Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
"So this is me standing up,... and this is me...lying down....my godness..."

😄 ja, ja hatalmas fazon!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

egyetértek hatalmas a csávó, ennyél jobb Gabrielt nem találhattak volna<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem a Pókerboszis rész volt a legjobb amikor Dean megöregedett azon nagyon szakadtam xD

legvéresebb és félelmetesebb rész az pedig a 3. évad 7. része? amikor Gordon megakarta ölni Samet és vámpír lett belõle az brutál rész volt ahogy leszakadt a feje a végén, na meg az idõutazós részek hmm😊😊 sok sok nagyon tetszett amúgy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
jaja, azon a részen is szakadtam a röhögéstõl 😄
nem százasak a forgatókönyvírók az tuti :d

zvaragabor
Nekem a Changing Channels a kedvencem. 😊 Dr Sexy<#idiota> De valóban, a Mystery Spot is hatalmas. 😊

Chaos Anno Domini

Kandurex
ja, ja, valami ilyesmin agyalok, mindennap addig 1 rész, tökéletes lenne

hát ja én is már gondoltam rá 😄 tök fura lenne az elsõrészes deanra vagy sammyra ránézni 😄
am pontos idõt kb mikor kapunk?(a 6.évad 1.részével kapcsolatosan)
kikell számolni mennyi nap lesz addig és napi 1 rész megnézésével mikor végeznénk kb
Kandurex
hm, lehet elõ kellene venni és az elsõ résztõl megint újra kezdeni nézi...hm...

zaki
jaja, Trükkös részek qrva jók voltak, fõleg az 'Idétlen idõkig-es" rész 😄DD

armageddon666
2012 😄
Nem csak keresztény apokalipszis létezik 😄 most más vallás kerül majd a fõszerepbe 😄

@

ForzaInter
biztos lesz valami fõszál

elején megy majd a családi biznisz, aztán majd kezd körvonalazódni szép lassan egy fõszál.

Yo, Bitch!

zvaragabor
Ha isten feltámasztotta Cas-t, feltámaszthatná Gabrielt is. Kedvenc karakterem, legnagyobb arc az egészben. Richard Speight Jr. alakítása egyszerûen fenomenális.

Chaos Anno Domini

Ability
Több helyen is olvastam, egyik pont az SG volt, a többire nem emlékszem. Itt a hír róla, nem nagyon térnek ki a részletekre, itt csak annyit írnak hogy "új, még izgalmasabb történettel foglalkozik". Hát, még ha tényleg csak ennyit mondtak volna, akkor sem gondolom túl igaznak, a családi biznisz lehet jó, de nem túl izgalmas. Fõleg ha nincs mögötte valami nagyobb fõszál.
Malakai
Hm, emellett elsiklottam, linkelnéd?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ability
Legelsõ nyilatkozatban még anno azt ígérték, hogy nagyobb volumenû lesz a fõszál, az apokalipszisnél is brutálisabb, megrázóbb, komolyabb téma. Hát, már akkor sem tudtam elképzelni mi lehetne ennél nagyobb volumenû, tekintve hogy itt már a világ összes teremtményét, vallását, kitalációját felhasználták. De akkor úgy látszik, hogy nekik sem ment, mert a családi biznisz lehet jó meg minden, de az apokalipszisnél még véletlenül sem nagyobb téma. Sõt, olyan piti kis lerágott dolognak tûnik.
armageddon666
Elolvastam még kétszer, de szerintem pont ennyit írt...
Újra jelen a családi biznisz, kész... ezt részletezte egy kicsit...
Családi bizniszhez kell a család ==> Sam visszatér.
Az meg hogy Sam rángatja most bele Deant azért vicces, mert anno pont fordítva volt.
Várom, de félve várom... Apokalipszis után nem tudom, hogy most milyen lesz...

