4828
-
#3104 Nem. -
#3103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy mind a 7 arkangyal szerepel az Odaátban? Eddig ugye volt Rafael, Uriel és Gabriel (én még a season05 Ep11-nél tartok) Mihályt várom már, de az a végkifejlet lehet, még messze van sztem -
#3102 Még jó, hogy most írják emberek, hogy korábbi évadokban vannak, spoiler gomb még ki is van emelve, bah. -
Bullitt #3101 Szerintem az ötödik évad lezárása tökéletes sorozatfinálé is volt. Nekem ez a hatodik évad eddig nagyon nem fekszik, ezt a lélek nélküli Sam-et sem megírni, sem eljátszani nem lehet. Ha nagyon lejtmenetes lesz továbbra is az évad, sztem én 5. évad végét fogom tartani a sorozat lezárásának. Igazából logikus lett volna abbahagyni, csak ugye vannak diehard fanok, akik nem bírják Jensen meg Jared képe nélkül élni mindennapjaikat -,- -
#3100 Viszont az utolsó 10 perc kb., nagyon is érdekes volt, így összességében kijött egy átlagos rész belőle. -
#3099 Kb a negyedik... de lehet rosszul emlékszem vissza rájuk. -
#3098 Nem az első fun epizód. -
#3097 Valóban, de kezdek kiábrándulni a 8. résszel :) ezt most minek kellett???? 18. percnél vagyok, de ez kínszenvedés most :S -
IXEMGabeo #3096 az 5. nagyon durva, rengeteg újítás került bele, nagyot nézel majd:D:D -
jozef1976 #3095 Kicsit irígyellek,hogy még előtted áll több mind 4 évad...
Az 5. évad végégig meredeken emelkedő színvonalra számíthatsz,semmiképpen ne hagyd abba a darálást.Itt szerintem (is) abba kellett volna hagyniuk a sztorit.
A 6. évad már egy kicsit más tészta,de ezt már csak kötelességből is illik végignézni egy rajongónak. -
#3094 Ha az első három évadokat nézzük, akkor sztem az első a legjobb mind közül témájában, műfajában pedig viszi a pálmát, de ha a kerettörténetet nézzük, akkor a 3. kezd igazán bedurvulni. Bár a fősztorivonallal meglehetősen keveset foglalkoznak :S Túl sok benne a mellékút, és ha van is kötödése a fősztorihoz, az is csak minimális. egy évadon belül max 4-5 rész foglakozik a főszállal, de ettől még persze jó kis sorozat ez.
Nekem még hátra van 2 évad. szal a véleményem az első 4 évadra értendő. -
#3093 Na 1 hét alatt kivégeztem az első évadot.Tudom kicsit levagyok maradva de gyorsan haladok. Amúgy nemtom milyen a többi rész de az 1.évad két utolsó része nagyon jó lett izgalmas, érdekes, néha kicsit ijesztő is (elvégre thrillerről van szó!!) Remélem lesz még sok ilyen színvonalú rész a többi évadban -
IXEMGabeo #3092 ja itt tényleg le kell zárni, de annyira szerették az emberek őket, hogy nem bírták abbahagyni:) 6 évad az optimális sztem... -
Cyberdevil #3091 Nem hiszek benne h lesz még 1 évad. Ezt az évadot is úgy kellett kisírni, meg is látszik a minőségén. Kérdés h jensen és jared meddig írja alá a szerződést, ha jól tudom az apjuk is azért nem szerepel többet a sorozatban mert nem akarta aláírni a szerződést már. Imdb szerint egyiküknek sincs más aktív vagy tervezett projektje, illetve gondolom semmi komolyabb. Így Kripke nélkül nagyon nagy felelőtlenség lenne még 1 évadot betervezni, már tényleg mindent ellőttek amit el lehetett. Az eheti részben SPOILER* elvileg bent lesz a halál lovas *SPOILER elvileg. Ennyit arról h lezárják az angyalos poklos szálat az ötödik évaddal. Gondolom arra játszanak hogy maga a halál visszaadja Sam lelkét. Smallvile-ből 6 évadot láttam, azóta nem tudom mi van benne, de talán abban az univerzumban több a lehetőség mint itt. MErt ha úgy nézzük, magát az ördögöt is legyőzték, úgy ahogy, a családi biznisz, bármilyen szórakoztató is, nem húzhatják tovább, a nevesebb teremtményeket már legyőzték. A Castiel féle mennyháború lenne még érdekes szál, gondoljátok el, az égből lehullik vmi nagy és fényes, és mindenki azt hiszi hogy egy meteorit, paráznak az emberek, közben nem más mint 2 angyal bunyózik zuhanás közben, kicsit Darksiders feeling asszem, de tény h látványosabb lett volna mint h Castiel benyögi h gáz van, aztán 2-3 részenként utalnak rá 3 percben. A szörny alpha vadászat se volt rossz húzás, de most komolyan, ha megölik a fővezért, hogyan tovább? Kihal az adott faj? Ahogy előttem mondták már páran, a csúcson kellett volna abbahagyni, és az pedig az ötödik évad vége volt. Bármennyire is imádom a sorozatot, szeretnék rá úgy emlékezni és majd elővenni hónapokkal később hhú de jó volt, nem pedig úgy hogy megutálom azért mert pár ember nem képes megnyugodni és tönkreteszik a minőséget. Adják ki szépen díszdobozban az összes évadot, extrákkal, poszterek, autogramm, stb csecsebecse, még angolul is tutivétel lenne nekem. -
#3090 Ne offoljunk már -
#3089 -
#3088 ezt inkább bóknak veszem tőled :p
-
#3087 Loken, te hülye vagy, bár ezt eddig is tudtam.
