4828
1421062838.jpg
  • technext
    no offense but... Miiicsodaaaa? eltalálták a szinkront? Samnek és Deanne? o.O

Olyat ritkán nevetek, mint amikor meghallottam ezt a szinkront. :D:D
  • böröczk
    én már nem szorulok ilyesmi fogalmak, mint randi, használatára.

egyébként mi volt ez a kimaradás, már régebben ki kellett volna jönnie a 10. résznek...?
  • vg
    Van olyan frankó Columbo kabátom is, felveszem a kedvedért.
  • Prince23
    Hát az első évadot sztem elég jól le szinkronizálták. A tesóknak meg az apjuknak eltalálták a szinkront
  • grebber
    Nagy arc ez a Cas
  • Shiwo
    az majd a randi után jön
  • böröczk
    Az valami bőrbaj?
  • vg
    Egy randi?
  • böröczk
    mert nem adják már nálunk, és mert fos a szinkron (nem csak ennél, úgy általánosságban)
  • Prince23
    Miért? :/
  • Balintrial
    szerintem nem fogják
  • Prince23
    A 4. évadot mikor szinkronizálják?
  • dragon11
    köszi szépen.:)
  • morvaigaben
    Nekem ő kedvenc :)
    Főleg amikor értetlenkedik az emberi dolgokon.
    Vicces karakter (főleg mikor kezd emberré lenni, Éhínség miatt :D).
  • ERykk
    Tessék. Itt mindent megtalálsz a színészről és a szerepeiről beleértve Castielt is.
  • IXEMGabeo
    Misha Collins:)

sorozatban volt egy róla szóló rész, melyben kiderül, hogy Jimmynek hívták a porhüvelyét...
  • dragon11
    Csak nekem szimpatikus ennyire Castiel? és még a hangja is nagyon jó.

nem tudja valaki véletlenül ki ő?
  • Cyberdevil
    Jaaa, Sam felhajtja az összes jó csajt... Amikor másnap oltja a csaj hogy, hogyan lehet ilyen lelketlen mert csak kihasználta, biztos néz egyet... :D
  • IXEMGabeo
    mondjuk az tetszett benne és röhögtem egy jót, hogy a tündéreket, koboldokat belekeverték az UFO-k helyett is:D:D:D

ahhoz képest, hogy Sam lelketlen még így is lazán az a szép vörös csaj az ágyában kötött ki...szakadna meg:D
  • Cyberdevil
    Rendes résznek borzalmas, filler résznek meg gyenge volt...
  • IXEMGabeo
    áá ezt az UFO-s hülyeséget kár volt belekeverni...ez inkább X akták volt...
  • Malakai
    Mármint meg még két rész még jön. :)
  • Malakai
    Utána meg még kettő és aztán jön a tudjafene milyen hosszú téliszünet.
  • Klemice
    jövő héten se supnat se smallville
  • Malakai
    22
  • Dean Winchester
    hali!
    hány részes is ezaz évad?
  • Shiwo
    az macerás lenne, mert Dean (Jensen Ackles) egy teljes évadot szerepelt benne (még a Supernatural előtt), mint Jason Teague, végül elvileg meghót a karaktere...furán mutatna benne, mint Dean Winchester....

• vg
    Hülye rész volt. Ennél már csak az lenne hülyébb, ha a smallville-el kereszteznének egy részt. Na, az állat lenne.
  • mosoporr
    lol x-files az igazság Odaát van :DDD
  • vg
    Lelketlen vagyok...
  • dragon11
    jól ismerkedsz:D

beoltod aztán randi LOL:D
  • vg
    Wow, egy geek csaj! Egy randi esetleg?
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én arra vagyok kíváncsi, hogy mi készül..annó a vampok is háborúra készültek, s valószínűleg ezek a bőreváltok vagy mik sem poénból akarnak hirtelen megsokasodni..
  • vass17
    Szerintem kifejezetten jól sikerült eddig és örülök, hogy nem erőltetik annyira a főszálat, mint az előző évadban, legalább változatosak a részek és nem minden az angyalok körül forog:)
  • böröczk
    Szerintem az ötödik évadra a legkevésbé jellemző a hulladék kifejezés, a befejezése valóban méltatlan a sorozathoz, mondhatni: sz.r
    de ha a komplett ötödik évadot nézzük, szerintem a 4. után lazán a legjobb.
    persze van, akinek inkább a főszálmentes különálló részek jöttek be, de én speciel szerettem, amikor haladtak a fősztorival.
    A hatodik évad pedig szerintem jó a 3. rész óta. Sam karaktere meg abszolút nem tetszik már, igaz, hogy az első évad óta, de azóta se javult semmit. : P
  • IXEMGabeo
    jaja ez a 6. évad fokozatosan épül fel... a korábbi évadokra általában a szenzációs kezdés volt a jellemző, itt ez egy picit lassabb, de nekem bejön...
  • Hoz_Hun
    Na egy kicsit becsatlakozok én is. A hulladék 5. évad botrányos befejezése után igen kellemesen csalódtam a 6. évadban. Bár az indulás elégé semmitmondó volt, féltem hogy abba fogom hagyni, de következő pár rész kellőképp felpörgött és már elkezdtem élvezni.
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na egy nyomozós rész, animorf után. Bejött a rész, a kutyus nagyon szép volt, akit betettek... mellesleg az poén volt, hogy a fekete dobbermann egy feka volt xDDD, és ezekszerint a vérfarkasok, animorfok túl sokan vannak, hogy elkapják a legerősebbet, merthogy, most nem volt mit szállítani Crowleynak...
  • IXEMGabeo
    mondjuk a címe az bíztató;) kb 4 perc alatt lejött az új rész xD
  • Victor1103
    Én!
    Nem volt valami nagy was ist das de azért olyan rossz se. Haladtak lassan előre