Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre azt tudom mondani, h nincs szükség a vallásra, tulajdonképpen közületek mennyi a hívõ? bocsi én egy realista vagyok, nem hiszek semmiféle felsõbb hatalomban, se Istenben, se babobában, se horoszkópokban...nekem ez a sorozat egy élvezet és nem nagyon érdekel h éppen belekavarták Istent, élvezetes a sorozat és kész, egy remek sztorival sztem. Aztán nem tudom, ha vallásos lennék ki tudja nézném e a sorozatot, mindenesetre szemétség lenne, ha az egyház nem engedné megírni az ilyen típusú sorozatokat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MerlinW
Én is a végére értem. Összességében a legrosszabb évad volt 1-2 töltelékrészt leszámítva. A 4-5. évadban olyan témához nyúltak, amihez nem elég sem a jelenlegi írói stáb, sem egy sorozat költségvetés.

Arról nem is beszélve, elképzelhetõnek tartom, hogy a nézettség csökkenését a vallásos népség eltûnése is okozta. Nagyon sokan vannak, veszélyes téma ez.

[merlinw.org]

PrasCo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bõven! Amilyen szétesett lett a végére az egész... úgy érzem, nagyobbat markoltak, mint amekkorát fogtak. Miért, abban mennyi ráció van, hogy Isten - akár Chuck az, akár nem, tegyük fel, prófétaként a végbeszédben a lényegre tapintott - legyilkoltatja kedves fiát, Gábrielt, megnyomorgatja Mihályt és Lucifert, legyilkoltat ezen felül egy valag angyalt és démont, nem mellesleg több tízezer embert - hogy egy testvérpárt próbára tegyen? Nulla. Pláne annak függvényében, hogy már Gábriel is képes volt egész valóságokat teremteni, tehát még akkor másznak ki legkönnyebben a buliból, ha Kripkéék (obbocsánat, már nem Kripkéék, ugye) azt mondják, hogy Isten valóban próbára tette õket, de ez csak az õ saját kis valóságuk volt, ahogy a "trükkös"-Gabriel esetében is történt.
Mindegy, messzire vezetne a következetlenségek megkavarása, amik még csak azzal sem magyarázhatóak, hogy ez "a sorozat mitológiája." Ígyis, úgyis szar lesz egy szar befejezésbõl kijönni.

Sajnálom, tényleg; egyszerûen, nekem nem "hiteles" önmagán belül sem így már, valahogy. Amíg "Wendigokra vadásztak", kurvajó volt, mert ott tényleg hihetõ volt, logikus, ha az állat megdöglik a tûztõl, akkor megdöglött a tûztõl és kész. Slussz.
armageddon666
szerintem komikus rész volt 😄 Az a fej amit Cas vágott, meg az egész párbeszéd 😄

@

ja értem én azt ,csak hát arra számítottam mint eddig is h odébb löki egy kicsit és kész! Nem az h na ennyi cas szétrobbansz 😄 kicsit brutálisnak éreztem... de jó ötlet volt.
Isten visszahozta és elõléptette ezekszerint Arkangyallá a tettei miatt? lehetséges ez? hol volt eddig Isten ez is kérdés? végignézte volna simán, ahogy a 2 teremtett "gyermeke" megöli egymást pff na mind1...szeptemberben re

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PrasCo
Már miért ne robbant volna szét? Egy közönséges ember volt addigra.
spoiler veszély!!!!!

korrekt lezárás akkor lett volna ha a végén nem látjuk ott Sam-et.
de mivel láttuk igy nem zárták le tehát kell a következõ évad.
azért kicsit meglepõdtem amikor Luci Cas-t egy csettintéssel szétrobbantotta 😄
jó rész volt ,de nem az igazi.
elõzõ évadban Dean került a pokolra , most meg Sam...
rossz ez igy. a ketrecbe ugráskor vártam volna,hogy MIhályba átmegy luci és ott egy testben küzdenek meg és sam megmenekül.

Crowley-t én is vártam az utolsó részre,nemtom mivan vele -.-
amikor Cas szétrobbant akkor egy percre azt hittem,hogy a trükkös az de hát õ meghalt...
ERykk
Féltek.

