Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen volt az a nyaklánc, utána vmi tetoválás.
Így nehéz gyakorolni egy démonnal. 😄 ... bár biztos meg lehet szüntetni ezt a védelmet
btw Samnek gyakorolnia kéne... mondjuk Crowley megszálná, és megpróbálná kiûzni magából... vagy ilyen marhaság csak nekem jut eszembe? 😄
@
azért mondta azt amit mondott és azért cselekedett úgy ahogyan, hogy Lüszi kezére hajtsa Sam -et
tudja (legalábbis azt hiszi) hogy ha Lüszi megszállja Sam -et akkor az nem fog tudni ellene mit tenni, Lüszi ereje teljében lesz, sok ember meg fog halni, neki az meg csak jó, hisz õ a Halál 😊
de az is lehet hogy amit itt leírtam mind hülyeség, és a Death igazat mondott... majd kiderül
Lüszi igencsak tápos, Isten lehet hogy erõsebb nála (sõt valszeg erõsebb is) de egy "tróger", nem foglalkozik semmivel
Titánok Harcát néztem nemrég, amellett, hogy egy fos film, van benne szó errõl a hit dologról
az Olümposzi Istenek erejét az emberek imádata és hite adja, ha ez elmúlik, legyengülnek, meghalnak
Hádész, Zeusz testvére ugye az alvilágba lett számûzve, nála ez a dolog a félelemmel mûködik, nem az imádattal és a hittel
az is lehet, hogy itt is ez van, azért ilyen tápos Lucifer (függetlenül attól, hogy nem Isten), mert félnek tõle, az emberek gonoszak...stb.
õ már régen túllépet az angyali mivolton, ezért is képzelhetõ el, hogy az emberek viselkedése, gondolkodása, félelme erõt ad neki
Bazinga!
Simán lehet rá magyarázatot találni, csak egy példa pl, de inkább spoiler mögött, ne nyavajogjon senki. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebbe egy picit beleköp, hogy akkor az ördög hogyan tudja fogva tartani, egy varázslattal? És a varázslatnak mi ad erõt, akkor kell vmi mégnagyobb hatalomnak és erõnek lennie...
...de kétlem, hogy a sorozat bármikor is ilyen mélységekbe akarna menni a saját mitológiájában. 😊
És ez mind csak spekuláció, ahány ember annyiféleképpen képzelheti el azt, amit a sorozat nem magyaráz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerinted csak istent táplálhatja a hívõk ereje, mások szerint a keresztény hitvilág egyéb személyeit, lényeit is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
@
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
practitioner of the forbidden arts of death
imbának pedig inkább ezt a halál gyereket mondanám, valahogy nem akaródzik nekem elfogdani ezt, túlságosan sok csavar van már benne <#idiota>#idiota>
btw hogy van az hogy Isten és Lucifer olyan húdeimbák, a másik 8 isten meg ilyen gyorsan meghaló?...
@
A Halál gyûrûjének megszerzése meg szerintem jó húzás volt. Nem sablonos, meglepõ, és végülis tök logikus.
Crowley csak szerintem túl erõs?
@
-miért nyelveztél?
😄DDDD
nagyon nagy rész volt.
azon meglepõdtem,hogy a haláltól ilyen könnyû volt megszerezni a gyûrût.Bobby meg félek csak átmenetelig fog tudni járni és a végén megint tolószékbe fog kényszerülni,de remélem nincs igazam !
most seth igen gyors volt , lehet kárpótolni akart minket a múltkori késedelme miatt 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez egy jó rész volt, sok jó dologgal
opensubtitles.org
hosszupuskasub.com
Ha ezeken az oldalakon egyiken sincs fent akkor nincs olyan felirat.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Segítség kellene: A 4. évad 7. részéhez keresek magyar feliratot (TV14), de mindenhol csak a 40830byte méretût találom az viszont nekem nem jó.
Nincs valakinek másik felirata?
Elõre is köszi!
😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sry