Nem jönnek át a beszólásai... EREDETI HANGON... öccsém, téged is ki kéne találni, ha nem lennél. -
#3086 szerintem ez nagyon jó rész volt, az évad legjobbja nálam -
#3085 Elkezdtem tehát a 4. évadot, feliratosan. Háát Dean-nek nem jönnek át a beszólásai, túl komoly az eredeti hangja.
3084:
sztem megoldható, főleg azért mert csak 1 fődémont (valami Azzael ? ) nyírtak ki a sok közül, a 3. évadig. -
#3084 smallville-ből is kihoztak 10 évadot úgy, hogy érdekes maradt, szóval nem lehetetlen a dolog
mondjuk erős a gyanúm, hogy legalább még 1 évadot meg fog élni a sorozat, mert elvileg most megy a smallville utolsó évadja (bár pletykálnak 11. évadról, de nem hinném, hogy lenne), s nem hiszem, hogy két vadi új sorozattal bepróbálkoznának jövőre -
Csillagf3nyke #3083 Igen, ebben igazad van! :) Nehéz lenne véglegesen lezárni.. Én csak attól tartok, hogy úgy járunk ezzel is, mint a Barátok közttel, hogy soha nem fog véget érni és egy idő után ellaposodik.. Szóval rosszul fogalmaztam: a csúcson kellett volna abbahagyni! :)
Amúgy az a verzió engem is érdekelne, ahol Winchester Apuci a főszereplő a két kicsivel... Jeffrey Dean Morgan nagy kedvencem :) Imádom a pasit! :) -
Cyberdevil #3082 Az ötödik évad befejezésére több teória(teóriám) van. Az első, azért nem zárta le teljesen mert akkor már tudták h lesz hatodik évad. A másik meg, hogy lehetne lezárni az egész sorozatot véglegesen? Sztem nem lenne olyan befejezés ami teljesen lezárná az egészet. Ha netán meghalna mindkettő tesó, miért nem hozzák vissza őket? Ha netán mindkettő tesó szépen életben maradna, Sam a lelkével ofc, akkor lehetne az a befejezés hogy folytatják a vadászatot, mert erre lettek nevelve, kiképezve.(ez az egyik legjobb befejezés szvsz.) Meg, mi lenne ha magának Deannek kéne megölnie Samet vmi nyomós ok miatt. Ugyebár nem egyszer volt a sorozatban az hogy az apjuk momdta deannek, ha kell ölje meg samet. Szóval, én nem tudok így hirtelen kitalálni olyan befejezést, amit még ne lehetne folytatni valahogyan. Külön sorozatként viszont érdekelne egy olyan odaát ami csak az apjukra és néha a kicsi samre/deanre koncentrál. Kár hogy az apjukat alakító színész nem megy bele... :S -
Csillagf3nyke #3081 Hehe! Milyen igazad van! :D Szívesen lennék a gyereked! :D Az a xar tahóvilág minek kellett?? Ennyi erővel egy birkanyájat is mutathatnának a nap 24 órájában.. max ott az lenne a szlogen, hogy itt a rét a tét! :D -
#3080 hát ez van a valóvilágra persze van igény... Nem azt mondom hogy egy nagyon tudományos műsor de ha szülő lennék ezerszer inkább engedném a gyereknek hogy odaátot nézzen mint pár barmot bezárva egy nagy szállodába (alias vv) -
Csillagf3nyke #3079 Szerintem én is megvenném a díszdobozos kiadást! Bár azért én volt, hogy úgy néztem a részeket, hogy mielőtt lement magyar szinkronnal a tévében, előző este megnéztem eredeti nyelven... :D Tudom perverz dolog, de volt, ahol oltári rossz fordítások születtek... Mondjuk én jobban szeretem eredeti nyelven nézni, mert Sam és Dean hangja tökéletes.. és az után megnézni egy szinkronost.. hát nem kicsit fülsértő.. :D
