Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mostmár tényleg csak annyi a különbség a régebbi részek és e között, hogy Szem egyre utálni valóbb. Irritál.
Kumiho #2179
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )
még anno az überribanc Ruby esetében is, a szõke kedves arcú, akiben mindenki megbízik, és a nézõ is elhiszi, de ahogy az a kalácsképû ótvarság vette át a szerepét a 4. évadban, rögtön feltûnt a nézõnek, hogy valami nem stimmel, és az események is ezt bizonyították.
Ez eddig a legjobb, már ha démon esetében lehet ilyesmirõl beszélni, kisugárzású Meg, és ha valóban ilyen atomposztapokalipszis-totálkáoszkavarzavarról lehet beszélni, kifejezetten jó a Castiel-Meg jelenet : D a befejezése a 10. résznek meg pláne.
Kumiho #2179
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az 5. évad végégig meredeken emelkedõ színvonalra számíthatsz,semmiképpen ne hagyd abba a darálást.Itt szerintem (is) abba kellett volna hagyniuk a sztorit.
A 6. évad már egy kicsit más tészta,de ezt már csak kötelességbõl is illik végignézni egy rajongónak.
Nekem még hátra van 2 évad. szal a véleményem az elsõ 4 évadra értendõ.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Nem jönnek át a beszólásai... EREDETI HANGON... öccsém, téged is ki kéne találni, ha nem lennél.<#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
3084:
sztem megoldható, fõleg azért mert csak 1 fõdémont (valami Azzael ? ) nyírtak ki a sok közül, a 3. évadig.
mondjuk erõs a gyanúm, hogy legalább még 1 évadot meg fog élni a sorozat, mert elvileg most megy a smallville utolsó évadja (bár pletykálnak 11. évadról, de nem hinném, hogy lenne), s nem hiszem, hogy két vadi új sorozattal bepróbálkoznának jövõre
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy az a verzió engem is érdekelne, ahol Winchester Apuci a fõszereplõ a két kicsivel... Jeffrey Dean Morgan nagy kedvencem 😊 Imádom a pasit! 😊
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
A hatodik évad nekem sem jött be eddig - sajnos nagyon meglátszik Erik Kripke távozása - ugye õ volt az egész sorozat mozgatórugója - És most ugye már nem õ csinálja.. meglátszik rajta. Az a rész tetszett nagyon - talán a harmadik, vagy negyedik? -, amiben Bobby volt a középpontban. Na az nagyot ütött, erre mondtam, hogy igen, ez az igazi Supernatural! Hozzátenném, hogy azt pedig Jensen Ackles, azaz Dean rendezte! Nem is rosszul!! Szóval én is várom a befejezést, szerintem a csúcs a 4. évad volt.. az 5. is tetszett... de talán ott kellett volna abbahagyni.. ahogyan Kripke is tervezte.. Bár nem értem, akkor miért nem zárta le rendesen???