Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Arról nem is beszélve, elképzelhetõnek tartom, hogy a nézettség csökkenését a vallásos népség eltûnése is okozta. Nagyon sokan vannak, veszélyes téma ez.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindegy, messzire vezetne a következetlenségek megkavarása, amik még csak azzal sem magyarázhatóak, hogy ez "a sorozat mitológiája." Ígyis, úgyis szar lesz egy szar befejezésbõl kijönni.
Sajnálom, tényleg; egyszerûen, nekem nem "hiteles" önmagán belül sem így már, valahogy. Amíg "Wendigokra vadásztak", kurvajó volt, mert ott tényleg hihetõ volt, logikus, ha az állat megdöglik a tûztõl, akkor megdöglött a tûztõl és kész. Slussz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
korrekt lezárás akkor lett volna ha a végén nem látjuk ott Sam-et.
de mivel láttuk igy nem zárták le tehát kell a következõ évad.
azért kicsit meglepõdtem amikor Luci Cas-t egy csettintéssel szétrobbantotta 😄
jó rész volt ,de nem az igazi.
elõzõ évadban Dean került a pokolra , most meg Sam...
rossz ez igy. a ketrecbe ugráskor vártam volna,hogy MIhályba átmegy luci és ott egy testben küzdenek meg és sam megmenekül.
Crowley-t én is vártam az utolsó részre,nemtom mivan vele -.-
amikor Cas szétrobbant akkor egy percre azt hittem,hogy a trükkös az de hát õ meghalt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gondolom emiatt nem került be
Bazinga!
De ez így jó, és ennél jobb és tisztább sorozat befejezést nem láttam.
Tiszteletem érte az alkotóknak.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bevett szokás az idegek húzására és az érdeklõdés fenntartására, hogy nézzed a következõ évadot is
Bazinga!
Bazinga!
te mit néztél? 😊 Lucifer ketrec nem ért semmit? 😄 Akkor most hol van Lüszi, elárulnád? 😄😄
Bazinga!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nagyon jó rész volt. A vége nagyon ütõs lett, ahogy Sam ott állt. A köv. évadban lehet az lesz, hogy Dead Istent kutatja fel. De már nagyon várom.
Next PC upgrade: 2022
egyébként jó volt, bár, kicsit alulmúlta a várakozásaimat a befejezõ rész. 😞
...még ha indul is valami folytatás szeptemberbe.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2:
Bazinga!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
vagy lehet, hogy Sam szelleme? mer van egy sanda gyanúm, hogy a köv évadban az lesz, hogy Sam szellemként lesz jelen és menni fog a family biznisz + mód keresése Sam visszahozatalára
😊
Bazinga!
practitioner of the forbidden arts of death
@
(Pestissel túl könnyen bánt el Cas, aztán hirtelen eltûnt fura volt, Halálhoz nem is választhattak volna megfelelõbb színészt, két teória van vele kapcsolatba, vagy érdeke hogy Sam csalja tõrbe Lucifert, hogy aztán... majd az megszállja, vagy pedig Dean ezt meg fogja akadályozni, megszegi a szavát amit kétlek, és közbeavatkozik, egy pokoljárat után nem fog az mégegyszer meghalni...) Mellesleg Crowley fog még itt ugyanúgy csinálni valamit mint anno Ruby, okos démon az...
Engem még mindig érdekelne mi van Kalival, és a démonember kölyökkel asszem a 6. részbõl, és persze a Mihállyal megszállt Adammel... <spoiler>
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
For the greater good