A hatodik évad nekem sem jött be eddig - sajnos nagyon meglátszik Erik Kripke távozása - ugye ő volt az egész sorozat mozgatórugója - És most ugye már nem ő csinálja.. meglátszik rajta. Az a rész tetszett nagyon - talán a harmadik, vagy negyedik? -, amiben Bobby volt a középpontban. Na az nagyot ütött, erre mondtam, hogy igen, ez az igazi Supernatural! Hozzátenném, hogy azt pedig Jensen Ackles, azaz Dean rendezte! Nem is rosszul!! Szóval én is várom a befejezést, szerintem a csúcs a 4. évad volt.. az 5. is tetszett... de talán ott kellett volna abbahagyni.. ahogyan Kripke is tervezte.. Bár nem értem, akkor miért nem zárta le rendesen??? -
Csillagf3nyke #3078 Igen, sajnos a spanyolok gondoltak ránk, nem a kedves magyarok... Bezzeg az első 2 évadot már istenuntig ismétlik a tudomisén milyen csatornákon... de hogy valaki látna benne fantáziát és főműsoridőbe betenné.. Én nem hiszem el, hogy ne lenne nézettsége! -
Cyberdevil #3077 Én is felháborítónak tartom hogy nem szinkronizálják le és adják ki dvd-n szépen díszdobozban ahogyan kell. Tutira megvenném, de, ennek ellenére úgy néz ki, hogy a magyar népnek a való világ, meg az egyéb szutyok sz*r kell, már elnézést... Ez az évad pedig nekem hatalmas csalódás... Most sokan mondhatnák hogy akkor ne nézzem, de ez se úgy megy. Ez az abszolút kedvenc sorozatom, még anno az rtl klubbon botlottam bele késő este, azt hiszem a bloody mary-s rész ment, amin enyhén szólva össze sz*rtam magam a félelemtől.. :D Azóta követem a sorozatot és érdekel hogy mi történik vele. Viszont ez a hatodik évad... most őszintén, szerintem ilyet még én is tudnék csinálni, így 0 tapasztalattal ha én lennék a forgatókönyv író vagy az exkluzív producer, vagy aki ezért felel. Volt jó pár ötlet ebben az évadban eddig, ez nem kizárt, de 1-2 rész után olyan érzésem van hogy kb. 10 perc alatt dobták össze beszívva. Meg sem közelíti az első 5 évad színvonalát. Viszont akármilyen is eddig, továbbra is nézni fogom, mert mint említettem, a kedvenc sorozatom, és akár még vmi jó is kisülhet belőle. (van pár jó ötletem a befejezésre, hátha épp az egyik lesz a végeleges) -
#3076 Kajak azért volt a 3. évad szinkronos? :||| -
Csillagf3nyke #3075 Hát szerintem nem fogják szinkronizálni, mert a harmadik évadot is csak azért láthattuk szinkronosan, mert a Spanyolországban megjelent DVD-n volt Hungarian szinkron is :D Nevetséges! Erre nincs pénz és igény... -
Csaba007 #3074 Azért engem meglepett az utolsó rész,nem vártam ezt.Most már kilátástalan szerintem Sam helyzete... néha úgy érzem már a készítők sem tudják,hogy mit hozzanak ki az egészből,csak majd lesz valami,majd rögtönzünk.:S
Én csak azt sajnálom,hogy az első évad kivételével nemfog megjelenni a többi évad kis hazánkban.Nem is a szinkron hiányzik nekem,hanem minimum egy felirat,de a külföldieken az sincsen...Gratula :S -
#3073 És teljesen megszokható, ennyi rész után :) -
#3072 én most kezdtem el nézni ezt az egész sorozatot (így az 1.évaddal kezdem) és szerintem is eltalálták deannek mindenképpen sam hangjával viszont már nem értek annyira eggyet... De az is türhető :D -
vg #3071 Most szépen lezárták a történetet, nem is kellene tovább folytatni. -
IXEMGabeo #3070 furcsa volt h nem volt a múlt héten Odaát...van a 10. részhez Magyar felirat valahol? -
#3069 Tudom, de pl Walking deadből jött az új rész. -
#3068 4. évad a legjobb mind közül, ne bánd : D -
#3067 hálaadás hétvége volt -
#3066 np. akkor ott a felirat neked :D
a negyeik évadot meg úgy tűnik, kénytelen leszek "olvasni" :D -
#3065 ja, Samnek ezzel az erővel adhattak volna női hangot is : DD