Kandurex
Újra átpörgetve az utolsó 4 részt...hm..ezek fényében gyenge volt a végjáték 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én pl azt nem értem az utsó részben Kali és Crowley miért nem segített hol voltak?

precision
a kereszténységnek vannak olyan válfajai amik Jézust nem tekintik Isten fiának, "csak" egy tanítónak
gondolom emiatt nem került be

Bazinga!

Nem csak te! Én 29 évesen!
De ez így jó, és ennél jobb és tisztább sorozat befejezést nem láttam.
Tiszteletem érte az alkotóknak.

I3andy
Szerintem azért maradt ki Jézus, mert Isten és Jézus egylényegû. Tehát, ha Istent nem tudták megtalálni, Jézust se tudták volna.

BaliBoy
Szerintem is jó kis rész volt. Engem 1 valami zavart egy kicsit. Ebben az évadban minden volt. Majdnem: angyalok, démonok, lovasok, proféták, más kultúrák istenei... stb. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért pont Isten 1 szülött fiát, Jézust miért hagyták ki. Én azért megpróbáltam volna õt is felkeresni hát ha tud valamit tenni az ügy érdekében.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

armageddon666
#2642 😊 És nem csak neki fordult meg a fejében ez az elmélet.

@

Csak akkor szopás, mikor nincs következõ évad 😄 Mondjuk ez pl korrekt lezárás lenne szerintem, de azért folytassák44!4

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szerintem az már maga a ketrec volt, nem csak egy ajtó a pokolba. Én arra gondoltam, hogy mag a ketrec csak Lucifert bírja el, Mihály már sok volt neki. Mondjuk áramingadozás miatt lehet tényleg szellem lesz

precision
ezt úgy hívják cliffhanger 😊
bevett szokás az idegek húzására és az érdeklõdés fenntartására, hogy nézzed a következõ évadot is

Bazinga!

Nekem annyira nem tetszett, nem is értettem igazán... fõleg Chuck eltûnését. Na meg az utolsó képsor. Nem értem.

precision
ja hogy neked tovább is ment a rész, és már tudod is, hogy õ Lucifer és nem Sam és/vagy Sam szelleme 😊 Én Sam szellemére tippelnék amúgy... valszeg belehalt a zuhanásba, Lüszit meg Mihály lezúzta vagy berakta a ketrecbe

Bazinga!

A végén ott áll és nézi Deant nem ?

precision
SPOILER!!!

te mit néztél? 😊 Lucifer ketrec nem ért semmit? 😄 Akkor most hol van Lüszi, elárulnád? 😄😄

Bazinga!

Darthmushroom
deant megtörték az volt az elsõ pecsét de végül az elõzõ évadba Sam engedte ki lucit szóval õ indította el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tényleg a legjobb évadzáró volt!
Elején azért egy kicsi bakit vettem észre. Amikor a kocsin ülnek, Sam azt mondja, hogy õ indította el az egészet. De én úgy emlékszem, hogy azzal indult, amikor Dean leszállt a pokolban a kínpadról. Mintha az lett volna, hogy ha egy igaz szívû embert megtörnek, akkor az lesz az elsõ pecsét. De lehet arra utalt, hogy eleve õ Luci porhüvelye. No de nem is ez a lényeg 😊
Nagyon jó rész volt. A vége nagyon ütõs lett, ahogy Sam ott állt. A köv. évadban lehet az lesz, hogy Dead Istent kutatja fel. De már nagyon várom.
armageddon666
hmm... érdekes elképzelés 😄 Akár...

@

grebber
Azta ez nagyon jó rész volt.25 éves fejjel megkönnyeztem rohadjak meg ,de hát ilyen a mentalitásom e van!

Next PC upgrade: 2022

Csak engem zavar, hogy dolgoznak valamin fél évadon át, sikerül nekik, aztán nem ér semmit ?
Pecsét törések, Lucifer ketrec

Kandurex
Én azt hittem lezárják az angyalosdit, és végre visszatérünk a jó öreg családi üzlethez..:/

egyébként jó volt, bár, kicsit alulmúlta a várakozásaimat a befejezõ rész. 😞

...még ha indul is valami folytatás szeptemberbe.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Hát érdeklõdve várom ,hogy tudják ezt folytatni. Látszik ,hogy eredetileg ennyire volt ez tervezve. Kicsit félek ,hogy a folytatás már túlságosan erõltetett és élettelen lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
1. SPOILER vazzeg!
2:

Castielt Isten hozta vissza, felturbózva... mondta is.

