4828
-
technext #3064 no offense but... Miiicsodaaaa? eltalálták a szinkront? Samnek és Deanne? o.O
Olyat ritkán nevetek, mint amikor meghallottam ezt a szinkront. :D:D -
#3063 én már nem szorulok ilyesmi fogalmak, mint randi, használatára.
egyébként mi volt ez a kimaradás, már régebben ki kellett volna jönnie a 10. résznek...? -
vg #3062 Van olyan frankó Columbo kabátom is, felveszem a kedvedért. -
#3061 Hát az első évadot sztem elég jól le szinkronizálták. A tesóknak meg az apjuknak eltalálták a szinkront -
#3060 Nagy arc ez a Cas -
#3059 az majd a randi után jön -
#3058 Az valami bőrbaj? -
vg #3057 Egy randi? -
#3056 mert nem adják már nálunk, és mert fos a szinkron (nem csak ennél, úgy általánosságban) -
#3055 Miért? :/ -
#3054 szerintem nem fogják -
#3053 A 4. évadot mikor szinkronizálják? -
#3052 köszi szépen.:) -
#3051 Nekem ő kedvenc :)
Főleg amikor értetlenkedik az emberi dolgokon.
Vicces karakter (főleg mikor kezd emberré lenni, Éhínség miatt :D). -
#3050 Tessék. Itt mindent megtalálsz a színészről és a szerepeiről beleértve Castielt is. -
IXEMGabeo #3049 Misha Collins:)
sorozatban volt egy róla szóló rész, melyben kiderül, hogy Jimmynek hívták a porhüvelyét... -
#3048 Csak nekem szimpatikus ennyire Castiel? és még a hangja is nagyon jó.
nem tudja valaki véletlenül ki ő? -
Cyberdevil #3047 Jaaa, Sam felhajtja az összes jó csajt... Amikor másnap oltja a csaj hogy, hogyan lehet ilyen lelketlen mert csak kihasználta, biztos néz egyet... :D -
IXEMGabeo #3046 mondjuk az tetszett benne és röhögtem egy jót, hogy a tündéreket, koboldokat belekeverték az UFO-k helyett is:D:D:D
ahhoz képest, hogy Sam lelketlen még így is lazán az a szép vörös csaj az ágyában kötött ki...szakadna meg:D -
Cyberdevil #3045 Rendes résznek borzalmas, filler résznek meg gyenge volt... -
IXEMGabeo #3044 áá ezt az UFO-s hülyeséget kár volt belekeverni...ez inkább X akták volt... -
#3043 Mármint meg még két rész még jön. :) -
#3042 Utána meg még kettő és aztán jön a tudjafene milyen hosszú téliszünet. -
#3041 jövő héten se supnat se smallville -
#3040 22 -
Dean Winchester #3039 hali!
hány részes is ezaz évad? -
#3038 az macerás lenne, mert Dean (Jensen Ackles) egy teljes évadot szerepelt benne (még a Supernatural előtt), mint Jason Teague, végül elvileg meghót a karaktere...furán mutatna benne, mint Dean Winchester....
-
vg #3037 Hülye rész volt. Ennél már csak az lenne hülyébb, ha a smallville-el kereszteznének egy részt. Na, az állat lenne. -
#3036 lol x-files az igazság Odaát van :DDD -
vg #3035 Lelketlen vagyok... -
#3034 jól ismerkedsz:D
beoltod aztán randi LOL:D -
vg #3033 Wow, egy geek csaj! Egy randi esetleg? -
#3032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én arra vagyok kíváncsi, hogy mi készül..annó a vampok is háborúra készültek, s valószínűleg ezek a bőreváltok vagy mik sem poénból akarnak hirtelen megsokasodni.. -
vass17 #3031 Szerintem kifejezetten jól sikerült eddig és örülök, hogy nem erőltetik annyira a főszálat, mint az előző évadban, legalább változatosak a részek és nem minden az angyalok körül forog:) -
#3030 Szerintem az ötödik évadra a legkevésbé jellemző a hulladék kifejezés, a befejezése valóban méltatlan a sorozathoz, mondhatni: sz.r
de ha a komplett ötödik évadot nézzük, szerintem a 4. után lazán a legjobb.
persze van, akinek inkább a főszálmentes különálló részek jöttek be, de én speciel szerettem, amikor haladtak a fősztorival.
A hatodik évad pedig szerintem jó a 3. rész óta. Sam karaktere meg abszolút nem tetszik már, igaz, hogy az első évad óta, de azóta se javult semmit. : P -
IXEMGabeo #3029 jaja ez a 6. évad fokozatosan épül fel... a korábbi évadokra általában a szenzációs kezdés volt a jellemző, itt ez egy picit lassabb, de nekem bejön... -
Hoz_Hun #3028 Na egy kicsit becsatlakozok én is. A hulladék 5. évad botrányos befejezése után igen kellemesen csalódtam a 6. évadban. Bár az indulás elégé semmitmondó volt, féltem hogy abba fogom hagyni, de következő pár rész kellőképp felpörgött és már elkezdtem élvezni. -
IXEMGabeo #3027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na egy nyomozós rész, animorf után. Bejött a rész, a kutyus nagyon szép volt, akit betettek... mellesleg az poén volt, hogy a fekete dobbermann egy feka volt xDDD, és ezekszerint a vérfarkasok, animorfok túl sokan vannak, hogy elkapják a legerősebbet, merthogy, most nem volt mit szállítani Crowleynak... -
IXEMGabeo #3026 mondjuk a címe az bíztató;) kb 4 perc alatt lejött az új rész xD -
#3025 Én!
Nem volt valami nagy was ist das de azért olyan rossz se. Haladtak lassan előre