@

gondoltunk arra,hogy annyi lesz a folytatás pl.
Ez a hatos évad története. Újra jelen fog lenni a családi biznisz.
Ez a hatos évad története. Tovább haladnak azon a gondolatmeneten ami az 5.évadot kísérte.

ezért olvastam én vég no meg sztem ha az ember elkezd egy mondatot akkor akarva akaratlanul is elolvassa vég :S
zaki
elsõ mondat után minek olvastátok tovább 😄

vmi spoiler veszély felírása nem kellett volna?:S ábazzzzzzzzzz :@
ForzaInter
kurvajóóó hogy ezt leírtad nekünk baszki

Yo, Bitch!

"“Season six will be a season of mystery and shadow. Heaven and Hell have been left in complete disarray since the apocalyptic events of season five. And now, monsters, angels and demons roam across a lawless and chaotic landscape. And so Dean Winchester, who has retired from hunting and sworn never to return, finds himself being pulled back into his old life — pulled back by none other than Sam Winchester, who has escaped from Hell. The two reunite to beat back the rising tide of creatures and demon-spawn, but they quickly realize that neither are who they used to be, their relationship isn’t what it used to be, and that nothing is what it seems.”"

Ez a hatos évad története. Nem szellem volt Sam, hanem megszökött a pokolból. Valahogy.

böröczk
azér az jó, hogy meg lehet nézni a pontozók életkorát, szép kis statisztika van róla minden filmnél. : D

Kumiho #2179

jaj olyan barmok azok az osztályzatok összevissza pontoznak...nem szabad hallgatni másra elõbb meg kell nézni a filmet utána kell ítélkezni😊 legalább csak 5 percet utána, ha azt mondod télleg szar akko már legalább a saját belátásod szerint döntöttél...

precision
persze, imdb azért valamennyire mérvadó, nade láttam én már olyan 3-4 pontos filmet amire én lazán adtam a 8at, illetve olyan 8-9 pontosat ami nekem 2-3 pont volt 😊

Bazinga!

Frosty01
hát az biztos... én annyira leszarom a kritikákat, kb imdb.com értékelése, illetve a port.hu leírása szokott vezényelni film / sorozatválasztásnál, na meg az unalom szintje ^^

minden egyéb információt kiszûr az agyam 😄

practitioner of the forbidden arts of death

precision
eleve ki az aki ilyeneket olvas, hogy sorozatjunkie... mármint ez félreérthetõ mert vannak a junkien hasznos infók is, pl hogy milyen sorozatok várhatók..stb.

de az hogy, vki leírja, hogy megnéztem ennek az új sorozatnak a pilotját, és fos, ne nézzétek, merhogy minek (és közbe mondjuk neked tetszene) az enyhén szólva is hülyeség... most nem a kritikus szakmát húzom le, mert azért vannak olyan nevek, akiknek a véleményével lehet azonosulni vagy kiismerni, és hasznos információt hordoznak a véleményük is (pl. Réz András), de kötve hiszem, hogy ezek a "nethuszárok" ebbe a kategóriába tartoznának 😊

Bazinga!

Ability
Ki nem szarja le az elméleteidet a Supernatural topikban? A sorozatot szeretjük, nem a kritikusok személyét.
Nem, te egy idióta vagy, aki vak is ráadásul.

Malakai
Mindenható ura, mármint Joe-ker? 😊

De biztos igazad van, akkor biztos nem csak Joe-ker és Cat, de Winnie, Desmond Wallace, Bruzsy, Mammut, Szucsitg, Fringefan és még sokan mások, õk mind Human, úristn, megvilágosodtam!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

filmbuzin is ezt csinálja... warez cuccokról ír valami "mindenható ura" blog címen... tényleg senkinek nem tünik fel???

ForzaInter
lol, ha human írta volna akkor az õ nevét írta volna felülre, nem azt hogy egy vendégblogger írta😄 nem értem

Yo, Bitch!

megoszlanak a vélemények látom😊

nekem jobban tetszik egy fõszálbeli történet, mint a monoton családi biznisz pont azért nem nézem a Doktor House, CSI Miami féle sorozatokat...nekem a Lost, Odaát, Hösõk, Szökés az olyan jellegû sorozatok jönnek be😊 sztem ez emberfüggõ kár is más véleményébe belekötni ilyen szempontból. igen a 3. évadtól vált igazán tetszetõssé a sorozat, bár személy szerint nekem a 2. évad nagyon bejött, talán a legötletesebb évad volt mondhatni egyensúlyban volt a fõszál(megtalálni és megölni a sárgaszemût) és egy egy töltelék rész, pl nagyon tetszett mikor a Dzsinn fogságba ejtette Saméket...vagy ötletes volt az a rész is amikor feltûntek a Croatoan vírus, amikor bezárkóztak és nem tudták kit kell megölni, vagy amikor Samet megszállta egy démon és kerestük az okát, h miért tett olyanokat, amiket õ maga sem tudott😊 szóval én azt mondom úgy ahogy van (2-5.) évadig kifejezetten élveztem az Odaát c sorozatot

Katasztrófális írás. Bár vendegblogger-ként van írva, biztos lehetsz benne, hogy Human írta. Tele fogalmazási és helyesírási hibákkal. Ne linkeljünk már ilyeneket pls

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
Dean "Isten szolgája", ez már akkor is kiderült, amikor meg tudta ölni a pap "kamu próféta" lányát, akit csak "Isten igazi szolgája" tudott volna megölni. Ezért volt az eredetileg, hogy Cas öli meg, de ugye neki nem jött össze.
Na, ugyanez történt Zac -nél is.

Bazinga!

Tegnap én is befejeztem. Eddigi leggyengébb évad volt szerintem. A bejezés meg... hát ja, lehetett volna rosszabb is. Nekem nagyon lagymatag volt a befejezés.
Azt továbbra sem értem hogy Zakariást (vagy kit) Dean hogy szúrta le. Tudtommal angyalt csak angyal ölhet meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BaliBoy
Mibõl gondoljátok, hogy Isten jó? Nekem tulajdonképpen az jött le a sorozatból, hogy Isten hozzáállása a dolgokhoz a "leszarom" kategória. Olyan Istent ábrázoltak akit valójában nem érdekel mi fog történni. Hiába fohászkodsz nem hallgat meg.

Egyébként én is Ability-vel értek egyet. Az elsõ két évadnál nálam is csak töltelék sorozat volt a Supernatural. Megnéztem mert nem volt jobb dolgom kategória. Engem is a 3. évad szipkázott be. A 4. évadban meg felejthetetlen részek voltak. Pl. a Death takes holiday... stb.
Mondjuk a következõ évad elején lehet néhány családi bizniszes rész, de utána jó lenne ha ismét valami nagyobb sztori jönne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Shep
Az a gond, hogy a fõ szál nagyon el lett húzva, sokszor unalmas részekkel végletekig letargiás momentumokkal, ezzel szemben a családi bizniszes részek 1-2-t leszámítva tök poénosak és hangulatosak voltak. Az új évad meg attól tartok nagy csalódás lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
hát filmbe sose tekertem bele , õszintén szólva, azt lezártam kapásból, ha nem tetszett.
Eddig én se láttam értelmét, de mint említettem, most hétfõn kezdtem az egész sorozatot, és hát kicsit gyorsabban haladtam a kelleténél, hajnalig néztem, stb, és a fõszál kifejleténél igenis voltak olyan részek, pl a filmstúdiós szellemesdi, a Warner Bros-os rész, amik nem igazán illettek a képbe, és miközben ment a bal oldalon, jobb oldalon cseteltem, neteztem, stb. (nem szó szerint tekertem át). Szóval a 2. évad óta igenis a fõsztori emeli ki igazán ezt a sorozatot, és így, hogy megvan az összes rész, nem igazán bírom kivárni, mi lesz az 5. évad vége. Aztán meg mehet a várakozás persze, most , hogy 5 nap alatt begyûrtem 4 évnyi részt... kb.

Kumiho #2179

Challanger
OFF:

Ezt a beletekerést sosem fogom érteni :S Van 1-2 haverom, akik kiakasztanak ezzel...unalmas volt egy filmben egy jelenet és áttekerik. Akkora buziság ez, mindig fel is baszom magam rajta...hagyjuk is inkább 😊
böröczk
igen, az a tinihorror-sorozat kategória, én Ability hozzászólásával értek egyet abszolút, 3. évad zseniális, most nézem az 5.-ket (az elsõ évadot most hétfõn kezdtem, hát igen..) és volt már, hogy annyira érdekelt a fõsztori folytatása, hogy az unalmasabb nem ehhez kapcsolódó részekbe még bele is tekertem, egyszerûen már nem izgattak az újabb szellem-démon sztorik, x-aktásdi, annyi pont elég volt belõlük, amennyit az elsõ évadban láttunk.

Kumiho #2179

Shep
Elsõ évad volt a legjobb és a többiben is azok a részek voltak igazán jók amikor nem a fõszál cselekményei voltak napirenden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
Remélem nem térnek vissz a családi bizniszhez..

Nem volt rossz az elsõ 2 évad sem, de elég unalmassá válik ha minden részben ez megy

Yo, Bitch!

Ability
Látom sokan akarják a családi bizniszt. 😊 Nekem a Supernatural az egyik favorit sorozat, de a családi biznisz dolgoktól úgy kiégtem az elején, hogy az eszméletlen. Pont ez a nagy apokaliptikus összkép adta meg a színvonalt, még ha nem is volt tökéletesen kidolgozva. Elsõ két évad nem volt rossz, bírtam az írók humorát, rejtett poénjait, de igazából céltalan volt, az ilyen "minden részben más sztori, semmilyen kapcsolat nincs" dolgokat kevésbé komázom. Az utóbbiak témája meg szerintem kellõen nyitott ahhoz, hogy olyannak képzeld el, amilyennek akarod. Pont ez a jó benne, saját magad alkothatod a háttérsztorit. Sok esetben pont ezért tartok jobbnak egy könyvet, mintsem annak megfilmesített változatát. Az utóbbi évadok töltelékrészei is ettõl lettek zamatosabbak szerintem. Itt van az 5x08 "Triksztör" rész, szakadni lehetett az agyament baromságokon, jó rész volt, aztán a végén ahogy odarakták Gabikát még ütött is és vitte a sztorit. Nem volt tökéletes évad, közel sem, egy ilyen háttérsztori alaposabb tervezést, nagyobb költségvetést igényelt volna. Ettõl függetlenül ez a sorozat szerintem a 3. évadtól lett igazán jó, az utolsó évadok emelték ki a nagy átlagból. Mert tetszik vagy sem, a Supernatural egy nulla volt az elején. Lehetett szeretni, én is szerettem, de ettõl még n+1 tucatsorozat volt, ráadásul elég bénácska. Ezért akarom annyira elkerülni a családi biznisz monoton és céltalan mivoltát. Így vegyítve egy nagyobb témával/céllal viszont már a töltelékrészek is szerethetõbbek váltak.
Kandurex
ja, ja itt az idõ visszatérni a családi vállalkozáshoz! 😊

Arnoux
Örülnék ha a 6. évadban visszatérnének az 1 rész 1 szörny levadászására. Az elsõ két évad a kedvencem. Az apokalipszis is jó volt, de abból most már elég.

Elgondolkodtató volt az ucsó rész.

For the greater good

Frosty01
figyelj nem kell ahhoz ateistának vagy vallásosnak esetleg vallásbuzinak lenni hogy kiszúrja a szemed a logikátlan összefüggéstelen massza amit elénktoltak ebben az évadban....

mindezeket figyelmen kívül hagyva viszont annyira nem lett rossz az évadzáró mint amire számítottam. :\

practitioner of the forbidden arts of death

ForzaInter
4 jobb volt, de ez nagyon jó volt.

Yo, Bitch!

macselek
Nekem tetszett a finálé, és összességében az évad is. Bár én nem várok olyan sokat ezektõl a sorozatoktól.