Bazinga!

legjobb évadzáró volt tele érzelemmel minden...azt nem értem Castiel hogy jött vissza miután Lucifer szétrobbantotta?😮 na és a végén Sam ott állt Lisáék háza elõtt, itt is felmerül egy csomó kérdés, Chuckot belevenni is ötletes volt, ahogy végig haladt a történettel...fúú messze van még a következõ évad remélem evvel nincs vége😞

precision
nem

Bazinga!

limperatore
lehet chuck volt Isten?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

következõ évad szeptember második felében indul...jaj de messze van még!
Az eddigi legjobb évadzáró volt (Y)

Mikor kezdõdik a köv. évad vetítése? Tudja valaki?

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Hát ez nem semmi rész volt. Szegény Bobby is meglepõdött, amikor Cas szétpukkant! 😊 Azért a végén Sam legalább egy enyhe mosolyt megereszthetett volna, vagy valami sátáni arcot, hogy tudni lehessen ki is õ most. Dean megesküdött neki, hogy utána nem fogja visszahozni(ha jól értettem), de valahogy biztosan megszegi majd. Bár ez így már elég sablonos lenne-mindig visszahozzák egymást.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Shiwo
hát igen, elég kemény rész volt..gondolom ha nem rendelék be volna a köv évadot, akkor ugyanígy lett volna vége, csak Sam nem áll a lámpa alatt...Casbõl meg arkangyal lett, vagy mi ? ... és Chuck eltünése..csak nem õ volt, akit annyira kerestek ? ....huhh..még meg kell emészteni ezt a részt...és kíváncsian várjuk a köv évadot...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

limperatore
aztakurvamilyenrész.....

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

precision
ÓHOGYAZA!!! 😊

jó kis rész volt 😊 tetszik az új Castiel 😊 de a vége azér kibaszott nagy wtf... ahogy Sam/Luci ott áll... 😄 Nem lehet tudni azért, hogy most Lucifer e vagy Sam e az, mert igaz, hogy a lámpa kialudt, de eléggé Sam ábrázata volt, és nem gonosz
vagy lehet, hogy Sam szelleme? mer van egy sanda gyanúm, hogy a köv évadban az lesz, hogy Sam szellemként lesz jelen és menni fog a family biznisz + mód keresése Sam visszahozatalára

😊

Bazinga!

sikerült?

Frosty01
hát szerintem így lassan 1 hét után már aki nem látta, és olvassa a topikot, az magára vessen 😄

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Crowley szerintem õszintén félti a seggét... Mint láthattuk már, Lucifert nem igazán izgatják a démonok... ugyanúgy undorodik tõlük, mint az emberektõl.

@

hmm.. ne olvassa el a kommentemet az, aki nem látta az s05e21-et

<spoiler>: üdv, tetszett ez a rész, jobb volt mint az elõzõ és Crowley jobb fej volt, ahogyan eltûnt és megjelent az csúcs volt és örültem neki h Bobby tud járni ideiglenesen aztán ki tudja, remélem nem marad a lelke a vitrinbe sokáig, Cas is nagy volt a puskával " ez a valami nagyon hasznos" xD

(Pestissel túl könnyen bánt el Cas, aztán hirtelen eltûnt fura volt, Halálhoz nem is választhattak volna megfelelõbb színészt, két teória van vele kapcsolatba, vagy érdeke hogy Sam csalja tõrbe Lucifert, hogy aztán... majd az megszállja, vagy pedig Dean ezt meg fogja akadályozni, megszegi a szavát amit kétlek, és közbeavatkozik, egy pokoljárat után nem fog az mégegyszer meghalni...) Mellesleg Crowley fog még itt ugyanúgy csinálni valamit mint anno Ruby, okos démon az...

Engem még mindig érdekelne mi van Kalival, és a démonember kölyökkel asszem a 6. részbõl, és persze a Mihállyal megszállt Adammel... <spoiler>

makkandis
De van mindkettõjüknek egy tetoválásuk, de az csak a démonok ellen mûködik szerintem. Hisz ha nem így lenne, akkor egész egyszerûen nem is lehetnének porhüvelyek.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Volt tetkójuk is. Mikor a rendõrõrsön voltak és mindenkinek adtak, akkor mutatták.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Supe-supe-supernatural!!!!😊

For the greater good

limperatore
csontjába van beleégetve egy jel, ami miatt nem találják meg az angyalok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco