Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 ja, ja hatalmas fazon!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
legvéresebb és félelmetesebb rész az pedig a 3. évad 7. része? amikor Gordon megakarta ölni Samet és vámpír lett belõle az brutál rész volt ahogy leszakadt a feje a végén, na meg az idõutazós részek hmm😊😊 sok sok nagyon tetszett amúgy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Chaos Anno Domini
am pontos idõt kb mikor kapunk?(a 6.évad 1.részével kapcsolatosan)
kikell számolni mennyi nap lesz addig és napi 1 rész megnézésével mikor végeznénk kb
elején megy majd a családi biznisz, aztán majd kezd körvonalazódni szép lassan egy fõszál.
Yo, Bitch!
Chaos Anno Domini
Újra jelen a családi biznisz, kész... ezt részletezte egy kicsit...
Családi bizniszhez kell a család ==> Sam visszatér.
Az meg hogy Sam rángatja most bele Deant azért vicces, mert anno pont fordítva volt.
Várom, de félve várom... Apokalipszis után nem tudom, hogy most milyen lesz...
@
Ez a hatos évad története. Újra jelen fog lenni a családi biznisz.
Ez a hatos évad története. Tovább haladnak azon a gondolatmeneten ami az 5.évadot kísérte.
ezért olvastam én vég no meg sztem ha az ember elkezd egy mondatot akkor akarva akaratlanul is elolvassa vég :S
Ez a hatos évad története. Nem szellem volt Sam, hanem megszökött a pokolból. Valahogy.
Kumiho #2179
Bazinga!
minden egyéb információt kiszûr az agyam 😄
practitioner of the forbidden arts of death
de az hogy, vki leírja, hogy megnéztem ennek az új sorozatnak a pilotját, és fos, ne nézzétek, merhogy minek (és közbe mondjuk neked tetszene) az enyhén szólva is hülyeség... most nem a kritikus szakmát húzom le, mert azért vannak olyan nevek, akiknek a véleményével lehet azonosulni vagy kiismerni, és hasznos információt hordoznak a véleményük is (pl. Réz András), de kötve hiszem, hogy ezek a "nethuszárok" ebbe a kategóriába tartoznának 😊
Bazinga!
De biztos igazad van, akkor biztos nem csak Joe-ker és Cat, de Winnie, Desmond Wallace, Bruzsy, Mammut, Szucsitg, Fringefan és még sokan mások, õk mind Human, úristn, megvilágosodtam!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Yo, Bitch!
nekem jobban tetszik egy fõszálbeli történet, mint a monoton családi biznisz pont azért nem nézem a Doktor House, CSI Miami féle sorozatokat...nekem a Lost, Odaát, Hösõk, Szökés az olyan jellegû sorozatok jönnek be😊 sztem ez emberfüggõ kár is más véleményébe belekötni ilyen szempontból. igen a 3. évadtól vált igazán tetszetõssé a sorozat, bár személy szerint nekem a 2. évad nagyon bejött, talán a legötletesebb évad volt mondhatni egyensúlyban volt a fõszál(megtalálni és megölni a sárgaszemût) és egy egy töltelék rész, pl nagyon tetszett mikor a Dzsinn fogságba ejtette Saméket...vagy ötletes volt az a rész is amikor feltûntek a Croatoan vírus, amikor bezárkóztak és nem tudták kit kell megölni, vagy amikor Samet megszállta egy démon és kerestük az okát, h miért tett olyanokat, amiket õ maga sem tudott😊 szóval én azt mondom úgy ahogy van (2-5.) évadig kifejezetten élveztem az Odaát c sorozatot
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na, ugyanez történt Zac -nél is.
Bazinga!
Azt továbbra sem értem hogy Zakariást (vagy kit) Dean hogy szúrta le. Tudtommal angyalt csak angyal ölhet meg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként én is Ability-vel értek egyet. Az elsõ két évadnál nálam is csak töltelék sorozat volt a Supernatural. Megnéztem mert nem volt jobb dolgom kategória. Engem is a 3. évad szipkázott be. A 4. évadban meg felejthetetlen részek voltak. Pl. a Death takes holiday... stb.
Mondjuk a következõ évad elején lehet néhány családi bizniszes rész, de utána jó lenne ha ismét valami nagyobb sztori jönne.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eddig én se láttam értelmét, de mint említettem, most hétfõn kezdtem az egész sorozatot, és hát kicsit gyorsabban haladtam a kelleténél, hajnalig néztem, stb, és a fõszál kifejleténél igenis voltak olyan részek, pl a filmstúdiós szellemesdi, a Warner Bros-os rész, amik nem igazán illettek a képbe, és miközben ment a bal oldalon, jobb oldalon cseteltem, neteztem, stb. (nem szó szerint tekertem át). Szóval a 2. évad óta igenis a fõsztori emeli ki igazán ezt a sorozatot, és így, hogy megvan az összes rész, nem igazán bírom kivárni, mi lesz az 5. évad vége. Aztán meg mehet a várakozás persze, most , hogy 5 nap alatt begyûrtem 4 évnyi részt... kb.
Kumiho #2179
Ezt a beletekerést sosem fogom érteni :S Van 1-2 haverom, akik kiakasztanak ezzel...unalmas volt egy filmben egy jelenet és áttekerik. Akkora buziság ez, mindig fel is baszom magam rajta...hagyjuk is inkább 😊
Kumiho #2179
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem volt rossz az elsõ 2 évad sem, de elég unalmassá válik ha minden részben ez megy
Yo, Bitch!
For the greater good
mindezeket figyelmen kívül hagyva viszont annyira nem lett rossz az évadzáró mint amire számítottam. :\
practitioner of the forbidden arts of death