and shadow. Heaven and Hell have been left in complete disarray since the apocalyptic events of season five. And now, monsters, angels and demons roam across a lawless and chaotic landscape. And so Dean Winchester, who has retired from hunting and sworn never to return, finds himself being pulled back into his old life — pulled back by none other than Sam Winchester, who has escaped from Hell. The two reunite to beat back the rising tide of creatures and demon-spawn, but they quickly realize that neither are who they used to be, their relationship isn’t what it used to be, and that nothing is what it seems.”"
Ez a hatos évad története. Nem szellem volt Sam, hanem megszökött a pokolból. Valahogy.