4828
-
#3464 én először angolul néztem, csak utólag láttam magyarul, de mint általában itt is jobb az eredeti hang, én leginkább Dean miatt szeretem ezt jobban -
#3463 Nem úgy értettem, hanem hogy magyarul mintha egy kisfiú lenne, eredetileg meg felnőtt férfihangja van, így az egész karakterére máshogy lehet tekinteni. -
#3462 Mivel nem a ő szinkronizálta, hanem egy magyar ember, így talán nem lehet ugyan az a hang...:D -
#3461 Vagy írói sztrájkok? Már nem is tudom :D Valamelyik :) -
#3460 Belenéztem YT-on a 7. évadba, hát főleg Sam hangja durván más :O -
#3459 Eredeti hanggal ezerszer jobb. Ég és föld. -
#3458 Köszi a gyors választ. Még annyit, hogy gyorsan ledaráltam az 1-2. évadot szikronosan, de ezt már inkább eredeti hanggal nézném, vagy maradjak a szinkronnál? Tudom, hogy ezer éves téma, de meg kell kérdeznem :D -
#3457 Igen mert akkor voltak a rendezői sztrájkok. -
#3456 Sziasztok! A 3. évad csak 16 részes? -
#3455 tényleg, köszi.
már hiányzik pedig, a fekete impala nélkül nem olyan a sorozat hangulata:D -
hugopareiros #3454 Amikor a Leviatánok felvették D és S alakját, ők is impalával jártak.
Akkor tanácsolta az az ürge aki segített a fiúknak, hogy egy ideig ne használják, mert feltűnő lenne. -
#3453 de hova tűnt az impala? elfelejtettem már mi történt:D -
#3452 mármint ez #3447-re volt válasz, aktuális részről -
#3451 első harmadában kicsit rosszul éreztem magam én is, de aztán egész nézhető lett, tetszett SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy visszahozták Crowleyt, és legalább megmagyarázták mért tűntek el a démonok -
#3450 Az tényleg a legalja volt.. -
vg #3449 Sok ilyen rész volt, de a legszarabb akkor is az a szellemvadászos reality rész volt, pár évaddal ezelőtt. -
hugopareiros #3448
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem tetszik, hogy most jól megvannak a srácok :)
+ a crowley rész azért lényeges a történetben, tényleg eltűntek a démonok
Azért a következő részben jöhetnek a Leviatánok.
-
#3447 Omg, ez a sorozat melypontja, ennel szarabb resz sosem volt.Ennyire nemtudnak mit kitalalni? -
False #3446 A boszis rész elsősorban a Buffy/Angel fanoknak szólt,a 2 boszit alakító színésznek ott volt kult karaktere,illetve volt nem 1 utalás azokra a sorozatokra. -
#3445 Ez egy olyan sorozat ahol bárki bármikor feltámasztható. -
Big Boss Hu #3444 Amúgy ugye nem ennyi volt cas évadbeli vendégszereplése, mert ha így nyírták ki végleg mérges leszek. -
#3443 jó volt ez a mostani rész is, annak ellenére, hogy a főszállal most egyáltalán nem foglalkoztak.
olyan most a sorozat mint a kezdetekben, egy ügy egy rész, nekem hiányzott már ez is. volt ebben a részben jó pár jelenet amin jót lehetet nevetni. -
#3442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a hiszti már kicsit unalmas, függetlenül attól, hogy Amy miatt várható volt... -
#3441 ez egész jó rész volt, legalább is nekem tetszett... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a közepén az autós jelenet meg haláli volt, percekig azon röhögtem :D -
#3440 hát nemtom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért a szögbelövős illetve a tálcás lefejezős jelenet odabaszott... nem nagyon rémlik hasonlóan durva jelenet a sorozatban :)(mármint a lefejezősről beszélek) -
gabesz012 #3439 Nem tudom, én meg pont a legutóbbi boszis résszel voltam úgy, hogy régen láttam már ilyen érdektelen részt. Az előtte lévőkkel nem volt gondom. Dean átalakulása sztem elfogadható, amennyi dolgon átmentek, valahol meg is érthető. De nekem hiányoznak a régi darkosabb részek (meg ugye a színek is élesebbek lettek, eltűnt az az enyhe szürkés "köd" a képi megjelenítésből; remélem nem csak nekem tűnt fel). És régebben voltak hátborzongató részek, helyszínek, mostanában valahogy ezt sem sikerül eltalálni, a zenei betétekről nem is beszélve, sokszor mintha vmi Csi-t néznék. Még maradok, de hiányérzetem van, ez már nem az az Sn, amit megszerettem. -
#3438 Köszönöm szépen! -
#3437 -
#3436 Tegyük fel, hogy kipróbálás gyanánt ránéznék, milyen úton-módon tehetném ezt meg...? -
#3435 valaki nezi/nezte rajta kivul az animationt? az elejen nem tetszett a japan hang miatt,de igy a vege fele elegge bejon.meg azert itt erdekesen tudjak abrazolni a szornyeket/lenyeket.a 17.resz fog jonni nem sokara:) -
#3434 Dííín, már 3 évad óta egyre lejjebb van. :D -
Micsu #3433 azért a deanes tényleg logikátlan volt de minden részben látni hogy bántja őt a dolog, valszeg azon vacillál hogy jól döntött e, most ő van egyre lejjebb, sam erősödik -
#3432 hát azért volt egy-két áll-leesős jelenet :)
nekem tetszik a fővonal szál adagolása is, így van egy kis family business és egy kis leviatán téma is
a logikátlan Deanes gyökérségen kívül eddig teljesen jó az évad szerintem -
Micsu #3431 ahhoz képest hogy már csak megszokásból nézem egész korrekt részek vannak bár a fővonal absz érdektelen eddig -
hugopareiros #3430 hát hát hát...láttam már jobb részt is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyedül a végének volt értelme, hisz így tudják majd 1 kicsit tanulmányozni őket...és hátha találnak vmi hatásos módot a likvidálásukra -
Dean Winchester #3429 ja és dean lesz akit elsőként megkeres! de miért vállalja fel a kockázatot? :D később ezzel a szállal még kezdenek valamit ,de ez hülyeség sajnos az írók részéről -
hugopareiros #3428 "ők is meghaltak amikor a néger FBI-os is meghalt"
halottakat nem keres az FBI sem -
Swarczi #3427 Azért kétlem hogy az FBI úgy működik, hogy van 2 egész amerikában körözött bűnöző, meghal a felkutatásukkal megbízott 2 ügynök, és nem állítanak rájuk senki mást. -
IXEMGabeo #3426 FBI? a 2. évadban egy rendőrnő segített elsimítani az ügyeket Deanékkel kapcsolatban, azóta már a 3. évadban a Lilith kinyírta azt a réteget is, (néger rendőrt), aki szintén kereste őket, volt is 1 teljes rész ahol, ami a rendőrörsön történt... -
#3425 2. évad? hú de rég volt már...
de ha jól rémlik, azt elintézték... majd kijavítanak a jobb memóriával rendelkező fanok :)